کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
یه حدس با توجه به سابقه و وضعیت خودم

دوستانی که معمولا قبل از مصاحبه زیاد آپ می شوند کلیرنس می خوردند.

معمولا یک آپدیت برای ثبت مصاحبه در سیس و یک آپدیت هم برای ارسال ایمیل سفارت (معمولا فقط آنکارا) هست.

بیشتر از این آپدیت ها و آپدیت های مشخص دیگه ای مثل انجام مکاتبه از طرف شما یا اونها نباشه، هر آپدیت غریبی نشانه ای از کلیرنس خواهد بود.

اینها یک فرضیه مبتنی بر تجربه شخصی و برخی از کیس هاست.
بچه های آنکارا ، جهت تمدید مدیکال و رفتن به سفارت برای دریافت ویزا چه پروسه ای رو باید بگذرونیم ؟!
1- باید دوباره وقت مصاحبه بگیریم ؟! برای مدیکال باید وقت بگیریم ؟؟؟
2- برنامه رو چه جوری ببندیم می تونیم توی تایم کمتر ویزامونو دریافت کنیم و زمان کمتری ترکیه بمونیم ؟!؟
3- دوباره اونجا بهمون واکسن میزنن ؟!
4- هزینه حدودی مدیکال مجدد چقدره ؟!

ممکنه تجربیات خودتونو در اختیارمون قرار بدید !؟
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، alitab ، miladfr12 ، soli asali ، zaaraa ، armin021 ، pari pari ، آلیس-1980
سلام به همه دوستان گل
تبریک بخاطر باز شدن مهاجرسرا و
تبریک به همه دوستان کلیر شده
[عکس: 28217432439594132445.jpg]
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-06-10 ساعت 09:52)abbas09 نوشته:  دوستان انکارا دیروز چند تا لاتاری اعلام کرد؟

سلام من دوست ایروانی هستم اما آنکارایی ها را دوست دارم.
دیروز از آنکارا 7 نفر اعلام شد.
علی مومن خیلی باحاله پست هات و آواتارت ( مخصوصا شارژ 1000 تومنیBig Grin). دمت گرم.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تو مهاجر سرا هیچ بخشی را ندیدم که سوالم مرتبط بباشه؟
۱- آیا شما کارت ملیتون را برای مصاحبه عوض کردید، برای کارت ملیهای منقضی شده و یا کد پستی تغییر کرده میپرسم
۲- اگه کسی عکس شناسنامش متعلق به زمان بچگیش باشه و تا حدودی مهر انتخابات آخرش داشته باشه به نظرتون تعویضش کنه ؟
تشکر کنندگان: alitab ، miladfr12 ، soli asali ، zaaraa ، armin021 ، nedaba ، آلیس-1980
مدیران محترم:
واقعا از اینکه مشکلات سایت رو حل فرمودین خیلی ممنون، باور بفرمایید که این 2 روز اندازه 2 سال به ما گذشت... فلج شده بودیم....!Wink

(2014-06-10 ساعت 10:02)aria802 نوشته:  تو مهاجر سرا هیچ بخشی را ندیدم که سوالم مرتبط بباشه؟
۱- آیا شما کارت ملیتون را برای مصاحبه عوض کردید، برای کارت ملیهای منقضی شده و یا کد پستی تغییر کرده میپرسم
۲- اگه کسی عکس شناسنامش متعلق به زمان بچگیش باشه و تا حدودی مهر انتخابات آخرش داشته باشه به نظرتون تعویضش کنه ؟

سلام دوست گرامی هر دو موارد که فرمودین اصلا اهمیتی نداره و نیاز به اقدام به کاری ندارید. مخصوصا اگر ایروان باشید که اصلا احتیاجی به کارت ملی نیست.
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
تشکر کنندگان: alitab ، miladfr12 ، jojo_hami ، maryam_a ، m_nikparvaz ، shilan ، zaaraa ، قصه گو ، nedaba ، آلیس-1980 ، mehdi2014
خدایا شکرررررررررررررررررررررررررررررررررر
اینجا چرا بسته بود پوسیده شدیم ......خدایا خیلی ممنونم بابت اینکه دوستای گلو فردی گل .....علی اقا صبور و بقیه عزیزان کلیر شدن......الان سر کارم نتونستم خوب اربراز خوشحالی کنم عاشقتونم ....راستی
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااCool
متاسفانه نشد،
(2014-06-10 ساعت 09:12)قصه گو نوشته:  لطفاً دوستان عزيز كلير شده ، چه قديم و چه جديد ،در اسرع وقت امضاهاشونو به روز رساني كنند و بگن چه تاريخي كلير شدند كه ما هم متوجه بشيم ، مگه حافظه ي يه آدم چقدر عمر داره آخه؟!؟Big Grin

شما دعا کنین من کلیر بشم همون لحظه امضا مو به روز رسانی میکنم ..
تا باشه از این کارا باشه......

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
سلام یکی کمک کنه اگر مدیکال 4 ماه ازش گذشته باشه بازهم نیاز به تمدید هست یا نه
تعداد کیس 3 تاریخ مصاحبه 4 فوریه ابوظبی نفر اصلی خانم مقصد اورنج کانتی
تشکر کنندگان: miladfr12 ، mahan L ، soli asali ، zaaraa ، قصه گو ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 09:28)alimomen نوشته:  چه جالب دایی جان ناپلون هم داشتیم و نمیدونستیم

والا دروغ چرا ؟ !

تا قبر آ آ آ آ ... Big Grin
اره داشتیم
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-10 ساعت 08:31)ali3875 نوشته:  مرسی دوستان خوبم
ALIMOMEN باحال و با معرفت

قصه گوی مهربان با دعاهای زیباشSmile

سارا خانوم با جاروی جادویشSmile

HAMED عزیز و هم سنگرم

سولی عسلی که تازه فهمیدیم خانوم هستن با قوطی سبز خوشرنگش

فردی با جملات طنز زیباش که لبخند به لبمون میاورد

RAMIN GEOLOGIST گل که بهم تبریک گفت

FARSHID 1976 عزیز دوست و همکار عزیزم

پاییز عزیز , ILSV LIVFHK

از همه تون ممنونم امیدوارم همین روزا براتون هورا بکشمBig Grin

پس من چی Sadمنو یادتون نره دلم نازک ها همیشه دعا میکنم مهاجرسرایی ها روShyتازه با کنجکاوی من مشخص شد سلی عسلی خانم هستن
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-10 ساعت 10:16)kingpoor2002@gmail.com نوشته:  سلام یکی کمک کنه اگر مدیکال 4 ماه ازش گذشته باشه بازهم نیاز به تمدید هست یا نه

اگه تو سایت که کلیر شدنتون رو اعلام کرده نوشته تمدید کنید ، بله ... در غیر این صورت شوخیشم زشته !
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-10 ساعت 09:57)shazad نوشته:  یه حدس با توجه به سابقه و وضعیت خودم

دوستانی که معمولا قبل از مصاحبه زیاد آپ می شوند کلیرنس می خوردند.

معمولا یک آپدیت برای ثبت مصاحبه در سیس و یک آپدیت هم برای ارسال ایمیل سفارت (معمولا فقط آنکارا) هست.

بیشتر از این آپدیت ها و آپدیت های مشخص دیگه ای مثل انجام مکاتبه از طرف شما یا اونها نباشه، هر آپدیت غریبی نشانه ای از کلیرنس خواهد بود.

اینها یک فرضیه مبتنی بر تجربه شخصی و برخی از کیس هاست.

شهزاد جان بنظر من نظریه شما کاملا صحیح است چون من هم قبل مصاحبم سه تا آپ داشتم که یکی از آنها به قول شما برای ایمیل مصاحبه ، دیگری برای ثبت در سیس و سومی هم برای کلیرنس بودهWink
شماره کیس:2014AS000061xx / برنده: خودم/تاریخ روئت قبولی در سایت:2می/ تعداد افراد کیس :2 نفر / تاریخ ارسال فرمهای سری اول:08jun/ ارسال از طریق : ایمیل با کمک دوستان خوب مهاجر سراSmile کارنت: آپریل نامه دوم:شب چهارشنبه سوری
مصاحبه :14 میBig Grin /وضعیت کلیرنس /آپدیت های خودم و همسر:14 ,15 و16 ،20 مي، 11 ژوئن ،14 آگوست
تشکر کنندگان: rezahoorjandi ، shilan ، zaaraa ، arash12 ، soli asali ، قصه گو ، pari pari ، آلیس-1980 ، nedaba ، p.arsa ، mehdi2014
(2014-06-10 ساعت 09:15)reza_top60 نوشته:  بچه های ایروان کمربندهاتون رو محکم ببندید که تا ظهر ایروان حدود 30 تا کیسی رو اعلام میکنه.
آقا رضا خدا از زبونتون بشنوه
ما کمربندمونو بستیم محکم, منتظریم بپریم عزیز Smile
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان