موضوعها: 0
رتبه:
43
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 10:52)anahita 62 نوشته: خوابم یا بیدارم......... بلاخره مهاجرسرا درست شد ....
دلم واسه تاپیک کلیرنس و تک تک شماها تنگ شده بود . همتونو دوست دارم به اونایی که کلیر شدن کلی تبریک میگم واسه بقیه هم آرزو میکنم زودتر کلیر بشن.
اول تبریک میگم به همه دوستان کلیر شده
و دوم اینکه این چند روزی که مهاجرسرا مشکل داشت شده بودم عین یه بچه که باباشو گم کرده!!! . نخندین مگه خودتون اینطوری نشده بودین؟؟؟
بجا مانده از لاتاری 2014
Priority Date: Dec 05, 2014
Transferred from Vermont to California USCIS office: Aug 27, 2015
Received at California office: Sep 04, 2015
Approved: Sep 22, 2015
NVC Case Number & Invoice ID Number: Oct 29, 2015
I-261 & $120: Nov 16,2015
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 10:59)reza 123 نوشته: (2014-06-10 ساعت 10:53)shilan نوشته: راجع به مدیکال یه چیزی به ذهنم رسیده شاید اینکه بعضیا 2 ماه از مدیکالشون مونده ولی باز ازشون مدیکال خواستن احتمالا واکسناشون کامل نبوده . اگه کسی هست که واکسناش کامل بوده و چیز دیگه ای لازم نداشته انجام بده و مدیکالش هم تاریخش تمام نشده و باز ازش مدیکال مجدد خواستن بیاد بگه تا مام خودمون اماده کنیم که ممکن اگر کلیر شیم باز ازمون مدیکال بخواد .و یه چیز دیگه منو شوهر هر دومون یه نوبت از واکسنمون مونده ولی تو برگه دکتر شوکلا فقط برا اون یه نوبت نوشته که بزنه نمیدونم چرا مال منو نزده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟لطفا سوال قبلم رو جواب بدید بدرد همه میخوره
ما واکسنامون کامل بوده حتی چیزای رو که انسیتو پاستو گفت لزوم نداره برا محکم کاری زدیم و تمام مدارک با دقت کامل کردیم ولی دیروز که نامه کلير شدن مون اومده آخرین خط این و نوشته
New medical examination is required.
لطفا" کسی شماره تلفن سفارت ابوظبی رو داره که تلفنی بپرسیم؟
ممنون که جواب دادید این قضیه خیلی مهمه اخه ما میخوایم اگه بشیم خودمون نریم دیگه .بعضیا تو این تاپیک میگفتن شاید این متن حالت اتوماتیک برا همه میاد و برا همه این رو نوشته نمیدونم کاش همه میگفتن که واسه اونا چی نوشته یعنی دقیقا خودشون میدونن که کیا باید تمدید کنن و مینویسن براشون؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها کسی امروز از ایروان الان آپدیت خورده؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها سلام منم رفتم مصاحبه کلیر خوردم سفارت ایروان بود افیسرم گفت سایت رو چک کن ایشالا بزودی براتون سفرنامم رو مینویسم حالا نمی دونم ما 7000 ها کی می خواییم کلیر بشیم.خدا بهمون رحم کنه. و تبریک میگم به تمامی دوستان کلیر شده.
سفارت ایروان
شماره کیس:7XXX
وضعیت: برگه ابی-کلیرنس
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا اگه برا کسی همین متن اومده در اخر نامه ولی مدیکال نخواستن و فقط یک مت اتوماتیک جواب بدن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
New medical examination is required.
چون ما به خانم ملیکا که در دبی مسافر بر بودن زنگ زدیم پرسیدیم میگفتند گویا این قانون جدید هست!!!
2014AS36xx (٢ نفر) ღ دیدن قبوﻟﮯ: 25 ﻣﮯ ۲۰۱3 ღ ا ღ مصاﺣﺒﮧ: 6 فبریه ۲۰۱4، ابوظبی، برگهٔ آﺑﮯ
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان جریان چیه که ابوظبی از همه کسانی که کلیر شدند حتی اونهایی که 4 ماه از مدیکالشون گذشته مدیکال جدید خواسته؟!!!؟
به نظرم یکی از دوستانی که این مورد براش پیش اومده ایمیل بزنه و نتیجه را به بقیه بگه ، ممنون
کیس نامبر:***1 2014AS، تاریخ ارسال مدارک : ۱۶ می ،تاریخ مصاحبه: نوامبر، مکان مصاحبه: ابوظبی، وضعیت: كليرنس، آپديتها: ٢٧ و ٢٩ مي و ٢ جون، كلير: ٤ جون (بعد از ٢٠٢ روز انتظار)
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 11:13)arash12 نوشته: بچه ها سلام منم رفتم مصاحبه کلیر خوردم سفارت ایروان بود افیسرم گفت سایت رو چک کن ایشالا بزودی براتون سفرنامم رو مینویسم حالا نمی دونم ما 7000 ها کی می خواییم کلیر بشیم.خدا بهمون رحم کنه. و تبریک میگم به تمامی دوستان کلیر شده.
میشه وضعیت شغلیتون بنویسید؟دولتی یا شغل ازاد؟معاف بودید یا سربازی رفتید؟
بازمانده از لاتاري ٢٠١٤ ، ارسال فرم i130 ٢ اكتبر، pd ٦ اكتبر٢٠١٤،اپروو ٢ مارچ ٢٠١٥،دريافت كيس نامبر ١ اپريل ، دريافت اينويس نامبر ١٥ ژولاي ، پرداخت ١٢٠ دلار ٢٤ ژولاي ، پرداخت ٣٢٥ دلار ٣ آگوست ، سابميت فرم ds260 ٧ آگوست, ارسال مدارك به ان وي سي ١٢ نوامبر، دريافت مدارك ٢٣ نوامبر توسط ان وي سي
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 01:41)chaymon نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:23)freddyflientstone نوشته: مطمئنم که دیروز و امروز خیلیا کلیر شدن. سلی جان رنگ سبزتو وردار بیار ما رو هم سبز کن قربون دستت. منتظر سرا فردا سبز سبز میشه
و حالا یه سئوال حیاتی، ترو خدااااا هرکی میتونه کمکمون کنه:
ما فردا میخوایم بریم بلیط بگیریم. توی نامه ای که برای من اومده اون پایین نوشته که medical examination is required که یعنی مدیکال تازه ضروریه! اما از اعتبار مدیکال ما هنوز 50 روز مونده! من دیروز به سفارت ایمیل زدم و ازشون پرسیدم که ویزا چقدر اعتبار داره، خودشون به وضوح پاسخ دادن که 6 ماه از زمان صدور!
به نظرتون واقعا لازمه که ما هرسه نفرمون پاشیم بریم و مدیکال رو تمدید کنیم؟ اگه من خودم تنها با پاسپورتها برم چی؟ اختلاف هزینه اش خیلی زیاده ، ضمن اینکه ما هنوز مدیکالمون اعتبار داره!
فردی عزیز اول تبریک برای کلیر شدنتون این دو روزی که اینجا پکیده بود من روی کیس ها خیلی تحقیق کردن تمام کیس هایی که بچه دارن مدیکالشون اعلام کردن که باید تمدید بشه فکر کنم برای تست سل باشه اکثر مجردها که مدیکالشون زمان داشته بهشون تمدید نخورده زوج های بدون بچه هم که بنا به زود و دیر بودن زمان مدیکالشون یک خط در میون تمدید خوردن
ما تست سل براي بچمون هم داديم ولي باز هم تمديد خواستن ، سه نفري دوباره بايستي بريم 6-7 ميليوني پياده شديم كاملا الكي... چون 2.5 ماه از اعتبار مديكالمون مونده
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم
کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون
كلير : 8 جون بعد از 109 روز
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 11:22)morteza88 نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:41)chaymon نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:23)freddyflientstone نوشته: مطمئنم که دیروز و امروز خیلیا کلیر شدن. سلی جان رنگ سبزتو وردار بیار ما رو هم سبز کن قربون دستت. منتظر سرا فردا سبز سبز میشه
ما فردا میخوایم بریم بلیط بگیریم. توی نامه ای که برای من اومده اون پایین نوشته که medical examination is required که یعنی مدیکال تازه ضروریه! اما از اعتبار مدیکال ما هنوز 50 روز مونده! من دیروز به سفارت ایمیل زدم و ازشون پرسیدم که ویزا چقدر اعتبار داره، خودشون به وضوح پاسخ دادن که 6 ماه از زمان صدور!
به نظرتون واقعا لازمه که ما هرسه نفرمون پاشیم بریم و مدیکال رو تمدید کنیم؟ اگه من خودم تنها با پاسپورتها برم چی؟ اختلاف هزینه اش خیلی زیاده ، ضمن اینکه ما هنوز مدیکالمون اعتبار داره!
فردی عزیز اول تبریک برای کلیر شدنتون این دو روزی که اینجا پکیده بود من روی کیس ها خیلی تحقیق کردن تمام کیس هایی که بچه دارن مدیکالشون اعلام کردن که باید تمدید بشه فکر کنم برای تست سل باشه اکثر مجردها که مدیکالشون زمان داشته بهشون تمدید نخورده زوج های بدون بچه هم که بنا به زود و دیر بودن زمان مدیکالشون یک خط در میون تمدید خوردن
ما تست سل براي بچمون هم داديم ولي باز هم تمديد خواستن ، سه نفري دوباره بايستي بريم 6-7 ميليوني پياده شديم كاملا الكي... چون 2.5 ماه از اعتبار مديكالمون مونده
نکنه این متن اتوماتیکه این روزا کسی بوده که نخواسته باشن یا تو متنش ننوشته باشه؟
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 11:25)chaymon نوشته: همین الان دوباره آپدیت شدم
چایمون خدا بیامرزدت شما هم رفتنی شدی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-10 ساعت 11:26)shilan نوشته: (2014-06-10 ساعت 11:22)morteza88 نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:41)chaymon نوشته: (2014-06-10 ساعت 01:23)freddyflientstone نوشته: مطمئنم که دیروز و امروز خیلیا کلیر شدن. سلی جان رنگ سبزتو وردار بیار ما رو هم سبز کن قربون دستت. منتظر سرا فردا سبز سبز میشه
نکنه این متن اتوماتیکه این روزا کسی بوده که نخواسته باشن یا تو متنش ننوشته باشه؟
توی 15 یا 16 تا کلیری دیروز و پریروز توی همش نوشته بود فکر کنم شوکلا و گرو همدستی کردن یه کاسبی راه بندازن نصف نصف
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
106 روز گذشت
يعني كي اين طلسم شكسته ميشه
چرا كسي واسه ما ارزو نميكنه كه ما هم رفتني بشيم ?
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2