موضوعها: 0
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
تبرررررررررررررررررررریییییییییییییییییییییییک
تبرییییییییییییییییییییییییییییییییییک
... تبریک به دوستانی که کلیر شدن ... واقعا از صمیم قلبم خوشحال شدم که دوستانی مثل آقای امریکایی و آقا پویا
کلیر شدن
برای بقیه همقطاران و منتظران مخصوصا کیس های نصفه و نیمه و همسر من از ته دلتون دعا کنید
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
خب به سلامتی عزیزای من، دوستان گل که حتی شاید اسامی هم رو نمیدونیم ... امروز بعد از مدتها خوشحالی رو از عمق وجودم تجربه کردم. اول برای دوستان گلم که کلییر شدند و من خیلی چشم به راه ویزاشون بودم و دوم هم خودم. از ته ته دلم برای تک تک بچه هایی که با چشم نگران منتظر آپ و کلییر شدن هستند دعا می کنم و مطمئن هستم خبرهای خوب در راهه! فقط صبر و پایداری میخواد!
بهداد عزیز (که از راهکارهاش نهایت استفاده رو کردم)، تیچر جان (که کلی چشم به راه ویزاش هستم)، خانم لاله (که روحیه و اطلاعات مثال زدنی داشتند)، بهجت خانوم (که روحیشون برام الهام بخش بود)، پویا (که تو یه روز با هم مصاحبه داشتیم و من چشم انتظار ویزاش بودم)، عجب1 (که رفت و انرژی بهمون داد)، آی اکسپت (که بمب انرژی بوده و هست) رضا2015 (که مدیریت بحران و استرسش برام درس بود)، خلیلخواه (با تحلیل های درجه یکش)، رادوین عزیز (که با همه مشغله هاش امید رو بهم منتقل می کرد و همه کیس های نصفه نیمه که تو تنهایی براشون کلی غصه خوردم ... و همه و همه (شرمنده اگر اسمی از قلم افتاد). از اینکه هستید و من هم در کنارتونم باعث امید و دلگرمیه ماست.
فاصله تغییر آپ 20 مارچ (دوست داشتنی) تا کلییر شدن 2 روز بود. پس امید فراموش نشه.
من حالا حالاها تصمیم ندارم از این تاپیک جدا بشم چون روح جمعی دوستان اینجا برام الهام بخش بوده و خواهد بود. به قول یکی از بچه های 2014، شدیدا از پاسخ به سوالات شما کیف میکنم.
شماره کیس: 2015AS000004xxx / تاریخ روئت قبولی در سایت:2May / ارسال فرم ها: 31 May / سفارت: آنکارا ____ تغییر به ____ ابوظبی / کارنت: 9 Jan / تاریخ مصاحبه: March / همسر و فرزند یکضرب / خودم: AP آپدیت 20 مارچ، 24 جولای / کلییر: 26 جولای / مقصد: هیوستون
«خوشبختی و عشق را به بها دهند و نه بهانه!»
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من نمیتونم پیام خصوصی بدم، چون25 ارسال میخواد، کیس نامبرمو چطور بگم که اگر بتونین کلیر من و همسرمو هم زود تر بهمون بگین
نفراصلی همسرم،سرباز معلم، نیروی انتظامی،تدریس خصوصی زبان، تاریخ مصاحبه 10 جون ابو ظبی، کیس نامبر:2015AS564x
اپدیت نفراصلی:10، 26، 30 jul21،26,□□ jun (شبانه)،28jul(سفارت)□□4و 10 آگوست□□8سپتامبر در جواب ایمیل، 9سپتامبر با/، 10 سپتامبر باOR
اپدیتهای خودم:10، 26، 30 jun(شبانه) □□26 jul(سفارت)، □□10آگوست، 10سپتامبر با/
کلیرنس:10سپتامبر♥♥♥♥♥
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-26 ساعت 17:31)takin2015 نوشته: خب به سلامتی عزیزای من، دوستان گل که حتی شاید اسامی هم رو نمیدونیم ... امروز بعد از مدتها خوشحالی رو از عمق وجودم تجربه کردم. اول برای دوستان گلم که کلییر شدند و من خیلی چشم به راه ویزاشون بودم و دوم هم خودم. از ته ته دلم برای تک تک بچه هایی که با چشم نگران منتظر آپ و کلییر شدن هستند دعا می کنم و مطمئن هستم خبرهای خوب در راهه! فقط صبر و پایداری میخواد!
بهداد عزیز (که از راهکارهاش نهایت استفاده رو کردم)، تیچر جان (که کلی چشم به راه ویزاش هستم)، خانم لاله (که روحیه و اطلاعات مثال زدنی داشتند)، بهجت خانوم (که روحیشون برام الهام بخش بود)، پویا (که تو یه روز با هم مصاحبه داشتیم و من چشم انتظار ویزاش بودم)، عجب۱ (که رفت و انرژی بهمون داد)، آی اکسپت (که بمب انرژی بوده و هست) رضا۲۰۱۵ (که مدیریت بحران و استرسش برام درس بود)، خلیلخواه (با تحلیل های درجه یکش)، رادوین عزیز (که با همه مشغله هاش امید رو بهم منتقل می کرد و همه کیس های نصفه نیمه که تو تنهایی براشون کلی غصه خوردم ... و همه و همه (شرمنده اگر اسمی از قلم افتاد). از اینکه هستید و من هم در کنارتونم باعث امید و دلگرمیه ماست.
فاصله تغییر آپ 20 مارچ (دوست داشتنی) تا کلییر شدن ۲ روز بود. پس امید فراموش نشه.
من حالا حالاها تصمیم ندارم از این تاپیک جدا بشم چون روح جمعی دوستان اینجا برام الهام بخش بوده و خواهد بود. به قول یکی از بچه های ۲۰۱۴، شدیدا از پاسخ به سوالات شما کیف میکنم.
درسته که همدیگه رو نمیشناسیم اما همین که میدونیم یکی هست که کلییر شدنمون براش خیلی خوشحالی به همراه داره برامون کافیه و خوشحالم از اینکه کلییر شدید و هنوز این تاپیک رو ترک نکردید
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-26 ساعت 17:31)takin2015 نوشته: خب به سلامتی عزیزای من، دوستان گل که حتی شاید اسامی هم رو نمیدونیم ... امروز بعد از مدتها خوشحالی رو از عمق وجودم تجربه کردم. اول برای دوستان گلم که کلییر شدند و من خیلی چشم به راه ویزاشون بودم و دوم هم خودم. از ته ته دلم برای تک تک بچه هایی که با چشم نگران منتظر آپ و کلییر شدن هستند دعا می کنم و مطمئن هستم خبرهای خوب در راهه! فقط صبر و پایداری میخواد!
بهداد عزیز (که از راهکارهاش نهایت استفاده رو کردم)، تیچر جان (که کلی چشم به راه ویزاش هستم)، خانم لاله (که روحیه و اطلاعات مثال زدنی داشتند)، بهجت خانوم (که روحیشون برام الهام بخش بود)، پویا (که تو یه روز با هم مصاحبه داشتیم و من چشم انتظار ویزاش بودم)، عجب۱ (که رفت و انرژی بهمون داد)، آی اکسپت (که بمب انرژی بوده و هست) رضا۲۰۱۵ (که مدیریت بحران و استرسش برام درس بود)، خلیلخواه (با تحلیل های درجه یکش)، رادوین عزیز (که با همه مشغله هاش امید رو بهم منتقل می کرد و همه کیس های نصفه نیمه که تو تنهایی براشون کلی غصه خوردم ... و همه و همه (شرمنده اگر اسمی از قلم افتاد). از اینکه هستید و من هم در کنارتونم باعث امید و دلگرمیه ماست.
فاصله تغییر آپ 20 مارچ (دوست داشتنی) تا کلییر شدن ۲ روز بود. پس امید فراموش نشه.
من حالا حالاها تصمیم ندارم از این تاپیک جدا بشم چون روح جمعی دوستان اینجا برام الهام بخش بوده و خواهد بود. به قول یکی از بچه های ۲۰۱۴، شدیدا از پاسخ به سوالات شما کیف میکنم.
مباركه انشالله ،شما سربازي كجا بوديد
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
توی فاصله 13:30امروزتا همین الان که سیس روچک کردم ،دیدم تمام نفرات ما اپ 26جولای خوردیم! !!!!!!!
اپ قبلی 24جولای برای همسرم فقط بوده که نفراصلیه!
یعنی خدابخواهد داریم کلیر میشیم؟ لطفا دوستان آژانسهایی که سریع ویزا میگیرن رومعرفی کنند ،چون موقع ویزای توریستیم که Fbiچکم بعداز دوهفته اومد، وقتی پاسها رو برای ویزا فرستادیم ،گفتندانگشت نگاریم خوب نیست وبرای صدور ویزا دوباره باید برم انگشت نگاری. این دفعه هم موقع انگشت نگاری خانمه هردستم رو چندبار اسکن کرد واخرش خیلی راضی نبود(امان از خانه داری وکار بدون دستکش)برای همین میترسم دوباره همون بلا سرم بیاد.
پیشاپیش ازراهنماییتون ممنونم
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
خدايا به كيسهاي مونده از ١٧ آپريل يك نظري عطا بفرما.
الهي آمين
خدايا افيسر را از شر تيچر رها بفرما
الهي آمين
خدايا قريشي را كلير بفرما
الهي آمين
خدايا كيسي از ايران باقي نمونه
بگو الهي آمين
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه