کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-13 ساعت 22:39)رضا2015 نوشته:  ممل جان الکیه مگه Smile
قرمه سبزی هست؟ بکشم؟

ولی دوستان جدا خودم دارم خسته میشم یه دعای ویژه بفرمایید برای بنده

ارزوی توفیق همه دوستان رو دارم

رضا جان خودم با بچه های بالا صحبت کردم TongueTongueTongue
گفتند به آقا رضای گل بگو کلیر شده ولی اون بره بچه ها تنهایی چیکار کنن
فعلا نگهش میداریم
البته اگه قول بده سنگر رو نگه داره قبل از اینکه به آگست برسه تو همین جولای ویزاش رو میزنیم تو پاسش ، اما بچه ها رو تنها نذاره یهو
خلاصه بچه ها کارشون درسته
حرف که میزنن سنده
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
هستیم من تا اکتبر قطعا نمیرم Wink
دوستان اگر ممکنه نمونه فرم آبی سوالات داخل هواپیما رو اورژانسی برای من بگذارید ممنون میشم من دارم میرم برای تک تکتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم خدانگهدار همتون
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
تشکر کنندگان: Aghaman ، 1362amin1362 ، moj21 ، bahar101 ، samane1363 ، mkamyab ، SAAM_60 ، hilda60 ، m.ghoreishi ، mel ، ALISHARIFI ، takin2015 ، zohreh-gh
(2015-07-13 ساعت 22:58)behjat نوشته:  دوستان اگر ممکنه نمونه فرم آبی سوالات داخل هواپیما رو اورژانسی برای من بگذارید ممنون میشم من دارم میرم برای تک تکتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم خدانگهدار همتون

صفحه سوم اولین سفر 2015 رو بخونید لطفا
نمونه فرم اونجا هست
لینکش رو تو پیام خصوصی براتون گذاشتم
قطعا شما موفق خواهید بود
خدا پشت و پناهتان باشه
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه  ----  خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری    سربازی : س پ ا ه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، HERMES7 ، mamal amrikaei ، moj21 ، AliReza.Sh ، bahar101 ، samane1363 ، mkamyab ، Memolk ، SAAM_60 ، hilda60 ، mel ، zohreh-gh
(2015-07-13 ساعت 18:47)Aghaman نوشته:  آقا این ویزا خیلی هم خوب نیست ظاهرا ، آدم یک کمی هم گیج میشه
از نیم ساعت پیش ۴ تا پست گذاشتم نمیدونم همشون کجا میپرن میرن ؟؟؟
اصولا من همیشه میگم مسیر اصلی تاپیک نباید منحرف بشه ولی الان خودم خلاف میکنم و منحرفش میکنم بعدا آقا رضای گل لطف میکنه پاکش میکنه
من چون هوش و حواس درست و درمونی ندارم ممکنه بعدا یادم بره از تمام دوستانی که پست گذاشتن یکی یکی تشکر کنم به همین جهت تا داستان هنوز داغه وظیفه ی خودم رو انجام میدم که کمتر شرمنده ی دوستان باشم
باور نمیکنید که این روزهای در انتظار پیکاپ شاید از روزهای در انتظار کلیر شدن سخت تر بود و ....... به هر حال به لطف خدا و دعای دوستان سپری شد
و اما لازمه تشکر کنم اول از خدای خودم که در تمام این مسیر بغل دستم نشسته بود و همه چیز به لطف و معجزه ی اون به سرانجام رسید و گرنه صادقانه من توان پیمودن این راه به تنهایی رو نداشتم
دوم از تمام دوستان مهاجرسرا که در تک تک لحظات صمیمی تر از یک برادر یا خواهر در کنارم بودن و کمک کردن تا اضظراب و نگرانی هایم را کاهش دهم
و اما الان لازمه سریع تشکر کنم از
Atis و negzz عزیز که خیلی سعادت نداشتم در خدمتشان باشم ولی از پیام تبریکشان شاد شدم
mamal amrikaei مهربان که جدای اسم کاربری قشنگش از پست هاش استفاده کردم و تبریکش باعث شادی و سرورم شد
mfte.teacher گرامی که چقدر در یک گروه وایبری با هم بر سر موضوع کلیرنس بحث کردیم و مطمئنم بزودی خودش هم کلیر میشود
1362amin1362 با آن روحیه مثال زدنی که به واقع بمب روحیه بود برای این تاپیک و البته هنوزم هست و مدام تاپیک رو به سمت قرمه سبزی هدایت میکند Big GrinBig GrinBig Grin ( عاشقتم برادر )
samane1362 نازنین که همیشه به پستهایشان ارادت داشته و تبریکشان کلی به من روحیه داد
2015reza بي نظیر که همیشه مشتری پستهایش بودم و هستم و خواهم بود ، آقا رضا با تبریک شما هم حال کردیم
reza2015 كه واقعا مدیریت برازندش بود و هست ، مرسی از همه ی کمک هات ، شاید اگر آن آنلاک رو نداشتی الان ویزا تو مشتت بود برادر
و در آخر Alireza.Sh بی همتا که نمیدونم الان از بودنش تو این تاپیک خوشحال باشم یا ناراحت ، علیرضا جان شما به من درس روحیه دادی با این همه ناراحتی که داری برام عجیبه چطور این همه روحیه و انرژی داری ، خدا قوت برادر
البته قطعا دوستان دیگر هم در خوشحالی ما سهیم خواهند بود
انشالله در مجالی دیگر از آنها هم تشکر میکنم
خدا پشت و پناه همه ی شما

دوست گرامی ،خیلی خیلی مبارکتون باشه.امیدوارم همیشه سلامت ومثل امروز دلشادباشیدوزندگی آروم وبی دغدغه ای رو برایتون آرزومندم.درپناه خداباشید
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، 1362amin1362 ، bahar101 ، samane1363 ، mkamyab ، Memolk ، SAAM_60 ، hilda60
(2015-07-13 ساعت 22:38)mamal amrikaei نوشته:  يه روز اتفاق بد ميفته و تو با خودت ميگي بعد هرسختي آسانيست

يه روزديگه اتفاق خوب ميفته و تو با خودت ميگي اين همون آسونيه

روز بعدش اتفاق بد ميفته تو ميموني كه بعد از هر آساني هم سختيست؟

چند روز ميگذره ميخواد اتفاق خوبه بيفته اما تو ميموني كه اين اتفاق خوبه بعد سختيه ست يا قبلش

هنوز درگير راه حل همين فرضيه ي كشف نشده اي كه اتفاقاي بد دور و بر اتفاق خوبه مي افتند

اونقدر زياد كه وقتي به يك قدمي بهترين اتفاق زندگيت ميرسي برات بي مزه ترين اتفاق دنيا ميشه....

آرزوي امشبم:

خدايا سلامتي وعاقبت به خيري رو از ما بنده هاي غافل خودت دريغ نكن فقط همين و همين....

آمين يا رب العالمين
آمیین یا رب العالمین

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، mkamyab ، hilda60 ، mamal amrikaei ، SAMBAR
(2015-07-13 ساعت 14:21)indmehdi نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 14:15)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 14:12)indmehdi نوشته:  یاد باد آن روزگاران یاد باد. :-(

یهویی دلم تنگ این سایت و این تاپیک و اونروزایی شد که همه بچه های 2010 میومدن اینجا و با خوشحالی خبر کلیر شدنشون میدادن. سلام به همه.
با اینکه بعد از مهاجرت تقریبا از 80 درصدتون بیخبر شدم، ولی دلم واستون تنگه. امیدوارم هرجا هستین شاد و پیروز باشین.

آقا خوش اومدی ... مخصوصاً که از فرنگ آنلاینی و این معنی خوبی میده ... Cool

نه دوست عزیز، الان تا دوماه دیگه ایرانم (اصفهان). اگه دوستان اصفهانی بخوان؛ میتونم در خدمتشون باشم و اگه سوالی دارن جواب بدم.

سلام
پیش خودم گفتم فقط ی اصفهانی میتونه اینقدر با معرفت باشهSmileSmileSmileSmileSmile
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، areb1356 ، bahar101 ، mehrdad_123 ، Memolk ، m.ghoreishi ، moj21
باسلام
امیدوارم دوستان منتظر هرچه زودتر کلیر بشند
امشب دقیقا شد 240 روز یعنی 8 ماه انتظار برای نفر دوم کیس
امیدوارم دوستان منتظر بخصوص نصفه نیمه ها مثل ما هرچه زودتر از این شرایط خارج بشند
سفارت : آنکارا / زمان مصاحبه : nov / تعداد کیس : دونفر/ Update In Site Ceac :22 Dec --10 mar(email) --25 & 26 & 30 & 31 mar -- 3 April / کلیر : 3 اپریل فعلا فقط کیس اصلی Sad (انتظار برای کلیر نفر دوم کیسSad ) -- دریافت ویزا:24 April -- آپدیتهای نفر دوم کیس: 5 می - 1جون (ایمیل)- 8 جولای ( ایمیل)-15 جولای - 28 جولای- 29 جولای -- بالاخره بعد از 8 ماه و 16 روز نفر دوم هم کلیر شد به تاریخ 29 جولای
(2015-07-13 ساعت 23:42)jupiterx نوشته:  باسلام
امیدوارم دوستان منتظر هرچه زودتر کلیر بشند
امشب دقیقا شد 240 روز یعنی ۸ ماه انتظار برای نفر دوم کیس
امیدوارم دوستان منتظر بخصوص نصفه نیمه ها مثل ما هرچه زودتر از این شرایط خارج بشند
امیدوارم بزودی راحت شید از این بلا تکلیفی و ما هم همینطور

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: jupiterx ، bahar101 ، mkamyab ، Memolk ، 1362amin1362 ، hilda60 ، SAMBAR ، mamal amrikaei ، h_researcher ، mfte.teacher ، moj21
(2015-07-13 ساعت 14:47)areb1356 نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 14:34)indmehdi نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 14:31)M.d نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 14:21)indmehdi نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 14:15)AliReza.Sh نوشته:  [quote='indmehdi' pid='636368' dateline='1436780526']
یاد باد آن روزگاران یاد باد. :-(

یهویی دلم تنگ این سایت و این تاپیک و اونروزایی شد که همه بچه های 2010 میومدن اینجا و با خوشحالی خبر کلیر شدنشون میدادن. سلام به همه.
با اینکه بعد از مهاجرت تقریبا از 80 درصدتون بیخبر شدم، ولی دلم واستون تنگه. امیدوارم هرجا هستین شاد و پیروز باشین.

آقا خوش اومدی ... مخصوصاً که از فرنگ آنلاینی و این معنی خوبی میده ... Cool

نه دوست عزیز، الان تا دوماه دیگه ایرانم (اصفهان). اگه دوستان اصفهانی بخوان؛ میتونم در خدمتشون باشم و اگه سوالی دارن جواب بدم.
[/quفقط اصفهانی ؟؟؟؟؟Big Grin

نه, منظورم اینه دوستانی که میخوان حضوری صحبت کنیم (همون گردهمایی سابق)؛ من در اصفهان مستقر هستم. :-)

خیلی هم خوبه دوست عزیز. کجا میشه ملاقاتتون کرد همشهری؟

قرار ملاقات گداشتین افتخار پیدا کنم منم میام دوست عزیز
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: areb1356 ، bahar101 ، Memolk ، 1362amin1362 ، moj21
بچه ها من ايميل زدم به سفارت كه ٤ ماه از زماني كه افيسر كفته كذشته ولي خبري نيست اونا به من ديروز اينو جواب دادن:
Thank you fro your Email, please come back for a second interview any working day at 8:00am. Thanks

اخه چرا مصاحبه دوم؟!!! يكي تحليل كنه!! Sad((

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، hamid99 ، zohreh-gh ، moj21
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، moj21
ما ٨ مارچ رفتيم مصاحبه. يكبار هم ٢ جولاي اپديت خورديم. تا زماني كه چند روز پيش اين ايميلو زدم و اونا هم اينو نوشتن!!!

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Marmad ، mamal amrikaei ، moj21
آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Memolk ، AliReza.Sh ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، zohreh-gh ، moj21
(2015-07-13 ساعت 23:01)Aghaman نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 22:58)behjat نوشته:  دوستان اگر ممکنه نمونه فرم آبی سوالات داخل هواپیما رو اورژانسی برای من بگذارید ممنون میشم من دارم میرم برای تک تکتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم خدانگهدار همتون

صفحه سوم اولین سفر ۲۰۱۵ رو بخونید لطفا
نمونه فرم اونجا هست
لینکش رو تو پیام خصوصی براتون گذاشتم
قطعا شما موفق خواهید بود
خدا پشت و پناهتان باشه

ممنونم جواباشو پیدا کردم حالا با خیال راحت میرم دست همتون درد نکنه
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان