(2015-07-16 ساعت 23:51)yesorno نوشته:دوست عزیز ،اگه بگید که همسرتون کدوم دانشگاه بودن،بهتر میشه بهتون کمک کرد،چون بورسیه ی پزشکی سپاه احتمالا در دانشگاه مخصوصی داده میشه،مثل دانشگاه امام حسین،یا امام علی،یا امام صادق،امیدوارم اینا نبوده باشن چون در این صورت شناسنامه ی دانشگاه محل تحصیل ایشون به نام سپاه پاسداران هست!ومتاسفانه کاریش نمیشه کرد...پس مجبورید حقیقت رو بگید(2015-07-16 ساعت 16:21)hadis1379 نوشته: باسلام خدمت دوستان.من همسرم از كنكور،پزشكي بورس سپاه قبول شدند ولي بلافاصله بعداز اتمام تحصيلش بورسش را خريد وازسپاه دراومد.وبعداز ان به وي كارت معافيت از سربازي دادندبديل بورس بودنش.اكنون بيشتر از ده سال هست كه ازان مدت مي گذردوايشان درمطب خصوصي خودشان مشغول بكارند.ايا بنظر شما اين موضوع باعث ميشود كه به ايشان ويزا ندهند؟از دوستان اگركسي تجربه ي مشابهي دارد يا اطلاعات ،ممنون ميشم جوابم را بدهد!متشكرم
نظر من اینه ک شما کلا حرفی از بورسو سپاه و اینا نزنین! بگین کارت معافیت دارین و کار رو هم بگین مطب شخصی هستش. ب نظر من بهترین کار کامل نگفتن حقیقته حرفی از سپاهو بورسو ال بل نزنین ک اونا تازه بگن بورس سپاه؟ مگه داریم؟ مگه میشه! و چک بزنن. بازم دوستان اگه نظری داشتن بگن. ب امید یک ظربی کل خانوادتون.
CASE NUM: 2016AS74##
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام
بعدش شاید هیوستون
...Golden year of lottery, I believe
روییت قبولی:8may
ارسال فرم ها:16may
کارنت:12April
مصاحبه: 21june
سفارت: Yerevan
نتیجه: خودم یکضرب،همسرم ap بخاطر سربازی نیروی هوایی ارتش ،هر دومون مهندس عمران و شاغل در شرکت مهندسین مشاور(خصوصی)
آپدیت ۲۱جون،۲۳جون(صدور ویزای خودم)،۲۰جولای بخاطر ایمیل،۷آگوست آپدیت دوخطی،۸آگوست or و اعلام کلیریی در سایت سفارت ارمنستان
کلیری همسرم:۸آگوست پس از تنها۴۷ روز در کمال ناباوری!صدور ویزا:22آگوست(پیکاپ با آژانس ایران-آنکارا که خیلی دقیق و بموقع پاس رو تحویلمون دادن.)
مقصد:کالیفرنیا-اورنج کانتی منزل اقوام

...Golden year of lottery, I believe