کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
با عرض تبرییک خدمت کلیر شدگان محترم Smile
با بدبختی از محل کار موفق به آپدیت منتظرسرا شدم Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

(2014-06-10 ساعت 11:32)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 11:22)morteza88 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 01:41)chaymon نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 01:23)freddyflientstone نوشته:  مطمئنم که دیروز و امروز خیلیا کلیر شدن. سلی جان رنگ سبزتو وردار بیار ما رو هم سبز کن قربون دستت. منتظر سرا فردا سبز سبز میشهBig Grin
و حالا یه سئوال حیاتی، ترو خدااااا هرکی میتونه کمکمون کنه:
ما فردا میخوایم بریم بلیط بگیریم. توی نامه ای که برای من اومده اون پایین نوشته که medical examination is required که یعنی مدیکال تازه ضروریه! اما از اعتبار مدیکال ما هنوز 50 روز مونده! من دیروز به سفارت ایمیل زدم و ازشون پرسیدم که ویزا چقدر اعتبار داره، خودشون به وضوح پاسخ دادن که 6 ماه از زمان صدور!
به نظرتون واقعا لازمه که ما هرسه نفرمون پاشیم بریم و مدیکال رو تمدید کنیم؟ اگه من خودم تنها با پاسپورتها برم چی؟ اختلاف هزینه اش خیلی زیاده ، ضمن اینکه ما هنوز مدیکالمون اعتبار داره!
فردی عزیز اول تبریک برای کلیر شدنتون این دو روزی که اینجا پکیده بود من روی کیس ها خیلی تحقیق کردن تمام کیس هایی که بچه دارن مدیکالشون اعلام کردن که باید تمدید بشه فکر کنم برای تست سل باشه اکثر مجردها که مدیکالشون زمان داشته بهشون تمدید نخورده زوج های بدون بچه هم که بنا به زود و دیر بودن زمان مدیکالشون یک خط در میون تمدید خوردن

ما تست سل براي بچمون هم داديم ولي باز هم تمديد خواستن ، سه نفري دوباره بايستي بريم 6-7 ميليوني پياده شديم كاملا الكي... چون 2.5 ماه از اعتبار مديكالمون موندهSad
هم تلفن کنین سفارت و هم ایمیل بزنین. مگه میشه قانون خودشون را نقض کنن؟

من هم ایمیل زدم و هم تلفن. در ایمیل تاکید کردند که مدیکال لازمه و تلفن هم یک خانمی که صبح از دنده چپ بیدار شده بود گفت پاسخ تلفنی نداریم!
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

(2014-06-10 ساعت 13:55)Sara_lphmkf نوشته:  من کلا به همه بچه های مهاجرسرا ارادت خاصی دارم و همشون برای من عزیز هستند. ولی کلا تصمیم دارم دیگه جواب دوستانی رو که امضا ندارند رو ندم یا حتی براشون هورا نکشم. قصدم جسارت به فرد خاصی نیست ولی وقتی که یه دوستی میاد می گه من کلیر شدم و یا یک سوال می پرسه و یا می گه آپدیت شدم نا خوداگاه چشمم می ره به پایین ارسال وقتی خالیه می مونم چی باید جوابشون رو بدم.

منم همینطور
تا سیس سریع السیر یه آپدیت مشتی منو نزنه، منم دیگه چکش نمیکنم! اصلا میزنم دهنشو.... میکنم! آشغال
۹۰ روزه هی چکش میکنم ولی هیچی به هیچی!
حالا اصلا چه ربطی به پست سارا داشت نمیدونم! شماها هم امضا درست کنین دیگه!
اصلا حالا که اینطوره توقع ام رفت بالا، کلیررررررررر کن کیسمو سفارتتتتتتتتتتتتتتت، حتی بدون آپدیت
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
دوستان همراه سلام
ما در روز مصاحبه بركه آبي گرفتيم . فرد برنده adminestrativ proccesing خورده وچرا همراهان ready خورده و مي گويد شما براي مصاحبه ٠٠٠٠ ولي براي ready ها آپديت ٦جون ميزنه . آيا بايد ايميل بزنيم يا صبر كنيم ؟ ممنون
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
(2014-06-10 ساعت 13:48)mhsbhd نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:44)alimomen نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:40)mhsbhd نوشته:  کلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییر شدمم
هوووووووووووووووووووووریاااااااااااااااااااااا
هورییییییییاااااااااااااااا هوووووووووووووووووووریااااااااااااا
کلییییییییییییییییر شدممممممممممممممم
هووولووووووو لوووویااااااااااااااا
هوووووولووووووویااااااااااااااااااا
هوووولووووووویااااااااااااااااااااااااا
هوووووووووووووووورییییااااااااااااااااااااااااااااااااا
Smile))))))))))

مبارکه از کجایی کیست چنده؟

من از تهران! D:
مصاحبم ابوظبی بود تو هفته آخر فوریه.
کیسم 337*

مبارکه سهبا خانم(درست نوشتم؟)
مستقیم برو ابوظبی واسه تمدید مدیکال بزار ceasهر چی میخات بگه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-10 ساعت 14:04)armin021 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:55)Sara_lphmkf نوشته:  من کلا به همه بچه های مهاجرسرا ارادت خاصی دارم و همشون برای من عزیز هستند. ولی کلا تصمیم دارم دیگه جواب دوستانی رو که امضا ندارند رو ندم یا حتی براشون هورا نکشم. قصدم جسارت به فرد خاصی نیست ولی وقتی که یه دوستی میاد می گه من کلیر شدم و یا یک سوال می پرسه و یا می گه آپدیت شدم نا خوداگاه چشمم می ره به پایین ارسال وقتی خالیه می مونم چی باید جوابشون رو بدم.

منم همینطور
تا سیس سریع السیر یه آپدیت مشتی منو نزنه، منم دیگه چکش نمیکنم! اصلا میزنم دهنشو.... میکنم! آشغال
اصلا حالا که اینطوره توقع ام رفت بالا، کلیررررررررر کن کیسمو سفارتتتتتتتتتتتتتتت، حتی بدون آپدیت

سلام.
می بینم که شما هم امروز مثل من رو به راه نیستی. از صبح که پا شدم با همه دعوا دارم. .
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
(2014-06-10 ساعت 13:51)k1_m_1358 نوشته:  سلام دوستان من یه سوال داشتم نمی دونستم کجا مطرح کنم فک کردم این تایپیک از همه جا گرمتر واسه همین اینجا پرسیدم.
من اگه بخوام یه موضوعی رو از سالهای قبل و توی تاپیک سالهای قبل جستجو کنم چی کار کنم.
من رو ی اون جستجوی بالای صفحه کنار لیست اعضا کلیک میکنم صفحه که باز میشه توی کادر زیر " جستجو بر اساس کلیدی " کلمه مورد نظرم رو مینوسم
بعد زیرش یکی از اون تیتر ها رو انتخاب میکنم مثلا " برندگان گرین کارت 2013 " بعد جستجو رو میزنم وارد اون تاپیک میشه عین اینکه خود به صورت معمولی رفته باشه اون چیزی که من جستجو کرده بودم رو کجا باید ببینم؟

تو هر تاپیک که بری پایینش جای سرچ داره هر چی بزنی تو اون تاپیک میاره. من یه کار دیگه ای هم میکنم اینه که تو گوگل کلمات مورد نظرمو میزنم بعد هم میزنم site:mohajersara.com اینجوری همین سایتو سرچ میکنه اینجوری جواب سوالامو معمولا خودم پیدا میکنم و انجمنارو شلوغ نمیکنم. اگه دوستان دیگه راه های بهتری دارن بگن
***2014as3، دو نفر، ایروان برگه آبی
...The cheapest sort of pride is national pride
(2014-06-10 ساعت 14:03)soli asali نوشته:  با عرض تبرییک خدمت کلیر شدگان محترم Smile
با بدبختی از محل کار موفق به آپدیت منتظرسرا شدم Smile

به خدا رازی به زحمت نیستیم سلی جان
حالا چرا با این عجله؟؟؟
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
من بلاخره نفهمیدم ایروان هم تمدید مدیکال می خواد یا نه؟ البته می دونم می خواد و اگر مثلا 2 ماه زمان داشته باشه باید تمدید بشه؟
یک سوال دیگه برای ایروان هم اگه مدیکال نخواد می تونیم از پیکاپ ویزا استفاده کنیم؟
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: zaaraa ، miladfr12 ، rezahoorjandi ، soli asali ، zepehr ، قصه گو ، عراقی ، ghasoo ، آلیس-1980 ، nedaba
۰
(2014-06-10 ساعت 14:05)marsein نوشته:  بچه ها چرا امروز ایقدر اینجا آرومه اونم بعد از دو روز تعطیلی مهاجرسرا ؟؟؟ کلیرها تموم شد؟ ما تازه داشتیم گرم میشدیم.

ااا، سلام علیکم دوست هم سفارتی!
کجا بودی تا حالا؟
کیستم که شمارش حدود منه!
آپدیت ماپدیت چه خبر؟
جایی نریا، جلوی چشم باش همیشه،
بهت احتیاج دارم تا کلیر شیم.
آپدیت چی شد؟
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-10 ساعت 14:08)Sara_lphmkf نوشته:  

منم همینطور

سلام.
می بینم که شما هم امروز مثل من رو به راه نیستی. از صبح که پا شدم با همه دعوا دارم. .
رو به راه؟!!!
راه چی چی هست؟
راه کدوم وریه؟ بپیچم چپ یا راست؟
اینا کاری کردن که راهو گم کردم!
اعصاب نذاشتن برای آدم، آپدیت هم که تعطیل! یعنی هیچی!
* DV 2014 *
سلام .روز پنجم کلیرنس به ششم نرسه صلوات
Smile
(2014-06-10 ساعت 14:21)armin021 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 14:08)Sara_lphmkf نوشته:  

منم همینطور

سلام.
رو به راه؟!!!
راه چی چی هست؟
راه کدوم وریه؟ بپیچم چپ یا راست؟
اینا کاری کردن که راهو گم کردم!
اعصاب نذاشتن برای آدم، آپدیت هم که تعطیل! یعنی هیچی!
شما که اینجا از همه امیدوارتر بودی پس راز چی شد؟؟؟؟؟؟چرا از اون همه امید ایجوری یهو نا امید شدی حالا ما امید میدیم به شما نگران نباشید ما هم تا حالا اپدیت نشدیم یه کم دیگه صب کنید یهو کلیر میشید لابد مال ما نیاز زیادی به چک نداره اولین و اخرین چک رو میخوریدو تمامممممممممممممم Smile
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-06-10 ساعت 14:12)Sara_lphmkf نوشته:  من بلاخره نفهمیدم ایروان هم تمدید مدیکال می خواد یا نه؟ البته می دونم می خواد و اگر مثلا 2 ماه زمان داشته باشه باید تمدید بشه؟
یک سوال دیگه برای ایروان هم اگه مدیکال نخواد می تونیم از پیکاپ ویزا استفاده کنیم؟

نه سارا جون ایروان بر عکس سفارتای دیگه پیکاپ ویزا نداره
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: zaaraa ، Sara_lphmkf ، soli asali ، rezahoorjandi ، عراقی ، pari pari ، ghasoo ، آلیس-1980 ، mehdi2014 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 14:27)chaymon نوشته:  گفتم بعد از کلیر شدن بیام در مورد کیس خودم کمی توضیح بدم شاید برای دوستان مفید واقع بشه راستش من در زمان مصاحبه فکر می کردم که حتما یک ضرب میگیرم Cool چون همه(دوستان ,فامیل ,بچه های روز مصاحبه و همسر خانم ملیکا) به من میگفتن با توجه به سوابق من حتما یک ضرب میگیرم من کارم خصوصی در زمینه ورزش و باشگاه ورزشی سربازی هم معاف به دلیل قهرمانی در ورزش رشته تحصیلی لیسانس کشاورزی و با همه ای حرف ها کلیرنس خوردم و بعد از 107 روز کلیر شدم آفیسر به من گفت بعد از چهار ماه حتما جوابت میاد و زودتر چک نکن Big Grin

قهرمان ما بهت افتخار میکنیمBig Grin
مبارکت باشه دوست عزیزSmile

shilan جان و pari pariaaa عزیز ممنون از رتبه ای که بهم دادین
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان