کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
واقعاً همه حاجت دارنBig Grin
يكي آب مي خواد. يكي آپ مي خواد. يكي كلير مي خواد. انشالله كه حاجت روا شيد.
دوستان من فردا صبح اول وقت عازم مشهد الرضا هستم. تو حرم براي تك تك دوستان مهاجر سراييم دعا مي كنم. انشالله كه به حق دعايي كه براتون مي كنم يه روز همتونو تو كازينوهاي لاس وگاس ببينم.Big GrinBig GrinBig Grin
التماس دعا
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-07-16 ساعت 00:27)1362amin1362 نوشته:  واقعاً همه حاجت دارنBig Grin
دوستان من فردا صبح اول وقت عازم مشهد الرضا هستم. تو حرم براي تك تك دوستان مهاجر سراييم دعا مي كنم. انشالله كه به حق دعايي كه براتون مي كنم يه روز همتونو تو كازينوهاي لاس وگاس ببينم.Big GrinBig GrinBig Grin
التماس دعا
امین جان لطفا از طرف منم نایب الزیاره شو و کلی دعامون کن منو همسرم رو فراموش نکنیا لطفا

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، hilda60 ، sunn789 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، mfte.teacher ، بابراس
التماس دعا

سفر بی خطر امین جان، امیدوارم هممون کلیر بشیم و .....
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، hilda60 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-16 ساعت 00:23)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 00:17)Shaft نوشته:  خدااااااااااايا ، آپ ميخوام
خدایااااا کلییر میخواییم منو همسر عزیزم که خیلی نگرانه

خداياااا منم از همينا ميخوام!
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hamid99 ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-15 ساعت 11:02)ریحانا نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 09:06)sheinos نوشته:  دوستان خوبم اولن تبريك واسه متعادل شدن روابطمون با دنيا و ثانيا ايشالا تا آخر جولاي همتون كلير شين. دو تا سوال دارم. البته الان زوده واسه من ولي مثلا الان يه سال ديگست. Smile اگه كيس اصلي ap بخوره ولي همسرش يه ضرب بشه و كيس اصلي كلير نشه همسرش نميتونه بره؟ يعني حتما بايد با كيس اصلي بره اولين سفرشو؟ دوم اينكه موقعي كه كلير ميشيم استاتوس توي سيس يا سفارت چيرو ميزنه؟ يعني اگه ايميل نياد چجوري ميشه فهميد كلير شدنو؟ يه سوال ديگه هم اشانتيون ميپرسم اين كانتكت فرم چيه داستانش؟
اگر کیس اصلی AP بخوره ، به بقیه اعضا ویزانمیدند.
اعضای کیس هم با اخذ ویزاشون یا به همراه کیس اصلی و یا بعدتر از او می توانند وارد آمریکاشوند.
شنیدم از AP تغییر نمیکنه باید ایمیلتون را مدام چک کنید که اگرکلیرشدید به سفارت جهت اخذ ویزا مراجعه کنید و با صدور آن سایت سی اک هم ایشود را نشون میده که یعنی صادر شده که باید بری تحویل بگیری.حتما ایمیل میاد ضمن اینکه سایت خود سفارتی که مصاحبه شدی کیس نامبر آنهایی که کلیر شدند را میزنه میتونی شماره ها را چک کنی.
کانتکت فرم هم اطلاعات تماس شما در ایران، کشور محل مصاحبه و محلی که در آمریکا خواهید رفت را شامل میشه شامل تلفن، آدرس ایمیل، آدرس محل شکونت/ اقامت، تلفن همراه
ممنونم از جوابت ريحانا جان . من نميدونستم ويزا نميدن اگر كيس اصلي چك بخوره. جالب شد، مرسي از اطلاعاتت

كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، bahar101 ، r.bazargan ، hamid99 ، Memolk ، آزاده_امین ، بابراس ، mkamyab
(2015-07-16 ساعت 00:43)sheinos نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 11:02)ریحانا نوشته:  
(2015-07-15 ساعت 09:06)sheinos نوشته:  دوستان خوبم اولن تبريك واسه متعادل شدن روابطمون با دنيا و ثانيا ايشالا تا آخر جولاي همتون كلير شين. دو تا سوال دارم. البته الان زوده واسه من ولي مثلا الان يه سال ديگست. Smile اگه كيس اصلي ap بخوره ولي همسرش يه ضرب بشه و كيس اصلي كلير نشه همسرش نميتونه بره؟ يعني حتما بايد با كيس اصلي بره اولين سفرشو؟ دوم اينكه موقعي كه كلير ميشيم استاتوس توي سيس يا سفارت چيرو ميزنه؟ يعني اگه ايميل نياد چجوري ميشه فهميد كلير شدنو؟ يه سوال ديگه هم اشانتيون ميپرسم اين كانتكت فرم چيه داستانش؟
اگر کیس اصلی AP بخوره ، به بقیه اعضا ویزانمیدند.
اعضای کیس هم با اخذ ویزاشون یا به همراه کیس اصلی و یا بعدتر از او می توانند وارد آمریکاشوند.
شنیدم از AP تغییر نمیکنه باید ایمیلتون را مدام چک کنید که اگرکلیرشدید به سفارت جهت اخذ ویزا مراجعه کنید و با صدور آن سایت سی اک هم ایشود را نشون میده که یعنی صادر شده که باید بری تحویل بگیری.حتما ایمیل میاد ضمن اینکه سایت خود سفارتی که مصاحبه شدی کیس نامبر آنهایی که کلیر شدند را میزنه میتونی شماره ها را چک کنی.
کانتکت فرم هم اطلاعات تماس شما در ایران، کشور محل مصاحبه و محلی که در آمریکا خواهید رفت را شامل میشه شامل تلفن، آدرس ایمیل، آدرس محل شکونت/ اقامت، تلفن همراه
ممنونم از جوابت ريحانا جان . من نميدونستم ويزا نميدن اگر كيس اصلي چك بخوره. جالب شد، مرسي از اطلاعاتت

سلام، دوست عزیز، نوشتين که سایت خود سفارت کیس نامبر آنها یی که کلير شدن رو میزنه، ميخاستم بدونم سفارت ابوظبی هم کیس نامبر ها رو میزنه تو سایت? اگه آره از کدوم قسمت میشه دید?
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، bahar101 ، Memolk
التماس دعا

فقط مواظب باشین حاجتها قاطی نشه یکی از دوستام رفته بود زیارت امام رضا حامله شدBig Grin
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰،  ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی  ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲  جولای،  ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
التماس دعا
امین جان سفر بی خطر سلام مارو هم برسون خوب جایی میری امام رضا همیشه جواب میده. من همون سن خوزه رو راضی ام بچه کوچیک دارم لای وگاس بداموزی داره.:-P:-!:-!
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: hilda60 ، samane1363 ، 1362amin1362 ، Aliz12363 ، smpf ، ARSAMNEW ، bahar101 ، hamid99 ، SAAM_60 ، p00ya2001
(2015-07-15 ساعت 18:06)dashtibox نوشته:  ماه پیش بابراس عزیز سوالی پرسید که جوابش رو کسی نداد. لطفا کسی اگه میدونه جواب بده:
دوستان یک سوال:<br />
درسته که نباید بر اساس آپدیت هایی که رخ میده روند کلیری رو دنبال کرد ولی وقتی به امضای دوستان نگاه میکنی دو حالت بعد از مصاحبه اتفاق افتاده:<br />
۱-اولین حالت به این صورت که بعد از چند بار آپدیت در همون روزای چسبیده به روز مصاحبه ؛به صورت یک روال نسبتاً امیدوارکننده آپدیت ها در حال رخ دادنه مثلاً بعد از روز مصاحبه تا قبل از یک ماه یک آپدیت؛در ماه دوم یک آپدیت و......<br />
و این گونه کیس ها با زدن ایمیل پیگیری نیز به راحتی آپدیت های دیگری رو نیز دریافت میکنند و به نظر میرسه بررسی پرونده در حالت یکنواخت در جریانه و نهایتاً نتیجه نهایی که همون کلیر شدنه صادر میشه و البته اینکه بگیم اینا یک ضربی بودن و آفیسر الکی مشکوک شده و چک زده درست نیست چون موارد استثنا زیاده.... <br />
۲-دومین حالت اینگونه است که بعد از آپدیت های روزای اول مصاحبه روال یکنواخت نیست یعنی ماه ها میگذره و آپدیتی دریافت نمکنن و بعضاً دیده شده با ایمیل پیگیری هم آپ نمیشن و به نظر میاد کیس مورد نظر فریز شده باشه...<br />
همه میدونیم عمده مسائل مربوط به AP خوردن پرونده ها موارد ذیل می باشد:<br />
۱-خدمت نظام وظیفه:<br />
۱-۱ ارتش<br />
۱-۲س پ ا ه<br />
۱-۳ سایر ارگانهای نظامی<br />
<br />
۲-شغل دولتی<br />
۲-۱ نیمه دولتی<br />
۲-۲ خصوصی مشکوک<br />
<br />
۳-رشته های حساس تحصیلی<br />
حال اینجا این سوال مطرحه:اگر بدترین حالت ها رو برای یک پرونده در نظر بگیریم یعنی مثلاً سربازی در س پ ا ه ؛شغل دولتی و رشته تحصیلی حساس آیا نباید بعد از چند ماه حداقل جواب یک عدد از سازمانهایی که <br />
افیسر جهت بررسی ؛ پرونده رو ارجاع داده بیاد و یک آپدیت بر روی پرونده زده شود؟ در صورتیکه خیلی از این نهادها جواب رو ظرف کمتر از ۲ ماه در میارن.....!!!!به نظر شما در این موارد چه اتفاقی میوفته؟
دوست عزیز کار اینا هیچ حساب و کتابی نداره و از سر شکم سیری هست امسال یکی از دوستان با سربازی س کار دولتی رتبه بالا مدرک دکترا خارج از کشور سر ۷ماه کلیر شده ولی هستند دوستانی که بدون هیچ مشکلی هنوز چند ماهه منتظرند بنده هم فقط با سربازی س ۲۲۰روزه منتظرم و هیچ خبری نیست حتی یه اپ .
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، ARSAMNEW ، bahar101 ، raminvet ، Memolk ، p00ya2001
(2015-07-16 ساعت 00:27)1362amin1362 نوشته:  دوستان من فردا صبح اول وقت عازم مشهد الرضا هستم. تو حرم براي تك تك دوستان مهاجر سراييم دعا مي كنم. انشالله كه به حق دعايي كه براتون مي كنم يه روز همتونو تو كازينوهاي لاس وگاس ببينم.Big GrinBig GrinBig Grin
التماس دعا

به سلامتی. ان شا الله سفرتون بی خطر
مارویادتون نره . همسر منم نذر امام رضا کرده
به امام رضا بگید همون خانومی که نام کاربریش هیلداس ، همسر اونو دریاب کمک کن تو همین یکی دوهفته کلیر بشه که زندگیش بدجوری بهم ریخته..
دستتون درد نکنه
به سلامت بریدSmile
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
امین جون دادآش
التماس ۲آ
د۳ علی ب همرات
برا ماهم ۲آ کن ، در۳ از این تاپیک رفتم ولی خوب هنوز خیلی کار با اوس کریم دارم
دوستانم فراموش نشن Smile
ایشالا ک خدا قبول کنه
یاعلی

{{زندگی به من یاد داده، برای داشتن آرامش و آسایش، امروز را با خدا قدم بر دارم، و فردا را به او بسپارم …}}
Smile زندگی زیباست Smile
2015AS4$$$-Abu Dhabi←Ank-Ds260:14Jul2014-Curr:9Feb-Case:One-Sec Lett:24Feb-Int:15Apr
Up:19,20,21,29Apr,19May,23Jun,29 Jun,1267Jul
Clear:29 Jun-Visa:14 Jul-Entrance:Soon-Distination:WA

خدا خیرش بدهRolleyes، کلیرآ کلیک کنند، پلیز

چک ویزا امارات

سفرنامه

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، samane1363 ، smpf ، M.d ، bahar101 ، hilda60 ، بابراس ، p00ya2001
دوستان عزیز با سلام و سحربخیر.واقعا فکرمیکردم این فقط ایرانه که در اداره جاتش میگن *امروز برو فردا بیا* حالا میبینم که امریکا صددرجه بدتره.من نمیدونم روش بررسی اونا چجوریه ولی مطمئنم تا اسم سربازی و بخصوص این سپاه عزیز پربرکت میاد دقیقا با عرض معذرت میگن اینم ازنسل همونائی است که سال 1979 ریختن تو سفارت امریکا و گروگان گیری کردن و باید برچسب تروریست بزنیم و ویزام بهشون ندادیم که ندادیم بهتر.و یه کیسی مثل همسرمن که تنها با 2 بچه کوچولو پا نمیشه بره امریکا پس به شوهرشم نمیدیم که کلا نیان.بنده که شخصا هیچ امیدی به دریافت ویزا ندارم واقعا اونا با سرنوشت ما بازی میکنند.ویزای لاتاری هدیه ای است ازطرف دولت امریکا بشرطی که صادق بوده باشی،ما که صادق بودیم وگفتیم سربازی در سپاه عزیز بوده این بلا رو سرمون آوردن پس اگرصادق نبودیم چه میکردن،آیا بهترنبود مثل خودشون که صبح تا شب اینقدردروغ تحویل مردم دنیا میدهند ماهم دروغ میگفتیم بهشون! ببشخید که این حرف کفرآمیزو میزنم:خدایا اگرواقعا این درسته که برگی بی اذن تو ازدرخت نمی افتد که نمیفته پس به نیروی لایزالت قسمت میدهم نیروئی ماورائی روانه این کامپیوترهای سازمانهای امنیتی امریکا کن و تا آخرجولای همه کلیرنسیها رو کلیرکن همه رو.خدایا ما منتظریم قدرتتو نشون بده
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
التماس دعا

التماس دعا ، خوش بگذره Smile))))
شماره کیس : 201500005XXX-رویت قبولی :١٠ مي -ارسال فرم های اول : ١٦ جون -سابمیت مجدد بعد از آنلاک : ٢٣ آگوست-کارنت:١٢ مارچ - مشاهده نامه دوم : ٢٤ مارچ - مصاحبه : ١٨ مي بود تغيير دادن به ١١ مي-تعداد افراد کیس : 1 نفر-محل مصاحبه : آنکارا بود تغيير دادن به ايروان-ویزا : يكضرب شكر خدا
سفرنامه ایروان
تشکر کنندگان: m.ghoreishi ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، smpf ، bahar101 ، hilda60 ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-15 ساعت 22:22)s.zare نوشته:  سلام
بلاخره من یه آپ خوردم به تاریخ 15 جولای البته تا ظهر که سیس رو چک کردم نبود الان دیدم نمیدونم دقیقا چه ساعتی بوده . همسرم آپ نخورده فقط خودم آپ شدم معنیش چی میتونه باشه ؟ ایمیل هم نزده بودم.

شما آپ 12 جولای هم داشتید. اونم بدون ایمیل بوده؟
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، smpf ، bahar101 ، Memolk ، بابراس
(2015-07-16 ساعت 04:14)mel نوشته:  
التماس دعا

التماس دعا ، خوش بگذره Smile))))

التماس دعا
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، bahar101 ، hilda60 ، بابراس ، p00ya2001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان