موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-16 ساعت 00:04)1362amin1362 نوشته: (2015-07-16 ساعت 00:02)babisondes نوشته: دوستان من که به عنوان نفر دوم بودم و کلیرنس خوردم و نفر اصلی ویزاشو یک ضرب گرفته
آیا زمانی که کلیر شدم به ایمیل خودم که تو ۲۶۰ زده بودم ایمیل میزنن یا به ایمیل خانومم که برنده اصلی بودن?
به هر دو. بيشتر نفر اصلي رو چك كنيد. ولي به هر دو مي زنن
ضمن احترام به نظر امین جان
ایمیل من فقط برای خود من که نفر دوم بودم اومد و اصلا ایمیلی به نفر اصلی نرسید
شماره کیس: 2015AS4XXX
دریافت ویزا : همسر و پسرجان روز مصاحبه ---- خودم 13 جولای
کلیرشدن خودم : کمتر از 100 روز
نکته ی کنکوری سربازی : س پ ا ه
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-16 ساعت 03:54)Jefferson نوشته: دوستان عزیز با سلام و سحربخیر.واقعا فکرمیکردم این فقط ایرانه که در اداره جاتش میگن *امروز برو فردا بیا* حالا میبینم که آمریکا صددرجه بدتره.من نمیدونم روش بررسی اونا چجوریه ولی مطمئنم تا اسم سربازی و بخصوص این سپاه عزیز پربرکت میاد دقیقا با عرض معذرت میگن اینم ازنسل همونائی است که سال 1979 ریختن تو سفارت آمریکا و گروگان گیری کردن و باید برچسب تروریست بزنیم و ویزام بهشون ندادیم که ندادیم بهتر.و یه کیسی مثل همسرمن که تنها با ۲ بچه کوچولو پا نمیشه بره آمریکا پس به شوهرشم نمیدیم که کلا نیان.بنده که شخصا هیچ امیدی به دریافت ویزا ندارم واقعا اونا با سرنوشت ما بازی میکنند.ویزای لاتاری هدیه ای است ازطرف دولت آمریکا بشرطی که صادق بوده باشی،ما که صادق بودیم وگفتیم سربازی در سپاه عزیز بوده این بلا رو سرمون آوردن پس اگرصادق نبودیم چه میکردن،آیا بهترنبود مثل خودشون که صبح تا شب اینقدردروغ تحویل مردم دنیا میدهند ماهم دروغ میگفتیم بهشون! ببشخید که این حرف کفرآمیزو میزنم:خدایا اگرواقعا این درسته که برگی بی اذن تو ازدرخت نمی افتد که نمیفته پس به نیروی لایزالت قسمت میدهم نیروئی ماورائی روانه این کامپیوترهای سازمانهای امنیتی آمریکا کن و تا آخرجولای همه کلیرنسیها رو کلیرکن همه رو.خدایا ما منتظریم قدرتتو نشون بده
اگر به قدرت خدا شک نکنیم حتما رخ میده
این خط و این نشون
من خیالم راحت راحته که تا آخر جولای خیلی ها کلیر میشن
اون سیل کلیری که سیمون و رضا جان ازش حرف میزنن در راهه
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
با توجه به اینکه همه افراد کیس ما یکضرب گرفتن و من موندم ، آپدیت نفر اصلی که ویزاشون رو گرفتن به چه معنی هست ؟ کسی نظری و یا تجربه مشابهی داره؟
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-16 ساعت 10:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-16 ساعت 10:59 توسط 357_Rezaa.)
بعد از آپدیتهای اولیه کیس از سفارت به واشنگتن ارسال میشه؟ اگه اینطوری هست که نباید نگران تعطیلات عید فطر سفارت خونه ها بود!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
شماره كيس نامبر:**61
سفارتخانه: آنکارا,
تاريخ ارسال فرم 260: 02 oct,
تاریخ رویت نامه دوم: 25 جون,
تاريخ مصاحبه: 6 جولای,
وضعیت: همسرم برنده اصلی یکضرب، خودم ap
آپدیت: 09 , 10 , 13 جولای
شماره کیس: 6XXX
سفارت: ANKARA
تعداد افراد: ۲
مصاحبه: 6 جولای
وضعيت: همسرم یکضرب خودم AP
آپديتهاي سيس: 6 - 8 - 10 - 13 - 28 جولای 25 آگست (شب ساعت 10)
26 آگست نفر اصلی (ساعت 12 ظهر) 26 آگست نفر دوم (ساعت 13) و تبدیل به or
26 آگست ساعت 14:47 ایمیل کلیری
سربازی ارتش - مهندس تاسیسات
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-16 ساعت 10:21
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-16 ساعت 10:37 توسط raminvet.)
(2015-07-16 ساعت 03:54)Jefferson نوشته: دوستان عزیز با سلام و سحربخیر.واقعا فکرمیکردم این فقط ایرانه که در اداره جاتش میگن *امروز برو فردا بیا* حالا میبینم که آمریکا صددرجه بدتره.من نمیدونم روش بررسی اونا چجوریه ولی مطمئنم تا اسم سربازی و بخصوص این سپاه عزیز پربرکت میاد دقیقا با عرض معذرت میگن اینم ازنسل همونائی است که سال 1979 ریختن تو سفارت آمریکا و گروگان گیری کردن و باید برچسب تروریست بزنیم و ویزام بهشون ندادیم که ندادیم بهتر.و یه کیسی مثل همسرمن که تنها با ۲ بچه کوچولو پا نمیشه بره آمریکا پس به شوهرشم نمیدیم که کلا نیان.بنده که شخصا هیچ امیدی به دریافت ویزا ندارم واقعا اونا با سرنوشت ما بازی میکنند.ویزای لاتاری هدیه ای است ازطرف دولت آمریکا بشرطی که صادق بوده باشی،ما که صادق بودیم وگفتیم سربازی در سپاه عزیز بوده این بلا رو سرمون آوردن پس اگرصادق نبودیم چه میکردن،آیا بهترنبود مثل خودشون که صبح تا شب اینقدردروغ تحویل مردم دنیا میدهند ماهم دروغ میگفتیم بهشون! ببشخید که این حرف کفرآمیزو میزنم:خدایا اگرواقعا این درسته که برگی بی اذن تو ازدرخت نمی افتد که نمیفته پس به نیروی لایزالت قسمت میدهم نیروئی ماورائی روانه این کامپیوترهای سازمانهای امنیتی آمریکا کن و تا آخرجولای همه کلیرنسیها رو کلیرکن همه رو.خدایا ما منتظریم قدرتتو نشون بده
ﻣﻦ ﺣﺘﺎ ﻣﻌﺎﻑ ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺑﻮﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﺑﺎﺯﻡ ﺣﻘﻴﻘﺘﻮ ﮔﻔﺘﻢ.اﻣﻴﺪﻭاﺭﻡ اﻳﻦ ﺣﻘﻴﻘﺖ ﮔﻮﻳﻲ ﻣﺎ ﺑﻀﺮﺭﻣﻮﻥ ﺗﻤﻮﻡ ﻧﺸﻪ,اﮔﺮﭼﻪ اﻭﻧﺎ ﺩﺷﻤﻨﻲ ﻧﺪاﺭﻥ,ﻭﻗﺘﻲ ﭘﺮﺯﻳﺪﻧﺖ اﻭﺑﺎﻣﺎ ﺗﻮ ﺁﺧﺮﻳﻦ ﺳﺨﻧﺮاﻧﻴﺶ ﻣﻴﮕﻪﻣﺎ ﺑﺎﺩﺷﻤﻦ ﺩﺭﺟﻪ ﻳﻚ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﺘﻮاﻓﻖ ﺭﺳﻴﺪﻳﻢ ﺩﻳﮕﻪ ﭼﻪاﻧﺘﻆﺎﺭﻱ ﺑﺎﻳﺪ ﺩاﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻴﻢ ,ﻣﺎ ﭼﻮﺏ ﺧﺮاﺏ ﺷﺪﻥ ﻭﺟﻬﻤﻮﻥ ﺗﻮ ﺩﻧﻴﺎﺭﻭ ﻣﻴﺨﻮﺭﻳﻢ ,ﭼﻮﺏ ﺷﻌﺎﺭﺩاﺩﻧﺎﻱ ﺗﻮﺧﺎﻟﻲ ﻣﺮﮒ ﺑﺮ ﻫﻤﻪ ﺩﻧﻴﺎ ﮔﻔﺘﻨﺎﺭﻭ,ﭼﻮﺏ ﺩﻭﺭ ﺑﻮﺩﻥ اﺯ ﻋﻘﻼﻧﻴﺖ
ﻛﻴﺲ ﻧﺎﻣﺒﺮ **8 ,11 ﻣﺎﻩ ﺧﺪﻣﺖ ﺳﺮﺑﺎﺯﻱ ﺳﭙﺎﻩ و ﺑﻌﺪ ﻣﻌﺎﻑﭘﺰﺷﻜﻲ,ﺷﻐﻞ ﺩﻭﻟﺘﻲﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﻳﻚ ﺳﺎﻝ ,ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﻧﻮاﻣﺒﺮ,ﺁﻧﻜﺎﺭا,ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﻧﺪﻩ اﺻﻠﻲ ﻭﻳﺰاﻱ ﻳﻜﻀﺮﺏ .ﺁﭘﺪﻳﺘﻬﺎ 8و9 ﻣﺎﺭﭺ و 11 ﺟﻮﻻﻱ ,28 و 30 ﺳﭙﺘﺎﻣﺒﺮ,ﻛﻠﻴﺮ و اﻳﺸﻮﺩ .
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-16 ساعت 10:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-16 ساعت 10:39 توسط smhh7441.)
سلام و صبح بخیر به دوستان
سوال
اگر به هر دلیلی(مثلا همین تعطیلات فطر) تا تاریخی که سفارت گفته پاسپورت رو برا ویزا بیارید احتمالا نرسه، و چند روز بعد برسه بنظرتون مشکلی پیش میاد؟
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچهها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
آفیسر به من گفت تا آخر آگوست اگه ویزات نیومد ایمیل بزن... به نظرتون میشه به این حرفش امیدوار بود؟ یا یک قول کلیشه ایه؟ زمان کم نیست واسه کلیرنس؟ اینجا همه ماشاله بالای 6 ماهن.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
كيس نامبر:***6
سفارتخانه: آنکارا,
تاريخ ارسال فرم 260: 02 oct,
تاریخ رویت نامه دوم: 25 جون,
تاريخ مصاحبه: 6 جولای,
وضعیت: همسرم برنده اصلی یکضرب، خودم ap
آپدیت: 09 , 10 , 13 جولای
سربازی ارتش-حسابداری
شغل مهندس تاسیسات در شرکت خصوصی
شماره کیس: 6XXX
سفارت: ANKARA
تعداد افراد: ۲
مصاحبه: 6 جولای
وضعيت: همسرم یکضرب خودم AP
آپديتهاي سيس: 6 - 8 - 10 - 13 - 28 جولای 25 آگست (شب ساعت 10)
26 آگست نفر اصلی (ساعت 12 ظهر) 26 آگست نفر دوم (ساعت 13) و تبدیل به or
26 آگست ساعت 14:47 ایمیل کلیری
سربازی ارتش - مهندس تاسیسات
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز جهت اطلاع
با بررسیها و تماسهایی که من با دبی گرفتم روز شروع کار سفارت ابوظبی در هفته آینده سهشنبه بیست و یکم جولای یا سیم تیرماه است.
شماره کیس:2015AS4xxx
تاریخ رویت قبولی:سوم می 2014, سفارت:ابوظبی , تعداد افراد کیس : ۴ نفر , مصاحبه:20 اپریل، ویزا:23 جون(خودم و بچهها) و 22جولای(خانمم)، ورود به آمریکا(آتلانتا - آلفرتا): 18 سپتامبر 2015 
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
پس تا سه شنبه هفته بعد خبری نخواهد بود. امیدوارم بعدش یه کلیر گروهی مشتی داشته باشیم.
کیس نامبر: 2015AS4XXX>تعداد اعضای کیس: دو نفر > سفارت: آنکارا که به ابوظبی تغییر دادن> ارسال فرم ها: 30 jun> کارنت: 10 february> مصاحبه : 26 آپریل> خانم یکضرب و من AP > کلیر : 20 سپتامبر
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-16 ساعت 11:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-16 ساعت 11:53 توسط lida55.)
سلام دوستان عزیز شما هم دارید به روزهای پر تب و تاب لاتاری نزدیک میشید امیدوارم این روزها رو به خیر سپری کنید
فقط اگر از حیطه زمانی که روز مصاحبه به شما گفته شده ِگذشته و کلیر نشدین حتما یه ایمیل به سفارت بزنین حتی اگر همون جوابهای کلیشه ای رو به شما بدن خیلی عادی و اگر پرونده به نوعی هست که گفتن خانم و فرزندان میتونن ویزا بگیرن ولی اقایون باید منتظر بمونن حتما حتما با سفارت تماس بگیرن و خانمها و فرزندان ویزا بگیرن
اگر ایمیل امده کلیر شدین این پا و اون پا نکنید یا هی دنبال پیک اپ نباشید. نه اینکه کار شرکتهای پیک اپ مشکلی داشته باشه بلکه زمان و سهمیه سفارت محدوده
میدونم که مدیرها اینها رو گفتن اما تجربه پارسال نشون داد که به موقع عمل کردن و تصمیم گرفتن جایی برای افسوس باقی نمیزاره
براتون ارزوی موفقیت تو این راه دارم
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-16 ساعت 11:52)lida55 نوشته: سلام دوستان عزیز شما هم دارید به روزهای پر تب و تاب لاتاری نزدیک میشید امیدوارم این روزها رو به خیر سپری کنید
فقط اگر از حیطه زمانی که روز مصاحبه به شما گفته شده ِگذشته و کلیر نشدین حتما یه ایمیل به سفارت بزنین حتی اگر همون جوابهای کلیشه ای رو به شما بدن خیلی عادی و اگر پرونده به نوعی هست که گفتن خانم و فرزندان میتونن ویزا بگیرن ولی اقایون باید منتظر بمونن حتما حتما با سفارت تماس بگیرن و خانمها و فرزندان ویزا بگیرن
اگر ایمیل امده کلیر شدین این پا و اون پا نکنید یا هی دنبال پیک اپ نباشید. نه اینکه کار شرکتهای پیک اپ مشکلی داشته باشه بلکه زمان و سهمیه سفارت محدوده
میدونم که مدیرها اینها رو گفتن اما تجربه پارسال نشون داد که به موقع عمل کردن و تصمیم گرفتن جایی برای افسوس باقی نمیزاره
براتون ارزوی موفقیت تو این راه دارم
ممنون از راهنمایی هاتون. میتونم بپرسم شما چند بار ایمیل زدین؟ یا تو چه بازه زمانی ایمیل پیگیری زدین؟ ممنون.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟