کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-16 ساعت 23:51)yesorno نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 16:21)hadis1379 نوشته:  باسلام خدمت دوستان.من همسرم از كنكور،پزشكي بورس سپاه قبول شدند ولي بلافاصله بعداز اتمام تحصيلش بورسش را خريد وازسپاه دراومد.وبعداز ان به وي كارت معافيت از سربازي دادندبديل بورس بودنش.اكنون بيشتر از ده سال هست كه ازان مدت مي گذردوايشان درمطب خصوصي خودشان مشغول بكارند.ايا بنظر شما اين موضوع باعث ميشود كه به ايشان ويزا ندهند؟از دوستان اگركسي تجربه ي مشابهي دارد يا اطلاعات ،ممنون ميشم جوابم را بدهد!متشكرم

نظر من اینه ک شما کلا حرفی از بورسو سپاه و اینا نزنین! بگین کارت معافیت دارین و کار رو هم بگین مطب شخصی هستش. ب نظر من بهترین کار کامل نگفتن حقیقته حرفی از سپاهو بورسو ال بل نزنین ک اونا تازه بگن بورس سپاه؟ مگه داریم؟ مگه میشه! و چک بزنن. بازم دوستان اگه نظری داشتن بگن. ب امید یک ظربی کل خانوادتون.
دوست عزیز ،اگه بگید که همسرتون کدوم دانشگاه بودن،بهتر میشه بهتون کمک کرد،چون بورسیه ی پزشکی سپاه احتمالا در دانشگاه مخصوصی داده میشه،مثل دانشگاه امام حسین،یا امام علی،یا امام صادق،امیدوارم اینا نبوده باشن چون در این صورت شناسنامه ی دانشگاه محل تحصیل ایشون به نام سپاه پاسداران هست!ومتاسفانه کاریش نمیشه کرد...پس مجبورید حقیقت رو بگید
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام Big Grin بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
تشکر کنندگان: ebrahim1e ، 1362amin1362 ، samane1363 ، smpf ، bahar101 ، بابراس ، p00ya2001
دوستان كسي ميدونه براي تمديد مديكال چه مداركي لازم هست ؟

Case No:2xxx
DS-260 : 23 August
Interview : 30 March
Embassy : ABD
Situation : AP
Update : 31 March , 2 April , 17 April
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، بابراس ، p00ya2001
پاسپورت پول و برگ واکسیناسیون که بار اول دکتر به شما داده
Case 2015AS31##
Number of Persons in Case 2
Interview 08 DEC 2014
Visa Issued 29 APR 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، bahar101 ، بابراس
(2015-07-17 ساعت 01:00)darkmatter نوشته:  پاسپورت پول و برگ واکسیناسیون که بار اول دکتر به شما داده

اون پاكت سفيد كه داخلش عكس قفسه سينه هست چي ؟ ايا لازمه ؟

Case No:2xxx
DS-260 : 23 August
Interview : 30 March
Embassy : ABD
Situation : AP
Update : 31 March , 2 April , 17 April
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، bahar101 ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-16 ساعت 17:26)رضا2015 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 15:12)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 14:54)لیدا59 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 14:39)رضا۲۰۱۵ نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 13:16)khalilkhah نوشته:  برخلاف تصور, از اول جولای تا امروز بالاترین رقم ویزا را سفارت ابوظبی داشته
ابوظبی: 161, انکارا: 70 , ایروان: 25

خوب اگر به سمت دويست برن هر سه تا خوبه
ماهي ٦٠٠ تا ميشه تا سپتامبر همه كلير ميشن
هيبببييب هووووراااا
+++++++++++++++++++++++
حالا کو تا ایروان بشه 200 تا

ایروان کلا 350 کیس دیگه داره! نیازی به سرعت بالا نداره!
159 ap
190 ready
ابوظبی هم
399 AP
420 ready
انکارا
307 AP
260 ready
آپ دیت کنم این تعداد ردی ها با اونهایی که نرفته میشه!
حالا از الان ردی ها میشه
انکارا 155
ابوظبی 320
ایروان 161

ابوظبی 360 نفر در چک امنیتی هستند و 360 نفر منتظر مصاحبه که فکر کنم 160 تاش اصلا مصاحبه نمی رند
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، smpf ، bahar101 ، nimanoush ، بابراس ، p00ya2001
باسلام خدمت دوستان .همسرم دانشگاه بقيه الله وابسته به امام حسين بودند.يه مطلب خوب درپرونده ايشون اين بوده كه شايد كمك كننده باشه،ايشون بعدازاتمام بدليل رعايت نكردن ضوابط سپاه عذرش رو خواستند كه تقاضا كردند كه ار بورس انصراف دهدوبورسش رو خريد.بچه هاي پاريزتراول فرمودند كه سابقه ي كار ده سال گذشته را مي خواهند كه ايشون سابقه كاردرمطب شخصي دارند ولي من خودم خيلي نگران اين مرضوع هستم.

تشکر کنندگان: smpf ، bahar101 ، p00ya2001
(2015-07-16 ساعت 23:52)SAMBAR نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 16:33)Aliz12363 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 15:33)SAMBAR نوشته:  من نگران تعداد ویزا نیستم ولی واقعا نگرانم که کلا بهم ویزا ندن ۷ماه و اندی گزشته ولی هیچ خبری نیست نظر شما چیه به نظر شما هم کیس ما فریز شده؟؟؟؟؟

من جای شما بودم حداقل هفته ای یک ایمیل میزدم! کار دیگه که نمیشه کرد منم بعد ۶ ماه اگه ندن شروع می کنم. سه هفته دیگه وقت دارن به زبون خوش بدن.

من هر ۱۰روز ایمیل میزنم ولی هیچ جوابی نگرفتم.

يعني چي جواب نگرفتين؟ يعني اصلا به ايميلتون جوابي نميدن يا ميگن در حال پردازشه؟
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: smpf ، bahar101 ، بابراس ، mkamyab
آمار افراد چک امنیتی به تفکیک ماه:
اکتبر: 10 نفر, نوامبر: 15 نفر, دسامبر: 25 نفر, ژانویه: 35 نفر, فوریه: 40 نفر, مارس: 111نفر, آوریل: 81 نفر, می: 156 نفر, جون: 187 نفر, جولایی (تا امروز): 156

ابوظبی:
اکتبر: 2 نفر, نوامبر: 2 نفر, دسامبر: 3 نفر, ژانویه: 2نفر, فوریه: 7نفر, مارس: 66 نفر, آوریل: 51 نفر, می: 75 نفر, جون: 93 نفر, جولایی (تا امروز): 54

آنکارا:
اکتبر: 10 نفر, نوامبر: 15 نفر, دسامبر: 15 نفر, ژانویه: 33 نفر, فوریه: 29 نفر, مارس: 27 نفر, آوریل: 2 نفر, می: 49 نفر, جون: 52 نفر, جولایی (تا امروز): 67

ایروان:
اکتبر: 1 نفر, نوامبر: 0 نفر, دسامبر: 2 نفر, ژانویه: 0 نفر, فوریه: 4 نفر, مارس: 17 نفر, آوریل: 2 نفر, می: 28 نفر, جون: 42 نفر, جولایی (تا امروز): 35
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
دوستان عزیز با سلام و عرض ادب.
بنظرمبارکتان علت اینکه کارنتیهای سپتامبررا روی همون آگوست قفل کردند آیا این نیست که میخوان انشاالله همه کلیرینسیهارو ویزا بدن و مثل پارسال افتضاح ببارنیارن.نظرتون بفرمائید؟و درمورد سربازی چون همه کارتهای پایان خدمت یک شکل شده اند اگربرنده ای که درسپاه سربازی کرده بگوید ارتش اونا میفهمن؟چگونه؟
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان: smpf ، ARSAMNEW ، bahar101 ، بابراس ، p00ya2001
سلام دوستان من خودم ودو فرزندم در 15 آپریل ویزای یکضرب گرفتیم ولی همسرمap.از روز گرفتن ویزا تا حالا ما هیچ آپدیتی نداشتیم فقط همسرم یکبار آپدیت 19 می رو داشت االان دیدم که فقط خودم که برنده اصلی هستم و ویزام رو دریافت کردم آپدیت شدم به تاریخ 16 july(اونم شبانه)ولی همسرم که کلیرینس هست همون 19 می مونده میشه اگه تجربه ای دارید بگید آپدیت فقط شخص برنده اونم بعد از دو ماه بدون آپدیت چه معنی میده
آخه چشمم به این سیس خشک شد تا الان 2 نیمه شب بعد دوماه بدون آپدیت آپدیت شخص اصلی اومد امیدوارم الکی خوشحال نشده باشم ممنون
تشکر کنندگان: smpf ، rbrb-2015 ، bahar101 ، hilda60 ، p00ya2001
دوستان عزیزم بلا خره من ویزا مادر پدر گرفتم سوالی داشتم که جوابش هیچ جا پیدا نکردم کاغذ سفید پاکت زرد نوشته City and country of last residence: Tehran/Iran
در صورتی که شیراز هست???
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
تشکر کنندگان: smpf ، mel ، bahar101 ، nora-nora ، p00ya2001
(2015-07-17 ساعت 03:18)arezoue نوشته:  دوستان عزیزم بلا خره من ویزا مادر پدر گرفتم سوالی داشتم که جوابش هیچ جا پیدا نکردم کاغذ سفید پاکت زرد نوشته City and country of residence: Tehran/Iran
در صورتی که شیراز هست???
بنظرم يه ايميل به سفارت بزنيد
ظاهرا شما ويزا رو پيكاپ كردين ببينين سفارت چى جواب ميده ممكنه لازم شه يا خودتون برين يا بدين دوباره پيكاپ كنن واسه تصحيح شايدم لازم نباشه
ولى اينطورى خيالتون راحت تره
شايدم بشه پرواز رو با الاتحاد بگيرين ولى فلايت بعدى رو با اختلاف يكى دو روز بگيرين و تو اين فاصله برين سفارت درست كنن
اينا به عقل من رسيد ولى با دريافت جواب سفارت بهتر ميشه فهميد چكار بايد كرد
كيس نامبر:2015AS1xxx---سفارت:ابوظبي--- تاريخ مصاحبه: ٣١ مارچ --- وضعيت : خودم و پسرم كلير پس از ٢١ روز - همسرم کلیر پس از ٤٧ روز --- ورود به ينگه دنيا : جولاى --- دريافت سوشيال نامبر خودم و پسرم ٦ روز بعد و همسرم ٢٠ روز بعد --- دريافت گرين كارت ٤٣ روز بعد از ورود
تشکر کنندگان: arezoue ، smpf ، AliReza.Sh ، bahar101 ، بابراس ، Aghaman ، nora-nora ، p00ya2001
ممنون لاله جان مگر موقع پیکاپ فرمی پر میکنند که ادرس باشه
كيس:IR5 خانوادگي پدر و مادر، مصاحبه: ۲۳ فوریه ابوظبی، آپدیت: پدر ۲۸ فوریه, ۲۰ مارچ، هر دو ۴ جون، ۸ جون
کلیرنس: ۸ جون Big Grin پیکاپ: ۹ جون، اپدیت ۲۸، ۲۹, ۳۰ جون, ۱ جولای
ویزا: مادر ۱ جولای، پدر ۶ جولای Cool
تشکر کنندگان: smpf ، bahar101 ، بابراس ، p00ya2001
(2015-07-17 ساعت 01:53)Aliz12363 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 23:52)SAMBAR نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 16:33)Aliz12363 نوشته:  
(2015-07-16 ساعت 15:33)SAMBAR نوشته:  من نگران تعداد ویزا نیستم ولی واقعا نگرانم که کلا بهم ویزا ندن ۷ماه و اندی گزشته ولی هیچ خبری نیست نظر شما چیه به نظر شما هم کیس ما فریز شده؟؟؟؟؟

من جای شما بودم حداقل هفته ای یک ایمیل میزدم! کار دیگه که نمیشه کرد منم بعد ۶ ماه اگه ندن شروع می کنم. سه هفته دیگه وقت دارن به زبون خوش بدن.
جواب ایمیل میدن ولی هر دفعه همون جوای همیشگی رو میدن و میگن پروسه شما کامل نشده.
من هر ۱۰روز ایمیل میزنم ولی هیچ جوابی نگرفتم.

يعني چي جواب نگرفتين؟ يعني اصلا به ايميلتون جوابي نميدن يا ميگن در حال پردازشه؟
جواب میدن ولی همش تکراری هست و میگن پروسه شما کامل نشده
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: smpf ، bahar101 ، بابراس ، Aliz12363 ، p00ya2001 ، mkamyab
(2015-07-17 ساعت 02:03)Jefferson نوشته:  دوستان عزیز با سلام و عرض ادب.
بنظرمبارکتان علت اینکه کارنتیهای سپتامبررا روی همون آگوست قفل کردند آیا این نیست که میخوان انشاالله همه کلیرینسیهارو ویزا بدن و مثل پارسال افتضاح ببارنیارن.نظرتون بفرمائید؟و درمورد سربازی چون همه کارتهای پایان خدمت یک شکل شده اند اگربرنده ای که درسپاه سربازی کرده بگوید ارتش اونا میفهمن؟چگونه؟

ممکنه یک کانکشنی به داخل داشته باشتن یک بار سیمون هم به وجود احتمال این ارتباط اشاره کرده بود. اینها همش حدس و گمان هست و کسس دقیق اطلاعی از این موضوع نداره
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: smpf ، bahar101 ، Jefferson ، بابراس ، p00ya2001

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان