کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-16 ساعت 00:27)1362amin1362 نوشته:  واقعاً همه حاجت دارنBig Grin
يكي آب مي خواد. يكي آپ مي خواد. يكي كلير مي خواد. انشالله كه حاجت روا شيد.
دوستان من فردا صبح اول وقت عازم مشهد الرضا هستم. تو حرم براي تك تك دوستان مهاجر سراييم دعا مي كنم. انشالله كه به حق دعايي كه براتون مي كنم يه روز همتونو تو كازينوهاي لاس وگاس ببينم.Big GrinBig GrinBig Grin
التماس دعا
ببین منو یعنی کارت درسته
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس ، p00ya2001 ، mkamyab
Big Grin
(2015-07-16 ساعت 00:27)1362amin1362 نوشته:  واقعاً همه حاجت دارنBig Grin
يكي آب مي خواد. يكي آپ مي خواد. يكي كلير مي خواد. انشالله كه حاجت روا شيد.
دوستان من فردا صبح اول وقت عازم مشهد الرضا هستم. تو حرم براي تك تك دوستان مهاجر سراييم دعا مي كنم. انشالله كه به حق دعايي كه براتون مي كنم يه روز همتونو تو كازينوهاي لاس وگاس ببينم.Big GrinBig GrinBig Grin
التماس دعا
ببین منو یعنی کارت درستهBig GrinBig Grin
باز مانده از لاتاری 2015Tongue

تشکر کنندگان: sadri54 ، smpf ، 1362amin1362 ، Memolk ، bahar101 ، nora-nora ، آزاده_امین ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-16 ساعت 15:12)رضا2015 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 14:54)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 14:39)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 13:16)khalilkhah نوشته:  برخلاف تصور, از اول جولای تا امروز بالاترین رقم ویزا را سفارت ابوظبی داشته
ابوظبی: 161, انکارا: 70 , ایروان: 25

خوب اگر به سمت دويست برن هر سه تا خوبه
ماهي ٦٠٠ تا ميشه تا سپتامبر همه كلير ميشن
هيبببييب هووووراااا
+++++++++++++++++++++++
حالا کو تا ایروان بشه 200 تا

ایروان کلا 350 کیس دیگه داره! نیازی به سرعت بالا نداره!
159 ap
190 ready
ابوظبی هم
399 AP
420 ready
انکارا
307 AP
260 ready
آپ دیت کنم این تعداد ردی ها با اونهایی که نرفته میشه!
حالا از الان ردی ها میشه
انکارا 155
ابوظبی 320
ایروان 161
تشکر کنندگان: hilda60 ، AliReza.Sh ، M.d ، Shahram914 ، smpf ، 1362amin1362 ، rbrb-2015 ، bahar101 ، Jefferson ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-16 ساعت 16:00)khalilkhah نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 15:41)AliReza.Sh نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 15:09)khalilkhah نوشته:  آمار کل آسیا 11500 نفر است که 2500 نفر آنها اصلا فرم پر نکردند که می شود 9000 نفر از این تعداد 400 نفر رد شدند که می شود 8600 نفر از این تعداد 5200 نفر ویزا گرفتند می ماند 3400 نفر که از این تعداد 1100 نفر در چک امنیتی هستند و 2300 نفر آماده مصاحبه که فکر نکنم بیشتر از 1000 نفر به مصاحبه برسند که مجموعا می شود 7300 که تعداد ویزاهایی است که امسال صادر می شود. حال از سال 2005 تا ۲۰۱۴ سالانه بین 6400 تا 9800 ویزا صادره شده و میانگین تعداد ویزاهای صادر شده 7900 نفر (در ضمن در ۵ سال اخیر ,غیر از ۲۰۱۲ که کسی برای گرفتن ویزا مراجعه نکرد, تعداد ویزا از 8000 تا کمتر نبوده) است که می توان گفت درصورت کلیر شدند, همه ویزا خواهند گرفت. (در ضمن در نظر داشته باشید که پارسال در بدترین شرایط 8500 ویزا صادر شده)
تشكر ويژه جناب خليل خواه عزيز.
با اين اوصاف امسال مجموع ويزاهاي صادر شده حداقلي خواهد بود!!
پس عملاً بولتن آخري بي دليل اينجوري شد!! 

حقیقتش اینو باید از کی سی سی پرسید, ولی من به شخصه از اول لاتاری سعی کردم که به دوستان بقبولانیم لاتاری یک ورش برده, طرف دیگر آن باخته ولی برخی از دوستان فقط به برد فکر می کردند, من اعتقادم براینه که این اعدادی که ما اینجا می نویسیم , ممکن است در واقعیت رخ ندهد و مثلا همین فردا بگویند ویزا تمام است, پس باید خودمان را برای هر شرایطی مهیا کنیم.

لاتاري به من ياد داد كه گاهي هرچقدر هم دليل و برهان بياري و كنجكاوي كني ممكنه هرگز به نتيجه نرسي. والا آدما به قوانين فيزيك در كهكشان هاي دور و نحوه آغاز حيات هم دست پيدا كردن و ما سر از كار اين لاتاري در نيورديم. هر بي نظمي هم در نهايت به نظم منتهي ميشه. ولي لاتاري نشد كه نشد.
به هر حال اين چيزي از ارزش زحمت هاي شما كم نميكنه. ممنون كه كنارمون هستيد.  
[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
آروم،،،آروم،،،عید سعید فطر داره مياد

ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ؛
ﯾﮏ ﺫﻫﻦ ﺁﺭﺍﻡ...
ﯾﮏ ﺗﻦ ﺳﺎﻟﻢ...
ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ....
ﯾﮏ ﺭﻭﺯﻗﺸﻨﮓ...
ﯾﮏ ﺧﺒﺮ ﺧﻮﺵ...ﯾﮏ ﺧﻮﺷﯽ ﺍﺯ ﺗﻪ ﺩﻝ...(كلير شدن و دريافت ويزا)
ﻧﺼﯿﺐ دوستاﻧﻢ ﮐﻦ،،،ﺁﻣﯿﻦ.
????
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
(2015-07-16 ساعت 17:46)M.d نوشته:  آروم،،،آروم،،،عید سعید فطر داره مياد

ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ؛
ﯾﮏ ﺫﻫﻦ ﺁﺭﺍﻡ...
ﯾﮏ ﺗﻦ ﺳﺎﻟﻢ...
ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ....
ﯾﮏ ﺭﻭﺯﻗﺸﻨﮓ...
ﻧﺼﯿﺐ دوستاﻧﻢ ﮐﻦ،،،ﺁﻣﯿﻦ.
????

الهی آمییییین
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت

ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ؛
ﯾﮏ ﺫﻫﻦ ﺁﺭﺍﻡ...
ﯾﮏ ﺗﻦ ﺳﺎﻟﻢ...
ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ....
ﯾﮏ ﺭﻭﺯﻗﺸﻨﮓ...
ﻧﺼﯿﺐ دوستاﻧﻢ ﮐﻦ،،،ﺁﻣﯿﻦ.
????
خدایا هیچکدوم از دوستای مهاجر سرایی و غیر مهاجر سرایی و هم وطنامو بی نصیب نذار از برکات این ماه. و همشون رو کلیر کن
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

تشکر کنندگان: sadri54 ، M.d ، hamid99 ، SAAM_60 ، hilda60 ، smpf ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، bahar101 ، الناز٢ ، بابراس ، m.ghoreishi ، ALISHARIFI ، p00ya2001

ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ؛
ﯾﮏ ﺫﻫﻦ ﺁﺭﺍﻡ...
ﯾﮏ ﺗﻦ ﺳﺎﻟﻢ...
ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ....
ﯾﮏ ﺭﻭﺯﻗﺸﻨﮓ...
ﻧﺼﯿﺐ دوستاﻧﻢ ﮐﻦ،،،ﺁﻣﯿﻦ.
[PERSON WITH FOLDED HANDS][PERSON WITH FOLDED HANDS][PERSON WITH FOLDED HANDS][PERSON WITH FOLDED HANDS]
آمییییین چه دعای خوبی

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: M.d ، hilda60 ، smpf ، 1362amin1362 ، SAMBAR ، bahar101 ، mohammad384 ، آزاده_امین ، بابراس
(2015-07-15 ساعت 16:41)behjat نوشته:  سلام دوستان عزیزم ما الان هیوستون هستیم حالا چرا به جای لس آنجلس از اینجا سردرآوردیم داستان داره که تو صفحات اولین سفر و هیوستون براتون مینویسم فعلا فقط سلامی عرض کردم که بگم اگر من تونستم حتما همه شما هم میتونید موفق باشید

با عرض معذرت من ديروز و امروز دسترسي به اينترنت م كمي مشكل داشته و ديلِي دارم.
بهجت خانم عزيز ما هم پا بر سرزمين آرزوها گذاشتن. بهجت خانم اميدوارم هرجا ساكن ميشي موفق باشي. سلام گرم ما رو هم به همشهري هاتون برسونيد، آرزوهاي بزرگ ما بدرقه ي راه شما.
Smhh7441 عزيز، از همدرديتون خيلي خيلي ممنونم، اين موضوع واقعاً از كنترل ما خارجه دوست من.
امين جون، سفر به سلامت داداش گل.
به دوستاني كه امروز اپ ارزشمند داشتن خيلي تبريك ميگم و اميدوارم به زودي شاهد كليرشدن شون باشيم. اين روزا كه سفارت ها تعطيلي دارن اميدوارم آسمون اپديت هاتون پرستاره باشه.

[font=Courier]
CN: 2015AS84XX ●● 2 PERSON ●● CURRENT: N E V E R
[/font]
[font=Courier]
لاتاری از آغاز تا پایان ●● جستجو در مهاجرسرا ●● کاربر حرفه ای مهاجرســـرا ●● راهنمای لاتـــاری
[/font]
(2015-07-16 ساعت 12:15)ehsanalavy نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 11:52)lida55 نوشته:  سلام دوستان عزیز شما هم دارید به روزهای پر تب و تاب لاتاری نزدیک میشید امیدوارم این روزها رو به خیر سپری کنید
فقط اگر از حیطه زمانی که روز مصاحبه به شما گفته شده ِگذشته و کلیر نشدین حتما یه ایمیل به سفارت بزنین حتی اگر همون جوابهای کلیشه ای رو به شما بدن خیلی عادی و اگر پرونده به نوعی هست که گفتن خانم و فرزندان میتونن ویزا بگیرن ولی اقایون باید منتظر بمونن حتما حتما با سفارت تماس بگیرن و خانمها و فرزندان ویزا بگیرن
اگر ایمیل امده کلیر شدین این پا و اون پا نکنید یا هی دنبال پیک اپ نباشید. نه اینکه کار شرکتهای پیک اپ مشکلی داشته باشه بلکه زمان و سهمیه سفارت محدوده
میدونم که مدیرها اینها رو گفتن اما تجربه پارسال نشون داد که به موقع عمل کردن و تصمیم گرفتن جایی برای افسوس باقی نمیزاره
براتون ارزوی موفقیت تو این راه دارم

ممنون از راهنمایی هاتون. میتونم بپرسم شما چند بار ایمیل زدین؟ یا تو چه بازه زمانی ایمیل پیگیری زدین؟ ممنون.
سلام من زیاد ایمیل زدم اما برای نتیجه کلیرنس فقط دو بار یعنی بعد از 4 ماه که افیسر گفته بود هر بار جواب دادند کیس شما هنوز داره بررسی میشه و جالبتر که با ایمیل اپدیت نشدم
بقیه ایمیلهام برای تمدید مدیکال بود چون پارسال برای اولین بار مدیکال ابوظبی شده بود 6 ماه بجای یکسال
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-16 ساعت 21:23)lida55 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 11:52)lida55 نوشته:  سلام دوستان عزیز شما هم دارید به روزهای پر تب و تاب لاتاری نزدیک میشید امیدوارم این روزها رو به خیر سپری کنید
فقط اگر از حیطه زمانی که روز مصاحبه به شما گفته شده ِگذشته و کلیر نشدین حتما یه ایمیل به سفارت بزنین حتی اگر همون جوابهای کلیشه ای رو به شما بدن خیلی عادی و اگر پرونده به نوعی هست که گفتن خانم و فرزندان میتونن ویزا بگیرن ولی اقایون باید منتظر بمونن حتما حتما با سفارت تماس بگیرن و خانمها و فرزندان ویزا بگیرن
اگر ایمیل امده کلیر شدین این پا و اون پا نکنید یا هی دنبال پیک اپ نباشید. نه اینکه کار شرکتهای پیک اپ مشکلی داشته باشه بلکه زمان و سهمیه سفارت محدوده
میدونم که مدیرها اینها رو گفتن اما تجربه پارسال نشون داد که به موقع عمل کردن و تصمیم گرفتن جایی برای افسوس باقی نمیزاره

ممنون از راهنمایی هاتون. میتونم بپرسم شما چند بار ایمیل زدین؟ یا تو چه بازه زمانی ایمیل پیگیری زدین؟ ممنون.
سلام من زیاد ایمیل زدم اما برای نتیجه کلیرنس فقط دو بار یعنی بعد از ۴ ماه که افیسر گفته بود هر بار جواب دادند کیس شما هنوز داره بررسی میشه و جالبتر که با ایمیل اپدیت نشدم
بقیه ایمیلهام برای تمدید مدیکال بود چون پارسال برای اولین بار مدیکال ابوظبی شده بود ۶ ماه بجای یکسال
ممنون. من هم اگه تا یه هفته خبری نشد شروع میکنم به ایمیل زدن!

(2015-07-16 ساعت 21:23)lida55 نوشته:  

سلام من زیاد ایمیل زدم اما برای نتیجه کلیرنس فقط دو بار یعنی بعد از ۴ ماه که افیسر گفته بود هر بار جواب دادند کیس شما هنوز داره بررسی میشه و جالبتر که با ایمیل اپدیت نشدم
بقیه ایمیلهام برای تمدید مدیکال بود چون پارسال برای اولین بار مدیکال ابوظبی شده بود ۶ ماه بجای یکسال
ممنون. من هم اگه تا یه هفته خبری نشد شروع میکنم به ایمیل زدن!
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، smpf ، p00ya2001

ﭘﺮﻭﺭﺩﮔﺎﺭﺍ؛
ﯾﮏ ﺫﻫﻦ ﺁﺭﺍﻡ...
ﯾﮏ ﺗﻦ ﺳﺎﻟﻢ...
ﯾﮏ ﺧﯿﺎﻝ ﺭﺍﺣﺖ....
ﯾﮏ ﺭﻭﺯﻗﺸﻨﮓ...
ﻧﺼﯿﺐ دوستاﻧﻢ ﮐﻦ،،،ﺁﻣﯿﻦ.
????
آمین
ممنون از دعاتون ان شا الله بزودی زود همه لاتاری ها ویزا بگیرن برن به سلامتی دنبال زندگی جدید شون
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، hamid99 ، M.d ، SAMBAR ، bahar101 ، smpf ، بابراس ، mfte.teacher ، p00ya2001
ﻣﯿﺪاﻧﯿﺪ ﭼﺮﺍ ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ در ﻣﺮﺩﺍﺏ ﮔﻞ ﻣﯿﺪهد؟؟؟
برای ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﻪ ﺛﺎﺑﺖ ﮐﻨد در ﺑﺪﺗﺮﯾﻦ ﺷﺮﺍﯾﻂ ﻫﻢ
ﻣﯿﺸود ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩ !!!!!!!.........
میشود زیبا بود....
ﻣﯿﺸود ﺷﺎﺩ ﺑﻮﺩ ....
ﻣﯿﺸود ﻗﻮﯼ ﺑﻮﺩ ...
ﻣﯿﺸود ﺍﻣﯿﺪ ﺩاشت !!.....
ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ ﻣﺮﺩﺍﺏ ﻓﺪﺍﮐﺎﺭﺗﺮﯾﻦ ﮔﻞ ﺟﻬﺎﻥ ﺍﺳﺖ.

به امید خبرای خوب.....
 کیس نامبر : * **2015AS3 تعداد اعضای کیس : 3 نفر-ارسال فرم : ۱2 سپتامبر-کارنت : 9 ژانویه-دریافت نامه دوم : 24 فوریه-تاریخ مصاحبه : اول آپریل -وضعیت :AP ( نفر اصلی همسرم سربازی ارتش و من کار دولتی)-تاریخ های آپدیت : 7 آپریل ، 8 آپریل ، 9 آپریل (شب) ، 17 آپریل، 28 آپریل( شب، فقط من!)،29 آپریل همه نفرات، 4 جولای ( با ایمیل)، 24 جولای شب نفر اصلی همسرم، 27 جولای کل کیس ، دریافت ایمیل کلیر : 27 جولای - ***دریافت ویزا : 4 آگوست *** ورود به کالیفرنیا 17 سپتامبرTongue
(2015-07-16 ساعت 16:21)hadis1379 نوشته:  باسلام خدمت دوستان.من همسرم از كنكور،پزشكي بورس سپاه قبول شدند ولي بلافاصله بعداز اتمام تحصيلش بورسش را خريد وازسپاه دراومد.وبعداز ان به وي كارت معافيت از سربازي دادندبديل بورس بودنش.اكنون بيشتر از ده سال هست كه ازان مدت مي گذردوايشان درمطب خصوصي خودشان مشغول بكارند.ايا بنظر شما اين موضوع باعث ميشود كه به ايشان ويزا ندهند؟از دوستان اگركسي تجربه ي مشابهي دارد يا اطلاعات ،ممنون ميشم جوابم را بدهد!متشكرم

نظر من اینه ک شما کلا حرفی از بورسو سپاه و اینا نزنین! بگین کارت معافیت دارین و کار رو هم بگین مطب شخصی هستش. ب نظر من بهترین کار کامل نگفتن حقیقته حرفی از سپاهو بورسو ال بل نزنین ک اونا تازه بگن بورس سپاه؟ مگه داریم؟ مگه میشه! و چک بزنن. بازم دوستان اگه نظری داشتن بگن. ب امید یک ظربی کل خانوادتون.
(2015-07-16 ساعت 16:33)Aliz12363 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 15:33)SAMBAR نوشته:  من نگران تعداد ویزا نیستم ولی واقعا نگرانم که کلا بهم ویزا ندن ۷ماه و اندی گزشته ولی هیچ خبری نیست نظر شما چیه به نظر شما هم کیس ما فریز شده؟؟؟؟؟

من جای شما بودم حداقل هفته ای یک ایمیل میزدم! کار دیگه که نمیشه کرد منم بعد ۶ ماه اگه ندن شروع می کنم. سه هفته دیگه وقت دارن به زبون خوش بدن.

من هر ۱۰روز ایمیل میزنم ولی هیچ جوابی نگرفتم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Aliz12363 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001 ، mkamyab

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان