کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-20 ساعت 20:27)Marmad نوشته:  فکر میکنین امشب خبری بشه؟

تا الان که خبری نبود اگه سیل نره
ابوظبیBig Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: M.d ، bahar101 ، reasonable ، آزاده_امین ، 1362amin1362 ، nora-nora ، farrokh33 ، بابراس ، moj21
(2015-07-20 ساعت 17:59)mfte.teacher نوشته:  یه آپ الکی دیگه برای ایمیلی که 15 جولای فرستاده بودم.
آقا من دارم از رو میرم اگر کسی متنی سراغ داره برام بفرسته میخام رو شونو کم کنم. من 15 مارچ مصاحبه داشتم. و مثلا قرار بود ۴-۳ ماهه کلیر بشم. ۲ جولای هم کلیر شده بودم اما ۳ جولای ما رو برگردوندن سر خان اول.
ممنون از همراهی تون
128 روز در انتظار
سلام دوست عزیز نگران نباش به این زودی کلیر میشید .فقط یک سوال برنده خودت بودی یا همسرتون ؟اگر خودتون برنده بودید کل خانواده باید منتظر بمونن تا شما کلیر بشید ولی اگه همسرتون برنده باشن ودر2جولای کلیر شدید به احتمال زیاد خانمتون وکوچیکه کلیر شدن وویزاشون آماده است واین کلیرنس خودت است که در3جولای نوشته .بهتره به جا نامه نگاری یک سفر بری ابوظبی پاسپورتها رو بدی سفارت اگه درست حدس زده باشم تو پاسپورتای همسر وکوچیکه ویزا میزنن وپاسپورت شما رو بدون ویزا پس میدن تا نوبت کلیر تون برسه .به عنوان تجربه :سال 2012 برا ویزای توریستی رفتیم دبی مصاحبه خانم وکوچیکه یکضرب ولی من کلیرنس خوردم .ویزای همسر وکوچیکه رو نگرفتیم واومدیم ایران تا وقتی من کلیر شدم ویزاهارو با هم بگیریم حدود70روز بعد ایمیلی اومد که هر چه زودتر بیایید کنسولگری برا گرفتن ویزا ومتن ایمیل (هر چه سریعتر )رو تاکید داشت با عجله بلیط گرفتم ورفتم دبی .بماند که آنقدر باعجله رفتم که تعطیلی سفارت رو متوجه نشدم خلاصه بعد از دو روز ماندن در دبی فردایش رفتم کنسولگری وپاسپورت ها رو دادم واومدم هتل عصر همان روز مامور پست آمد هتل و پاسپورت بدون ویزایم رو داد دستم .برگه صورتی ضمیمه اش بود که نوشته بود پروسه ویزای شما هنوز به اتمام نرسیده وباید منتظرباشید .پاسپورت همسر وکوچیکه 3روز بعد با ویزا اومدهتل .باز بماند که با دردسر وهزینه زیاد تونستم بلیط و هتل رو تمدید کنم .بعد از گرفتن ویزاهای خانواده اومدم ایران .چند روز بعد ایمیلی اومد که کلیر شدی وویزات اماده است .....اگر خانمتون برنده اصلی هست به نظر من ضرر نداره یک سفری بری واون ایمیل اولی رو که نوشته بود کلیر شدید نشون بدید شاید حدس من درست باشه وویزای خانواده آماده باشه .شاد باشید
راستی دیدین گفتن سیل میاد !! خخخخ
(2015-07-20 ساعت 22:34)SAMBAR نوشته:  چند تا از دوستان بودن که از ۳ماه اول باقی موندن به اسم فریبرز و مرداد خیلی وقته ازشون خبری نیست کلیر شدن به سلامتی. خبری دارید؟

ما فعلا فقط سردمون شده تقريبا دو هفته ديگه فريز ميشيم ميره پي كارش [emoji3]

Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: ریحانا ، farrokh33 ، 1362amin1362 ، بابراس ، SAMBAR ، mfte.teacher ، moj21
سایت ارمنستان بعدیکهفته فقط دو کیس غیرلاتاری اعلام کرده امروز.
کاش زودتر اون سرعتی که ماه های پایانی به کارکلیر میدهند آغاز بشه
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-07-20 ساعت 20:27)Marmad نوشته:  فکر میکنین امشب خبری بشه؟

عزیز جان کلرنس چیه برگه چیه؟؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، بابراس ، moj21
(2015-07-20 ساعت 22:01)annahitaa نوشته:  تاريخ انقضاي كيس يعني چه؟

یعنی تا اون تاریخ بایستی به سفارت جهت ارایه پاسپورت اقدام کنی که ویزا درآن پرینت بشه.
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: reasonable ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، moj21
دوستان سلام
من یه موردی خیلی ذهنمو درگیر کرده ، هر چند بعد مصاحبه تو سایت سیس چند تا آپدیت داشتم، اما تو سایت سفارت آنکارا هنوز وضعیت رو ی حالت قبل از مصاحبست و زده Interview Schedule به نظر شما این عادیه یعنی از روی تنبلی تغییرش ندادن یا مورد دیگه ای هست، البته من چند تا کیس بالا و پایینم که تقریبا با هم مصاحبه داشتیم چک کردم دیدم بعضی ها آپدیت شدن بعضی هم مثل من هستن به نظر دوستان چه کار کنم
ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮐﯿﺲ: 2015AS000053XX | سفارت : آنکارا | تعداد افراد کیس : 3 نفر |رویت قبولی : May 1 | فرستادن مدارک : June 12 | تاریخ کارنت : 14 April | نامه دوم : April 24| مصاحبه : June 3 | وضعیت مصاحبه : AP SadSad آپدیت ها : 3 ، 8 ، 9 June کل کیس | June 12 نفر اول و دوم | 7 July فقط نفر دوم | 6 آگوست شبانه نفر اصلی | 8 و 11 آگوست به خاطر ایمیل پیگیری | 13 آگوست شبانه نفر اصلی | 14 آگوست کل کیس و تبدیل / به or | دریافت ایمیل کلیر شدن 18 آگوست|صدور ویزا : 24 آگوست | دریافت ویزا از پست : 25 آگوست
تشکر کنندگان: reasonable ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، بابراس ، moj21
این تاپیک قوی ترین گسترده ترین و به روز ترین تاپیک مهاجرسراست.

تشکر کنندگان: SAAM_60 ، bahar101 ، reasonable ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، mfte.teacher ، moj21
(2015-07-20 ساعت 22:38)رضا2015 نوشته:  راستی دیدین گفتن سیل میاد !! خخخخ

رضا 2015
مدیرجان سلام
خواستم ایمیل بزنم ابوظبی پاک یادم رفته لینکشو داری واسم بزاری
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

(2015-07-20 ساعت 22:36)farrokh33 نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 17:59)mfte.teacher نوشته:  یه آپ الکی دیگه برای ایمیلی که 15 جولای فرستاده بودم.
آقا من دارم از رو میرم اگر کسی متنی سراغ داره برام بفرسته میخام رو شونو کم کنم. من 15 مارچ مصاحبه داشتم. و مثلا قرار بود ۴-۳ ماهه کلیر بشم. ۲ جولای هم کلیر شده بودم اما ۳ جولای ما رو برگردوندن سر خان اول.
ممنون از همراهی تون
128 روز در انتظار
سلام دوست عزیز نگران نباش به این زودی کلیر میشید .فقط یک سوال برنده خودت بودی یا همسرتون ؟اگر خودتون برنده بودید کل خانواده باید منتظر بمونن تا شما کلیر بشید ولی اگه همسرتون برنده باشن ودر۲جولای کلیر شدید به احتمال زیاد خانمتون وکوچیکه کلیر شدن وویزاشون آماده است واین کلیرنس خودت است که در۳جولای نوشته .بهتره به جا نامه نگاری یک سفر بری ابوظبی پاسپورتها رو بدی سفارت اگه درست حدس زده باشم تو پاسپورتای همسر وکوچیکه ویزا میزنن وپاسپورت شما رو بدون ویزا پس میدن تا نوبت کلیر تون برسه .به عنوان تجربه :سال ۲۰۱۲ برا ویزای توریستی رفتیم دبی مصاحبه خانم وکوچیکه یکضرب ولی من کلیرنس خوردم .ویزای همسر وکوچیکه رو نگرفتیم واومدیم ایران تا وقتی من کلیر شدم ویزاهارو با هم بگیریم حدود70روز بعد ایمیلی اومد که هر چه زودتر بیایید کنسولگری برا گرفتن ویزا ومتن ایمیل (هر چه سریعتر )رو تاکید داشت با عجله بلیط گرفتم ورفتم دبی .بماند که آنقدر باعجله رفتم که تعطیلی سفارت رو متوجه نشدم خلاصه بعد از دو روز ماندن در دبی فردایش رفتم کنسولگری وپاسپورت ها رو دادم واومدم هتل عصر همان روز مامور پست آمد هتل و پاسپورت بدون ویزایم رو داد دستم .برگه صورتی ضمیمه اش بود که نوشته بود پروسه ویزای شما هنوز به اتمام نرسیده وباید منتظرباشید .پاسپورت همسر وکوچیکه ۳روز بعد با ویزا اومدهتل .باز بماند که با دردسر وهزینه زیاد تونستم بلیط و هتل رو تمدید کنم .بعد از گرفتن ویزاهای خانواده اومدم ایران .چند روز بعد ایمیلی اومد که کلیر شدی وویزات اماده است .....اگر خانمتون برنده اصلی هست به نظر من ضرر نداره یک سفری بری واون ایمیل اولی رو که نوشته بود کلیر شدید نشون بدید شاید حدس من درست باشه وویزای خانواده آماده باشه .شاد باشید

اصلا این جوری نیست تا کیس اصلی کلیر نشه ویزای بقیه رو نمیدن کیس شما توریستی بوده و کاملا متفاوت هست
من فکر میکنم 5شنبه و جمعه یکسری اپدیتی و کلیری تو انکارا داشته باشیم.اگه تو این دوره هم من نباشم کلا میرم پی کارم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: satanicboy1 ، bahar101 ، reasonable ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، بابراس ، moj21
اخه وقتی از بچه های واشنگتن خبری نیست سفارت ها چجوری کلیر کنن. الان بزرگترین مشکل اینه که خبری از ینگی دنیا نیست نمیدونم واقعا چرا تعطیل کردن
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

(2015-07-20 ساعت 22:10)nora-nora نوشته:  [quote='Atis'

ما هم به تاريخ ٢٠ جولاي كل كيس اپ شديم !
این که تبریک کلیر رو داره دوست جان
[/quote]
واقعا نورا جان؟ اميدواريم!
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، ریحانا ، بابراس ، moj21
(2015-07-20 ساعت 23:14)p00ya2001 نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 22:38)رضا۲۰۱۵ نوشته:  راستی دیدین گفتن سیل میاد !! خخخخ

رضا ۲۰۱۵
مدیرجان سلام