کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-06 ساعت 23:35)soli asali نوشته:  یه خواننده زمان شاه ملئون - ملعون یا هر طور دیگه! بود به اسم سلی ! کسی یادشه ؟ البته مرد بودا Smile
جناب عراقی باید یادش باشه !
یه همراه داشت که اکثرا با هم میخواندن یا شو میزاشتن به اسم نلی Smile البته خانم بودا !
به این دوتا میگفتن فیل و فنجون Smile) آقا سولی فیلی بودن ماشالله بنده خدا نلی هم همچین ترگل و ورگل قلمی و خوشگل موشگل! ( مومن از این به بعد دامن قرمزی نگو بگو نلی )
فقط من آقا رو یادم میاد که سلی بود بقیه سلیا زن بودن Smile)

آره سلی رو من قشنگ یادمه و زوج هنری اش هم نلی خانم خوشگل و زیبا ولی خانم سلی عسلی نازنین ما از شما همون نلی رو پیش نظرمون مجسم میکنیم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: ali3875 ، shilan ، mahan1331 ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba
(2014-06-07 ساعت 00:22)alimomen نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 22:58)shilan نوشته:  تو این مدت من اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم ولی آخرش یه چیزی رو نفهمیدم سولی عسلی فعال خانمن یا آقا ؟؟؟؟/!!!!!!!!! آخه تو پستای قبل یه نفر گفتن آقا حالا یه نفر میگن خواهر خلاصه همین که اینجا کی خانم کی آقا واسه من سوال شده میدونین آخه آدم وقتی پست میخونه دوس داره تصور کن کسی که پست میذاره روBig GrinTongue

شیلان جان درسته که از روی سلی خیلی نمیشه فهمید طرف پسره یا دختر ولی آخه از روی عسلی کاملا تابلوه که طرف دختره آخه عسل با اسم مرد یه جورایی منافات داره مثلا تصور کن رضا عسلی یه حس بدی رو به آدم منتقل میکنه

علی مومن جونی من دوتا مرد میشناسم یکی با اسم "شیرین" یکی هم به اسم "التفات" که اتفاقا "شیرین" یه گردن کلفتیه که من هر وقت میبینمش از ترس دچار دلپیچه میشم حالا پیدا کنید هندونه فروش را...
آپدیتها :
تشکر کنندگان: shilan ، Ramin geologist ، قصه گو ، zaaraa ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، sophia
(2014-06-07 ساعت 00:37)pari pari نوشته:  
کد پی‌اچ‌پی:
از تمام دوستانى كه به من لطف دارند و منو تنها نذاشتن و بهم رتبه دادن كمال تشكر رو دارم

پری پری جان لطفا این رتبه دادن رو بما یاد بده من میخوام به خیلی ها رتبه بدم ولی بلد نیستم ، یکیشم خودتی Big Grin
آپدیتها :
تشکر کنندگان: shilan ، lighter ، rezahoorjandi ، ghasoo ، قصه گو ، zaaraa ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، shadi79
(2014-06-07 ساعت 08:56)ali3875 نوشته:  عراقی جان بالاخره سنتو لو دادیBig Grin
ما مخصوصا رفتیم جلو ببینیم شما چند سالته؟
خیلی با هم اختلاف نداریم پسWink
حالا میگی با این بچه ها جیکار کنیم ما 2 تا پیرمرد؟Big Grin
تازه شانس آوردی علی مومن خوابه...............Shy

علی آقا مخلصیم من مثل عقاب بیدارم در ضمن میشه ما رو قاطی پیرمردا نکنید ما تازه میخایم بریم usجوونی کنیم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-07 ساعت 09:05)عراقی نوشته:  
کد پی‌اچ‌پی:
از تمام دوستانى كه به من لطف دارند و منو تنها نذاشتن و بهم رتبه دادن كمال تشكر رو دارم

پری پری جان لطفا این رتبه دادن رو بما یاد بده من میخوام به خیلی ها رتبه بدم ، یکیشم خودت Big Grin
عراقی جون خودم یادت میدم به هر کسی میخای رتیه بدی روی آی دی اون کلیک میکنی صفحه که باز شد یک جایی وسطش نوشته رتبه همونجا رتبه رو اضافه میکنی واسه اینکه یاد بگیری روی آی دی من امتحان کن اشکال نداره
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: hamed1286 ، rezahoorjandi ، قصه گو ، soli asali ، arashS ، pari pari ، sophia ، pari pariaaa
(2014-06-07 ساعت 09:03)عراقی نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 00:22)alimomen نوشته:  
(2014-06-06 ساعت 22:58)shilan نوشته:  تو این مدت من اینجا خیلی چیزا یاد گرفتم ولی آخرش یه چیزی رو نفهمیدم سولی عسلی فعال خانمن یا آقا ؟؟؟؟/!!!!!!!!! آخه تو پستای قبل یه نفر گفتن آقا حالا یه نفر میگن خواهر خلاصه همین که اینجا کی خانم کی آقا واسه من سوال شده میدونین آخه آدم وقتی پست میخونه دوس داره تصور کن کسی که پست میذاره روBig GrinTongue

شیلان جان درسته که از روی سلی خیلی نمیشه فهمید طرف پسره یا دختر ولی آخه از روی عسلی کاملا تابلوه که طرف دختره آخه عسل با اسم مرد یه جورایی منافات داره مثلا تصور کن رضا عسلی یه حس بدی رو به آدم منتقل میکنه

علی مومن جونی من دوتا مرد میشناسم یکی با اسم "شیرین" یکی هم به اسم "التفات" که اتفاقا "شیرین" یه گردن کلفتیه که من هر وقت میبینمش از ترس دچار دلپیچه میشم حالا پیدا کنید هندونه فروش را...

وای چقد خندیدم
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو ، armin021 ، soli asali ، arashS ، pari pari ، mahan1331 ، pari pariaaa
(2014-06-07 ساعت 09:06)alimomen نوشته:  

علی آقا مخلصیم من مثل عقاب بیدارم در ضمن میشه ما رو قاطی پیرمردا نکنید ما تازه میخایم بریم usجوونی کنیم

نه علی جان پیرمردتون من و عراقی هستیم در مورد زیاد جلو رفتن صفحه ها گفتم شانس آوردیم علی مومن خوابهBig Grin

ضمنا کی گفته شما جوونا فقط تو یو اس جوونی کنید؟ 11 بار لاتاری شرکت کردم تا قبول شدم ما هم میریم اونجا جوونی کنیم عزیزمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: shilan ، قصه گو ، armin021 ، nasim ، taleghani ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، mahan1331 ، nasam ، sophia ، shadi79 ، pari pariaaa

ای کلکا واسه ما دام میزاین ؟؟؟؟!!!!!!
علی مومن که خودش وسط گوده ... باباشم بیاد اینجا به دو شماره چی ... میریم تو خطشو باش رفیق میشیم ... داش علی3875 من باهاتم...
آپدیتها :
تشکر کنندگان: ali3875 ، قصه گو ، soli asali ، arashS ، nedaba ، mahan1331 ، pari pariaaa
(2014-06-07 ساعت 09:09)alimomen نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 09:05)عراقی نوشته:  
کد پی‌اچ‌پی:

پری پری جان لطفا این رتبه دادن رو بما یاد بده من میخوام به خیلی ها رتبه بدم ، یکیشم خودت Big Grin
عراقی جون خودم یادت میدم به هر کسی میخای رتیه بدی روی آی دی اون کلیک میکنی صفحه که باز شد یک جایی وسطش نوشته رتبه همونجا رتبه رو اضافه میکنی واسه اینکه یاد بگیری روی آی دی من امتحان کن اشکال نداره

ای کلک خوشم اومد بتو میگن بچه زرنگ ...
آپدیتها :
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، arashS ، pari pari ، nedaba ، nasam ، pari pariaaa
آقا ما رفتیم ارباب حلقه ها با جارو اومده بالا سرم میگه پاشو برو دنبال کارت مرد ...خداحافظ تا بعد...
آپدیتها :
تشکر کنندگان: shilan ، Ramin geologist ، قصه گو ، HELIAA ، soli asali ، arashS ، pari pari ، chaymon ، nedaba ، nasam ، sophia ، pari pariaaa
(2014-06-06 ساعت 19:42)shadi79 نوشته:  تنها تاپیک در جریان وزنده همین جاست

ممنون از رتبتون
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: mahan1331 ، zepehr ، قصه گو ، soli asali ، arashS ، pari pari ، chaymon ، nedaba ، shadi79 ، pari pariaaa
کاری کردم که دامن قرمزی این گوشه 24 ساعت وسط باشه که دیگه بهانه دست سفارتها نباشه و دایم کلیر کنن در ضمن بعضی ها هم یاد بگیرن
case no=4xxx,abu dhabi
سلام بچه ها صبحتون بخیر Sad چرا این جمعه اینجوری بوددد؟؟؟؟ چرا اینقد بد بود ؟؟؟ چرا سفارت ها تکونی نخوردن ؟؟؟ Sad .

چرا اینقد خسته هستم !!!! ببحشید واقعا ببخشید آدم نباید توی این تاپیک حرف نا امیدی بزنه اما من احساس می کنم دارم نا امید می شم ( البته احساس می کنم فقط ) یه ریزه همه چی ریخته بهم . اینکه آدم نمی دوونه دقیقا تا کی زمان داره که بره ! اینکه اگه سپتامبر کلیر بشیم زمانی نداریم برای رفتن .!!!

بجه ها امیدوارم هر چی زودتر این انتظار تموم شه . توی دلم آشوبه . نمی دوونم مشکل چیه ! اما دیروز فکر می کردم نیام اینجا و همینکه امروز تاپیک و باز کنم کلی هووورااا می بینم . اما نه انگار .

خوب باید صبر کرد تا دوشنبه . می بخشید نمی خوام شما ها رو نا امید کنم اما باید درد و دل می کردم . . خدایا در هر صورت شکرت ! بهمون قدرتی بده تا بتوونیم شرایط سخت و تحمل کنیم .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: parmisv ، mahan1331 ، H Pier ، ali3875 ، قصه گو ، armin021 ، soli asali ، arashS ، jojo_hami ، pari pari ، nedaba ، shadi79
(2014-06-07 ساعت 09:45)nasim نوشته:  سلام بچه ها صبحتون بخیر Sad چرا این جمعه اینجوری بوددد؟؟؟؟ چرا اینقد بد بود ؟؟؟ چرا سفارت ها تکونی نخوردن ؟؟؟ Sad .

چرا اینقد خسته هستم !!!! ببحشید واقعا ببخشید آدم نباید توی این تاپیک حرف نا امیدی بزنه اما من احساس می کنم دارم نا امید می شم ( البته احساس می کنم فقط ) یه ریزه همه چی ریخته بهم . اینکه آدم نمی دوونه دقیقا تا کی زمان داره که بره ! اینکه اگه سپتامبر کلیر بشیم زمانی نداریم برای رفتن .!!!

بجه ها امیدوارم هر چی زودتر این انتظار تموم شه . توی دلم آشوبه . نمی دوونم مشکل چیه ! اما دیروز فکر می کردم نیام اینجا و همینکه امروز تاپیک و باز کنم کلی هووورااا می بینم . اما نه انگار .

خوب باید صبر کرد تا دوشنبه . می بخشید نمی خوام شما ها رو نا امید کنم اما باید درد و دل می کردم . . خدایا در هر صورت شکرت ! بهمون قدرتی بده تا بتوونیم شرایط سخت و تحمل کنیم .
عزیزم هورا ها در انتظارند. حداقل 19 کیس تو این دو یا سه روزه (مخصوصا جمعه ) از ایروان آپدیت شدند تا بازه 3500 که من چک میکردم. Wink
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: shayesteh ، nasim ، قصه گو ، armin021 ، anahita 62 ، rezahoorjandi ، arashS ، shilan ، pari pari ، nedaba ، shadi79
(2014-06-07 ساعت 09:06)alimomen نوشته:  

کی پیرمرده؟ ها؟ کی پیرمرده؟؟؟ ما اینجا پیرمرد نداریم
( فرار به جلو توسط فردی فلینتستون، جهت جلو گیری از پرسشهای احتمالی)Big Grin
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: ali3875 ، morteza88 ، قصه گو ، armin021 ، Maryrhm ، soli asali ، arashS ، shilan ، pari pari ، nedaba ، nasam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان