کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-10 ساعت 19:37)p.arsa نوشته:  سلام
دوستان من دوست دارم یه هفته ایی کلیر بشم :دییییی

ایشالا که بشی Smile
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

واااایییی 1008 صفحه شد Smile بچه ها این روزای یکم شلوغ شدم البته 3 روز با سایت مشکل داشتم و باز نمی شد . امیدوارم دفعه دیگه که میامممممم فقططط اینجا هوورا باشههه . بعد که هی صفحه ها رو بالا و پایین می کنم ببینم نوشتین : اااااا بچه هاااا کسی از نسیم بانو خبر نداره آحه انگار کلیر شده و خودش نفهمید ه Big Grin اوون موقع استت که میام و دادددد می زنم ایناهاااشم ایناهااشممم بچه هااا Smile

جون مادرتون یادتون نرهههه کیس منم هی چک کنین ببینین کی کلیر می شم Big Grin
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-06-10 ساعت 19:40)me_u نوشته:  سلام
دوستان این ماه کل آسیا کارنت نشد.(12700)این یعنی تا دقیقه 90 هم میشه پروسه کلیر ادامه پیدا کنه.
میشه اگر کسی این ماه کارنت شده حدود کیس نامبرشو اعلام کنه تا ببینیم چند در صد از ایران کیس نامبر بالای 9000 دارند؟
امیدوارم زودتر همه از این انتظار بیرون بیائیم.
سرافراز باشید.مثل سرو
به سلام سرکار خانم پیش گو
حالا چی می شه به نظرتون یه تخمین بزنین چند تا ایرانی کارنت شدن و آیا ویزا به تعداد کافی هست یا نه ؟؟ و اگه مثلا این دوستان مرداد برن مصاحبه کلیر شون چند روز طول می کشه ؟؟
می دونم سوالای سختی پرسیدم ولی خوب یه پیش گویی بکنید دیگه Big Grin
2014AS38XX|ایروان|آپدیت ها : 6 و 10 و 11 و 12 و 13 و 17 و 21 مارچ - 07 و 08 و 15 آگست |آپدیت شده با ایمیل : 16 می - 31 جولای |بعد از 183 روز انتظار می گن ویزا تموم شده ولی کیه که باور کنه ...
----------------------------------------------------------
2015 هم قسمت نشد ....
2016 هم قسمت نشد ....
2017 ....

به قول خارجیها وای که نات؛))))))
***CN6, مصاحبه هفته ی آخر می آنکارا
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، pari pari ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 19:39)kamranh نوشته:  
آرزو بر جوانان عیب نیست ... Big GrinBig Grin

ايشالا كه ميشي دوست عزيزم. منم هفته ديگه مصاحبه دارم دلم ميخاد يه ضرب بگيرم Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: shahrzad001 ، آلیس-1980 ، soli asali ، pari pariaaa ، pari pari ، shilan ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 19:40)me_u نوشته:  سلام
دوستان این ماه کل آسیا کارنت نشد.(12700)این یعنی تا دقیقه 90 هم میشه پروسه کلیر ادامه پیدا کنه.
میشه اگر کسی این ماه کارنت شده حدود کیس نامبرشو اعلام کنه تا ببینیم چند در صد از ایران کیس نامبر بالای 9000 دارند؟
امیدوارم زودتر همه از این انتظار بیرون بیائیم.

سرافراز باشید.مثل سرو

و اين الان معني بدي داره يا خوب؟؟
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، shilan ، قصه گو ، nedaba
(2014-06-10 ساعت 19:12)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 17:07)پائیز نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 16:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 13:38)mahan L نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 12:37)mahan L نوشته:  سلام دوستان، ما هفته گذشته مصاحبه داشتیم الان متوجه شدم اون شخصی که مدارک رو میگرفت کپی پاسپوراتمون نگرفته، البته پاسپورت رو گرفت و من اینقد هول بودم که متوجه نشدم اسکن کرد یا نه. کسی تو ابوظبی بوده که این اتفاق براش افتاده باشه؟ حالا چیکار کنیم؟ به نظرتون اسکن پاسپورت رو امیل کنیم ؟
البته ترجمه پایان خدمت رو نگرفت و سند ازدواج هم فقط یک نسخه گرفت ولی اینارو یادم بود موقع مصاحبه به افیسر گفتم سند رو گفت یکی کافیه نمیخواد ولی ترجمه پایان خدمت رو گرفت. لطفا دوستان اگر اطلاعی دارید راهنمایی کنید و خاله جونتونو از نگرانی در بیاریدBig Grin. همه تونو یه دنیا دوست دارم.

کمک لطفا. هیچکی جواب سوال منو نمیدونه؟
یعنی هیچ کس نیست جواب منو بدونه. اگر جوابمو کسی نده دیگه خالتون نمیشم، میرم خاله بچه همسایه میشم.

ماهان چون تحدید کردی که خاله بچه ها نمیشی بهت جواب میدم هااااا
اولا نگران نباش اون ها کار هاشون رو خوب بلد هستن و دقیقا میدونن چکار میکنن
ثانیا اینکه اگه نکته ای از قلم بیفته سریعا برات ایمیل میزنن و میگن مثلا این مدرک رو برای ما بفرست مثلا فرم سی وی یا چیز دیگه
ثالثا میتونی یه ایمیل بزنی برای سفارت و برای اطمینان بخای که اگر بابت کسری مدرکی ایمیلی برات فرستاده ان رو دوباره برات بفرستن و مطمئن باش که تک تک ایمیل ها رو میخونن و اگه لازم باشه مدرکی رو دوباره بفرستی ازت میخان که بفرستی یه آپدیت خوشگل هم میشی که مطمئن باشی ایمیلت خونده شده و توی پروندت ثبت شده
این هم که بعضی از مدارک رو میگیرن بعضی ها رو نمیگیرن عادیه در مورد من و خانمم ترجمه کارت ملی من رو گرفت مال خانمم رو برگردوند. چراش رو نمیدونم
اصلا نگران نباش

راستی اسپم ها و جانک میل هات رو همیشه تک تک چک کن و بعدش پاک کن که یه وقتی ممکنه ایمل سفارت بره توی جانکمیل

مرسی عزیزم، خاله هر کی نشم حتما خاله تو یکی تا آخر عمر میشم و البته دو تا دوست دیگه که جوابمو دادن. قربون خواهرزاده های مجازیم بشم که کلی مهربونن.
حتما یک ایمیل میزنم سفارت ببینم چی میشه.از بس روز مصاحبه شلوغ بود همه دست و پاشون تو هم رفته بود. حتی ترجمه کارت پایان خدمت شوهرمو نگرفت (سربازی سپاه) و بعد به افیسر که گفتیم تعجب کرد و گفت لازمه ولی ترجمه سند فقط یکی گرفت که اینم پرسیدیم گفت لازم نیست حالا همش دلشوره دارم که چیز دیگه ای جانمونده باشه.

سلام خاله ماهان از ما هم دقیقا مدارکی که از شما گرفتند رو گرفت.کپی پاس نگرفت،سند ازدواج یکی گرفت، و ترجمه ی کارت پایان خدمت رو هم نگرفت و اصل ها رو هم که نگاه نکرد. من از آفیسر پرسیدم گفت لازم نیست،حالا با این جوابهایی که به شما دادن من هم نگران شدم. البته روز بعد مصاحبه اینجا پرسیدم. دوستان گفتند که این مساله برای اونها هم بوده و مشکلی نداره.من هم ایمیل می فرستم و جوابشو اینجا می زارم .
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pariaaa ، pari pari ، قصه گو ، nedaba ، mahan L
دوستای عزیز یه سوال فنی!! این جمعه بعدازظهر NMC و دکتر شوکلا برای آزمایشات و معاینه ها هستن؟؟ من میخوام اگه بشه جمعه برم برا مدیکال ، اگه نباشن مجبورم شنبه صبح برم و یکشنبه صبح جواب مدیکال رو قبل رفتن به سفارت بگیرم!!
اگه میشه راهنمایی کنید
رالی، کارولینای شمالی
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، pari pariaaa ، nedali ، قصه گو ، nedaba
در مورد کارنت شدن روال معمول که در طی ده ماه تا کیس نامبر 8900 اعلام شده که میشه حدودا ماهی 890 شماره ,حالا چطوریه که برای ماه آخر یدفعه 3800 کیس نامبر(از 8900 تا 12700) رو اعلام کردند .یعنی آخر برنامه ریزین ...
اونهایی که کیس نامبرشون مثل ما بالاست و میوفتن واسه ماه جولای و آگوست اگه کلیرنس بخورن با این پروسه طولانی , چطور میشه ...
(2014-06-10 ساعت 20:06)bardia225 نوشته:  در مورد کارنت شدن روال معمول که در طی ده ماه تا کیس نامبر 8900 اعلام شده که میشه حدودا ماهی 890 شماره ,حالا چطوریه که برای ماه آخر یدفعه 3800 کیس نامبر(از 8900 تا 12700) رو اعلام کردند .یعنی آخر برنامه ریزین ...
اونهایی که کیس نامبرشون مثل ما بالاست و میوفتن واسه ماه جولای و آگوست اگه کلیرنس بخورن با این پروسه طولانی , چطور میشه ...

معمولا ماههای آخر سریع تر کلیر میکنند...همه چیز سریع تر اتفاق میفته...ایشالا که مشکلی نیست، چون ویزا هنوز هست و تا ویزا نباشه وقت مصاحبه نمیدن
برنده ی لاتاری ۲۰۱۵- برنده ی اصلی خودم- نفرات کیس ۲ نفر- محل مصاحبه: کوآلالامپور- ویزا دریافت شده. خودم یک ضرب و همسرم پس از زمان کوتاه. last status: LAX ticket bought Big Grin
منتظر سرای ۲۰۱۵ لطفا عضو شوید دوستان گلم
(2014-06-10 ساعت 18:08)AZAR 1335 نوشته:  
(2014-06-10 ساعت 18:01)chaymon نوشته:  دوستان سوالی داشتم اگه میشه منو راهنمایی کنید من پاسپورتم تا آخر سال وقت داره و می دونم برای ورود به آمریکا باید 6 ماه از زمان پاسپورت مانده باشه وبا این تفاسیر من باید تا 20 شهریور پرواز کنم به سمت آمریکا که برام مقدور نیست آیا میشه قبل از اینکه برم سفارت پاسم رو تمدید کنم مشکلی پیش نمیاد چون اسکن این پاسمو در زمان مصاحبه دارن

من که فکر نمی کنم مشکلی باشه چون خودشون وضعیت را می دونند. فقط باید پاسپورت های قبلی را هم با پاسپورت جدید ببرید سفارت که ببینند تعویض شده است .ما هم همین مسئله را وقتی ویزا ها بیاد داریم.

فقط یک مسئله که نمی دونم کارت زرد واکسن هامون هم باید عوض بشه و شماره پاس جدید روش بخوره یا نه؟ اینا از دیگر دوستان بپرسید تا جواب بدند.
F4 /مصاحبه :دسامبر 2013 در ابوظبی . بعد 6 ماه یک ایمیل زدم و  اثر داشت!!!Smile
بعد از مدیکال مجدد  در تاریخ 10 جولای گرفتن پاسپورتها همراه با ویزا از سفارت.
فعلا اقامت در شارلوت/کارولینای شمالی.
تشکر کنندگان: soli asali ، آلیس-1980 ، قصه گو ، nedaba
آنکارا زحمت کشیدن !؟

2014AS1085 29-Aug-14
2014AS977 29-Aug-14
2014AS652 29-Aug-14
2014AS1016 29-Aug-14
(2014-06-10 ساعت 19:18)janatirad نوشته:  دوستان گل یه سوال
چند روز وقت داریم بریم ویزا رو بگیریم؟ (وای من چقد ذوق زدم!!) Big Grin

دوستان گللللللل..... Smile
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
(2014-06-10 ساعت 17:31)shilan نوشته:  بر طبق آخرین بررسیهای شوهر بنده روی فایل سیس در ابوظبی از شماره 3691 که تا ظهر کلیر شدن تا شماره 5000 حدود 70 کیس تو حالت کلیرنس هستن نمیدونم کم کم منم دارم دلهره میگیرم . بد نه ها .خوب .کاش زود برسه به ماSad

شیلان جان تراکم از 3700 تا 4200 فقط حدود 50 کیس هست تا 5000 خیلی بیشتر از این حرفهاست
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-10 ساعت 20:12)REZAMBI نوشته:  آنکارا زحمت کشیدن !؟

2014AS1085 29-Aug-14
2014AS977 29-Aug-14
2014AS652 29-Aug-14
2014AS1016 29-Aug-14

دوست من آنکارا که وضعیتش از همه بهتره الان! درصد کلیر رو نگاه کنید نه تعداد!

کلیر کردن آنکارا شده قضیه همون کلیپ برنامه نود!
خوشحالم.
تشکر کنندگان: pari pariaaa ، pari pari ، zaaraa ، soli asali ، آلیس-1980 ، armin021 ، قصه گو ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 3 مهمان