کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-10 ساعت 11:21)artam2 نوشته:  دوستان جریان چیه که ابوظبی از همه کسانی که کلیر شدند حتی اونهایی که 4 ماه از مدیکالشون گذشته مدیکال جدید خواسته؟!!!؟
به نظرم یکی از دوستانی که این مورد براش پیش اومده ایمیل بزنه و نتیجه را به بقیه بگه ، ممنون

ولی یکی ار کاربرا چند روز پیش که کلیر شدن و ویزا رو گرفتن و جزو اولین سری های کارنتی بودن ازشون مدیکال نخواسته بودن ...!!!!
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-10 ساعت 11:38)farshad khan نوشته:  دوستای عزیز .. کسی میدونه برای دریافت ویزا چه مدارکی لازمه ؟؟؟؟ چند تا عکس ؟؟؟؟؟

اگه منظورت بعد از کلیر شدنه برای ایروان که عکس نمیخواد ، سفارتهای دیگرو نمیدونم
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
تشکر کنندگان: alitab ، zaaraa ، soli asali ، قصه گو ، rezahoorjandi ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 11:52)morteza88 نوشته:  هرچند ديگه از مزه افتاده ولي
هوررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم 8 جون كلير شديم.....
ما 7 جون ، كيس كلير خورده آپديت شديم و 8 جون هممون و بعد از ظهر 8 جون
كليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير

فقط تمديد مديكالمون ضد حال شد با اينكه همه چي كامل بود...
ظاهرا يكي از بچه ها ايميل زده و بهش گفتن واسه ويروس كرونا بايستي دوباره بياين....

آقا مباركتون باشه. من ديروز بر اساس فايلي كه داشتم و چك ميكردم كلير شدن شمارو فهميدم و خيلي خوشحال شدم. ديدي چهقد بيخودي به اين قلب فشار اووردي؟ مبارك باشه. اميدوارم هميشه موفق باشي. راستي سربازي داشتين؟
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
(2014-06-10 ساعت 11:52)morteza88 نوشته:  هرچند ديگه از مزه افتاده ولي
هوررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم 8 جون كلير شديم.....
ما 7 جون ، كيس كلير خورده آپديت شديم و 8 جون هممون و بعد از ظهر 8 جون
كليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير

فقط تمديد مديكالمون ضد حال شد با اينكه همه چي كامل بود...
ظاهرا يكي از بچه ها ايميل زده و بهش گفتن واسه ويروس كرونا بايستي دوباره بياين....

به به آقا مرتضی خودمونم که رستگار شد
یکی یکی همه رفقا دارن میرن دلمون داره میگیره کاش میشد بریم تو غار 2 ماه دیگه برگردیم ببینیم کلیر شدیم این وداعهای دوستان رو نبینیم اینقدر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-10 ساعت 11:59)عراقی نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 11:38)farshad khan نوشته:  دوستای عزیز .. کسی میدونه برای دریافت ویزا چه مدارکی لازمه ؟؟؟؟ چند تا عکس ؟؟؟؟؟

عکس جدید همراهتون باشه
.زندگی کوتاه است و راه دراز و فرصت ها زود از دست می روند
خدا جونم نمیدونم تو این تاپیک هستی یا نه که من دارم اینجا باهات حرف میزنمBig Grin....فقط میخوام بگم ما را از این استرس و بلاتکلیفی نجات بده. یا اونوری یا اینوری. هرچی خودت صلاح میدونی...
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
دوستان تقريبا از ٩٠ درصد دوستان تازه كلير شده تو رنج ٣٠٠٠ مديكال جديد خواستن! من فقط يك مورد رو ديدم كه نخواستن حالا نميدونم بر جه اساسيه اين موضوع!
2014AS4XXX( ٢ نفر) ، تاريخ رويت قبولي :1 مي ، تاريخ ارسال فرمها :16 مي با ايميل
تاريخ كارنت شدن: ژانويه ، ابوظبي ، تاريخ مصاحبه : هفته دوم مارچ دريافت برگه آبي كليرنسCool
(2014-06-10 ساعت 11:56)janatirad نوشته:  آآآآآقااااااا دارم آپدیت میشم عیییینهوووووو بنز Big Grin Big Grin
دیروز یکی Big Grin
امروز یکی دیگه Big Grin

شاعر میفرماید:
ققققللللبببببمممم بوم بوم
ققققللللبببببمممم بوووووووم بوووووووم......

آآآآآآآآآییییییییی دووووووستاااااااان کجاس اون آرزوهای ققشنگتون؟؟؟؟؟
زود باشید دیگه!!!!!
میرم دلتون میسوزه هاااااااا؟؟؟؟؟؟
بی آرزو نمونی صلوات فرست......
Big Grin Big Grin
aaraam، ali3875، alimomen، alitab، armin021، B@H@R، farbod_frz، hosseinmm، janatirad، jojo_hami، marsein، masoudyara، mehdi.topol، reza 123، reza_top60، shazad، siamzd، usafirststeps، قصه گو، zaaraa، سعید پ، عراقی، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-10 ساعت 11:50)عراقی نوشته:  یه تبریک و هوووووووووووووووووووووووووورای دو قبضه سفارشیه فول خاشخاشی به عالیجنابان ali3875 و Frredy هم عرض میکنم

عراقی جان ممنون Big Grin

هیچ جا نمیرم تا برات هورا نکشم داداشWink
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

تشکر کنندگان: zaaraa ، قصه گو ، soli asali ، H Pier ، Sara_lphmkf ، shilan ، pari pari ، rezahoorjandi ، آلیس-1980 ، nedaba ، mehdi2014 ، nasam
(2014-06-10 ساعت 11:56)janatirad نوشته:  آآآآآقااااااا دارم آپدیت میشم عیییینهوووووو بنز Big Grin Big Grin
دیروز یکی Big Grin
امروز یکی دیگه Big Grin

شاعر میفرماید:
ققققللللبببببمممم بوم بوم
ققققللللبببببمممم بوووووووم بوووووووم......

آخ جون فوريه اي جون
2014AS9xx سه نفر .ارسال مدارک 7oct.دریافت نامه دوم 18DEC .ابوظبی.مصاحبه: 25feb برگه آبی.آپدیت ها:25 feb هر سه نفر یک نفر 20mar
29may هرسه نفر با ایمیل .کلیر نفر اصلی و دخترک بعد از 92 روز با ایمیل.كلير من 10جون بعد از 105روز.Big Grin
دوستان این ایروان کی اپدیت میشه ببینیم من 6 و9 جون اپدیت شودم
2014AS29xySmile
1نفر / ایروان / d.interview 29.1.2014 / وضعیت : برگه ابی / مقصد:دالاس یا هوستون
بعد از 132 روز کلیر شدم چهارشنبه 2014/6/11
(2014-06-10 ساعت 12:03)jojo_hami نوشته:  خدا جونم نمیدونم تو این تاپیک هستی یا نه که من دارم اینجا باهات حرف میزنمBig Grin....فقط میخوام بگم ما را از این استرس و بلاتکلیفی نجات بده. یا اونوری یا اینوری. هرچی خودت صلاح میدونی...

جوجو خدا همه جا هست حتی اینجا تا 30 سپتامبر هم یا اینوریت میکنه یا اونوری
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug

نقل قول از دوست خوبمون ،behfaza:

جهت انجام مدیکال مجدد در دبی با این اقلام ! بروید :

پاسپورت + برگه جواب مدیکال قبلی ( همون کپی دارای مهر دکتر معتمد سفارت ) + سه قطعه عکس + کارت واکسن پاستور + آدرس و شماره تلفن در امارات + 125 درهم + 50 درهم + 250 درهم . ( 425 درهم حد اقل )
همراه داشتن مقادیر دقیق درهم جهت آسانی کار خودتان.
دوستی فرموده بودن پرینت نامه مشخص کننده زمان مصاحبه ( معروف به نامه دوم ) را هم به همراه داشته باشید .
اگر واکسنی در زمان مدیکال اولی برای شما در پایین برگه جواب مدیکال مشخص شده آن را در ایران بزنید .

جهت دریافت ویزا با این مدارک به سفارت در ابوظبی بروید :

پاسپورت .+ کپی پاسپورت .+ پرینت از متنی که به شما گفته که ویزاتون حاضره .+ برگه ای که بعد از مصاحبه دادند( همون برگه کلیرنس ) .+ جواب مدیکال جدید ( بدون عکس قفسه سینه ) + هر مدرک دیگری که در زمان مصاحبه به عنوان نقص مدرک در برگه کلیرنس شما قید شده است .

دوست عزيز چند صفحه ي قبل كه سوال كرديد،همين جواب رو براتون نوشتم.لطف كنيد موقع خوندن تاپيك هميشه عطف به ما سبق داشته باشيدBig Grin
براي سفارت ديگه عكس نميخواد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
سلام دوستان - سوال من اینه که بعد از کلیر شدن از طرف سفارت نامه میاد یا ما باید بهشون نامه بزنیم؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: alitab ، zaaraa ، قصه گو ، soli asali ، rezahoorjandi ، آلیس-1980
(2014-06-10 ساعت 12:02)KIMIA2005 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 11:59)عراقی نوشته:  

عکس جدید همراهتون باشه
اگه کمتر از 6 ماه کلیر شدید عکس نمیخواد اما میدونی که کار از محکم کاری ...
جامانده از لاتاری 2014

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان