کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-14 ساعت 20:11)hilda60 نوشته:  واقعا ما از خدامونه هر چه سریعتر از اینجا بریم
بخدا انقدر دلداری میدم همسرم رو که دیگه یواش یواش دارم کم میارم
کسی هم نیست خودمو دلداری بده

من كه همسر هم ندارم منو دلدارى بده [emoji16][emoji16][emoji16]
يكى منو دلدارى بدهههههههه [emoji51]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
سلام دوستان خوبم، من یه سوال برام پیش اومده.... من که همسرم ap خورده بعد تو سایت سیس رو چک کنم و سایت سفارت؟ بعد اگه کلیر بشه چی میزنه؟ issued ؟؟ منظورم اینه که چجوری متوجه میشیم پاشیم بریم بگیریم این ویزارو
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: moj21 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، SAMBAR ، بابراس
(2015-07-14 ساعت 19:58)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-14 ساعت 19:54)Memolk نوشته:  زود باشید کلیر بشید جا باز بشه برای ما تازه واردها...صندلی خالی نیست باید سرپا بایستیم باور کنید با بچه ی کوچیک و شیطون سخته Smile
والا ما میخواییم کلییر بشیم شما دعا کنید تا ما زود بریم

از صمیم قلبم برای همه ی شما دوستان صبور و مهربونم دعا می کنم که به زودی این تایپیک را ترک کنید و مقدمات سفر به سرزمین فرصت ها را بچینید. به امید خدا.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاسCool

در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، hilda60 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، AliReza.Sh ، بابراس ، mkamyab
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، Memolk ، hilda60 ، 1362amin1362 ، bahar101 ، Marmad ، بابراس
انتظار فرج از نیمه دوم جولای کشم !
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
(2015-07-14 ساعت 18:55)amj7 نوشته:  بعضى وقتا حس ميكنم آپديت شدن و كلير شدن واقعى نيس! روياييه.
اين دوستان كه كلير ميشن خدارو شكر، بعدش ميرم ميبينم هيچ اتفاقى نيفتاده!
تو ذهنم انگار اون دوستان از يه سياره ديگه اومدن! مگه ميشه آدم سايت سفارت و باز كنه و بجاى اون پيغام بيخود هميشگى بگه كلير شدى؟! پاستو بيار؟!
مگه ميشه؟! مگه دارييييييم؟! [emoji51]

ما هم تو شرايط شماييم و من هم فكر نميكنم اين سايت به جز همون پيغام هميشگي چيز ديگه اي هم بلد باشه
بعضي وقتا ميگم ديگه بايد بي خيال شد ما ٢ اپريل رفتيم مصاحبه و اپديت هم همون دو اپريله و ديگر هيچ
تشکر کنندگان: hilda60 ، smpf ، Iaccept ، آزاده_امین ، SAMBAR ، Memolk ، 1362amin1362 ، Kia robani ، بابراس
خدايا تو كه خيلي بزرگي ،همونجوري كه بهمون حال دادي و كمك كردي بين اين همه آدم لاتاري قبول بشيم كمكمون كن تا ادامه اين راه با موفقيت طي كنيم.
خداي بزرگ و مهربان هر چه سريعتر چشمهاي اين دوستان من را به آپ هاي طلايي و ويزا روشن كن كه فقط تو ميتواني.
آمين
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
(2015-07-14 ساعت 21:55)M.d نوشته:  خدايا تو كه خيلي بزرگي ،همونجوري كه بهمون حال دادي و كمك كردي بين اين همه آدم لاتاري قبول بشيم كمكمون كن تا ادامه اين راه با موفقيت طي كنيم.
خداي بزرگ و مهربان هر چه سريعتر چشمهاي اين دوستان من را به آپ هاي طلايي و ويزا روشن كن كه فقط تو ميتواني.
آمين
الهی آمیییییییییییییییین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-07-14 ساعت 13:24)r.bazargan نوشته:  دوستان ما پاسپورت و تحویل سفارت دادیم قراره فردا ظهر ویزا رو بدن اما هنوز توسایت issue نشدیم .طبیعیته؟؟؟ از یکشنبه که پاسو تحویل دادیم هر روز آپدیت شدیم

فک کنم الان ک این پستو میخونی فک کنم ایشیو شدیBig Grin
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: SAMBAR ، zohreh-gh ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، samane1363 ، smpf
دوستان عزیز ک کلیر شدن و میخان بشن Smile
لطفا برن منتظرسراشونو تکمیل کننBig Grin
در ضمن ۱۰۰٪ آپشناله ، هر کی عشقه شه
کلا من چیزی ک از توش تونستم استخراج کنم فقط تعداد روزایی بود ک نفر تو اپ بود!!!
ب نظرم ما ک اطلاعاتو کامل اونجا وارد میکنیم کاملم باید بتونیم ببینیم!
شاید من بلد نیستم! هان؟
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، m.ghoreishi ، smpf
(2015-07-14 ساعت 14:23)1362amin1362 نوشته:  به همه هموطنانم دستيابي به توافق رو تبريك عرض مي كنم.
خداحافظ فلافل !!!
.
.
.

سلام مک دونالدBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

داداش حالا ک ما خواستیم اونجا فلافل دونون بزنیم شما تختش کردیBig Grin

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: SAMBAR ، Memolk ، M.d ، AliReza.Sh ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، samane1363 ، smpf
ببینین اسم کیا از تحریم در اومده!!

در این لیست همچنین نام افراد دیگری نظیر رضا آقازاده، علی اکبر صالحی، هاله بختیار، محمد قنادی، هوشنگ نوری، قاسم سلیمانی، کامران دانشجو، جواد درویش‌وند، علی فدویی، سید مهدی فرحی، پرویز فتاح، علی حسینی‌تاش، بیک محمدلو، محمد نادری، مصطفی محمدی نجار، محمدرضا نقدی، محمدصادق ناصری، محمد پاک‌پور، رستم قاسمی، حجت الاسلام و المسلمین علی سعیدی، حسین سلامی، علی شمشیری، احمد وحیدی، فریدون عباسی دوانی، احمد وحید دستجردی، محمد حجازی، مرتضی رضایی، یحیی رحیم صفوی، محمدرضا زاهدی، محمدباقر ذوالقدر، علی عزتی و سید جابر صفدری وجود دارد.

یعنی اینا میتونن سال دیگه لاتاری شرکت کنن کلیر شن! اخه مگه داریم! مگه میشه Smile)))))))
(2015-07-14 ساعت 18:55)amj7 نوشته:  بعضى وقتا حس ميكنم آپديت شدن و كلير شدن واقعى نيس! روياييه.
تو ذهنم انگار اون دوستان از يه سياره ديگه اومدن! مگه ميشه آدم سايت سفارت و باز كنه و بجاى اون پيغام بيخود هميشگى بگه كلير شدى؟! پاستو بيار؟!

جانا خبر از دل ما نه, درد دل ما دادی.برای منم شده رویا ۱۰۰بار تا حالا اون لحظه ای رو که ایمیل کلیر رو میبینم تو مغزم مجسم کردم ولی ...
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: Iaccept ، Memolk ، 1362amin1362 ، mel ، bahar101 ، بابراس ، m.ghoreishi ، aria802 ، mfte.teacher ، smpf ، mkamyab

پس ما چی بگیم؟ماه آگوست مصاحبه با یک کلیرینس بابت سربازی.بعضی وقتا با خودم میگم شاید باید مثل دوستانی که کارنت نشدن ما هم نباید کارنت می شدیم و یکدفعه با موضوع کنار میامدیم
کیس 71xx/رویت قبولی22 می/سفارت:آنکارا/ ارسال فرمها:13june/
تعداد نفرات کیس: 3 نفر/برنده اصلی:همسر(سرباز نیروی هوایی)/تاریخ رویت کارنتی:10 june
تاریخ مصاحبه 11Agu,سفارت آنکارا
آپدیتها:11 Agu12 ,Agu(کیس اصلی)،2Sep (کیس اصلی-شبانه)،3 sep(کیس اصلی or و بقیه ready). دریافت ایمیل کلیری:8 Sep.
تشکر کنندگان: Memolk ، 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، ARSAMNEW ، smpf
(2015-07-14 ساعت 23:33)nimanoush نوشته:  

پس ما چی بگیم؟ماه آگوست مصاحبه با یک کلیرینس بابت سربازی.بعضی وقتا با خودم میگم شاید باید مثل دوستانی که کارنت نشدن ما هم نباید کارنت می شدیم و یکدفعه با موضوع کنار میامدیم

دوست خوبم شما كه هنوز مصاحبه نرفتي از كجا مي دوني كليرنس مي خوري؟ اصلاً از كجا مي دوني فقط به خاطر سربازي قراره كليرنس بخوري؟ لطفاً از الان بد بين نباش. برو به اميد ويزاي يه ضرب. ايشالله كه مي گيريش. موفق باشي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: Atis ، bahar101 ، بابراس ، nimanoush ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان