کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-07 ساعت 21:48)arashS نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 20:08)mahan L نوشته:  سلام بچه ها ما پنج شنبه گذشته ابوظبی مصاحبه شدیم و کلیرنس خوردیم. فقط مخواستم اینو بگم که سفارت خیلی شلوغ بود نه اینکه همش ایرانی بودن نه اتفاقا کلی هم خارجی اومده بودن واسه لاتاری که یه سه چهارتا چشم بادومی کنار ما نشسته بودن یه تعداد سیاه پوست یه تعداد هم به قیافه هاشون میخورد مال طرفهای سوریه لبنان باشن که فکر میکنم ساکن دبی یا ابوظبی بودن.
اینو گفتم که وقتی آمار دبی رو میگیرد و کلی AS میبینید تو دلتون خالی نشه فکر کنید همش مال ایرانه.

منم از این موردا روز مصاحبه‌ام زیاد دیدم. هی میگم کسی باور نمیکنه Wink
روز مصاحبه ما هم چند تا خونواده از ترکیه بودن و همشون یه ضرب ویزا گرفتن....

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: farshadm999 ، قصه گو ، pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pariaaa ، arashS ، zaaraa ، nedaba
با توجه به آپدیتهایی که اکثر کیسها توی تاریخهای 3و4و5و6و7 جون خوردن پیش بینی من اینه که فردا ابوظبی تا 3700 میره جلو توی بازه 3700 تا 3850 هم تنها دو تا کیس موجوده پس عملا فردا تا 3850 رفتیم جلو اگر خدا بخاد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-08 ساعت 00:08)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 21:48)arashS نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 20:08)mahan L نوشته:  سلام بچه ها ما پنج شنبه گذشته ابوظبی مصاحبه شدیم و کلیرنس خوردیم. فقط مخواستم اینو بگم که سفارت خیلی شلوغ بود نه اینکه همش ایرانی بودن نه اتفاقا کلی هم خارجی اومده بودن واسه لاتاری که یه سه چهارتا چشم بادومی کنار ما نشسته بودن یه تعداد سیاه پوست یه تعداد هم به قیافه هاشون میخورد مال طرفهای سوریه لبنان باشن که فکر میکنم ساکن دبی یا ابوظبی بودن.
اینو گفتم که وقتی آمار دبی رو میگیرد و کلی AS میبینید تو دلتون خالی نشه فکر کنید همش مال ایرانه.

منم از این موردا روز مصاحبه‌ام زیاد دیدم. هی میگم کسی باور نمیکنه Wink
روز مصاحبه ما هم چند تا خونواده از ترکیه بودن و همشون یه ضرب ویزا گرفتن....

از کجا مطمئنید حالا همه اینا لاتاری بودن؟
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pari ، Sara_lphmkf ، soli asali ، arashS ، zaaraa ، nedaba
پس چرا من آپديت نميشم!!!!!!!SadSadSadSadSadSad
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-08 ساعت 00:04)freddyflientstone نوشته:  علی مومن، تا فردا، حداکثرش تا پسفردا، بهت فرصت میدم کیس نامبر منو همراه با حرکات موزون دامن قرمزی اعلام کنی، آپدیت هم خوردیم، پس دیگه چاره ای نداری...در غیر اینصورت، در غیر اینصورت نداره، باید رسما کیس نامبر منو اعلام کنی. یه اسم رمز هم میذاریم ، مثلا، مثلا....آهان، مثلا : بستنی ، پشت زندانWink
دیگه خود دانی ی ی ی ی ی ی ی

کلک پشت زندانو از کجا بلدی -نکنه همشهری هستیم
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pariaaa ، shilan ، nedaba ، shahryar7021 ، armin021
(2014-06-08 ساعت 00:18)alimomen نوشته:  
(2014-06-08 ساعت 00:04)freddyflientstone نوشته:  علی مومن، تا فردا، حداکثرش تا پسفردا، بهت فرصت میدم کیس نامبر منو همراه با حرکات موزون دامن قرمزی اعلام کنی، آپدیت هم خوردیم، پس دیگه چاره ای نداری...در غیر اینصورت، در غیر اینصورت نداره، باید رسما کیس نامبر منو اعلام کنی. یه اسم رمز هم میذاریم ، مثلا، مثلا....آهان، مثلا : بستنی ، پشت زندانWink

اسم رمز عوض شد، اسم رمز جدید " سالاد سیب زمینی، عصرانه"...حالا هی کیس نامبر منو اعلام نکن، خب؟
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: alimomen ، Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، pari pariaaa ، arashS ، shilan ، zaaraa ، nedaba ، shahryar7021
(2014-06-08 ساعت 00:21)freddyflientstone نوشته:  
(2014-06-08 ساعت 00:18)alimomen نوشته:  

اسم رمز عوض شد، اسم رمز جدید " سالاد سیب زمینی، عصرانه"...حالا هی کیس نامبر منو اعلام نکن، خب؟

ای بابا رابین هود تو دقیقا میزنی تو هدف
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، Sara_lphmkf ، jojo_hami ، soli asali ، pari pariaaa ، arashS ، shilan ، zaaraa ، nedaba ، armin021
بچه ها شب زود بخوابید به دونه و نشاسته هم آماده بذارید تو یخچال لباس رقصتونم آماده اطو کنید
از آپدیتها معلومه که فردا روز پرکاری هست
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-06-08 ساعت 00:04)قصه گو نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 23:56)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به دوستاي گلم،
شب قشنگتون به خير
البته به قول بابام تازه اول شب لاتاست:d
مي گم قصه گوي عزيز يكم زودتر نميشه منو به ليستت اضافه كني؟ نه به خاطره اينكه زودتر كلير شم( كه البته شنيدم دعاي شما خيلي گيراست و زود برآورده مي شه) چون اينجا خيلي بهم خوش مي گذره ، ولي كلا خوشم مياد ببينم اسممو نوشتي، اونجوري حس مي كنم منو هم جزو آدما حساب كردي:d

دختر خوب، من كه چندين بار اسمتو نوشتم.ولي اينو بگم كه توي اين مدت كم حسابي تو دل همه جا كرديBig Grin

فدات شم غصه گوي عزيزم، پس من نديدم، شرمنده
فعلا به نظرم همه بريم استراحت تا به قول داش علي واسه فردا جون داشته باشيم، من دست به جارو، جيغ و حركات موزون
فكر كنم فردا بايد مرخصي بگيرم بشينم خونه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: alimomen ، soli asali ، pari pari ، nedali ، قصه گو ، arashS ، shilan ، nedaba
کاش این تاپیک بعضی وقتا صوتی میشد میتونستیم به جای نوشت پیام صوتی میزاشتیم..........
آخه دستام داره میلرزه نمیتونم بنویسم وای بچه ها من امروز 7 jun آپدیت شدم البته دیشب به سفارت ایمیل زدم ولی خوب تعطیل بودن گفتم یکشنبه میبینن شاید جواب بدن .امروز صبح که چک کردم آپدیت نشده بودم .الان چک کردم فقط خودم که کیس اصلی هستم آپدیت شدم ولی بقیه اعضا کیس تو همون تاریخ قبلی موندن .
حالا این آپدیت از سفارت بوده یا از آمریکاست ..
من چی کار کنم دارم سکته میکنم از خوشحالی .............
اگه کلیر بشیم اون موقع حالم چه جوری میشه؟؟؟؟
وای ی ی ی عجب آدم بی جنبه ای هستم .......................................خدایا.....................یکی جلوی منو بگیره............ من میخوام داد بزنم ..........البته صوتی..................................................................
ضربان قلب من تند میزنه........................................ میخواد آروم بزنه .........................نه دیگه نمیتونهههههههههههههههه.......................

کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، chaymon، freddyflientstone، F_afshar، Good Luck، Hassan2014، jojo_hami، masoudyara، m_nikparvaz، reza_top60، آلیس-1980، 5 مهمان

بچه ها نخوابین ...پاشین الان که وقت خواب نیست یکی به من بگه این آپدیت از کجاست؟؟؟؟

تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، m_nikparvaz ، nedali ، jojo_hami ، lighter ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba
(2014-06-08 ساعت 00:17)pari pari نوشته:  پس چرا من آپديت نميشم!!!!!!!SadSadSadSadSadSad

میخوان یهووووووووووووووو بیان بگن بیا بگیر !Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-08 ساعت 00:43)anahita 62 نوشته:  بچه ها نخوابین ...پاشین الان که وقت خواب نیست یکی به من بگه این آپدیت از کجاست؟؟؟؟

قطعا از آنکارا نیست، برای اینکه سفارت الا تعطیله ( طبیعتا!)، بنا بر این از امریکاست
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: soli asali ، jojo_hami ، pari pari ، anahita 62 ، nedali ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS ، shilan ، nedaba ، armin021
(2014-06-08 ساعت 00:17)pari pari نوشته:  پس چرا من آپديت نميشم!!!!!!!SadSadSadSadSadSad

پري خانوم عزيز،ميدونين پيش بينيهاي من تقريبا تاا حالا درست از اب درومده، شما و مهدي عزيز تو جون كليير ميشووويد،و به احتمال زياد تا ١٥ روز ديگه، اما شيريني يادتون نره، با ور كنيد ما هر روز بخوص براي شما و مهدي عزيز رو دعا ميكنيم تا كليير شيد، و با اين قلب مهربوون شما،شكي در اين كليير شدن نداشته باشيد،به اميد كليير شدن همه دوستان،
CN : 2014AS0000021## / محل مصاحبه‌ : آنکارا ---> ابوظبی / کارنت : 13Sep/مصاحبه : هفته آخر Nov Smile وضعيت: كليير بعد از ١٨٨ روز ---ورود به امريكا٦ سپتامبر، سنديگو . دريافت سوشيال ١٣ سپتامبر،دريافت گرين كارت ٢٧ روز بعد از ورود
(2014-06-08 ساعت 00:45)omid05 نوشته:  

پري خانوم عزيز،ميدونين پيش بينيهاي من تقريبا تاا حالا درست از اب درومده، شما و مهدي عزيز تو جون كليير ميشووويد،و به احتمال زياد تا ١٥ روز ديگه، اما شيريني يادتون نره، با ور كنيد ما هر روز بخوص براي شما و مهدي عزيز رو دعا ميكنيم تا كليير شيد، و با اين قلب مهربوون شما،شكي در اين كليير شدن نداشته باشيد،به اميد كليير شدن همه دوستان،

من کی‌ کلیر میشم؟ SadSad
خوشحالم.
تشکر کنندگان: jojo_hami ، pari pari ، anahita 62 ، omid05 ، قصه گو ، pari pariaaa ، arashS ، soli asali ، armin021

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان