کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
جالبه امروز داشتم به امير فرزان55 و alitab فكر مي كردم كه چرا خبري ازشون نيست؟!؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: pari pari ، lighter ، soli asali ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، armin021
(2014-06-07 ساعت 21:53)گلپری نوشته:  ببخشید این اسامی پایین صفحه منتظر سرا چیه چرا جدا شون کردین

سلام دوست مهاجرم
این دوستان تو سفارتای دیگه ای غیر از سه سفارت بالا مصاحبه رفتن.
همین Big Grin
تشکر کنندگان: pari pari ، lighter ، soli asali ، arashS ، nedaba ، armin021
(2014-06-07 ساعت 21:56)قصه گو نوشته:  جالبه امروز داشتم به امير فرزان55 و alitab فكر مي كردم كه چرا خبري ازشون نيست؟!؟

خیلی ممنون قصه گوی عزیز که به فکر ما بودین به سلامتی کلیر شوم شیرینی کلیر و عقد کردنم تو ارمنستان به بچه ها میدم انشالله و خودم خیلی دلتنک شماها دوستان خیلی خوبم بودم تا فرصت پیدا میکردم با گوشیم یه سری میزدم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
تشکر کنندگان: قصه گو ، pari pari ، lighter ، soli asali ، nedali ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، armin021
(2014-06-07 ساعت 18:08)armin021 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 18:01)masoudyara نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستانی که میگن از آمریکا آپدیت شدیم چطور متوجه میشین از کجا آپدیت انجام شده؟
آپدیتی که به وقت ما بعد از ظهر یا شب بخوره به خاطر اختلاف ساعتی ما با آ م ر ی ک ا، از طرف آم ر ی ک ا هستش
و آپدیتی که به وقت خودمون صبح یا ظهر بخوره از طرف سفارته.

سلام حالا اپدیت امریکا بهتره یه سفارت؟
تشکر کنندگان: soli asali ، arashS ، nedaba ، armin021
(2014-06-07 ساعت 21:53)گلپری نوشته:  ببخشید این اسامی پایین صفحه منتظر سرا چیه چرا جدا شون کردین

اینا تو بلاد کفر مصاحبه شدن جدا کردیم بعدن خدمتشون برسیم. Big GrinBig Grin
خوشحالم.
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، mahan L ، قصه گو ، lighter ، soli asali ، pari pariaaa ، nedaba ، armin021
(2014-06-07 ساعت 21:48)arashS نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 20:08)mahan L نوشته:  سلام بچه ها ما پنج شنبه گذشته ابوظبی مصاحبه شدیم و کلیرنس خوردیم. فقط مخواستم اینو بگم که سفارت خیلی شلوغ بود نه اینکه همش ایرانی بودن نه اتفاقا کلی هم خارجی اومده بودن واسه لاتاری که یه سه چهارتا چشم بادومی کنار ما نشسته بودن یه تعداد سیاه پوست یه تعداد هم به قیافه هاشون میخورد مال طرفهای سوریه لبنان باشن که فکر میکنم ساکن دبی یا ابوظبی بودن.
اینو گفتم که وقتی آمار دبی رو میگیرد و کلی AS میبینید تو دلتون خالی نشه فکر کنید همش مال ایرانه.

منم از این موردا روز مصاحبه‌ام زیاد دیدم. هی میگم کسی باور نمیکنه Wink

عمو آرش دوره زمونه بدی شده. قدیما وقتی بزرگترها اگر روز بود ولی به ما میگفتن شبه ما باور میکردیم ولی بچه های این دوره زمونه به حرف بابا و مامانشون گوش نمیدن چه برسه به عمو و خاله هاشونWink
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، nazanin fatemi ، p.arsa ، lighter ، soli asali ، shilan ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، armin021
سلام . همین الان متوجه شدم امروز 7 جون بعد از 2 ماه از امریکا آپدیت شدم .. خیلی نگرانم یعنی چی می شه ؟
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، قصه گو ، sophia ، lighter ، soli asali ، m_nikparvaz ، reza_top60 ، shilan ، nedali ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، armin021
(2014-06-07 ساعت 22:15)قصه گو نوشته:  ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «ha290» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Morteza 2014» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «rezahoorjandi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «amin arefi» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «sorooosh» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «FARSHID1976» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «arffx» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)Beni2050» عزیزღღღ

خیلی زشته که آخرین نفر تو متنظرسرا باشی و این درخواستو بکنی.
ولی خوب...
قصه گو واسه منم دعا میکنی؟
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
سلام فرق بین اپدیت سفارت وامریکا چیه ؟ کدوم بهتره؟ وچرا
لطفا کسی جواب بده؟
تشکر کنندگان: soli asali ، arashS ، shahryar7021 ، armin021
يه سوال كه نميدونم تكراريه يا نه ولي چون برام مهمه مي پرسم: اگر روز يكشنبه پاس ها رو بديم، همون موقع بهمون ميگن كي برگرديم واسه دريافتشون؟ و آيا ميتونيم روي پنج شنبه حساب باز كنيم؟
راستي يه سؤال ديگه: ما ان ام سي ابوظبي بوديم ، اما الان براي تمديد ميتونيم بريم ان ام سي دوبي؟
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: alitab ، pari pari ، lighter ، soli asali ، anahita 62 ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، shahryar7021 ، armin021
(2014-06-07 ساعت 22:32)قصه گو نوشته:  يه سوال كه نميدونم تكراريه يا نه ولي چون برام مهمه مي پرسم: اگر روز يكشنبه پاس ها رو بديم، همون موقع بهمون ميگن كي برگرديم واسه دريافتشون؟ و آيا ميتونيم روي پنج شنبه حساب باز كنيم؟
راستي يه سؤال ديگه: ما ان ام سي ابوظبي بوديم ، اما الان براي تمديد ميتونيم بريم ان ام سي دوبي؟

بله همون روز يه برگه ميدن كه روش روز و ساعت دريافت پاسپورت رو زده.بله معمولا پنجشنبه تحويل ميدن. براى مديكال هم متاسفانه نميدونم كه ميشه رفت جاى ديگه يا نه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، artam2 ، farshad varaste ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، shahryar7021 ، armin021
كار پاستور سريع انجام شد،واكسن آبله مرغون دخترمو وارد كرد و تاريخ جديد واكسن td رو براي من و همسرم زد. تا خلوته برين كه كم كم ٢٠١٥ ايها كارشون شروع ميشه.
تشکر کنندگان: pari pari ، lighter ، soli asali ، m_nikparvaz ، anahita 62 ، nedali ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، shahryar7021 ، marsein ، armin021
(2014-06-07 ساعت 22:40)قصه گو نوشته:  كار پاستور سريع انجام شد،واكسن آبله مرغون دخترمو وارد كرد و تاريخ جديد واكسن td رو براي من و همسرم زد. تا خلوته برين كه كم كم ٢٠١٥ ايها كارشون شروع ميشه.

ايشالا ويزاتونم به همين سرعت ميگيريد
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: marsein ، قصه گو ، lighter ، soli asali ، anahita 62 ، nedali ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، shahryar7021 ، armin021
قصه گو جان میشه برای من هم از اون آرزوهای خوب بکنی لطفا. از همونایی که برای خیلی از دوستان جواب داده ;-)
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
تشکر کنندگان: pari pari ، قصه گو ، lighter ، soli asali ، Maryrhm ، m_nikparvaz ، nedali ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، shahryar7021 ، armin021
(2014-06-07 ساعت 22:40)قصه گو نوشته:  كار پاستور سريع انجام شد،واكسن آبله مرغون دخترمو وارد كرد و تاريخ جديد واكسن td رو براي من و همسرم زد. تا خلوته برين كه كم كم ٢٠١٥ ايها كارشون شروع ميشه.

نامردا پس چرا به ما واکسن زدن؟؟؟ نوبت سوم رو Sad
شماره کیس : **2014AS000019 - سفارت : ابوظبی- مصاحبه : 18 نوامبر- کلیر شدیم بعد از 192 روز انتظار
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba ، shahryar7021 ، armin021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان