کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-08 ساعت 01:29)نام کاربری somi نوشته:  
(2014-06-08 ساعت 00:35)anahita 62 نوشته:  کاش این تاپیک بعضی وقتا صوتی میشد میتونستیم به جای نوشت پیام صوتی میزاشتیم..........
آخه دستام داره میلرزه نمیتونم بنویسم وای بچه ها من امروز 7 jun آپدیت شدم البته دیشب به سفارت ایمیل زدم ولی خوب تعطیل بودن گفتم یکشنبه میبینن شاید جواب بدن .امروز صبح که چک کردم آپدیت نشده بودم .الان چک کردم فقط خودم که کیس اصلی هستم آپدیت شدم ولی بقیه اعضا کیس تو همون تاریخ قبلی موندن .
حالا این آپدیت از سفارت بوده یا از آمریکاست ..
من چی کار کنم دارم سکته میکنم از خوشحالی .............
اگه کلیر بشیم اون موقع حالم چه جوری میشه؟؟؟؟
وای ی ی ی عجب آدم بی جنبه ای هستم .......................................خدایا.....................یکی جلوی منو بگیره............ من میخوام داد بزنم ..........البته صوتی..................................................................
ضربان قلب من تند میزنه........................................ میخواد آروم بزنه .........................نه دیگه نمیتونهههههههههههههههه.......................

امیدوارم برای شما آپدیت موثر و نهایی باشه.
آخرای می که سفارتها سیل کلیر راه انداخته بودن، مارو با فاصله ی یک هفته 2بار آپدیت کردن،بدون ایمیل،،، ما هم حالمون خراب شد اصلن یه وعضیWink ولی بعدش هیچ خبری نشد و خیلی خورد توی ذوقمون.از همون موقع وضعیت روحیمون بدتر شد و انتظار سختتر، ولی بازم با اینکه امیدوارم مورد شما مثل ما نباشه توصیه میکنم اونقدرا روی این آپدیتا حساب نکنین که بعدش ناامیدتر بشین. واقعا انتظار سخته و آدم نمیدونه باید دلشو به چی خوش کنه که روحیه ش حفظ بشه.
شاد باشین.

عزیز وفتی میل میزنی چون میل شما میره تو پرونده ی آپدیت می خوری
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، arashS ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، armin021
(2014-06-08 ساعت 01:56)mehdi_es نوشته:  با سلام
از اونجا که این تاپیک شلوغ تر از تاپیک کلیرنس خانوادگی هستش سوالم رو اینجا میپرسم ممنون میشم کمک کنید
من بعد از 9 ماه کلیر شدم و حالا از من یک سری مدارک خواستن از جمله واکسیناسیون جدید.
به نظر شما باید کل واکسن هارو دوباره بزنم یا فقط چند تارو. آخه مثلا وقتی سه نوبت هپاتیت رو میزنی یا مدت زیادی معتبر هستش و نیازی به واکسن نیست.
کسی اگه تجربه داره بگه چیا رو اینجا زده و چیا پیش دکتر خود سفارت

این سفرنامه میتونه کمکتون کنه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-08 ساعت 00:35)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-08 ساعت 00:04)قصه گو نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 23:56)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به دوستاي گلم،
شب قشنگتون به خير
البته به قول بابام تازه اول شب لاتاست:d
مي گم قصه گوي عزيز يكم زودتر نميشه منو به ليستت اضافه كني؟ نه به خاطره اينكه زودتر كلير شم( كه البته شنيدم دعاي شما خيلي گيراست و زود برآورده مي شه) چون اينجا خيلي بهم خوش مي گذره ، ولي كلا خوشم مياد ببينم اسممو نوشتي، اونجوري حس مي كنم منو هم جزو آدما حساب كردي:d

دختر خوب، من كه چندين بار اسمتو نوشتم.ولي اينو بگم كه توي اين مدت كم حسابي تو دل همه جا كرديBig Grin

فدات شم غصه گوي عزيزم، پس من نديدم، شرمنده
فعلا به نظرم همه بريم استراحت تا به قول داش علي واسه فردا جون داشته باشيم، من دست به جارو، جيغ و حركات موزون
فكر كنم فردا بايد مرخصي بگيرم بشينم خونه

غصه گو يا قصه گو؟!؟Big Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: H Pier ، pari pariaaa ، arashS ، lighter ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pari
(2014-06-08 ساعت 01:31)l.ghalami@gmail.com نوشته:  سلام دوستان

من یک سوال داشتم
کلیرنس به شماره کیس نامبر بستگی داره ؟
و اینکه حداقل زمان برای کلیرنس چقدر هست ؟ چند هفته ؟

مادر من کلیرنس خورده کیس اصلی هم نبوده !

ممنون میشم کسی اگر اطلاعات داره جواب بده

متاسفانه اینجا کسی اطلاعات نداره که بگه چقدر زمان میبره.
منتظر باشین مثل بقیه.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: قصه گو ، anahita 62 ، pari pariaaa ، arashS ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: pari pariaaa، اسفند89 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
کیس:2014as43xx///یک نفر////مصاحبه:17آوریل آنکارا،برگه صورتی///17بار آپدیت(بعداز مصاحبه)انتظار تا 30 سپتامبر
بازمانده لاتاری 2014
تشکر کنندگان: lighter ، soli asali ، nedaba ، janatirad ، pari pari
(2014-06-08 ساعت 02:12)قصه گو نوشته:  
(2014-06-08 ساعت 00:35)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-08 ساعت 00:04)قصه گو نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 23:56)Sara_lphmkf نوشته:  سلام به دوستاي گلم،
شب قشنگتون به خير
البته به قول بابام تازه اول شب لاتاست:d
مي گم قصه گوي عزيز يكم زودتر نميشه منو به ليستت اضافه كني؟ نه به خاطره اينكه زودتر كلير شم( كه البته شنيدم دعاي شما خيلي گيراست و زود برآورده مي شه) چون اينجا خيلي بهم خوش مي گذره ، ولي كلا خوشم مياد ببينم اسممو نوشتي، اونجوري حس مي كنم منو هم جزو آدما حساب كردي:d

دختر خوب، من كه چندين بار اسمتو نوشتم.ولي اينو بگم كه توي اين مدت كم حسابي تو دل همه جا كرديBig Grin

فدات شم غصه گوي عزيزم، پس من نديدم، شرمنده
فعلا به نظرم همه بريم استراحت تا به قول داش علي واسه فردا جون داشته باشيم، من دست به جارو، جيغ و حركات موزون
فكر كنم فردا بايد مرخصي بگيرم بشينم خونه

غصه گو يا قصه گو؟!؟Big Grin
قصه گو جان یه سوال : برای کیسی که لاتاری نباشه آرزو نمی کنی؟؟ Sad
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: arashS ، lighter ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، armin021
(2014-06-07 ساعت 13:30)arashS نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 12:11)shohreh63 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:20)jojo_hami نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 11:12)medexk نوشته:  دوستان با تجربه راهنمایی بفرمایید , با این اوضاع AP صدوهشتاد روزه و دویست روزه و این حرفا تکلیف ماهایی که تازه یه هفته ست رفتیم مصاحبه و AP شدیم چیه ؟ واقعا امیدوار باشیم ؟
بلی، واقعا واقعا امیدوار باشید. چون برای کیسهای شما که شمارشون بالاتره دوران کلیرنس را کوتاهتر در نظر میگیرن و زودتر از بقیه کارتونو راه میندازن انشالله.
امیدوار باشید و صبورWink

من با تجربه نیستم دوست عزیز ولی میدونم که در ماههای آخر کلیرنس خیلی خیلی سریعتر انجام میشه همینطور که الان تا شماره های 3000 را کلیر کردند در حالی که ما نزدیک به 7 ماه منتظر بودیم و قطعا شما هم زودتر قبلی ها کلیر میشین
و البته اینکه دوستانه میگم در این زمینه فقط توکلتون به خدا باشه خودش درست میکته
سلام همراه گرامی
در ابتدا ورودتون رو به جمع گرم و صمیمی بچه‌های کلیرنس خوش‌آمد می‌گم.
این دوران زیاد هم بد نیست. ثمرش در سه کلام صبوری-پیداکردن دوست - دانستن قدر ویزا ست. به نظرم بچه‌ها تو این تاپیک چیزایی رو تجربه می‌کنند که هیچ کدوم از ویزا یکضربی‌ها تجربه نمی‌کنن. و قطعا اونور موفق‌تر خواهند بود.
دوست عزیزم دوستان قبلا توضیح دادن من هم تایید می‌کنم امیدوار باشید. ما پارسال مورد داشتیم که یک ما تا دوهفته کلیر شدن انشاالله همگی با هم می‌ریم به تاپیک‌های بعدی. WinkWinkSmile

(2014-06-07 ساعت 12:07)nasim نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 12:00)gallafan نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:56)arashS نوشته:  
(2014-06-03 ساعت 22:36)benitto نوشته:  میشه کسی بگه منظور از آپدیت در اینجا جی هست؟ ضمنا برای ابوظبی سرویس CSC یا پستی لازم هست؟ ؟؟؟
سلام همراه گرامی
سایت زیر برای اینکه چک کنید آپدیت شدید
https://ceac.state.gov/ceac/
در سایت باید کیس‌نامبرتون رو بدون صفرهای مابین AS تا عدد انتهایی وارد کنید.
مثلا اگر کیس‌نامبر شما هست 2014AS00001234 شما وارد می‌کنید 2014AS1234

اگر برای استفاده از سایت سیس راهنمایی بیشتری نیاز داشتید لینک زیر را کلیک کنید که دستورالعمل عمو سعید رو مطالعه کنید.

http://www.mohajersara.com/showthread.ph...#pid311890

سلام
برا سایت سفارت ابوظبی گفته 20141s12345 ولی اصلا هیچ جوره قبول نمیکنه آخه اعداد آخر که 4 رقم بیشتر نیستن اگه صفر هم قبلش وارد کنی اصلا میگه همیپین کیسی وجود نداره، میشه راهنمایی کنید؟

این شماره ایی که نوشتین درسته ؟؟ من فک کنم یه اشتیاهی شده . چون کیس ها با 2014AS شروع می شن ( الیته اونایی که توی آسیا هستن )

سلام همراه گرامی
درسته دوست عزیزم نسیم بانو درست می‌گه شما یه A جا انداختی. ضمنا اگه کیس‌نامبرتون چهاررقمی هست نیاز به وراد کرد یک صفر نیست بعد از S همان چهار رقم رو وارد کنید حله ایشاالله
البته به نظر من يه يك هم بعد از ٤ اضافه است
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
تشکر کنندگان: arashS ، soli asali ، armin021
(2014-06-07 ساعت 22:17)sohrab134 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 18:08)armin021 نوشته:  
(2014-06-07 ساعت 18:01)masoudyara نوشته:  با سلام خدمت دوستان عزیز.
دوستانی که میگن از آمریکا آپدیت شدیم چطور متوجه میشین از کجا آپدیت انجام شده؟
آپدیتی که به وقت ما بعد از ظهر یا شب بخوره به خاطر اختلاف ساعتی ما با آ م ر ی ک ا، از طرف آم ر ی ک ا هستش
و آپدیتی که به وقت خودمون صبح یا ظهر بخوره از طرف سفارته.

سلام حالا اپدیت آمریکا بهتره یه سفارت؟
یکی از یکی بهتر. Wink
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، jojo_hami
(2014-06-08 ساعت 01:31)l.ghalami@gmail.com نوشته:  سلام دوستان

من یک سوال داشتم
کلیرنس به شماره کیس نامبر بستگی داره ؟
و اینکه حداقل زمان برای کلیرنس چقدر هست ؟ چند هفته ؟

مادر من کلیرنس خورده کیس اصلی هم نبوده !

ممنون میشم کسی اگر اطلاعات داره جواب بده

سلام دوست عزیز
مادر شما این شانس رو داشتن که زمانی به این تاپیک تشریف بیارن که پروسه کلیرشدن‌ها رو غلتک افتاده.
پس انشاالله زمان کلیر شدن ایشون خیلی کمتر از بقیه دوستان خواهد بود.
تا ده روز پیش دوستانی کلیر می‌شدن که 6 تا 7 ماه بود که منتظر بودن.
امروز رسیده به دوستانی که 3 تا 4 ماهه منتظرن.
انشاالله این روند هرروز سریع‌تر میشه.
نکته دیگه اینکه چون مادر شما مشکل سربازی ندارند می‌تونن امیدوار باشن که بازهم از حالت نرمال کارشون زودتر تموم بشه.
اما در نهایت صبر و آرامش حرف اول‌رو می‌زنه.
هنوز تا پاین پروسه زمان زیادی هست ( تقریبا سه‌ماه‌نیم)
پیروز باشید.Smile
تشکر کنندگان: lighter ، reza_norouzi ، shilan ، soli asali ، nedaba
سلام به روی ماه همه دوستان گلم
امیدوارم این هفته و مخصوصاً آخرش پر از کلیر و شادی و هورا و رتبه باشه Big Grin
طبق آمارهایی که دوستان دادن انگار بازم ایروان میخواد گوی سبقت رو از بقیه برباید (چه ادبی شد Tongue)
امیدتون به خدا باشه.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: arashS ، lighter ، zaaraa ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pari
صبحتون بخیر دوستان بالاخره ما هم به گروه 200 روزی ها پیوستیم چیزی که 1% هم فکرشو نمیکردم و نمیدونم تا کی باید صبر کنیم و اینکه عدد 300 هم قراره ببینیم یا نه؟

کلا الان 16 نفر هستیم که تو منتظرسرا عدد 200 رو جلو اسممون میبینیم به امید کلیر شدن هر چه زودتر
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

و خداوند یکشنیه و دوشنبه را آفرید تا از شر چک کردن سیس واشینگتون در این دو روز راحت شویم.
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، shilan ، zaaraa ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، nedaba ، armin021 ، pari pari ، HELIAA
(2014-06-08 ساعت 07:00)ali3875 نوشته:  صبحتون بخیر دوستان بالاخره ما هم به گروه 200 روزی ها پیوستیم چیزی که 1% هم فکرشو نمیکردم و نمیدونم تا کی باید صبر کنیم و اینکه عدد 300 هم قراره ببینیم یا نه؟

کلا الان 16 نفر هستیم که تو منتظرسرا عدد 200 رو جلو اسممون میبینیم به امید کلیر شدن هر چه زودتر

سلام علي آقاي گل
عوضش وقتي به همين زوديا كلير شدي و ويزاتو گرفتب مي توني يه باشگاه راه بندازي به نام "باشگاه 200 روزه ها"Big Grin
اگه عضو افتخاري قبول كني منم عضو ميشم Tongue
برات يه كلير كاملاً غيرمنتظره آرزو مي كنم.
سلام صبح همگی بخیرررر
پر فروغ و با کلییرررر فراوان
اماده کشیدن هوووووووووووووووورا هستیم
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
سلام صبح همگی پر از نشاط و کلیری
دوستان من در سی و سومین روز کلیرینگ هستم، من کارمند بانک هستم و بدلایلی قصد دارم استعفا بدم، بنظر شما در مرحله کلیرینگ این کار ایجاد مشکل می کنه؟
شماره کیس:2014AS0006XXX تاریخ رویت قبولی:5 MAY. کنسولگری:آنکارا___>ابوظبی تعداد افرادکیس:1نفر. ارسال فرمها:May 27, 2013 mail دريافت تاييديه فرمها:Jun 4 کارنت شدن کیس:March 18. تاريخ مصاحبه : هفته اول مي. آپدیت:8می,9می,8جولای,17جولای با ایمیل Tongue كلير
همواره لبخند بزنید, روزی زندگی از آزردن شما خسته خواهد شد
تشکر کنندگان: miladfr12 ، shilan ، zaaraa ، ali3875 ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، soli asali ، shadi79 ، nedaba ، janatirad ، armin021 ، pari pari ، sami8000

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان