موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 01:30)لیدا59 نوشته: (2015-07-14 ساعت 01:29)Marmad نوشته: امشب که فعلا خبری نیست ...
آقا رضا بهمون وعده خبرای خوب داده
منم فقط دلم به همون خوشه و یکم آرومم؛ ایشالا زودتر همه هورا بکشیم
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 00:53)sunn789 نوشته: (2015-07-13 ساعت 23:42)jupiterx نوشته: باسلام
امیدوارم دوستان منتظر هرچه زودتر کلیر بشند
امشب دقیقا شد 240 روز یعنی ۸ ماه انتظار برای نفر دوم کیس
امیدوارم دوستان منتظر بخصوص نصفه نیمه ها مثل ما هرچه زودتر از این شرایط خارج بشند
آمییییییییین
انتظار سخت وخسته کننده است مخصوصا نصف نیمه هم باشی
منو چی میگی؟!!
11 روزه دارم انتظار میکشم
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
aghaman عزیز بینهایت خوشحال شدم و براتون ارزوی موفقیتهای پی در پی در ادامه مسیر مهاجرت رو دارم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
110
0 تشکر در 0 ارسال
صبح همه دوستان بخیر ظاهرا دیشب اتفاق خاصی نیافتاده
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفر
; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانم
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-14 ساعت 07:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-14 ساعت 07:10 توسط Aghaman.)
ظاهرا که این بحث توافق هسته ای هم به سرانجام رسید و انشالله امیدوارم تاثیر خودش رو روی گردش کار سایر دوستان بگذاره ، هیچ تاثیری هم که نداشته باشه از نظر روانی برای کسانی که تصمیم گیرنده در پروسه ی کلیر کردن دوستان هستند یک قلقلکی بوجود میاره
انشالله در سالهای نه چندان دور آینده رفت و آمد به آن سو هم بسیار ساده و راحت بشه
اما غرض از این پست تشکر از سایر دوستانی بود که با گذاشتن پیام این حقیر را شرمنده کرده بودند و اخلاقا موظف بودم رسما از ایشان تشکر کنم
satan عزیز که امیدوارم همانطور که در امضاش نوشته خیلی زود ویزاش رو بگیره
M.d مهربان که اندکی دیرتر به جمع ما ملحق شد ولی نوشته هاش همیشه دوست داشتنی بود
Khalilkhah كه به واقع به قول سياوش يك جنتلمن به تمام معناست و هميشه لذت بردیم از تحلیل ها و آمارهای خوبش
nora-nora ی گرامی که با این که پست هاش کمه ولی همیشه خوب و متین مینویسد و به من هم داستان شام رو یادآوری کرده - ما شنبه و یکشنبه برامون فرقی نداره شام میدیم هزار بار ، افتخار بدید در خدمتیم
Iaccept نازنین که تو تاپیک اصطلاحات و ضرب المثل ها هم خیلی تلاش میکنه و پیشنهادم اینه که دوستان حتما پستهاش رو بخونن
moj21 که ایشان هم با این که خیلی پست نمیگذارد ولی گزیده میگوید و جذاب ، از شما هم سپاسگذارم
a.farzad عزیز که در این تاپیک نمونه است ، فکر میکنم به ازای هر پست یک رتبه داشته باشه
m.ghoreishi و اما سياوش عزیزم که حضوری هم امکان زیارتش رو داشتم ، از اون بچه های نازنین که تو هر 100 سال یکبار میشه نمونه شون رو پیدا کرد و تقریبا به تنهایی بار کمک به دوستان 2016 رو بدوش کشید ، سیاوش جان دست مریزاد ، خدا قوت ، کلی منتظر تبریکت بودم ، تبریک شما مزه دیگری داشت
و بقیه دوستان که سعی کردم نامی از قلم نیفتد و اگر افتاد کوتاهی از بنده بوده
کاش حلاوت و شیرینی این ویزا و سایر ویزا ها که مطمئنم بزودی تمامتان طعم شیرین آن را خواهید چشید با داستانی که برای دوستان کیس بالایی پیش آمد تلخ نمیشد
کاش اکنون آنها را هم در جمع خودمون داشتیم ، افسوس
به هر حال تمام اینها رو که نوشتم فکر نکنید من از اینجا میرم تازه دو دانگ دیگرش رو هم خریدم و تا با زور و دعوا همتون رو بیرون نکنم دست از سر تاپیک کلیرنس بر نمیدارم 

راستی فکر کنم امروز صبح بهجت خانوم هم پرواز کرد ، ایشون تندیس اراده و قدرت بودند خواهشم اینه که هر کدام از دوستان که این پست رو میخونه دعای سبزی هم بدرقه راه این شیر زن ایرانی بکنه انشالله که بگیرد و اثر کند
ممنون
موفق باشید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها به كمكتون احتياج دارم.
ميخوام در جواب اين ايميلي كه بهم زدن دوباره يه ايميل بفرستم و ازشون بپرسم:
كه براي مصاحبه دوم ، دوباره بايد چه مداركي بيارم؟
ميشه يكي بكه اينو چطوري بنويسم .
يه چيز ديكه هم هست. اينكه نوشته برامون براي مصاحبه دوم، ميتونين هرروز كاري كه خواستين ساعت ٨ بياين يكم عجيبه انكار. هيچ ددلايني براش نذاشته. ولي واسه كسايي كه كلير ميشن اين پيغام ميره كه هرچه زودتر برين براي دادن پاسپورت هاتون
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
و اينكه دوباره نفري ٣٣٠ دلار بايد پرداخت كنم؟ :///
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 07:27)annahitaa نوشته: و اينكه دوباره نفري ٣٣٠ دلار بايد پرداخت كنم؟ :///
نه ، به احتمال بسیار زیاد پولی پرداخت نمیکنید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 07:23)annahitaa نوشته: بچه ها به كمكتون احتياج دارم.
ميخوام در جواب اين ايميلي كه بهم زدن دوباره يه ايميل بفرستم و ازشون بپرسم:
كه براي مصاحبه دوم ، دوباره بايد چه مداركي بيارم؟
ميشه يكي بكه اينو چطوري بنويسم .
يه چيز ديكه هم هست. اينكه نوشته برامون براي مصاحبه دوم، ميتونين هرروز كاري كه خواستين ساعت ٨ بياين يكم عجيبه انكار. هيچ ددلايني براش نذاشته. ولي واسه كسايي كه كلير ميشن اين پيغام ميره كه هرچه زودتر برين براي دادن پاسپورت هاتون
براتون پیام گذاشتم متن ایمیل رو.
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
بار الها ...
تنها کوچه ای که بن بست نیست
کوچه یاد توست ...
مهربان خدای من...
از تو خالصانه میخواهم...
که دوستان خوبم و هیچ انسانی در کوچه پس کوچه های زندگی ....
اسیر و گرفتار هیچ بن بستی نگردد ....
که تو بهترین راهنمایی .....
آمین
کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبر
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-13 ساعت 17:32)1362amin1362 نوشته: (2015-07-13 ساعت 15:51)ALISHARIFI نوشته: بعد از حدود 70روز گفتیم ما هم یه ایمیلی زده باشیم به سفارت ارمنستان خالی از لطف نباشه. در کنار این موضوع به نتیجه مهمی که بعضی از اساتید مینوشتن رسیدم . اون هم اینکه پروسه کلرینس به سفارت ها ربط نداره و مستقیم از USA هندل میشه . این موضوع رو با گوشت و جونم درک کردم و تو جواب ایمیلشون برام نوشتن :
Dear inquirer,
Thank you for your inquiry. Your case is pending Administrative Processing. We have no control over this legally mandated process and we have no way to predict how much longer it will take before the Administrative Processing is complete.However, as soon as the Administrative process is finalized your case number will be published in our website at the following link...
فقط یه سوال پیش میاد که خیلی مهم است اینه که پس آپ دیت هایی که از سوی سفارت انجام میشه به چه معنی است . این ها که میگم ما کاری ندارییم پس این آپ دیت های سفارتی در طول ساعات کاری روزانه برای چی صورت میگیره ؟ مدیران و اعضای باسابقه اگه جواب بدن براشون دعا میکنم 
دوست عزيز. البته شما خودتون استاديد. اما به جهت يادآوري عرض مي كنم خدمتتون كه سفارت وظيفه ارسال مدارك و نتيجه مصاحبه رو بر عهده داره. مدارك رو به ارگانهاي مختلف ارسال مي كنه و به همين دليل شما در سيس يك آپ مي بينيد. سفارت بر روي پروسه كليرنس اصلاً كار نمي كنه و در واقع يك واسط بين ما و آمريكاست. يكي از وظايف ديگه سفارت اينه كه پس از پايان كليرنس مصاحبه شونده اون رو بهمون اعلام مي كنه و نسبت به چاپ ويزا اقدام مي كنه. شما لطفاً با فاصله زماني از مصاحبه دنبال آپ شبانه به وقت ايران باش. اون كه بياد حله. موفق باشي.
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-14 ساعت 08:15)ALISHARIFI نوشته: (2015-07-13 ساعت 17:32)1362amin1362 نوشته: (2015-07-13 ساعت 15:51)ALISHARIFI نوشته: بعد از حدود 70روز گفتیم ما هم یه ایمیلی زده باشیم به سفارت ارمنستان خالی از لطف نباشه. در کنار این موضوع به نتیجه مهمی که بعضی از اساتید مینوشتن رسیدم . اون هم اینکه پروسه کلرینس به سفارت ها ربط نداره و مستقیم از USA هندل میشه . این موضوع رو با گوشت و جونم درک کردم و تو جواب ایمیلشون برام نوشتن :
Dear inquirer,
Thank you for your inquiry. Your case is pending Administrative Processing. We have no control over this legally mandated process and we have no way to predict how much longer it will take before the Administrative Processing is complete.However, as soon as the Administrative process is finalized your case number will be published in our website at the following link...
فقط یه سوال پیش میاد که خیلی مهم است اینه که پس آپ دیت هایی که از سوی سفارت انجام میشه به چه معنی است . این ها که میگم ما کاری ندارییم پس این آپ دیت های سفارتی در طول ساعات کاری روزانه برای چی صورت میگیره ؟ مدیران و اعضای باسابقه اگه جواب بدن براشون دعا میکنم 
دوست عزيز. البته شما خودتون استاديد. اما به جهت يادآوري عرض مي كنم خدمتتون كه سفارت وظيفه ارسال مدارك و نتيجه مصاحبه رو بر عهده داره. مدارك رو به ارگانهاي مختلف ارسال مي كنه و به همين دليل شما در سيس يك آپ مي بينيد. سفارت بر روي پروسه كليرنس اصلاً كار نمي كنه و در واقع يك واسط بين ما و آمريكاست. يكي از وظايف ديگه سفارت اينه كه پس از پايان كليرنس مصاحبه شونده اون رو بهمون اعلام مي كنه و نسبت به چاپ ويزا اقدام مي كنه. شما لطفاً با فاصله زماني از مصاحبه دنبال آپ شبانه به وقت ايران باش. اون كه بياد حله. موفق باشي.
ممنون از روی امضای من ap دومی شبانه بود ولی هیچ خبری نشد . البته میدونم قانون خاصی برای این کلرینس وجود نداره . تنها چیزی که معلوم و مبرهن هست انتظار -انتظار - انتظار فقط و فقط
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس