کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
خداوندا هفته خوبی را برای همه ما رقم بزن . ما را از این انتظار کلیرنس برهان وبه جمع دوستان کلیر شده بیفزا .
ما را به آرزوهای قلبیمان برسان که انشالله خیری برایمان داشته باشد . در هر حالی که باشیم -خوشی یا نا خوشی -
امیدمان به توست . آمین .
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، 2 مهمان

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، shahryar7021 ، soli asali ، mehdi2014 ، armin021 ، arashS ، pari pari ، shadi79
دوستان....ما هم کلیرنس خوردیم... وبا یک ورقه ابی رنگ برگشتیم خونه Sad
case number :2014AS00068$$
مصاحبه : هفته اول جون - ابوظبی
اپدیت ها : 14 می - 5 جون - 6 جون -10 جون -8 جولای -6 اگوست -28 اگوست
(2014-06-06 ساعت 22:35)sunnyluie نوشته:  برای همه شما خصوصا اونهایی که خیلی وقته منتظرن حتی خیلی بیشتر از من... آرزو میکنم هر چه زودتر... زود زود از این انتظار و نگرانی و بلاتکلیفی در بیایید... در کنارتون منم همینطور...

ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sunnyluie» عزیزღღღ
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
صبح شنبه تون بخیر دوستان سحر خیز
الان فکر کنم کسی به اون صورت نباشه
قصه گو هم بود که فکر کنم از دیشب بیدار مونده بود و رفت خوابید
با کلیر شدن tense فقط 7 نفر دیگه تا صدر جدول آنکارا تو منتظرسرا فاصله دارم
به امید کلیر شدن 7 پیشکسوت آنکارا و همجنین دوستان بالای 180 روز
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-07 ساعت 01:12)pari pari نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 00:53)shilan نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 00:41)pari pari نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 00:39)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 00:34)farshadm999 نوشته:  ای بابا ، ایشالا به زودی کامل میشید. SadSad

دوست عزیز امیدتونو از دست ندین روزهای خوب نزدیکه بیشتر راه رو طی کردین امیدوارم زودتر کامل کلیر بشین

ممنونم دوست عزيز
من یه پیشنهاد دارم این عکس آیدیتونو عوض کنید شاید این بد شگونه امتحان کنید ان شالا زودتر کلیر میشیدShy

ديگه كار من از عكس و شگون گذشته دوست عزيزSmileSmile

سلام و صبح بخیر به همه نه دوست من خدا نکنه این رو نگفتم که نا امید باشین .بعضی وقتا اعتقاد به یه چیز اینطوری میتونه کارساز باشه میدونم شما آدم صبوری هستین و امیدتون خوبه امیدوارم زودتر نتیجه صبرتون رو ببینید و زودتر کلیر بشید
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، nedaba ، soli asali ، mehdi2014 ، melina132 ، Sara_lphmkf ، nasim ، قصه گو ، zaaraa ، armin021 ، arashS ، pari pari
(2014-06-07 ساعت 07:01)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shadi79» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «امیرفرزان55» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «NEURON» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «smalijm» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)زری وحدتی» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ghasoo» عزیزღღღ

سلام قصه گوي نازنين
ممنون از همه آرزوهاي قشنگت.
يه پيشنهاد دارم اگه وقت و حوصله شو داري Big Grin
براي اونايي كه كلير شدن هم آرزو كن ويزاهاشونو بگيرنو سفر سلامت داشته باشن به سرزمين آرزوها Tongue
الحق كه نفست حقه...
سلام صبح اول هفتتون بخیر امیدوارم این هفته یه هفته جادویی داشته باشیم به خواست خدا Smile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-06 ساعت 22:03)mpas89 نوشته:  ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﺩﮐﻤﻪ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮ ﻣﻦ ﺗﻮﯼ ﻣﻬﺎﺟﺮﺳﺮﺍ ﮐﺎﺭ ﻧﻤﯿﮑﻨﻪ ﻭ ﭘﯿﻐﺎﻡ ﻣﺘﻦ ﮐﻮﺗﺎﻩ ﺍﺳﺖ ﻣﯿﺪﻩ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﯽ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪﻡ ﮐﻤﮏ

با فایرفاکس بیا حلهWink
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: ali3875 ، mehdi2014 ، nasim ، mahan1331 ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، nasam
از خداوند مهربان و بخشنده مي خوام ارزوي تمام انسانهاي خوب رو بر اورده كنه و مثل هميشه اونها مشمول لطف و عنايت خودش قرار بده
توكل به خدا داشته باشيد و بدانيد كه او بهترين رو به شما خواهد داد
تشکر کنندگان: morteza88 ، shilan ، melina132 ، nasim ، jojo_hami ، reasonable ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba
باز ما آمدیم یک ساعت بریم دیدن مادرمون و برگردیم چشم مارو دور دیدید 500 صفحه رفتید جلو ، آخه من از دست شما چکار کنم الان جواب یکی یکی تونو تو پستای بعدی میدم ، 49 سال سالم سالم زندگی کردم حالا معتاد 4 تا بچه خورده شدم چقدم شدیده حالا دلتون خنک شد یه پیرمردو به این روز انداختین ، حتما الانم دارین میخندین ...
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: ali3875 ، H Pier ، shilan ، melina132 ، mahan1331 ، قصه گو ، zaaraa ، taleghani ، soli asali ، arashS ، pari pari ، chaymon ، nedaba ، shlahni ، nasam ، NEURON
(2014-06-07 ساعت 02:56)senavid نوشته:  ایروان تا 2014-03-06
تعداد کیس تعداد نفرات وضعیت
Administrative Processing 427 203
Issued 247 151
Ready 291 142
Refused 25 9

الان اين امار شم واسه سه تا سفارتا تعدادش از ٣٥٠٠ كه خيلي بيشتر شد و شديدا نااميد كننده Sad
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: shilan ، mahan1331 ، قصه گو ، armin021 ، taleghani ، soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-06-06 ساعت 23:27)soli asali نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 23:11)chaymon نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 23:02)عراقی نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 22:44)soli asali نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 22:41)mpas89 نوشته:  پست موقت
الان مرورگر رو عوض كردم . و با گوگل كروم وارد شدم ببينم ارسال مي شه يا نه ؟

بله ارسال شد.
تمام Smile)

(2014-06-06 ساعت 22:23)عراقی نوشته:  ای خدا درخواست این دل مهربان خواهرمان را اجابت بفرما ...الهی آمین
برو خیالت راحت باشه تو این ماه پریدی رفت ، فقط یادت باشه بعدا یه سر هم به این فراموشخانه بزنی ها

بهه !!!! چی فکر کردید ! ؟
عمو سعید که نیست Sad اقاقیا هم که نیست Sad هیشکی دیگی نمونده ... تا روز آخر هستم .. خودم میخوام کرکره رو بدم پایین Smile !!!

ایول ، بزن زنگو ، ما لنگمونو جلوی شما پهن کردیم رفت پی کارش
خوشم میاد جناب عراقی عزیز تا دو روز پیش می گفتین من زیاد اینجا نمیام ولی حالا پای ثابت شدین چه می کنه این تاپیکه کلیرنس برندگان 2014... ای جونم

جناب عراقی همچینی نامحسوس اومدن تو این تاپیک ریشه دووندن که حد نداره ! بزرگ ما هستن دوسشون داریم ( به غیر از اون مسئله امضاء و عمودی کردن و افقی کردن Smile )! حالا فکر فکر کنم به مهاجرسرا دچار شدن Smile ما هم بهشون دچار شدیم ! به هر حال ممنونم که خیلی نامحسوس اومدید و خیلی محسوس همه چیز رو زیر نظر دارید !

من نامحسوس اومدم ریشه دووندم ، چرا نمیگید شما منو معتادم کردید از کار زندگیم افتادم باید برم مرکز ترک اعتیاد از نوع تایپیکیش
آپدیتها :
تشکر کنندگان: shilan ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، nasam ، uncledoc
عراقی جان بالاخره سنتو لو دادیBig Grin
ما مخصوصا رفتیم جلو ببینیم شما چند سالته؟
خیلی با هم اختلاف نداریم پسWink
حالا میگی با این بچه ها جیکار کنیم ما 2 تا پیرمرد؟Big Grin
تازه شانس آوردی علی مومن خوابه...............Shy
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: shilan ، mahan1331 ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، nasam
(2014-06-06 ساعت 23:11)chaymon نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 23:02)عراقی نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 22:44)soli asali نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 22:41)mpas89 نوشته:  پست موقت
الان مرورگر رو عوض كردم . و با گوگل كروم وارد شدم ببينم ارسال مي شه يا نه ؟

بله ارسال شد.
تمام Smile)

(2014-06-06 ساعت 22:23)عراقی نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 21:39)soli asali نوشته:  clear تو سرم بهخوره ! خدایا UPDATE عنایت فرما Sad(

ای خدا درخواست این دل مهربان خواهرمان را اجابت بفرما ...الهی آمین
برو خیالت راحت باشه تو این ماه پریدی رفت ، فقط یادت باشه بعدا یه سر هم به این فراموشخانه بزنی ها

بهه !!!! چی فکر کردید ! ؟
عمو سعید که نیست Sad اقاقیا هم که نیست Sad هیشکی دیگی نمونده ... تا روز آخر هستم .. خودم میخوام کرکره رو بدم پایین Smile !!!

ایول ، بزن زنگو ، ما لنگمونو جلوی شما پهن کردیم رفت پی کارش
خوشم میاد جناب عراقی عزیز تا دو روز پیش می گفتین من زیاد اینجا نمیام ولی حالا پای ثابت شدین چه می کنه این تاپیکه کلیرنس برندگان 2014... ای جونم

باور کن همینطور بود من خیلی پیگیر نبودم یعنی خیلی وقت نمی گذاشتم برای مثال اصلا از داستان حبس علی مومن بیخبرم فقط می دونم پای یه دامن قرمزی این وسط بوده ، حالا که میبینی به این وضع دچار شدیم ، خدا عاقبت مارو با شماها به خیر کنه
آپدیتها :
تشکر کنندگان: mahan1331 ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pari ، chaymon ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان