کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، بابراس
(2015-07-18 ساعت 16:07)laleht نوشته:  
(2015-07-18 ساعت 16:04)Shaft نوشته:  
(2015-07-18 ساعت 15:18)laleht نوشته:  بچه ها از دوستمون پویا خبری نیست
کسی خبری ازشون داره؟

همه يكجوري رفتن تو لك
يك لحظه خوشحال شدم فكر كردم كلير شده پيداش نيست
ايشالا بزودى همگى نامه كليرنس رو دريافت ميكنن و پاسپورت مزين به ويزا رو تو دستشون ميبينن

لاله جان. ممنون از دعاي قشنگت.
اين روزها به خاطر تعطيلات خيلي ها مسافرت هستن. شايد پويا جان هم رفته مسافرت كه ازش خبري نيست. به هر حال به يادش هستيم و اميدواريم شاد باشه و همينطور شما
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: laleht ، آزاده_امین ، bahar101 ، smpf ، M.d ، SAAM_60 ، ریحانا ، samane1363 ، SAMBAR ، farrokh33 ، بابراس
(2015-07-18 ساعت 14:27)farrokh33 نوشته:  
(2015-07-18 ساعت 13:54)eastern phoenix نوشته:  با سلام

کیس نامبر من **69 هست و هفته اول آگوست - آنکارا -- مصاحبه دارم. با توجه به داشتن خدمت سربازی سپاه خودم و شغل دولتی همسرم ( بعنوان فرد همراه ) و از طرفی مشاهده سوابق کیس های دیگه و طولانی بودن پروسه کلیرنس و اینکه تاریخ صدور ویزاها فقط تا پایان سپتامبر هست ! میخواستم بدونم که کسی از دوستان میتونه تحلیل درستی از وضعیت پیش رو به من بده . ؟؟؟
- با توجه به اینکه همه کیس ها هم کارنت نشدند و علی الحساب یه عده از دوستان از گردونه خارج شده اند .
- از طرفی صف کلیرنس خورده ها بسیار طولانی به نظر میرسه ( اگه اشتباه میگم لطفاً بگید ) .
- تحلیلی از آمار ویزاهای صادر شده وجود داره آیا ؟؟؟ که ما بر اساس اون شانس خودمون رو برای گرفتن ویزا تخمین بزنیم ؟؟؟

با سپاس
سلام دوست عزیز به نظر میاد که سفارت ها همه کارشون رو توی این مدت باقیمانده (حدود 70روز) گذاشتن رو کیس های باقیمانده چه اونایی که کلیرنس خوردن وچه اونایی که هنوز به مصاحبه نرفتن ولی کارنت شدن .نگران نباشید خوشبختانه هنوز ویزا هست وفکر کنم تا اواخر سپتامبر ویزا صادر کنند حتی احتمالش هست باز هم تعدادی رو به مصاحبه دعوت کنند .آمار دقیق ویزاهای صادر شده رو ازمدیران باتجربه بپرسید.با آرامش خودتون رو برا مصاحبه آماده کنید .شاد باشید
دوست عزیز با توجه به وضعیت VBسپتامبر اعلام شده احتمالا سفارتها روبی کیسهای ap و باقیمانده زوم میکنند. امیدوار باشید . مدارک رو بطور کامل ببرید و فقط به سئوالات پاسخ بدهید و نه بیشتر...
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان: bahar101 ، smpf ، 1362amin1362 ، nimanoush ، ریحانا ، samane1363 ، farrokh33 ، ebrahim1e ، بابراس
سلام دوستان عزیز
لطفا یکی من رو راهنمایی کنه که چقدر دیگه باید منتظر بمونم
الان نزدیک ۸ماه شده
انکارا هم جواب درستی نمیده
یعنی امکان داره که کلاً موضوع کلییر شدن منتفی بشه
یکی راهنمایی کنه
دارم دیوونه میشم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hamid99 ، mfte.teacher ، raminvet ، bahar101 ، smpf ، APOLO5321 ، farrokh33 ، بابراس
(2015-07-18 ساعت 17:23)ما با همیم نوشته:  سلام دوستان عزیز
الان نزدیک ۸ماه شده
یکی راهنمایی کنه
دارم دیوونه میشم

ببخشيد دوست خوبم. به نظرتون ما چي جوري بايد شما رو راهنمايي كنيم؟ يكم از خودتون و شرايط كيستون اطلاع بديد و بفرماييد آپ ديتهاتون چه تاريخ هايي بوده. شبانه روزانشو مشخص كنيد و خيلي اطلاعات ديگه. تا شايد بشه بهتر راهنماييتون كرد. ضمناً آرامش خودتونو حفظ كنيد. هنوز پروسه لاتاري ٢٠١٥ به پايان نرسيده.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: AliReza.Sh ، hamid99 ، Atis ، bahar101 ، m.ghoreishi ، ریحانا ، smpf ، Aghaman ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، بابراس
سلام دوستان
من تا امروز گاهی به عنوان مهمان مطالب رو میخوندم.کلیرنس مارچ هستم.3 نفر.سعی میکنم امضا درست کردن رو یاد بگیرم.
تشکر کنندگان: SAAM_60 ، smpf ، 1362amin1362 ، بابراس
الان نزدیک ۸ماه شده
یکی راهنمایی کنه
دارم دیوونه میشم

سربازی س پ ا ه داشتید؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: smpf ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، farrokh33 ، بابراس
(2015-07-18 ساعت 17:30)1362amin1362 نوشته:  
الان نزدیک ۸ماه شده
یکی راهنمایی کنه
دارم دیوونه میشم

ببخشيد دوست خوبم. به نظرتون ما چي جوري بايد شما رو راهنمايي كنيم؟ يكم از خودتون و شرايط كيستون اطلاع بديد و بفرماييد آپ ديتهاتون چه تاريخ هايي بوده. شبانه روزانشو مشخص كنيد و خيلي اطلاعات ديگه. تا شايد بشه بهتر راهنماييتون كرد. ضمناً آرامش خودتونو حفظ كنيد. هنوز پروسه لاتاري ٢٠١٥ به پايان نرسيده.

ممنونم
من کیس زیر ۱۰۰۰هستم
در ماه نوامبر تو انکارا مصاحبه شدم
اخرین اپدیت من در ۱۰جون بوده
تا حالا هم ۳دفعه اپدیت شدم
دیگه چی بگم.......???

الان نزدیک ۸ماه شده
یکی راهنمایی کنه
دارم دیوونه میشم

ممنونم
من کیس زیر ۱۰۰۰هستم
دیگه چی بگم.......???
تشکر کنندگان: smpf ، 1362amin1362
سلام دوستان. من مرتب ميام اينجا سرميزنم و گوش بزنگ خبر خوش كليريتون هستم.
منم مثل بعضي دوستان فكرميكردم سفارتها تو فرصت باقيمونده انرژيشون رو بيشتر روي كيسهاي لاتاري بذارن ولي ميبينم از اطرافيان كه كيس توريستي يا دانشجويي يا خانوادگي ان هم زود دارن كلير ميكنن. مثلا يكي از اقواممون كيس خانوادگي بود و عيد مصاحبه رفته بود ارمنستان و هردو كارمند دولت و آقا سربازي رفته بود، ٣ماهه كليرشدن! اميدوارم همه كيسها به سرعت كلير بشن و اونور همتونو ببينم...
كيس نامبر ٣٣٠٠- كيس ٢ نفره (برنده همسرم)- ارسال فرم ٩ آگوست- كارنت ٩ دسامبر- دريافت نامه ٢٣ ژانويه- مصاحبه ٩ مارچ آنكارا- آپديت ٢٠ مارچ-٢٤ ژوئن آپديت شبانه- ٢٥ ژوئن آپديت ايميل- ٢٧ ژوئن كلير بعد از ١١٠ روزSmile اولين ورود ٣٠ آگوست
از دوستانی که کلیر شدن کسی نبوده که سربازیش وزارت دفاع بوده باشه؟
كيس نامبر : ***2016AS4 / خبر قبولي: ٤ مي / ارسال فرم ٢٦٠ : ١٤ مي/ كارنتي: نوامبر / مصاحبه: هفته دوم ژانویه/ كنسولگري: آنكارا تغییر به ایروان توسط خودشون/ تعداد نفرات: ٢ / سربازي مثل مرد وزارت دفاع / وضعيت : AP /  آپديت ها :14ژانویه- 20 ژانویه- 21 ژانویه نفر اصلی فقط -28 جولای آپدیت طلایی و دو خطی/ تاريخ كليرنس : 29 جولای / تاريخ گرفتن ويزا : 17 آگوست / تاريخ رسيدن به اونور آبها :2 نوامبر/ مقصد : به محض ورود به خاكشون همون بغل پياده ميشم.
تشکر کنندگان: smpf ، 1362amin1362 ، بابراس
(2015-07-18 ساعت 18:58)sara mohajer نوشته:  سلام دوستان. من مرتب ميام اينجا سرميزنم و گوش بزنگ خبر خوش كليريتون هستم.
منم مثل بعضي دوستان فكرميكردم سفارتها تو فرصت باقيمونده انرژيشون رو بيشتر روي كيسهاي لاتاري بذارن ولي ميبينم از اطرافيان كه كيس توريستي يا دانشجويي يا خانوادگي ان هم زود دارن كلير ميكنن. مثلا يكي از اقواممون كيس خانوادگي بود و عيد مصاحبه رفته بود ارمنستان و هردو كارمند دولت و آقا سربازي رفته بود، ٣ماهه كليرشدن! اميدوارم همه كيسها به سرعت كلير بشن و اونور همتونو ببينم...
ارمنستان اصلا معلوم نیست چکار میکنه ما که نه سربازی نه شغله دولتی الان 5 ماه و نیمه متتظریم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: h_researcher ، hilda60 ، ریحانا ، bahar101 ، smpf ، Marmad ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، بابراس
(2015-07-17 ساعت 20:13)ali_bf1 نوشته:  [quote='khalilkhah' pid='637813' dateline='1437129144']
برخلاف تصور برخی دوستان که افراد 19 می در این تاریخ فریز شده هستند حداقل 20 الی 30 کیس وجود دارد که این تاریخ را رد کرده و کلیر شدند.

سلام من منظورتون رو درست متوجه نمی شم یعنی اونایی که بعدش اپ نداشتن مشکل داره یا خوبه نتیجه ای که میشه از این صحبت شما گرفت چی هست؟ اونایی که اپ نداشتن شروع کنن به نگران شدن ما هم تو همین گروه هستیم
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
تشکر کنندگان: smpf ، 1362amin1362
(2015-07-18 ساعت 19:29)maryam2020 نوشته:  
(2015-07-17 ساعت 20:13)ali_bf1 نوشته:  [quote='khalilkhah' pid='637813' dateline='1437129144']
برØ[emoji768]لاف تصور برØ[emoji768]ÛŒ دوستان Ú[emoji767]Ù‡ افراد 19 Ù…ÛŒ در این تاریØ[emoji768] فریز شده هستند حداقل 20 الی 30 Ú[emoji767]یس وجود دارد Ú[emoji767]Ù‡ این تاریØ[emoji768] را رد Ú[emoji767]رده Ùˆ Ú[emoji767]لیر شدند.

سلام من منظورتون رو درست متوجه نمی شم یعنی اونایی Ú[emoji767]Ù‡ بعدش اپ نداشتن مشÚ[emoji767]Ù„ داره یا Ø[emoji768]وبه نتیجه ای Ú[emoji767]Ù‡ میشه از این صحبت شما گرفت Ú†ÛŒ هست؟ اونایی Ú[emoji767]Ù‡ اپ نداشتن شروع Ú[emoji767]نن به نگران شدن ما هم تو همین گروه هستیم

بله حرفتون كاملن درسته!
كاملن منطقى ميفرماييد [emoji4]

❶کيس نامبر : 2015AS5### ❷تعداد افراد :۱ نفر ❸کنسولگری : Abudhabi❹تاریخ مصاحبه : May 03 ❺آپدیت ها: 4-5-6 می (+7 جون آپدیت ایمیل پیگیری)، 5 می (سایت سفارت)
خدايا ، لطفت رو از دوشنبه شب سرازير كن تو اين تاپيك
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
(2015-07-18 ساعت 18:57)ما با همیم نوشته:  
الان نزدیک ۸ماه شده
یکی راهنمایی کنه
دارم دیوونه میشم

ممنونم
من کیس زیر ۱۰۰۰هستم
دیگه چی بگم.......???

الان نزدیک ۸ماه شده
یکی راهنمایی کنه
دارم دیوونه میشم

ممنونم
من کیس زیر ۱۰۰۰هستم
دیگه چی بگم.......???

دوست گرامی وقتی شما در 10 جون آپدیت داشته اید و بعد آن کلیر نشده اید یعنی اینکه شما چند ریسک فاکتور امنیتی از دیدگاه دولت آمریکا دارید و سری اول که آپدیت شده اید یکی از آنها تکلیفش روشن شده است و حالا چیزهای دیگر در حال بررسی هستند. ولی با همه اینها شما دوماه هم بیشتر از سقف تعیین شده معطل شده اید پس باید با جدیت و مداوم پیگیر باشید و از آنها روشن بخواهید که که جواب شما را بدهند چون آنها بیش از شش ماه خود را مکلّف به پاسخگویی میدانند.
شماره کیس:2015AS1XXX >تاریخ رویت قبولی:2 may >کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :1 نفر > ارسال فرمهای سری اول: 28 May > دریافت نامه دوم :19 سپتامبر> مصاحبه: نوامبر > آپدیتها: 25 نوامبر، 25، 26، 30، 31 مارچ و 2 ،3 آپریل > کلیر: 3 آپریل
تشکر کنندگان: khalilkhah ، areb1356 ، smpf ، AliReza.Sh ، bahar101 ، 1362amin1362 ، mamal amrikaei ، Shaft ، farrokh33 ، بابراس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان