کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-06 ساعت 13:27)ali3875 نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 13:10)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان کسی از هفته اول جون در انکارا خبر داره؟؟؟؟
ظاهرا هر کی رفته یک ضرب گرفته چون کسی به منتظرسرا اضافه نشدهWink

جالبه یکی دیگه از دوستان میگفت هیچکی یه ضرب نشده و همه ناراحت که نمیان چیزی بگن
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، armin021 ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 13:11)pari pari نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 00:54)byazdani نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 20:08)pari pari نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 19:02)مهدی 2014 نوشته:  
(2014-06-05 ساعت 18:08)pari pari نوشته:  واسه منم عجيبه. اخه جالبيشم اينه كه با اينكه من وهمسرم همكار و هم رشته ايم و حتى ايشون سربازيم رفتن ايشون كليير شدن ولى من موندم

چه جالب من و همسرمم همكاريم! پس نتيجه اينكه به كسايي كه زن و شوهر همكارند ديرتر ويزا مي دن! Big Grin
حالا يه چيز خنده دار اينكه تو روز مصاحبه خانم سارا گير داده بود به گل سر خانمم! مي گف كه از كجا مي تونم ازينا بخرم! بعد همكارشو صدا كرد به انگليسي بهش گف كه ازينا مي گفتما و يه 2و3 دقيقه اي صحبت مي كردند در موردش... مام هاج و واج نگاشون مي كرديم كه نكنه اشتباهي اومديمو...
انگار گيرش گل سره بخدا. خانمم مي گه يه 10-20 تا بگيريم بفرستيم واسش شايد رضايت بده و كلييرمون كنه Wink

وا چه جالب. اينا خلن به خدا
سلام به دوستان عزیز pari pari و مهدی 2014
در خصوص این وضعیت ما را هم در بین خودتون پذیرا باشید چون ما هم همچنان مثل شما بلاتکلیفیم و این 8 ماه و چند روز حسابی استرس داشتیم. ان شاء الله که همگی بزودی از بلاتکلیفی در بیایم.
ممنون

در خدمتتون هستيم. ايشالا هرچه زودتر همه از اين شرايط خلاص بشيم

اگه یک کیس اون بالا باقی مونده بود نگران کننده بود. اما اینکه مورد مشابه زیاده جایی برای نگرانی نیست دوستان توجه داشته باشید که با کلیر شدن شما دیگران چه روحیه‌ای می‌گیرن.
ما همه منتظر هورای شما هستیم.
(2014-06-06 ساعت 13:16)قصه گو نوشته:  آقاي نوروزي عزيز، خدا نكنه يكي بي امضا بياد يه پست بذاره،همه خراب ميشيم سرش،حالا كه من امضاي به اين پر باري درست كردم، نمي خونيش؟!؟Big Grin

عذر منو بپذیر قصه گوی عزیز
این روزا خل شدم از شادی و هورای زیاد انگار بم نساخته Big Grin
به هر حال مبارکتون باشه.
ایشالا کی تشریف می برین سفارت معظمه جهت مزین ساختن پاسپورتا به ویزاهای یو اس؟ (یا شاید رفتین و من بی خبرم؟ Tongue)
تشکر کنندگان: arashS ، قصه گو ، soli asali ، shahryar7021 ، monda ، pari pari ، عراقی ، pari pariaaa ، armin021 ، nedaba ، shilan
(2014-06-06 ساعت 13:25)Moamma111 نوشته:  سلام دوستان من هفته چهارم مي مصاحبه داشتم از روز بعدش به ترتيب ٢٨-٢٩ مي ٢-٤-٥ جون اپديت داشتم كسي مي دونه حداقل انتظار براي كلير شدن چه مدتيه؟ أيا كسي كيس مشابه مثل من هست ؟ أينا نشانه خوبيه واسه زود كلير شدن؟؟؟

دوست خوبم منم مثل شما هستم آخرين آپديت من ٢ جون بوده تا آخر سپتامبر مهمانيم
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: arashS ، قصه گو ، soli asali ، shahryar7021 ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، Moamma111
بچه ها بالاخره معلوم شد دوستمون "امین 13" از ایروان امروز کلیر شد یا نه؟
دوستان فعال و مطلع بابا خبر بدین دیگه لبمون واسه هورا خشکیدا Tongue
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، reasonable ، shahryar7021 ، nasim ، pari pari ، عراقی ، امین 13 ، armin021 ، nedaba ، arashS ، shilan
(2014-06-06 ساعت 13:07)B@H@R نوشته:  یعنی میخوام خودمو بکشم کلیر که نمیشیم ، جواب ابمیلمونم که نمیدن ، قصه گو عزیز هم که برامون ارزویی نمیکنه... اخه دیگه امیدی برای زنده مونده هست ؟ نه ، اخه شما بگید هست.... میخوام برم خودمو حلق اویز کنم....
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای « B@H@R» عزیزღღღ
شرمنده ي لطفتونم.بهار جون شما تو منتظر سرا نيستيد؟ يا نكنه مثل بعضي دوستان آيدي منتظر سراتون فرق مي كنه.بالاي صفحه ي منتظر سرا به صورت رندم فقط اسم افرادي مياد كه اونجا حضور دارن و من كپي پيست مي كنم.
ولي گذشته از دعاهاي من كه شايد نوشته نشن اما بدونيد با هر تپش قلبم براي همه ي اعضا، رفرش ميشهBig Grin
تازه اگه قرار به حلقه آويز كردنه، خيلي ها جلوتر از شمان،لطفاً صف رو به هم نزنيدBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
http://www.worldometers.info/fa/

دوستان این سایت را سر بزنید خیلی جالبه
کاش یه منو با عنوان کلیر شده ها یا منتظران کلیر هم میزاشتن!!!!!Cool
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
ﺿﻤﻦ ﺗﺒﺮﻳﻚ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﻛﻠﻴﺮ ﺷﺪﻥ ﻛﺴﻲ ﺍﺯ ﺍﺑﻮﻇﺒﻲ ﻫﺴﺖ ﺗﻨﻬﺎ ﺑﺎﺷﻪ ﻭﺑﺨﻮﺍﺩ ﻫﺘﻞ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺭﺯﺭﻭ ﻛﻨﻴﻢ؟
29ﺧﺮﺩﺍﺩﺗﺎ 5ﺗﻴﺮ
تشکر کنندگان: soli asali ، reasonable ، shahryar7021 ، pari pari ، armin021 ، nedaba ، arashS
دوستان الان ابوظبی با توجه به کیس نامبر داره کلیر می کنه یا با توجه به تاریخ مصاحبه؟

تشکر کنندگان: shahryar7021 ، zaaraa ، pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، قصه گو ، مهدی 2014 ، armin021 ، nedaba ، arashS
از همه دوستان(سیمین راد. قصه گو. مهدی2014. H Pier. reza_norouzi. shahryar7021. shadi79. pari pariaaa) عزیز که بنده رو با دادن رتبه مزین کردن صمیمانه تشکر می کنم..با آرزوی بهترینها برای شما دوستان و همه مهاجرسرایی ها..پاینده باشیدSmile
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
دوستان عزیز مرسی از امتیازهایی که به من دادین، دوستون دارم...Wink

مهدی 2014 - arashS  - mtcanada - سیمین راد - hamed.us - maryam_a - pari pari - قصه گو nedaba - kamranh - farshadm999 - freddyflientstone  - ffrfar  - 5ina - azar1348 

(2014-06-06 ساعت 11:23)face نوشته:  هوووووووووووررررررراااااااااااا بالاخره کلیر شدیم بعد از 218 روز امیدوارم همه دوستان هم از این دردسر انتظار در بیان وکلیر شن

تبريك ميگم دوست عزيز
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-06 ساعت 14:02)قصه گو نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 13:07)B@H@R نوشته:  یعنی میخوام خودمو بکشم کلیر که نمیشیم ، جواب ابمیلمونم که نمیدن ، قصه گو عزیز هم که برامون ارزویی نمیکنه... اخه دیگه امیدی برای زنده مونده هست ؟ نه ، اخه شما بگید هست.... میخوام برم خودمو حلق اویز کنم....
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای « B@H@R» عزیزღღღ
شرمنده ي لطفتونم.بهار جون شما تو منتظر سرا نيستيد؟ يا نكنه مثل بعضي دوستان آيدي منتظر سراتون فرق مي كنه.بالاي صفحه ي منتظر سرا به صورت رندم فقط اسم افرادي مياد كه اونجا حضور دارن و من كپي پيست مي كنم.
ولي گذشته از دعاهاي من كه شايد نوشته نشن اما بدونيد با هر تپش قلبم براي همه ي اعضا، رفرش ميشهBig Grin
تازه اگه قرار به حلقه آويز كردنه، خيلي ها جلوتر از شمان،لطفاً صف رو به هم نزنيدBig Grin

مرسی عزیزم ، حالا که فکر میکنم میبینم هنوز امیدی به زنده موندن هست... با ارزوی کلیر شدن همه دوستان منتظر....
2014AS3XXX- دو نفر - مصاحبه ابوظبی . فوریه - برگه آبی - ویزا ؟؟
میگم این افرادی که هی میگن خسته شدیم چرا کلیر نمیشیم میخایم بریم از تاپیک کلیرنس بابا اینجا که خوش میگذره بخدا میخاین کجا رو بگیرید والا ما که سه ماه گذشته خستگی احساس نمیکنیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
چرا باز لب و لوچتون آویزونه ؟ همتون کلیر میشین به خدا
برای منم دعا کنین دارم میرم ویزامو بگیرم اگه شد براتون سوال میکنم از وضع کلیری ها
2014AS000007$$ ‫(٢ نفر) ---> دیدن قبولی: 2 مي 2013 ---> ارسال فرم‌ها:14 مي با ایمیل ---> دريافت تاييديه 17 مي ---> دريافت نامه دوم: 21 آگوست --->مصاﺣﺒﮧ: هفته اول اكتبر
آپدیت ها 16، 17 و 18 April و 20 MAY فقط برنده 21 می هر دونفر کلیر 21 MAY

دریافت شیرین ویزا 19 JUNRolleyesTongue

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان