کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام دوستان عزیز. من بعد از ۱۰ ماه برای اینکه وضعیت ۲۰۱۵ رو ببینم وارد مهاجرسرا شدم. من بازمانده لاتاری ۲۰۱۴ هستم که دو هفته آخر حضورا میرفتم سفارت ابوظبیولی آخرش نشد. دوستان نمی خواهم روز بازگشت از دبی که فردای 30 سپتامبر بود رو تداعی کنم که تووی پرواز بچه ها حال حرف زدن نداشتن.حالا بعد از گذشت این ۱۰ ماه ، باید بگم که روزها خیلی عوض شده و برام درهای بیشتری باز شده. لاتاری آخر خط نیست. من هنوزم که وقتی به تمام شدن ویزا با وجود کارنت شدنم فکر میکنم دلم میگیره ولی کاری نبود که دست من باشه.روی صحبتم به دوستان ۲۰۱۵ جامانده هست. چیزی رو که از دست دادیم خیلی با ارزش بود. ولی از خدا بخواهیم که خودش درهای بیشتری رو باز کنه که شک نکنید خودش خوووب خداییه
خدا گر ز حکمت ببندد دری
ز رحمت گشاید در دیگری.
به ما که ویزا نرسید.
Toungue 
(2015-07-18 ساعت 20:44)m_me789 نوشته:  سلام دوستان عزیز. من بعد از ۱۰ ماه برای اینکه وضعیت ۲۰۱۵ رو ببینم وارد مهاجرسرا شدم. من بازمانده لاتاری ۲۰۱۴ هستم که دو هفته آخر حضورا میرفتم سفارت ابوظبیولی آخرش نشد. دوستان نمی خواهم روز بازگشت از دبی که فردای 30 سپتامبر بود رو تداعی کنم که تووی پرواز بچه ها حال حرف زدن نداشتن.حالا بعد از گذشت این ۱۰ ماه ، باید بگم که روزها خیلی عوض شده و برام درهای بیشتری باز شده. لاتاری آخر خط نیست. من هنوزم که وقتی به تمام شدن ویزا با وجود کارنت شدنم فکر میکنم دلم میگیره ولی کاری نبود که دست من باشه.روی صحبتم به دوستان ۲۰۱۵ جامانده هست. چیزی رو که از دست دادیم خیلی با ارزش بود. ولی از خدا بخواهیم که خودش درهای بیشتری رو باز کنه که شک نکنید خودش خوووب خداییه

كاملا موافقم! لاتاري آخر دنيا نيست!
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، sheinos ، M.d ، ریحانا ، pari pari ، hamid99 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، Atis ، m.memari ، zhila1393
سلام دوستان
کسی خبری از کلیرهای جدیدی ابوظبی داره؟
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس
4157 از بچه هاي ١٧ اپريل ايروان كلير شد
اكثر كيس هاي مونده ١٧ اپريل تو اروپا و افريقا به تاريخ ديروز و امروز اپ خوردن
انشاله تا اخر ماه براي ١٧ اپريلي هاي ابوظبي هم بياد
(2015-07-18 ساعت 23:10)رضا2015 نوشته:  4157 از بچه هاي ١٧ اپريل ايروان كلير شد

خب الحمدلله ؛ پس داره یه خبرایی میشه.
آقا رضا تحلیلی از کیس ما ندارین؟ دیگه کم کم داره امیدمون نا امید میشه
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mohammad384 ، بابراس ، mfarazz
كلير ميشين نگران نباشين
(2015-07-18 ساعت 23:18)رضا2015 نوشته:  كلير ميشين نگران نباشين
ما هم نگرانیم آقا رضا دوباره شما یه چیزی گفتید من شروع کردم [emoji20] [emoji20] [emoji20] [emoji20]

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Marmad ، hilda60 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، mohammad384 ، بابراس
(2015-07-18 ساعت 23:18)رضا2015 نوشته:  كلير ميشين نگران نباشين

ایشالاااا ایشالااااا؛ خدا از دهنتون بشنوه؛ ایشالا به زودی ما و همه دوستان منتظر هورا بکشیم اینجا
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
تشکر کنندگان: hamid99 ، hilda60 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، samane1363 ، sadri54 ، mohammad384 ، بابراس
(2015-07-18 ساعت 23:25)Marmad نوشته:  
(2015-07-18 ساعت 23:18)رضا۲۰۱۵ نوشته:  كلير ميشين نگران نباشين

ایشالاااا ایشالااااا؛ خدا از دهنتون بشنوه؛ ایشالا به زودی ما و همه دوستان منتظر هورا بکشیم اینجا
آمییییییین یا رب العالمین

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Marmad ، hilda60 ، bahar101 ، 1362amin1362 ، sadri54 ، mohammad384 ، بابراس
(2015-07-18 ساعت 23:10)رضا2015 نوشته:  4157 از بچه هاي ١٧ اپريل ايروان كلير شد

سلام آقا رضا. ممنون که اینقدر پیگیر هستین.
راستی 4157 از ایروان خیلی وقته کلیر شده! 1 جولای اسمش تو سایت سفارت اعلام شده بود. شاید این اپ شدن به خاطز این بوده که ویزاشو گرفته.
شماره کیس : 2015AS 41XX
تعداد افراد منتظر : 1
تاریخ ارسال فرمها : 17 JUL
کارنت شدن : 09 January
دریافت نامه دوم : 23 January
تاریخ مصاحبه : 4 March ایروان
نتیجه مصاحبه : کلیرنس (برگه آبی) ، آپدیت : 5 March و 6 March و 10 March و 11 March و 20 March و 16 April و 19 May و 20 May و 2 jun و 8 jun (با ایمیل) و 20 jul (با ایمیل) ، 18 August و 9 September ( با ایمیل ) , 22 September ( با ایمیل )
دریافت ویزا : ؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، HERMES7 ، bahar101 ، ehsan_pars ، mohammad384 ، بابراس
بهر حال از كيس هايي بود كه ١٧ اپريل اپ داشت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، samane1363 ، hilda60 ، sadri54 ، mohammad384 ، بابراس
شماره 4592 از بچه های آوریل ارمنستان چهارشنبه تو سیس ایشود شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، AliReza.Sh ، ehsan_pars ، hilda60 ، M.d ، sadri54 ، nimanoush ، mohammad384 ، farrokh33 ، بابراس ، mfarazz
سلام دوستان عزیز، من هم بالاخره به مقصد رسیدم. Big Grin جای همه دوستان در کنار ما سبز. روز پنجشنبه ما به فرودگاه دالس واشینگتن وارد شدیم و خیلی راحت پروسه ما توسط همان افیسر که مهر ورود را میزد انجام شد . و تمام.
در خصوص دوستانی که استرس و روزهای پرتلاطم رو سپری می کنند بگویم که واقعا ارزش یک سال و اندی استرس رو داره. ضمنا از اینکه دیر اطلاع دادم عذرخواهی می کنم. این امر بخاطر مسائل امنیتی فروم بود که تازه برام اوکی شد و تونستم با ای دی خودم وارد شم و براتون پیغام بذارم. امید که همه شما دوستان هر چه زودتر ویزا رو دریافت و وارد این سرزمین شوید و اینده خودتون رو در اینجا بسازید.
ورود به امریکا 16 جولای Smile
(2015-07-19 ساعت 01:44)zohreh-gh نوشته:  سلام دوستان عزیز، من هم بالاخره به مقصد رسیدم. Big Grin جای همه دوستان در کنار ما سبز. روز پنجشنبه ما به فرودگاه دالس واشینگتن وارد شدیم و خیلی راحت پروسه ما توسط همان افیسر که مهر ورود را میزد انجام شد . و تمام.
در خصوص دوستانی که استرس و روزهای پرتلاطم رو سپری می کنند بگویم که واقعا ارزش یک سال و اندی استرس رو داره. ضمنا از اینکه دیر اطلاع دادم عذرخواهی می کنم. این امر بخاطر مسائل امنیتی فروم بود که تازه برام اوکی شد و تونستم با ای دی خودم وارد شم و براتون پیغام بذارم. امید که همه شما دوستان هر چه زودتر ویزا رو دریافت و وارد این سرزمین شوید و اینده خودتون رو در اینجا بسازید.
خیلی خوشحال شدم که بسلامتی به مقصدتون رسیدید . ان شاالله که خدا بهترینها را براتون رقم بزنه

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: endeavour ، M.d ، zohreh-gh ، mfte.teacher ، bahar101 ، 1362amin1362 ، mohammad384 ، hilda60 ، بابراس ، mfarazz
ای خدای مهربان از تو درخواست‏ مى‏كنم به حق آنان‏كه از ميان آفريده‏هايت انتخاب نمودى،و هيچكس را از ميان آفريدگانت همانند آنان قرار ندادى،بر محمّد و خاندانش درود فرست،و با من چنان كن كه سزاوار آنى،خدايا!از تو درخواست مى‏كنم به حق يگانگى بزرگ‏تر الهى،و مقام تابنده محمّدى،و جايگاه برتر علوى،و به تمام آنچه به آن بر بندگانت حجّت نهادى،و به حق‏ آن نامى كه از آفريدگان خود پنهان داشتى،كه از تو جز براى تو اظهار نگردد،بر محمّد و خاندانش درود فرست و براى من در كارم گشايش و راه نجاتى قرار ده،و از جهاتى كه گمان مى‏برم و يا گمان نمى‏برم مرا روزى ده‏ همانا تو هركه را بخواهى بى‏حساب روزى مى‏دهی.
خدایا ای بزرگ بخشنده تو را به حق معصومینت قسم میدهم عاقبت من و تمامی دوستان منتظرم را ختم به خیر گردان. دل هیچ امیدواری را ناامید نکن. الهی آمین یا رب العالمین
کیس نامبر: سه هزارو . . . / تعداد افراد کیس چهارنفر. مصاحبه نیمه اول مارچ ابوظبی. برنده اصلی خانمم. کلیر خانم و بچه ها بعد از بیست و پنج روز. خودم AP ، و سرانجام با عنایت خداوند متعال در تاریخ 26 جولای با ایمیل از طرف سفارت و تماس به موبایلم کلیر شدم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان