کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
یه چیز دیگه کلی‌ دوستان جدید میبینم تو این تاپیک این چند روزه، داستان چیه؟ برندگان ۲۰۱۵ هستید؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: قصه گو ، zaaraa ، soli asali ، pari pari ، lighter ، arashS ، shilan ، pari pariaaa ، nedaba
از دوستان تازه وارد این تاپیک عاجزانه درخواست میکنم با ارسال مشخصات به خواهر سولی عسلی در منتظر سرا عضو شوند(جهت اطلاعات کامل به امضا ایشون رجوع کنید) تا هم خودشون حساب تعداد روزهاشون داشته باشن و هم آمار مون کامل بشه و آپندگان هم بتونن استفاده کنن در آخرم وقتی کلیر شدن به عنوان جایزه عضویت دوستمون سلی عسلی یک سطل رنگ سبز میریزه رو سرشون و یک آبنبات چوبی هم میده دستشون
با تشکر از اینکه در کنار مایید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
واسه بچه هاي واليباليستمون دعا كنيد شديداً،لطفاً.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: morteza88 ، zaaraa ، shadi79 ، soli asali ، armin021 ، mohamad92 ، alitab ، pari pari ، mahan L ، lighter ، arashS ، عراقی ، shilan ، pari pariaaa ، nedaba
دوستاني كه كيس خانولدگي بودن لطف كنن بگن شرايط آپديت شدنشون؟مثلاً سر كيس چند بار آپديت شده؟ همسر و بچه ها چند بار؟ بعد روز قبل كلير شدن يا ساعتي قبل كلير شدن هم باز همه با نم آپديت شدن؟
تشکر کنندگان: zaaraa ، soli asali ، armin021 ، pari pari ، arashS ، nedaba
(2014-06-07 ساعت 18:25)farshadm999 نوشته:  یه چیز دیگه کلی‌ دوستان جدید میبینم تو این تاپیک این چند روزه، داستان چیه؟ برندگان ۲۰۱۵ هستید؟

بعله. وقتی از 2014 ها میان تو نظر سنچی 2015 اسم مینویسن وامار رو بهم میریزن .ما هم میایم اینجا سرک میکشیم.Wink
کیس نامبر:2015AS78xx>ارسال فرم اول: 29 MAY>تعداد افراد منظور در کیس:3 نفر>سفارت:انکارا ------- بازمانده لاتاری 2015

تشکر کنندگان: soli asali ، farshadm999 ، armin021 ، zaaraa ، pari pari ، قصه گو ، arashS ، nedaba
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

والیبال رو ببین چه کرده !!!! آفرین
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

هوووووورررررررراااااااا.برديم.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
مبارک باشه بردمون
کیس نامبر=$$20 ارسال فرم ها=13 جولای 2013 دریافت نامه=20 نوامبر 2013 مصاحبه=26 ژانویه 2014 کلیر=8 جون 2014 سفارت ابوظبی
تشکر کنندگان: soli asali ، zaaraa ، shadi79 ، armin021 ، ali3875 ، pari pari ، uncledoc ، قصه گو ، reza_norouzi ، morteza88 ، lighter ، arashS ، عراقی ، nedaba
تبریک به بر وبچه های والیبال

ایران 3-0 برزیل
دمتون گرممممممممممممممممم
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تیم والیبال کلیر شد!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-07 ساعت 18:30)alimomen نوشته:  از دوستان تازه وارد این تاپیک عاجزانه درخواست میکنم با ارسال مشخصات به خواهر سولی عسلی در منتظر سرا عضو شوند(جهت اطلاعات کامل به امضا ایشون رجوع کنید) تا هم خودشون حساب تعداد روزهاشون داشته باشن و هم آمار مون کامل بشه و آپندگان هم بتونن استفاده کنن در آخرم وقتی کلیر شدن به عنوان جایزه عضویت دوستمون سلی عسلی یک سطل رنگ سبز میریزه رو سرشون و یک آبنبات چوبی هم میده دستشون

خواهر سولی عسلیBig Grin چه باحال
هنوز عادت نکردیمSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، قصه گو ، shadi79 ، zaaraa ، lighter ، arashS ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-07 ساعت 19:12)ali3875 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 18:30)alimomen نوشته:  از دوستان تازه وارد این تاپیک عاجزانه درخواست میکنم با ارسال مشخصات به خواهر سولی عسلی در منتظر سرا عضو شوند(جهت اطلاعات کامل به امضا ایشون رجوع کنید) تا هم خودشون حساب تعداد روزهاشون داشته باشن و هم آمار مون کامل بشه و آپندگان هم بتونن استفاده کنن در آخرم وقتی کلیر شدن به عنوان جایزه عضویت دوستمون سلی عسلی یک سطل رنگ سبز میریزه رو سرشون و یک آبنبات چوبی هم میده دستشون۰

خواهر سولی عسلیBig Grin چه باحال
هنوز عادت نکردیمSmile
اولین و آخرین خواهر سپهبد تاریخ!!!
ستاره ها رو تونستی بشمری؟
خبردار.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: ali3875 ، pari pari ، soli asali ، zaaraa ، قصه گو ، mahan L ، lighter ، arashS ، shilan ، pari pariaaa ، nedaba
(2014-06-07 ساعت 19:06)mehdidashti62 نوشته:  مبارک باشه بردمون

سلام شما بچه تالش نیستی؟
case no:2014As1xxx
تعداد:2نفر
رویت قبولی :2 may
فرستادن فرم ها :18 Jone
تاییدیه :21 Jone
نامه دوم :21 oct
مصاحبه :هفته اول Dec ایروان
ویزا :کلیرنس برگه آبیSad
تشکر کنندگان: soli asali ، zaaraa ، shadi79 ، shilan
ای بابا یکی بیاد این آپدیت ها و کلیر های ابوظبی رو بگه دیگه ! Sad
مومن چی شد پس !!!! ؟ کم آوردی؟ همش 7000 تا کیسه دیگه !!!!!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان