کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-10 ساعت 19:04)Farshid1976 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 18:58)zaaraa نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 18:33)Farshid1976 نوشته:  سلام به همه منتظران

آنكارا الان آپديت كرد

تبريك به همه كلير شده ها Smile

آره، ولی انگار هیچ کدوم کیس لاتاری نیستن !

چرا . اتفاقا كم هم نيستن

خوب شماره ها رو بذارید
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، zaaraa ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 19:06)shilan نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 19:04)Farshid1976 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 18:58)zaaraa نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 18:33)Farshid1976 نوشته:  سلام به همه منتظران

آنكارا الان آپديت كرد

تبريك به همه كلير شده ها Smile

آره، ولی انگار هیچ کدوم کیس لاتاری نیستن !

چرا . اتفاقا كم هم نيستن
فكر ميكنم اين شماره ها باشن.
2014AS757
2014AS266
2014AS274
2014AS4694
2014AS681
2014AS4332
2014AS4264
2014AS803
2014AS291
2014AS1106
2014AS1547
2014AS4355
2014AS222
2014AS125
2014AS695
2014AS839
2014AS657
2014AS218
2014AS4438
2014AS265
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
٥ بار آپديت شديم ولي كلير نشديم
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، zaaraa ، آلیس-1980 ، nasim ، shadi79 ، pari pari ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 17:07)پائیز نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:37)mahan L نوشته:  سلام دوستان، ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم الان متوجه شدم اون شخصی که مدارک رو میگرفت کپی پاسپوراتمون نگرفته، البته پاسپورت رو گرفت و من اینقد هول بودم که متوجه نشدم اسکن کرد یا نه. کسی تو ابوظبی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه؟ حالا چیکار کنیم؟ به نظرتون اسکن پاسپورت رو امیل کنیم ؟
البته ترجمه پایان خدمت رو نگرفت و سند ازدواج هم فقط یک نسخه گرفت ولی اینارو یادم بود موقع مصاحبه به افیسر گفتم سند رو گفت یکی کافیه نمیخواد ولی ترجمه پایان خدمت رو گرفت. لطفا دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید و خاله جونتونو از نگرانی در بیاریدBig Grin. همه تونو یه دنیا دوست دارم.

کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
یعنی هیچ کس نیست جواب منو بدونه. اگر جوابمو کسی نده دیگه خالتون نمیشم، میرم خاله بچه همسایه میشم.

ماهان چون تحدید کردی که خاله بچه ها نمیشی بهت جواب میدم هااااا
اولا نگران نباش اون ها کار هاشون رو خوب بلد هستن و دقیقا میدونن چکار میکنن
ثانیا اینکه اگه نکته ای از قلم بیفته سریعا برات ایمیل میزنن و میگن مثلا این مدرک رو برای ما بفرست مثلا فرم سی وی یا چیز دیگه
ثالثا میتونی یه ایمیل بزنی برای سفارت و برای اطمینان بخای که اگر بابت کسری مدرکی ایمیلی برات فرستاده ان رو دوباره برات بفرستن و مطمئن باش که تک تک ایمیل ها رو میخونن و اگه لازم باشه مدرکی رو دوباره بفرستی ازت میخان که بفرستی یه آپدیت خوشگل هم میشی که مطمئن باشی ایمیلت خونده شده و توی پروندت ثبت شده
این هم که بعضی از مدارک رو میگیرن بعضی ها رو نمیگیرن عادیه در مورد من و خانمم ترجمه کارت ملی من رو گرفت مال خانمم رو برگردوند. چراش رو نمیدونم
اصلا نگران نباش

راستی اسپم ها و جانک میل هات رو همیشه تک تک چک کن و بعدش پاک کن که یه وقتی ممکنه ایمل سفارت بره توی جانکمیل

مرسی عزیزم، خاله هر کی نشم حتما خاله تو یکی تا آخر عمر میشم و البته دو تا دوست دیگه که جوابمو دادن. قربون خواهرزاده های مجازیم بشم که کلی مهربونن.
حتما یک ایمیل میزنم سفارت ببینم چی میشه.از بس روز مصاحبه شلوغ بود همه دست و پاشون تو هم رفته بود. حتی ترجمه کارت پایان خدمت شوهرمو نگرفت (سربازی سپاه) و بعد به افیسر که گفتیم تعجب کرد و گفت لازمه ولی ترجمه سند فقط یکی گرفت که اینم پرسیدیم گفت لازم نیست حالا همش دلشوره دارم که چیز دیگه ای جانمونده باشه.
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، zaaraa ، pari pari ، khder ، armin021 ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-06-10 ساعت 17:08)shilan نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 17:01)alimomen نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:05)freddyflientstone نوشته:  بچه ها چند تا سئوال:
nmc ساعت کارش چطوریه؟
ما برای 8 صبح پنج شنبه آینده بلیط گرفتیم، به نظرتون آیا به اندازه کافی وقت داریم که همون روز بریم مدیکال؟
2- اگه از پسر ما تست سل بگیرند روز پنج شنبه، چند روز طول می کشه تا جواب رو بدهند؟ ممکنه که مثلا یکشنبه صبح جواب رو بدند ( با توجه به اینکه جمعه و شنبه تعطیله) و ما بتونیم همون روز بریم ابوظبی؟
3- بلیت برگشت ما برای پنج شنبه 10:30 شبه. اگه قرار باشه که پنج شنبه از دبی بریم ابوظبی و پاسپورتها رو بگیریم، آیا وقت به اندازه کافی برای رسیدن به فرودگاه داریم؟
((همش مساله زمان بندیهBig Grin))
فردی جان شما مگر ویزای دبی رو گرفتی که واسه بیستم بلیط خریدی؟

ویزا رو یه روزه هم میشه گرفت چون فامیلم اونجاس میگم فقط یه کم پول بیشتر میگیرن .یه نفر اینجا میگفت کلکه ولی من پرسیدم گفتن پول بیشتر کلک نیست . اگه بخواد خود شخص اقدام کنه کلی دردسر داره ولی اونطوری ارزونتر میشه دقیقش رو نمیدونم چون همیشه فامیلمون خیلی زود و راحت برامون این کارو انجام میده
سلام دوست عزیز،
اگه بر فرض هم فرمایش شما درست باشه در صورتیکه تمدید مدیکال لازم باشه خودتون باید حضورا برید و انجام بدید.در ضمن تا اونجا که من میدونم اینقدر کار شاقی نیست که شما بخوای به کسی محول کنی.به قول ضرب المثل معروف خودمون"آدم زنده وکیل وصی نمیخواد"
تشکر کنندگان: shilan ، soli asali ، قصه گو ، zaaraa ، آلیس-1980 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 18:43)soli asali نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 17:32)Papar_h نوشته:  هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
همین الان از سفارت میل زدن که کلیر شدیم.
هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
باورم نمیشههههههههه
من برم پاسپورت هارو پست کنم سفارت
یعنی از خدا میخوام هر چه زودتر این لحظه رو به همه هدیه بده.
سلی جان نمیدونم چرا از منتظرسرا پاک شدیم. قربونت ما رو سبز کن. سبززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززززز

مبارک دوست عزیز !
شما اصلا تو منتظرسرا نبودید که پاک بشی Smile اطلاعاتت رو به من بده ( تو امضام هست ) وارد میکنم !
مرسیRolleyesSmile تا دو هفته پیش بودیم. منتظرسرا که قاطی کرد دیگه نبودیم. Big GrinBig GrinBig Grin
اینم اطلاعات: کیس حدوده 6200. 2 نفر . سفارت ناپل. ایتالیا. مصاحبه 13 می
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، zaaraa ، آلیس-1980 ، nasim ، pari pari ، pari pariaaa ، anahita 62 ، khder ، armin021 ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 19:13)komboze نوشته:  
nmc ساعت کارش چطوریه؟
ما برای 8 صبح پنج شنبه آینده بلیط گرفتیم، به نظرتون آیا به اندازه کافی وقت داریم که همون روز بریم مدیکال؟
2- اگه از پسر ما تست سل بگیرند روز پنج شنبه، چند روز طول می کشه تا جواب رو بدهند؟ ممکنه که مثلا یکشنبه صبح جواب رو بدند ( با توجه به اینکه جمعه و شنبه تعطیله) و ما بتونیم همون روز بریم ابوظبی؟
3- بلیت برگشت ما برای پنج شنبه 10:30 شبه. اگه قرار باشه که پنج شنبه از دبی بریم ابوظبی و پاسپورتها رو بگیریم، آیا وقت به اندازه کافی برای رسیدن به فرودگاه داریم؟

ویزا رو یه روزه هم میشه گرفت چون فامیلم اونجاس میگم فقط یه کم پول بیشتر میگیرن .یه نفر اینجا میگفت کلکه ولی من پرسیدم گفتن پول بیشتر کلک نیست . اگه بخواد خود شخص اقدام کنه کلی دردسر داره ولی اونطوری ارزونتر میشه دقیقش رو نمیدونم چون همیشه فامیلمون خیلی زود و راحت برامون این کارو انجام میده
سلام دوست عزیز،
اگه بر فرض هم فرمایش شما درست باشه در صورتیکه تمدید مدیکال لازم باشه خودتون باید حضورا برید و انجام بدید.در ضمن تا اونجا که من میدونم اینقدر کار شاقی نیست که شما بخوای به کسی محول کنی.به قول ضرب المثل معروف خودمون"آدم زنده وکیل وصی نمیخواد"

فک کنم منظورم رو اشتباه متوجه شدید منظورم گرفتن ویزای دبی بود
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، آلیس-1980 ، nedaba
دوستان گل یه سوال
چند روز وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم؟ (وای من چقد ذوق زدم!!) Big Grin
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
آقا من از همین تریبون از ffrfar عزیز بابت رتبه ی 5 ایشون تشکر میکنم .
دمت گرم و لبت خندون
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
سلام دوستان چند وقته پیام نذاشتم می خوام همه را یه جا بگم :
تبریک به دوستان کلیر شده و تبریک ویژه برای 1000 صفحه شدن این تایپیک ایشالا تا 1050 همه کلیر بشیم بریم خوببببببببببببب ....
اینم از صحبت یکی از دوستانمون در فروم خارجی امیدوارم امسال همه هوووووووووووووووووورااااااااااااااا شیم

congratulation for all Nepali and let's hope that Iran scenario will not happen for them this year ....
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
(2014-06-10 ساعت 19:16)shilan نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 19:13)komboze نوشته:  
nmc ساعت کارش چطوریه؟

سلام دوست عزیز،

فک کنم منظورم رو اشتباه متوجه شدید منظورم گرفتن ویزای دبی بود
حق باشماست.execuse me
تشکر کنندگان: soli asali ، shilan ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba
سلام
دوستان من دوست دارم یه هفته ایی کلیر بشم :دییییی
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
(2014-06-10 ساعت 19:37)p.arsa نوشته:  سلام
آرزو بر جوانان عیب نیست ... Big GrinBig Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....
سلام
دوستان این ماه کل آسیا کارنت نشد.(12700)این یعنی تا دقیقه 90 هم میشه پروسه کلیر ادامه پیدا کنه.
میشه اگر کسی این ماه کارنت شده حدود کیس نامبرشو اعلام کنه تا ببینیم چند در صد از ایران کیس نامبر بالای 9000 دارند؟
امیدوارم زودتر همه از این انتظار بیرون بیائیم.

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

(2014-06-10 ساعت 19:39)kamranh نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 19:37)p.arsa نوشته:  سلام
آرزو بر جوانان عیب نیست ... Big GrinBig Grin
نامردااااااااااااااااSadBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، قصه گو ، pari pariaaa ، pari pari ، arashS ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان