موضوعها: 0
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
اَللّهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ وَاَتَوَجَّهُ الَیکَ بِنَبِیِّکَ نَبِیّ الرَّحمَةِ مُحَمَّدٍ صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَالِهِ یا اَبَاالقاسِم یا رَسوُلَ اللّهِ یا اِمامَ الرَّحمَةِ یا سَیِدَناوَ مَولانا اِنا تَوَجَّهنا وَستَشفَعنا وَ تَوَسَّلنا بِکَ اِلیَ اللّهِ وَ قَدَّمناکَ بَینَ یَدَی حاجاتِنا یا وَجیهاً عِندَاللّهِ اِشفَع لَنا عِندَاللّه یا وَجیهاً عِندَاللّهِ اِشفَع لَنا عِندَاللّه.
(خدايا به حق پيامبر رحمت در اين شب عزيز ما را ببخش و حاجاتمان را برآورده كن و بهترينها را رقم بزن). آمين
عيد سعيد فطر بر همه شما دوستان مبارك ،به اميد خبرهاي خوش و هوراااااااايي.
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-17 ساعت 22:58)M.d نوشته: اَللّهُمَّ اِنّی اَسئلُکَ وَاَتَوَجَّهُ الَیکَ بِنَبِیِّکَ نَبِیّ الرَّحمَةِ مُحَمَّدٍ صَلَّی اللّهُ عَلَیهِ وَالِهِ یا اَبَاالقاسِم یا رَسوُلَ اللّهِ یا اِمامَ الرَّحمَةِ یا سَیِدَناوَ مَولانا اِنا تَوَجَّهنا وَستَشفَعنا وَ تَوَسَّلنا بِکَ اِلیَ اللّهِ وَ قَدَّمناکَ بَینَ یَدَی حاجاتِنا یا وَجیهاً عِندَاللّهِ اِشفَع لَنا عِندَاللّه یا وَجیهاً عِندَاللّهِ اِشفَع لَنا عِندَاللّه.
(خدايا به حق پيامبر رحمت در اين شب عزيز ما را ببخش و حاجاتمان را برآورده كن و بهترينها را رقم بزن). آمين
عيد سعيد فطر بر همه شما دوستان مبارك ،به اميد خبرهاي خوش و هوراااااااايي.
آمییییییییییین
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-17 ساعت 20:39)رضا2015 نوشته: يه چند لحظه كلا بيخيال اين لالتري بشيم امشب ديگه دو دوتا چهار تا نكنيم . بديم دست خودش همون جور كه از مرحله سخت اول رد شديم قطعا ازين مرحله هم رد ميشيم.
بريم اسمون رو نگاه كنيم
من الان دعام اينه:
يا مدبرلیل والنهار. یا محول الحول والاحوال. حول حالنا الی الحسن الحال.
عيد همه دوستان مبارك كام اتون شيرين .
کاملا موافقم. با این که من و بچه هام دو ماهه که مجبور شدیم بدون همسرم بیایم آمریکا و وااااقعا برامون سخته ولی هیچ وقت برای کلیرنس دعا نکردم . همیشه از خدا خواستم اون چیزی که خیره را در پیش رومون قرار بده و باور دارم "خیر" آن چیزی است که برامون اتفاق میفته و بهترین دعای منم همیشه ، " حول حالنا الی احسن الحال بوده".
عید بر همگی مبارک. با آرزوی بهترین ها برای همه
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه
گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
عيد برهمه مبارك
خيالتون راحت همگي كارمون به اميد خدا انجام ميشه..
فقط خدا رو هميشه و نه فقط موقع نياز بياد بياريد اونموقع بمعناي واقعي هميشه باهاتون ميمونه و بهتون گوش ميده..
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-18 ساعت 01:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-18 ساعت 01:37 توسط Jefferson.)
دوستان عزیزبا سلام وعرض ادب.
فرارسیدن عیدسعیدفطرراخدمتتان تبریک عرض مینمایم.ازخدا خواستم قلبا:که دلهای همگیتان شاد بشه بزودی زود مخصوصا خانمهای بزرگواری که چشم انتظارویزای آقاشون هستند،مثل کیس خود ما.برنده شدن درلاتاری یک نوع شادی داره،دعوت به مصاحبه شادی مضاعف ولی خدائیش دریافت ویزا بعد از کلیرنس دقیقا مثل رد شدن ازروی پل صراط هست که با چه استرسی بالاخره با موفقیت به درهای بهشت میرسیم.انشاالله.دعای دسته جمعی اثربالائی داره لطفا دوستان عزیزفراموش نفرمایند،بنده باوربفرمائید اول برای دریافت ویزای همه شما عزیزان کلیرنسی دعا میکنم وآخرسربرای خودم.همگی لحظه به لحظه انرژی های مثبت(دعاهای خیر)را به کائنات روانه کنیدومطمئن باشید اثرش چندین برابربه زمین برمیگرده.خدایا خودت فرمودی بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را.پس تمنا داریم این دستها و ذکرها را بی پاداش برنگردون.سپاسگذارم ازهمه همقطاران عزیز.موفق باشید و سربلند.
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
چقدر امشب اینجا سوت و کوره . به امید خدا همین روزا طوفان کلییری میاد و هممونو با خودش میبره
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
78
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-18 ساعت 03:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-18 ساعت 03:31 توسط sunn789.)
سلام عیدتون مبارک امیدوارم بعد از این همه سختی روزهای روشن و زیبایی پیش روی همه عزیزان باشه چه کیس های نصف نیمه و کیس های که همه ap خوردن
آقا مگر میشه به این لاتاری یه لحظه ای فکر نکرد ما کاریش نداشته باشیم اون مارو ول نمی کنه شب روزمون شده آپدیت کلیر خدا خدا....
شماره کیس 2015AS00003XXX ،تاریخ رویت قبولی:1may،کنسولگری:ankara،ارسال فرم : 15 jun تعداد افراد منظور در کیس :جمعا 4 نفر، ، مصاحبه:2015-jan-21 : خانواده یک ضرب ، خودم پروسه کلیرنس آپدیت : 1/27/2015-1/30/2015-2/3/2015 همه خانواده،2/4/2015 فقط خودم، 3 مارچ و 20 اپریل و 8و25 جون با ایمیل(از این اکانت من و همسرم استفاده میکنیم)
بازمانده 2015
سفر نامه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-18 ساعت 03:30)sunn789 نوشته: سلام عیدتون مبارک امیدوارم بعد از این همه سختی روزهای روشن و زیبایی پیش روی همه عزیزان باشه چه کیس های نصف نیمه و کیس های که همه ap خوردن
آقا مگر میشه به این لاتاری یه لحظه ای فکر نکرد ما کاریش نداشته باشیم اون مارو ول نمی کنه شب روزمون شده آپدیت کلیر خدا خدا....
سلام عید شما هم مبارک دوست عزیز واقعا درگیر شدیم با این لاتاری به امید خدا هممون کلییر میشیم
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
شماره کیس:2015AS00005xxx
تعداد افراد کیس:1 نفر
تغییر از آنکارا به ابوظبی
ارسال فرم:28 مي
تاریخ مصاحبه: jun 25th
ویزا:
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عيدتان مباررررك.
كسي آپديت نداشته؟؟