کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-06 ساعت 12:37)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 11:24)ali3875 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 11:19)chaymon نوشته:  این سارا خانم هم داره ضعیف عمل میکنه این جاروتو وردار بیا بیفت به جون این سفارتا خواهر من جارو دستی دیگه جواب نمیده برقی میخواد خودم برات کادو گرفتم بیاو اقدام کن [عکس: 4u2ap3b.gif]
تورو خدا از آنکارا شروع کن خیلی عقبهSmile

من دارم همه تلاشمو مي كنم ، اونقدر جارو زدم از كت و كول افتادم،
فكر كنم ديگه واقعا مجبورم يه سر تا آنكارا برم

سارا خانوم عزیز
ایشالا خونه خودتو تو یو اس جارو بزنی مارو هم دعوت کنی به شام جشن شادی ورود به سرزمین آرزوها Big Grin
ما منتظریما Tongue
قصه گوی عزیز خوابیدی حسابیییییییییییییییییییی........................
نبودی ما سنگر رو حفظ کردیم تا بیای
بمب روحیه ما شما هستید...................
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

سفارتی که روز جمعه 2 تا کیس کلیر کنه باید خرابش کرد و تبدیل به زمین فوتبالش کرد تا لا اقل با بچه های کلیرنس یک فوتبال بازی کنیم.
" دکتر شریعتی در هنگام دیدن کلیر شده های جدید "
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-06-06 ساعت 12:50)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «taleghani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «masoudyara» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohamad2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «soli asali» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)mehdi2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «mohammad_kh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «I2AFSHIN» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arffx» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)eng.civil.81» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «martinn» عزیزღღღ

ینی کشته مرده این آرزوهای پر از امید قصه گوی عزیز شدم که حتی وقتی تشکرم میکنه جو تاپیک عوض میشه Tongue
بالاخره کلیر شدی یا شرخر بفرستیم سفارت کلیرت کنن؟ Big Grin
کاربران در حال بازدید این موضوع: 20142ddc، ali3875، alirezaghodrat، B@H@R، HELIAA، janatirad، katanaser، khder، mehrgan، Moamma111، mpas89، PAYAM1055، reasonable، sal0811، Sara_lphmkf، قصه گو، zaaraa، آيلار، 3 کاربر مخفی، 4 مهمان

خدا زیادترش کنه..................مخفی هارو فهمیدیم این مهمونا چی میخوان؟ چرا تو نمان؟ بابا یکی تعارفشون کنه آخه دم در بده.............
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

یعنی میخوام خودمو بکشم کلیر که نمیشیم ، جواب ابمیلمونم که نمیدن ، قصه گو عزیز هم که برامون ارزویی نمیکنه... اخه دیگه امیدی برای زنده مونده هست ؟ نه ، اخه شما بگید هست.... میخوام برم خودمو حلق اویز کنم....
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shadi79 ، soli asali ، shahryar7021 ، reza_norouzi ، H Pier ، pari pari ، 2014winner ، chaymon ، armin021 ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 00:02)reza_norouzi نوشته:  سلام دوستان گلم
راستش امشب میخوام سنت حسنه آرزوی خیر کردن به روش "قصه گو"ی عزیز رو زنده نگه دارم و یادی کنم از دوستان صدرنشین که بعضیاشون بی قرار شدنو و بقیه هم به رومون نمیارن:
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «byazdani» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tenese» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sal0811» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «hamidrezapi1» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ha290» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امین 13» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «مهدی2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «pari pari» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «beni2050» عزیزღღღ
و بقیه دوستان منتظر که به علت کمبود جا اسماشونو ننوشتم.
همه براشون دعا کنین که علی مومن گل هم باید یه جشن حسابی براشون راه بندازه Tongue
شاد باشین.

واى مرسى. كلى انرژى گرفتم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
سلام
دوستان کسی از هفته اول جون در انکارا خبر داره؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: soli asali ، shahryar7021 ، Maryrhm ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 00:54)byazdani نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 20:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:05)مهدی 2014 نوشته:  ممنون دوست عزيز. ايشالا زود زود كلير مي شيم.
نمي دونم اون روز سارا گرو براي ما و اون آقا واسه شما , تو پروفايلمون چي نوشت كه هنوز كليير نشده ايم... Sad

واسه منم عجيبه. اخه جالبيشم اينه كه با اينكه من وهمسرم همكار و هم رشته ايم و حتى ايشون سربازيم رفتن ايشون كليير شدن ولى من موندم

چه جالب من و همسرمم همكاريم! پس نتيجه اينكه به كسايي كه زن و شوهر همكارند ديرتر ويزا مي دن! Big Grin
حالا يه چيز خنده دار اينكه تو روز مصاحبه خانم سارا گير داده بود به گل سر خانمم! مي گف كه از كجا مي تونم ازينا بخرم! بعد همكارشو صدا كرد به انگليسي بهش گف كه ازينا مي گفتما و يه 2و3 دقيقه اي صحبت مي كردند در موردش... مام هاج و واج نگاشون مي كرديم كه نكنه اشتباهي اومديمو...
انگار گيرش گل سره بخدا. خانمم مي گه يه 10-20 تا بگيريم بفرستيم واسش شايد رضايت بده و كلييرمون كنه Wink

وا چه جالب. اينا خلن به خدا
سلام به دوستان عزیز pari pari و مهدی 2014
در خصوص این وضعیت ما را هم در بین خودتون پذیرا باشید چون ما هم همچنان مثل شما بلاتکلیفیم و این 8 ماه و چند روز حسابی استرس داشتیم. ان شاء الله که همگی بزودی از بلاتکلیفی در بیایم.
ممنون

در خدمتتون هستيم. ايشالا هرچه زودتر همه از اين شرايط خلاص بشيم
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، shahryar7021 ، reza_norouzi ، zaaraa ، omid05 ، armin021 ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 02:51)قصه گو نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 17:45)pari pari نوشته:  چون اگه يه وقت من كليير نشم همسرم عليرغم ميل باطنى خودش بايد بره

مطمئني عزيز دل خواهر، كه عليرغم ميل باطنيه؟!؟Big Grin
و خداوند چقدر زنان را خوش خيال آفريدTongue

اين فقط يه شوخي خواهرانه بودShy ميخواستم بخندونمت.....حالا بخند و دلتو دريايي كن،حتماً ويزات مياد.اصلاً اگه نري ما هم نمي ريم!!Tongue

معمولا اينطورى نيست ولى همسر من واقعا اصرار داره كه اگه ويزاى من نياد نميره. حالا كل فاميل دارن ايشونو راضى ميكنن كه بره
جا مانده از لاتارى 2014

آقاي نوروزي عزيز، خدا نكنه يكي بي امضا بياد يه پست بذاره،همه خراب ميشيم سرش،حالا كه من امضاي به اين پر باري درست كردم، نمي خونيش؟!؟Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
سلام دوستان من هفته چهارم مي مصاحبه داشتم از روز بعدش به ترتيب ٢٨-٢٩ مي ٢-٤-٥ جون اپديت داشتم كسي مي دونه حداقل انتظار براي كلير شدن چه مدتيه؟ أيا كسي كيس مشابه مثل من هست ؟ أينا نشانه خوبيه واسه زود كلير شدن؟؟؟
شماره كيس نامبر:
5xxx
مصاحبه :
تعداد نفرات :٢ نفر
جا مانده 2014! Sad
hope hope hope Tongue

(2014-06-06 ساعت 13:10)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان کسی از هفته اول جون در انکارا خبر داره؟؟؟؟
ظاهرا هر کی رفته یک ضرب گرفته چون کسی به منتظرسرا اضافه نشدهWink
CLAERANCE 201 Days
San Jose-CA

تشکر کنندگان: shahryar7021 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، p.arsa ، soli asali ، zaaraa ، armin021 ، nedaba ، shilan
(2014-06-05 ساعت 15:41)arpmn نوشته:  RE: کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(Jun-01-2014 12:12 AM)قصه گو نوشته است:  
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arpmn» عزیزღღღ

بالاخره با خروج دوستان قدیمی از لیست انتظار برای اولین بار آرزوهای قصه گو شامل حال منم شد.
من کلیر شدم از ابوظبی
همه دست و هوراااااااا
[/quote]
خدا رو شكر دوست عزيز، چقدر زود دعام به نتيجه رسيدBig Grin مباركتون باشه.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-06-06 ساعت 13:25)Moamma111 نوشته:  سلام دوستان من هفته چهارم مي مصاحبه داشتم از روز بعدش به ترتيب ٢٨-٢٩ مي ٢-٤-٥ جون اپديت داشتم كسي مي دونه حداقل انتظار براي كلير شدن چه مدتيه؟ أيا كسي كيس مشابه مثل من هست ؟ أينا نشانه خوبيه واسه زود كلير شدن؟؟؟
دوست خوبم هر کیسی شرایط خاص خودش رو داره و با اطمینان نمیشه گفت و کسی رو بیخودی امیدوار کرد ....
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، قصه گو ، maryam_a ، soli asali ، zaaraa ، pari pari ، عراقی ، armin021 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان