کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-10 ساعت 12:23)janatirad نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:06)janatirad نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 11:56)janatirad نوشته:  آآآآآقااااااا دارم آپدیت میشم عیییینهوووووو بنز Big Grin Big Grin
دیروز یکی Big Grin
امروز یکی دیگه Big Grin

شاعر میفرماید:
ققققللللبببببمممم بوم بوم
ققققللللبببببمممم بوووووووم بوووووووم......

آآآآآآآآآییییییییی دووووووستاااااااان کجاس اون آرزوهای ققشنگتون؟؟؟؟؟
زود باشید دیگه!!!!!
میرم دلتون میسوزه هاااااااا؟؟؟؟؟؟
بی آرزو نمونی صلوات فرست......
Big Grin Big Grin
کاربران در حال بازدید این موضوع: 2014families lottery winners، anahita 62، farbod_frz، H Pier، hadi472، hsh2006، I2AFSHIN، janatirad، jojo_hami، mahan L، masoud92، medexk، me_u، monda، pari pari، peymanpakd، phsadeghi، rasool1، reza_top60، sad_sad، shahryar7021، shhak، siamzd، usafirststeps، قصه گو، مژگان درگاه، zaaraa، رامسین دهقان، عراقی، 3 کاربر مخفی، 3 مهمان

دوستان دست به دعا ظاهرا حواسشون نیست اینه که مجبورم خودم پاچه هامو بالا بزنم جفت پا برم تو کفشتون Big Grin
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «PARIFARI(*)» عزیزღღღ

آآآآآآآآقااااااااا دوباره الان خانوادگی آپدیت شیدم Big GrinBig GrinBig Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-10 ساعت 13:01)ali3875 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:57)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:51)عراقی نوشته:  [quote='anahita 62' pid='510543' dateline='1402388248']
این sara کجاست ؟؟؟؟ من دیگه نمیتونم تحمل کنم .... اگه میشه جاروتو یه چند روز به من کرایه بده پاشم برم آنکارا ....کرایه ش هر چند باشه باهات حساب میکنم

از اینجا تا آنکارا میخای بری ، یجور دیگه هم میتونی دمارشونو دربیاری ، هی زنگ بزن بعدشم تلفونو قطع کن تا حالشون گرفته شه
[/quote

دوست عزیز زنگ میزنم تلفن گویاست بعد هم کسی جواب نمیده فقط پول تلفنم میره بالا

من هفته دیگه آنکارا هستم بگو چیکارشون کنم؟Smile

ولی خالی از شوخی فقط صبر و صبر هیچ راهی دیگه نداره دوستان

یعنی کاری هم از دستمون بر نمیاد این ایمیل زدن و تلفن کردن فقط یه مرهمه

من 201 روز سخت و طاقت فرسا رو در کنار شما دوستان سپری کردم

انشاالله همه زودتر کلیر بشن و وارد مرحله دیگه ای بشن........انشااللهSmile

ali جان نوش جونت
ولی ما اگر 201 روز صبر کنیم دیگه این پروسه میگزره با این روندی که دارن کلیر میکنن هه خانواده های 4 5 نفره دارن کلیر میشن ولی افرادی مثل من مجرد بازم حقم داره خورده میشه خانواده 5 نفر ویزا میگیرن در حالی که میتونن خانوادگی اقدام کنند من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا چرا واقعا این مساوات رعایت نمیشه همه هموطنا کلیر بشن انشالله ولی واقعا حق مجردها چی میشه؟؟؟؟؟؟SadSad
کیس نامبر 3800 .... یکی از آخرین ویزا گرفته های 2014 .... فعلا میخوام برم کانزاس Wink
(2014-06-10 ساعت 12:56)chaymon نوشته:  واااااااااااااای خددددااااااااااااااااااااااااا متشکرم
کلیر شدم[عکس: cheerleader3.gif]
هووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[عکس: 2gwb921.gif]

[عکس: cancan.gif][عکس: choir.gif][عکس: cancan.gif]

تبریک chaymon جان

هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا....................Big Grin
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-10 ساعت 12:56)chaymon نوشته:  واااااااااااااای خددددااااااااااااااااااااااااا متشکرم
هووووووووووووووووووووووووررررررررررررررررراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا[عکس: 2gwb921.gif]

هورا هوراااا مبارک باشه. به سلامتی
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد

هوراااااااااا. تبريييييييك تبريييييييك
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-06-10 ساعت 13:05)miladfr12 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:01)ali3875 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:57)anahita 62 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:51)عراقی نوشته:  [quote='anahita 62' pid='510543' dateline='1402388248']
این sara کجاست ؟؟؟؟ من دیگه نمیتونم تحمل کنم .... اگه میشه جاروتو یه چند روز به من کرایه بده پاشم برم آنکارا ....کرایه ش هر چند باشه باهات حساب میکنم

از اینجا تا آنکارا میخای بری ، یجور دیگه هم میتونی دمارشونو دربیاری ، هی زنگ بزن بعدشم تلفونو قطع کن تا حالشون گرفته شه
[/quote

دوست عزیز زنگ میزنم تلفن گویاست بعد هم کسی جواب نمیده فقط پول تلفنم میره بالا

من هفته دیگه آنکارا هستم بگو چیکارشون کنم؟Smile

ولی خالی از شوخی فقط صبر و صبر هیچ راهی دیگه نداره دوستان

یعنی کاری هم از دستمون بر نمیاد این ایمیل زدن و تلفن کردن فقط یه مرهمه

من 201 روز سخت و طاقت فرسا رو در کنار شما دوستان سپری کردم

انشاالله همه زودتر کلیر بشن و وارد مرحله دیگه ای بشن........انشااللهSmile

ali جان نوش جونت
ولی ما اگر 201 روز صبر کنیم دیگه این پروسه میگزره با این روندی که دارن کلیر میکنن هه خانواده های 4 5 نفره دارن کلیر میشن ولی افرادی مثل من مجرد بازم حقم داره خورده میشه خانواده 5 نفر ویزا میگیرن در حالی که میتونن خانوادگی اقدام کنند من چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بابا چرا واقعا این مساوات رعایت نمیشه همه هموطنا کلیر بشن انشالله ولی واقعا حق مجردها چی میشه؟؟؟؟؟؟SadSad

میلاد جان باور کن اینجوری نیست 2 تا از دوستان مجرد منم پارسال در زمان انبوه کلیر ها ویزا گرفتند

ضمن اینکه ماهها و روزای آخر مطمئن باش کار سرعت میگیره شک نکن

ایشاالله به زودی برات هورا میکشیم نگران نباشSmile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

(2014-06-10 ساعت 12:57)ali3875 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:43)pari pari نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 07:00)ali3875 نوشته:  صبح بخیر دوستان چقدر خوب شد مهاجرسرا باز شد داشتم دق میکردم

چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه منمBig Grin

کلیر شدممممممممممممممممممممBig Grin

هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااSmile
هورااااااااااااااااااا. خدارو شكر. بالاخره كليير شديد. تبريك ميگم
pari pari عزیز از ته دل برات آرزو میکنم هر چه زودتر این لحظه رو ببینی و زودتر کلیر بشی ممنونم ازتSmile دعای اینهایی که کلیر شدن زود میگیره ها.........Big Grin

ممنونم دوست عزيز. با اين دعاهاى شما كلى اميدوار ميشم
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
خسته شدم! چقدر تند تند صفحه اضافه میکنین؟ صبر کنین بابا، نفسم گرفت! تا میومدم نزدیک شم یهو ۴ صفحه دیگه اضافه میشد!
تبریک به همه دوستان کلیر شده، فردی عزیز تبریک، موفق و پیروز باشین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-10 ساعت 12:58)pari pari نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 11:52)morteza88 نوشته:  هرچند ديگه از مزه افتاده ولي
هوررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما هم 8 جون كلير شديم.....
ما 7 جون ، كيس كلير خورده آپديت شديم و 8 جون هممون و بعد از ظهر 8 جون
كليييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييير

فقط تمديد مديكالمون ضد حال شد با اينكه همه چي كامل بود...
ظاهرا يكي از بچه ها ايميل زده و بهش گفتن واسه ويروس كرونا بايستي دوباره بياين....

خدارو شكر. خيلى خيلى تبريك ميگم اقا مرتضى

مخلصيم و از انر‍‍ژي زيادي كه تو اين مدت به همه دادين ممنون .... اين اوله كاره بايستي سعي كنيم مثل واليباليستامون نماينده هاي خوبي واسه كشورمون باشيم
و زندگی همان روزهائی بود که زود سپری شدنش را آرزو میکردیم

کیس نامبر : **32
دریافت فرم توسط کی سی سی : 12 جون
کارنتی : 12 دسامبر
مصاحبه : 19 فوریه ابوظبی
تعداد : 3نفر ، اپدیتها 19 و 21 فوریه و 5 مارچ و7 و 8 جون

كلير : 8 جون بعد از 109 روز

خُب، خُب، خُب .....!
ظاهراً خبرايي هستش. ما هم بعد از مدت‌ها و خلاصي از 5 مارس دوست‌داشتني (!!! Big Grin) در چند روز اخير دو سه باري آپديت نصيبمون شده!
خلاصه اين قصه‌گو که هيچوقت اسم ما رو نبرد!! از ساير دوستان التماس دعاي عاجل!!! CoolCoolCool
]]]]]
سلام به همه
تبریک فراوان به همه دوستان کلیر شده. هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
امیدوارم صدر جدولی ها همه زودتر هورا بشن
من هنوز جارو به دست اینجام از سره کار
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،

مبارکه-دیدی گفتم خدا بیامرزدت رفتنی شدی حالا دارم فاتحه میخونم واست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-10 ساعت 12:37)mahan L نوشته:  سلام دوستان، ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم الان متوجه شدم اون شخصی که مدارک رو میگرفت کپی پاسپوراتمون نگرفته، البته پاسپورت رو گرفت و من اینقد هول بودم که متوجه نشدم اسکن کرد یا نه. کسی تو ابوظبی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه؟ حالا چیکار کنیم؟ به نظرتون اسکن پاسپورت رو امیل کنیم ؟
البته ترجمه پایان خدمت رو نگرفت و سند ازدواج هم فقط یک نسخه گرفت ولی اینارو یادم بود موقع مصاحبه به افیسر گفتم سند رو گفت یکی کافیه نمیخواد ولی ترجمه پایان خدمت رو گرفت. لطفا دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید و خاله جونتونو از نگرانی در بیاریدBig Grin. همه تونو یه دنیا دوست دارم.

کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: miladfr12 ، rezahoorjandi ، قصه گو ، sysmaster ، ghasoo ، آلیس-1980 ، nedaba
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا وتبریککککککککککککککککککککککککک به همه دوستان کلیر شده و با آرزوی پایان انتظار برای دوستان منتظر
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
کلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر شدمم
هوووووووووووووووووووووریاااااااااااااااااااااا
هورییییییییاااااااااااااااا هوووووووووووووووووووریااااااااااااا
کلییییییییییییییییر شدممممممممممممممم
هووولووووووو لوووویااااااااااااااا
هوووووولووووووویااااااااااااااااااا
هوووولووووووویااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووورییییااااااااااااااااااااااااااااااااا
Smile))))))))))

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان