کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
ممنون برادر
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

تشکر کنندگان: smpf ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، بابراس ، moj21
خداوکیلی تو همه عمرم اینقدر بلاتکلیف نبودم که نتونم برای ساده ترین مسایل زندگی تصمیم بگیرم
خدایا راحتمون کن از انتظار
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
(2015-07-20 ساعت 23:21)aria802 نوشته:  خداوکیلی تو همه عمرم اینقدر بلاتکلیف نبودم که نتونم برای ساده ترین مسایل زندگی تصمیم بگیرم
خدایا راحتمون کن از انتظار
اره بخدا ما هم همینطوری شدیم بلاتکلیفی خیلی بده

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-07-20 ساعت 23:15)SAMBAR نوشته:  من فکر میکنم ۵شنبه و جمعه یکسری اپدیتی و کلیری تو انکارا داشته باشیم.اگه تو این دوره هم من نباشم کلا میرم پی کارم.

اين كه امسال كليرنس ها خيلي طولاني شده دليلش معلوم نيست ، من كه خيلي وقته رفتم دنبال كارم اما بازم اميد دارم
ايشالا زودتر تكليف اين پارت از زندگيمونم زودتر معلوم شه كه بتونيم بهتر براي آيندمون برنامه ريزي كنيم ..Cool

اينكه رتبه من رو ١٣ مونده اصلا خوب نيست ها
دست بجنبونيد
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //

بازمانده لاتارى ٢٠١٥
(2015-07-20 ساعت 23:24)satanicboy1 نوشته:  
(2015-07-20 ساعت 23:15)SAMBAR نوشته:  من فکر میکنم ۵شنبه و جمعه یکسری اپدیتی و کلیری تو انکارا داشته باشیم.اگه تو این دوره هم من نباشم کلا میرم پی کارم.

اين كه امسال كليرنس ها خيلي طولاني شده دليلش معلوم نيست ، من كه خيلي وقته رفتم دنبال كارم اما بازم اميد دارم
ايشالا زودتر تكليف اين پارت از زندگيمونم زودتر معلوم شه كه بتونيم بهتر براي آيندمون برنامه ريزي كنيم ..Cool

اينكه رتبه من رو ١٣ مونده اصلا خوب نيست ها
دست بجنبونيد
اصلا معلوم نیست دارن چکار میکنن [emoji20] [emoji20]

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: reasonable ، smpf ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، ریحانا ، بابراس ، SAMBAR ، moj21
نميخوام خودم و شما دوستان عزيز رو نگران كنم ولي من امروز برگشتم به كليرنس سال ٢٠١٠
متاسفانه كساني كه در اخر بدون ويزا موندن اكثرا سربازي س پ بودن و ديگه نميدون تا كي بايد اميد داشته باشم ، ميدونم الان مديران عزيز ميان گير ميدن اما بايد براي آمادگي با واقعيت هم خودم رو اماده كنم ..
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //

بازمانده لاتارى ٢٠١٥
تشکر کنندگان: SAMBAR ، nora-nora ، smpf ، 1362amin1362 ، khalilkhah ، bahar101 ، farrokh33 ، mel ، ARSAMNEW ، بابراس ، moj21
(2015-07-20 ساعت 23:49)satanicboy1 نوشته:  نميخوام خودم و شما دوستان عزيز رو نگران كنم ولي من امروز برگشتم به كليرنس سال ٢٠١٠
متاسفانه كساني كه در اخر بدون ويزا موندن اكثرا سربازي س پ بودن و ديگه نميدون تا كي بايد اميد داشته باشم ، ميدونم الان مديران عزيز ميان گير ميدن اما بايد براي آمادگي با واقعيت هم خودم رو اماده كنم ..
والا ما که سربازی هم نداشته همسرم نگرانیم

آخرین آپدیت 19 August

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: Marmad ، 1362amin1362 ، smpf ، bahar101 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، بابراس ، moj21
دوستان عزيز
شب همگي بخير
الان سايت ابوظبي رو چك كردم و گفته كه در واقع ويزا اماده براي صدوره و بايد بريم براي دريافت ويزا سفارت
ميخواستم بسيار تشكر كنم از مديران وهمه ي اعضاي اين سايت كه كلا بسيار ازشون ياد گرفتم و باز هم استفاده خواهم كرد
و خلاصه اميدوارم همه ي خانواده هايي كه نصفه نيمه ويزا گرفتن به ارزوشون برسن و با هم راهي ديار غربت بشن .
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
(2015-07-20 ساعت 15:40)Aghaman نوشته:  آخیش
بالاخره امشب راحت میخوابم
تازه همین الان پاسپورت با ویزای خوشگلش به همراه پاکت دم بریده رسید TongueTongue
کم مونده بود دق کنم
این انتظار پیکاپ وحشتناک تر از دوره ی کلیرنسه
انشالله همتون زود زود ویزاهاتون رو بگیرید
بازم آخیشششششششششششششششششششششش
داشتم پیر میشدما

بهتون تبریک میگم خدا یا هر چه زودتر دل ما منتظران رو هم شاد کن
شماره کیس *** 2015AS4 /سفارت :ایروان / مصاحبه 2 آپریل / تعداد 3 نفر / برنده اصلی خودم/ آپدیت کل کیس :7 و 8 آپریل 24 July و 27 July/آپدیت خودم 8 آپریل و با نامه پیگیری 13 جولای , 27 July / کلیر: 27 July تمام نفرات
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، smpf ، farrokh33 ، p00ya2001 ، Aghaman ، حاجی واشنگتن ، بابراس ، SAMBAR ، moj21 ، lida55
(2015-07-20 ساعت 23:49)satanicboy1 نوشته:  نميخوام خودم و شما دوستان عزيز رو نگران كنم ولي من امروز برگشتم به كليرنس سال ٢٠١٠

كاملا حق با شماست! همونقدر كه نا اميدي بده اميد بيهوده هم بده! بايد پذيرفت كه ممكن ويزا به بعضي ها بعد ماهها انتظار نرسه پس همه دوستان حواسشون باشه اين احتمال رو يه گوشه ذهنشون بذارن و هميشه همه گزينه ها رو روي ميز نگه دارند! اين خيلي عاقلانه تره

Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: SAMBAR ، satanicboy1 ، nora-nora ، 1362amin1362 ، raminvet ، smpf ، bahar101 ، farrokh33 ، p00ya2001 ، mel ، ARSAMNEW ، rbrb-2015 ، بابراس ، reasonable ، moj21
امروز که روز خوبی بود هم چند تا آپدیت خوب داشتند دوستان ،هم چند تا کلیری
انشالله تک تک کلیر میشیم و از این تاپیک میریم تاپیک سفر به آمریکا و اونجا را میترکونیم
دوستان آماده باشید واسه کلیری و هووورااااا ................بار و بندیلو ببند این تاپیک دیگه جای تو نیست......اولم مدیر جان و نصف و نیمه ها و کسانی که خیلی وقته منتظرند
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
(2015-07-21 ساعت 00:00)Atis نوشته:  دوستان عزيز
شب همگي بخير
الان سايت ابوظبي رو چك كردم و گفته كه در واقع ويزا اماده براي صدوره و بايد بريم براي دريافت ويزا سفارت
ميخواستم بسيار تشكر كنم از مديران وهمه ي اعضاي اين سايت كه كلا بسيار ازشون ياد گرفتم و باز هم استفاده خواهم كرد
و خلاصه اميدوارم همه ي خانواده هايي كه نصفه نيمه ويزا گرفتن به ارزوشون برسن و با هم راهي ديار غربت بشن .

و ضمنا از دوستاني كه لطف كردن و رتبه دادن بسيار ممنونم
سرحال و شاد و سلامت باشين
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
(2015-07-21 ساعت 00:33)Atis نوشته:  
شب همگي بخير

هووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: M.d ، 1362amin1362 ، samane1363 ، smpf ، Atis ، bahar101 ، farrokh33 ، حاجی واشنگتن ، بابراس ، moj21 ، nimanoush
(2015-07-21 ساعت 00:33)Atis نوشته:  
شب همگي بخير

هووووورراااااا ،تبرییییییییییک
دوستان مواظب باشید که انشالله سیل کلیری و هوورااایی و آلوورائی داره میاااااااد
خدا خیلی بزرررررررگه
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
شب همگي بخير
دیدیییییییییییییییییییییییییییییی گفففففففففففففففففففففففتتتتتتممممممممممممممممممممممم
هووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان