موضوعها: 0
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 23:47)shilan نوشته: (2014-06-06 ساعت 23:24)پائیز نوشته: خوب دوستان آخر هفته هم شد و خبر خیلی خاصی از سه سفارت نداشتیم و فکر کنم فردا و پس فردا هم خیلی خبر جدیدی نداشته باشیم. من که امروز خیلی سر حال نبودم چون راستش انتظار داشتم آنکارا خیلی بهتر از این عمل کنه ولی خوب نشد دیگه
میدونم این تاپیک جای داستان سرایی و خاطره گفتن نیست ولی دلم میخاد یه چیزی بنویسم که هم حال من رو یکم بهتر کنه و هم حال کسانی که حوصله خوندن متن طولانی من ............................
جالب شوهرم همیشه اینا رو برام تعریف میکنه مخصوصا اون که همیشه خواب میبینه باز سربازه خیلی جالب بود ما هم سربازی نرفتیم ولی هنوز خواب میبینم دانشجوام و امتحان دارمو درس نخوندم مخصوصا امتحان ریاضی واقعا کابوسه بدیه درکتون میکنم

شیلان جان چی بگم که من هم خواب سربازی میبینم هم خواب دانشجوی سر امتحان که درسش رو بلد نیست و البته سر کار هم میره و به همه گفته لیسانس داره ولی هنوز درسش تمام نشده و امتحان رو هم هیچی بلد نیست ولی از خواب که بیدار میشم میگم اخخخخخیییییییش
شماره کیس:2014AS12xx، تعداد افراد :2 نفر، ارسال فرمها:17 June،کنسولگری:آنکارا، کارنتی سری اول، مصاحبه:17 December، وضعیت: کلیرنس، آپدیت: 30 دسامبر، 6،2 ژانویه، ۲۹ و ۳۰ می و ۱۲جون همگی نفر دوم کیس تاریخ کلیر شدن ۱۹ جون، دریافت ویزا ۲۷ جون، تاریخ ورود به امریکا ۲۷ دسامبر، محل ورود به امریکا سانفرانسیسکو، دریافت گرین کارت ۲۷ اکتبر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوستاااان
منم 100 روزه شدم -به به
کلان از بچگی به اعداد روند علاقه داشتم -1000 روزه نشیییییییم صلوات
@@CN:2014AS35
ایروان/1نفر/ارسال ایمیل/مصاحبه4wفوریه/منتظر کلير بووودم دیگه نیستم 
اسمان همه جا ابی بود داره به سیاهی می زنه آیا؟-زد تموم شد رفت پی کارش-دوباره خودم رنگش می کنم
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
وای خدا یه چیزی بگم کف کنید.
من امروز وضعیتم رو تو سایت ابوظبی چک نکردم!!! خدایی آفرین داره! الان یادم افتاد که امروز چک نکردم!! از روزی که رفتم مصاحبه عین یک معتاد روزی ۳ بار چک میکردم اولین باره که ۱ روز چک نکردم !!!
خدایی این کارم یه ۱۰۰ آفرین داره!
بچههایی که ۳ بار بیشتر در روز چک میکنن به نظرم زود تر برن تو متادون. البته کدیین هم تا ۱-۲ هفته جواب میده.
خوشحالم.
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-06 ساعت 22:58)shilan نوشته: تو این مدت من اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم ولی آخرش یه چیزی رو نفهمیدم سولی عسلی فعال خانمن یا آقا ؟؟؟؟/!!!!!!!!! آخه تو پستای قبل یه نفر گفتن آقا حالا یه نفر میگن خواهر خلاصه همین که اینجا کی خانم کی آقا واسه من سوال شده میدونین آخه آدم وقتی پست میخونه دوس داره تصور کن کسی که پست میذاره رو

شیلان جان درسته که از روی سلی خیلی نمیشه فهمید طرف پسره یا دختر ولی آخه از روی عسلی کاملا تابلوه که طرف دختره آخه عسل با اسم مرد یه جورایی منافات داره مثلا تصور کن رضا عسلی یه حس بدی رو به آدم منتقل میکنه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-07 ساعت 00:22)farshadm999 نوشته: وای خدا یه چیزی بگم کف کنید.
من امروز وضعیتم رو تو سایت ابوظبی چک نکردم!!! خدایی آفرین داره! الان یادم افتاد که امروز چک نکردم!! از روزی که رفتم مصاحبه عین یک معتاد روزی ۳ بار چک میکردم اولین باره که ۱ روز چک نکردم !!!
خدایی این کارم یه ۱۰۰ آفرین داره!
بچههایی که ۳ بار بیشتر در روز چک میکنن به نظرم زود تر برن تو متادون. البته کدیین هم تا ۱-۲ هفته جواب میده.
اونايى كه ٣٠ بار چك ميكنن بايد چيكار كنن؟؟؟
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر