کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام ضمن عرض تبریک توافق انجام شده و با ارزوی روز های خوب برای زندگی همه ایرانبان . من دو سه روز پیش یه ایمیل فرستادم سفارت ارمنستان که 70 روز گذشته و ...... و دیروز هم زمان با جواب ایمیل یه AP الکی فقط به من خورد . و همسرم و پسرهام هیچ تغییری نکردن و امروز هم ساعت حدودا 13 یه AP دیگه فقط به من خورد و خانوادم هنوز تو او تاریخ 8 JUN موندن . لطفا مدیران و دوستان باسابقه یه بررسی و اعلام نظر به پرونده من داشته باشن که:
1- آپ جدید یک روز بعد از AP ایجاد شده از ایمیل چه معنی داره ؟ 2- چرا به همراه جواب ایمیل خانواده من AP نخوردن.
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: r.bazargan ، 1362amin1362 ، smpf ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، Iaccept ، بابراس
به همه هموطنانم دستيابي به توافق رو تبريك عرض مي كنم.
خداحافظ فلافل !!!
.
.
.

سلام مک دونالدBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: arash56 ، AliReza.Sh ، r.bazargan ، Marmad ، smpf ، M.d ، babisondes ، m.ghoreishi ، zhila1393 ، hilda60 ، moj21 ، mfte.teacher ، bahar101 ، Memolk ، Iaccept ، بابراس
سلام به همه دوستان
خوب مثل اینکه دیگه کم کم نوبت ما ماه می ها شده یک هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا از عمق وجودم برای همه چون ماتنها آدمهایی هستیم که همدیگرو خیلی خوب درک میکنیم به امید دریافت ویزای همه ما ها
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، r.bazargan ، m.ghoreishi ، smpf ، endeavour ، nimanoush ، zhila1393 ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، Iaccept ، بابراس ، 2015reza
(2015-07-14 ساعت 14:23)1362amin1362 نوشته:  به همه هموطنانم دستيابي به توافق رو تبريك عرض مي كنم.
خداحافظ فلافل !!!
.
.
.

سلام مک دونالدBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
امین جان ما فلافل رو جهانی میکنیم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: arash56 ، 1362amin1362 ، AliReza.Sh ، r.bazargan ، smpf ، Daneshjo ، p00ya2001 ، SAMBAR ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-14 ساعت 13:55)annahitaa نوشته:  ممنون از دوستاني که بهم کمک کردن
بچه ها يکي نوشته بود که خانومي به اسم زهره هم شرايطش مثل من بوده و دوباره براي مصاحبه دعوت شده. من دو تا آي دي به اسم زهره پيدا کردم يکي zohreh_gh و zohreh2 ، فقط نميدونم چطوري ميتونم بفهمم اين دو تا آي دي چه پست هايي تا حالا تو اين تاپيک گذاشتن. تو قسمت راهنماي سايت هم رفتم چيزي ننوشته بود

دوست عزیز، آناهیتا خانم، اینا تعدادی از پست های مرتبطِ زهره خانم عزیز هستن که شرایطی مشابه شما داشتن:

یک / دو / ســــه / چهــــار / پــــــــنــج

شما می تونید با جستجو تعداد بیشتری از پست های مرتبط ایشون رو ملاحظه بفرمائید. موفق باشید.
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
من هم به نوبه ي خودم اين شيريني رو به همه ي مردمان سرزمينم تبريك ميگم انشاله انقدر وضعيت كشورمون خوب بشه كه ديگه دغدغه اي به نام لاتاري براي هيچ كسي وجود نداشته باشهShy
شماره كيس: ***2015AS00002
تاريخ رويت قبولي: 15سپتامبر
تعداد افراد كيس: ۲ نفر
سفارت: آنكارا تغییر به ایروان
تاريخ تكميل فرم: 10 نوامبر
دريافت نامه دوم: 24 مارچ
تاريخ مصاحبه: ۴ مي
دريافت ويزا : ۶ مي
همسرم :AP

آپديت ها: ...19 مي، همسرم، 2جون همسرم، 4 جون خودم.... به ميمنت و مباركي
همسر م 9 جون كلير شد.24 جون Issue شد، 25 جون ويزارو دريافت كرديم.

اگر ميخوام خوشبخت باشم،زندگي رو به يه هدف گره ميزنم، نه به آدما و اشياء....Shy
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، sadri54 ، SAMBAR ، SAAM_60 ، hilda60 ، moj21 ، bahar101 ، nora-nora ، Memolk ، Iaccept ، بابراس ، lotttery2015
(2015-07-13 ساعت 22:58)behjat نوشته:  دوستان اگر ممکنه نمونه فرم آبی سوالات داخل هواپیما رو اورژانسی برای من بگذارید ممنون میشم من دارم میرم برای تک تکتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم خدانگهدار همتون
ممنون میشم به اشتراک گذاشته شود چون ما هم فرداشب عازمیم.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، AliReza.Sh ، fa15 ، nimanoush ، moj21 ، hilda60 ، hamed shayan ، bahar101 ، Memolk ، Jefferson ، Iaccept ، mehr22 ، بابراس
(2015-07-14 ساعت 15:39)zohreh-gh نوشته:  
(2015-07-13 ساعت 22:58)behjat نوشته:  دوستان اگر ممکنه نمونه فرم آبی سوالات داخل هواپیما رو اورژانسی برای من بگذارید ممنون میشم من دارم میرم برای تک تکتون آرزوی سلامتی و موفقیت میکنم خدانگهدار همتون

در تاپیک اولین سفر جهت فعال سازی گرین کارت آمریکا هست ولی چون فرمودید عجله دارید، با احترام، خدمت شما:

[عکس: il6divl6h9fvsrwsh5nb.jpg]
[عکس: o7fr29gtctmkvzqzftwq.jpg]
[font=Courier]
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-07-14 ساعت 15:43)AliReza.Sh نوشته:  

با احترام، خدمت شما:

عليرضا جان اين فرم رو فقط بايد نفر اصلي پر كنه يا تك تك نفرات؟؟؟
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: moj21 ، bahar101 ، Memolk ، Iaccept ، بابراس
اینم شاید به کار شما که عازم هستید بیاد، اگه احیاناً گمرک فرودگاه چمدون تون رو باز کرده باشه این یادداشت رو توش میذاره، پس تعجب نکنید، مورد خاصی نیست.

[عکس: ks3ym1vgeles0hehagah.jpg]
[font=Courier]
[/font]
[font=Courier]
[/font]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، zohreh-gh ، moj21 ، sadri54 ، Aghaman ، bahar101 ، Memolk ، آزاده_امین ، jupiterx ، بابراس
(2015-07-14 ساعت 15:47)1362amin1362 نوشته:  

با احترام، خدمت شما:

عليرضا جان اين فرم رو فقط بايد نفر اصلي پر كنه يا تك تك نفرات؟؟؟

راستش امین جون، متاسفانه دقیق نمیدونم ولی اگه چیزی پیدا کردم خبر میدم.
فقط توضیح اینکه فرم مربوط به اظهار نامه گمرکی هست.
[font=Courier]
[/font]
[font=Courier]
[/font]
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، moj21 ، bahar101 ، Memolk ، آزاده_امین ، Iaccept ، بابراس
سلام يك سئوال دوستان. يك خانم كه AP ميزنن براش معمولا چقدر زمان ميبره كلير بشه؟ تشكر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، moj21 ، Memolk ، Iaccept ، بابراس
(2015-07-14 ساعت 14:10)ALISHARIFI نوشته:  سلام ضمن عرض تبریک توافق انجام شده و با ارزوی روز های خوب برای زندگی همه ایرانبان . من دو سه روز پیش یه ایمیل فرستادم سفارت ارمنستان که 70 روز گذشته و ...... و دیروز هم زمان با جواب ایمیل یه AP الکی فقط به من خورد . و همسرم و پسرهام هیچ تغییری نکردن و امروز هم ساعت حدودا 13 یه AP دیگه فقط به من خورد و خانوادم هنوز تو او تاریخ ۸ JUN موندن . لطفا مدیران و دوستان باسابقه یه بررسی و اعلام نظر به پرونده من داشته باشن که:
۱- آپ جدید یک روز بعد از AP ایجاد شده از ایمیل چه معنی داره ؟ ۲- چرا به همراه جواب ایمیل خانواده من AP نخوردن.
سلام،نمی دونم جواب من کمکی بهتون میکنه یا نه،اما
به امضای من دقت کنین میبینید که دقیقا بعد از ایمیل کیس اصلی آپ خورد،در نهایت طی چند روز ایشود،برای همتون همین آرزو رو دارم
CN:3###مصاحبه ۸ فوریه،ابوظبی،وضعیت:کلیرنس،آپدیتها۸و۹و۱۰ فوریه و۱۴آپریل با ایمیل هر دو نفر ،۱۶ آپریل نفر اصلی،۲۰ آپریل هر دو نفر

و تاریخ طلایی ۲۱ آپریل: تو سایت ابوظبی کلیر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، moj21 ، hamed shayan ، bahar101 ، Memolk ، Jefferson ، بابراس ، ALISHARIFI
(2015-07-14 ساعت 16:06)hiboy نوشته:  سلام يك سئوال دوستان. يك خانم كه AP ميزنن براش معمولا چقدر زمان ميبره كلير بشه؟ تشكر

بستگي به پرونده شون داره. اگر در پروسه قرار بگيرن فرقي بين آقا و خانم وجود نداره.

تشکر کنندگان: zohreh-gh ، ریحانا ، nora-nora ، bahar101 ، Memolk ، بابراس

در تاپیک اولین سفر جهت فعال سازی گرین کارت آمریکا هست ولی چون فرمودید عجله دارید، با احترام، خدمت شما:

[عکس: il6divl6h9fvsrwsh5nb.jpg]
[عکس: o7fr29gtctmkvzqzftwq.jpg]
ممنونم دوست عزیز لطف کردید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، AliReza.Sh ، bahar101 ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان