2014-06-08 ساعت 02:04
(2014-06-08 ساعت 01:29)نام کاربری somi نوشته:(2014-06-08 ساعت 00:35)anahita 62 نوشته: کاش این تاپیک بعضی وقتا صوتی میشد میتونستیم به جای نوشت پیام صوتی میزاشتیم..........
آخه دستام داره میلرزه نمیتونم بنویسم وای بچه ها من امروز 7 jun آپدیت شدم البته دیشب به سفارت ایمیل زدم ولی خوب تعطیل بودن گفتم یکشنبه میبینن شاید جواب بدن .امروز صبح که چک کردم آپدیت نشده بودم .الان چک کردم فقط خودم که کیس اصلی هستم آپدیت شدم ولی بقیه اعضا کیس تو همون تاریخ قبلی موندن .
حالا این آپدیت از سفارت بوده یا از آمریکاست ..
من چی کار کنم دارم سکته میکنم از خوشحالی .............
اگه کلیر بشیم اون موقع حالم چه جوری میشه؟؟؟؟
وای ی ی ی عجب آدم بی جنبه ای هستم .......................................خدایا.....................یکی جلوی منو بگیره............ من میخوام داد بزنم ..........البته صوتی..................................................................
ضربان قلب من تند میزنه........................................ میخواد آروم بزنه .........................نه دیگه نمیتونهههههههههههههههه.......................
امیدوارم برای شما آپدیت موثر و نهایی باشه.
آخرای می که سفارتها سیل کلیر راه انداخته بودن، مارو با فاصله ی یک هفته 2بار آپدیت کردن،بدون ایمیل،،، ما هم حالمون خراب شد اصلن یه وعضیولی بعدش هیچ خبری نشد و خیلی خورد توی ذوقمون.از همون موقع وضعیت روحیمون بدتر شد و انتظار سختتر، ولی بازم با اینکه امیدوارم مورد شما مثل ما نباشه توصیه میکنم اونقدرا روی این آپدیتا حساب نکنین که بعدش ناامیدتر بشین. واقعا انتظار سخته و آدم نمیدونه باید دلشو به چی خوش کنه که روحیه ش حفظ بشه.
شاد باشین.
عزیز وفتی میل میزنی چون میل شما میره تو پرونده ی آپدیت می خوری