موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-26 ساعت 17:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-26 ساعت 17:56 توسط mfte.teacher.)
(2015-07-26 ساعت 17:51)Shaft نوشته: خدايا به كيسهاي مونده از ١٧ آپريل يك نظري عطا بفرما.
الهي آمين
خدايا افيسر را از شر تيچر رها بفرما
الهي آمين
خدايا قريشي را كلير بفرما
الهي آمين
خدايا كيسي از ايران باقي نمونه
بگو الهي آمين
مورد دوم رو یه امین بلند عنایت بفرمایین
تازه یه موردی رو نگفتم این یکی خیلی داغه
دیروز بازم ایمیل زدم، امروز صب جوابش اومد بدون اپدیت
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-26 ساعت 17:53)rbrb-2015 نوشته: (2015-07-26 ساعت 17:50)moj21 نوشته: سلام دوستان
توی فاصله 13:30امروزتا همین الان که سیس روچک کردم ،دیدم تمام نفرات ما اپ 26جولای خوردیم! !!!!!!!
اپ قبلی 24جولای برای همسرم فقط بوده که نفراصلیه!
یعنی خدابخواهد داریم کلیر میشیم؟ لطفا دوستان آژانسهایی که سریع ویزا میگیرن رومعرفی کنند ،چون موقع ویزای توریستیم که Fbiچکم بعداز دوهفته اومد، وقتی پاسها رو برای ویزا فرستادیم ،گفتندانگشت نگاریم خوب نیست وبرای صدور ویزا دوباره باید برم انگشت نگاری. این دفعه هم موقع انگشت نگاری خانمه هردستم رو چندبار اسکن کرد واخرش خیلی راضی نبود(امان از خانه داری وکار بدون دستکش)برای همین میترسم دوباره همون بلا سرم بیاد.
پیشاپیش ازراهنماییتون ممنونم
به به مبارکا باشه
مبارکه ...منتظر ایمیل و تماس تلفنی باش
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-26 ساعت 17:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-26 ساعت 18:01 توسط mfte.teacher.)
(2015-07-26 ساعت 17:53)rbrb-2015 نوشته: (2015-07-26 ساعت 17:50)moj21 نوشته: سلام دوستان
توی فاصله 13:30امروزتا همین الان که سیس روچک کردم ،دیدم تمام نفرات ما اپ 26جولای خوردیم! !!!!!!!
یعنی خدابخواهد داریم کلیر میشیم؟ لطفا دوستان آژانسهایی که سریع ویزا میگیرن رومعرفی کنند ،چون موقع ویزای توریستیم که Fbiچکم بعداز دوهفته اومد، وقتی پاسها رو برای ویزا فرستادیم ،گفتندانگشت نگاریم خوب نیست وبرای صدور ویزا دوباره باید برم انگشت نگاری. این دفعه هم موقع انگشت نگاری خانمه هردستم رو چندبار اسکن کرد واخرش خیلی راضی نبود(امان از خانه داری وکار بدون دستکش)برای همین میترسم دوباره همون بلا سرم بیاد.
به به مبارکا باشه
مژی جان شمام کارتون تموم شد خانم. هوووووووووووورررررررراااااااااااااا
راستی رضا خان اونجا آفیسر هنوز دم دستته. ازش بپرس این review ما تموم نشد
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-07-26 ساعت 18:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-26 ساعت 18:03 توسط varchandi.)
تبریک میگم به دوستای خوب
پویا
ممل آمریکایی
تکین
اگه دوست دیگه ای هم بوده تبریک می گم و شرمندم که فراموش کردم
هووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااا
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-26 ساعت 18:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-26 ساعت 18:11 توسط mkamyab.)
(2015-07-26 ساعت 17:31)takin2015 نوشته: خب به سلامتی عزیزای من، دوستان گل که حتی شاید اسامی هم رو نمیدونیم ... امروز بعد از مدتها خوشحالی رو از عمق وجودم تجربه کردم. اول برای دوستان گلم که کلییر شدند و من خیلی چشم به راه ویزاشون بودم و دوم هم خودم. از ته ته دلم برای تک تک بچه هایی که با چشم نگران منتظر آپ و کلییر شدن هستند دعا می کنم و مطمئن هستم خبرهای خوب در راهه! فقط صبر و پایداری میخواد!
بهداد عزیز (که از راهکارهاش نهایت استفاده رو کردم)، تیچر جان (که کلی چشم به راه ویزاش هستم)، خانم لاله (که روحیه و اطلاعات مثال زدنی داشتند)، بهجت خانوم (که روحیشون برام الهام بخش بود)، پویا (که تو یه روز با هم مصاحبه داشتیم و من چشم انتظار ویزاش بودم)، عجب۱ (که رفت و انرژی بهمون داد)، آی اکسپت (که بمب انرژی بوده و هست) رضا۲۰۱۵ (که مدیریت بحران و استرسش برام درس بود)، خلیلخواه (با تحلیل های درجه یکش)، رادوین عزیز (که با همه مشغله هاش امید رو بهم منتقل می کرد و همه کیس های نصفه نیمه که تو تنهایی براشون کلی غصه خوردم ... و همه و همه (شرمنده اگر اسمی از قلم افتاد). از اینکه هستید و من هم در کنارتونم باعث امید و دلگرمیه ماست.
فاصله تغییر آپ 20 مارچ (دوست داشتنی) تا کلییر شدن ۲ روز بود. پس امید فراموش نشه.
من حالا حالاها تصمیم ندارم از این تاپیک جدا بشم چون روح جمعی دوستان اینجا برام الهام بخش بوده و خواهد بود. به قول یکی از بچه های ۲۰۱۴، شدیدا از پاسخ به سوالات شما کیف میکنم.
مبارک باشه با آرزوی موفقیت و سلامتی در مراحل بعدی زندگی برای شما
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-26 ساعت 18:03)mkamyab نوشته: (2015-07-26 ساعت 17:31)takin2015 نوشته: خب به سلامتی عزیزای من، دوستان گل که حتی شاید اسامی هم رو نمیدونیم ... امروز بعد از مدتها خوشحالی رو از عمق وجودم تجربه کردم. اول برای دوستان گلم که کلییر شدند و من خیلی چشم به راه ویزاشون بودم و دوم هم خودم. از ته ته دلم برای تک تک بچه هایی که با چشم نگران منتظر آپ و کلییر شدن هستند دعا می کنم و مطمئن هستم خبرهای خوب در راهه! فقط صبر و پایداری میخواد!
بهداد عزیز (که از راهکارهاش نهایت استفاده رو کردم)، تیچر جان (که کلی چشم به راه ویزاش هستم)، خانم لاله (که روحیه و اطلاعات مثال زدنی داشتند)، بهجت خانوم (که روحیشون برام الهام بخش بود)، پویا (که تو یه روز با هم مصاحبه داشتیم و من چشم انتظار ویزاش بودم)، عجب۱ (که رفت و انرژی بهمون داد)، آی اکسپت (که بمب انرژی بوده و هست) رضا۲۰۱۵ (که مدیریت بحران و استرسش برام درس بود)، خلیلخواه (با تحلیل های درجه یکش)، رادوین عزیز (که با همه مشغله هاش امید رو بهم منتقل می کرد و همه کیس های نصفه نیمه که تو تنهایی براشون کلی غصه خوردم ... و همه و همه (شرمنده اگر اسمی از قلم افتاد). از اینکه هستید و من هم در کنارتونم باعث امید و دلگرمیه ماست.
فاصله تغییر آپ 20 مارچ (دوست داشتنی) تا کلییر شدن ۲ روز بود. پس امید فراموش نشه.
من حالا حالاها تصمیم ندارم از این تاپیک جدا بشم چون روح جمعی دوستان اینجا برام الهام بخش بوده و خواهد بود. به قول یکی از بچه های ۲۰۱۴، شدیدا از پاسخ به سوالات شما کیف میکنم.
مبارک باشه با آرزوی موفقیت و سلامتی در مراحی بعدی زندگی برای شما
ممنون عزیز ایشالا هر جا که هستی موفق باشی و سلامت
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-26 ساعت 18:03)mkamyab نوشته: (2015-07-26 ساعت 17:31)takin2015 نوشته: خب به سلامتی عزیزای من، دوستان گل که حتی شاید اسامی هم رو نمیدونیم ... امروز بعد از مدتها خوشحالی رو از عمق وجودم تجربه کردم. اول برای دوستان گلم که کلییر شدند و من خیلی چشم به راه ویزاشون بودم و دوم هم خودم. از ته ته دلم برای تک تک بچه هایی که با چشم نگران منتظر آپ و کلییر شدن هستند دعا می کنم و مطمئن هستم خبرهای خوب در راهه! فقط صبر و پایداری میخواد!
مبارک باشه با آرزوی موفقیت و سلامتی در مراحل بعدی زندگی برای شما
تکین جان
تبریک میگم . موفق باشی و کاملا باهات موافقم دل کندن از این تاپیک و اعضاء گلش غیرممکن.
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا : 30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر** انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-26 ساعت 16:07)p00ya2001 نوشته: دوستان من تو 140 روز كلير شدم
پويا جان. دوست خوبم. خيلي خيلي خوشحالم برات و بهت تبريك مي گم و واقعاً صبوريت مثال زدني هست. شما دلت پاكه واسه ما هم دعاكن.
يا علي
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-26 ساعت 18:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-26 ساعت 18:40 توسط 2015reza.)
دوستان گلم، الان حدود ده روزی هست که با نام کاربری خودم ، نمیتونستم وارد تاپیک کلیرنس بشم. هر راهی رو رفتم ،به در بسته خوردم و افسوس اینکه ستاره ها و رتبه ها همه پر زدن. به رضاجان مدیر عزیز هم خیلی زحمت دادم.الان نامیدانه و اتفاقی ( همونطور که هر روز سیس رو چک می کنم) اومدم و با کمال تعجب دیدم که مثل گذشته دوباره با نام کاریری خودم وارد تاپیک شدم و ستاره ها و رتبه های شما دوستان گل که هر کدومش برام یه دنیا ارزش داره، سر جاشه این یه هورای کوچولو برای خودم، ویه هورای بزرگ برای سوپرکلیر اخیر ، چه خبره اینجا هورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
بچه های عزیز کلیرشده و آپ شده، خیلی تبریک می گم به همتون. خیلی خوشحالم و دعا کنید همونطور که امروز من به این تاپیک reconnect شدم، یه روزم ایمیل کلیرم رو دریافت کنم البته با همه شما عزیزان.
◄شماره كيس: ***2015AS00002
◄سفارت: آنكارا
◄ تاريخ مصاحبه: 4 می
◄نتیجه مصاحبه : AP ... آپدیت واقعي: 4 می(1،2،3) - 6 می(1،2،3)- 7 می(1،2)- 19 مي (1)
◄نتيجه :انتخاب راهي غير از مهاجرت براي پيشرفت.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-26 ساعت 12:56)mamal amrikaei نوشته: خدایا شکرت. خدایا شکرت. خدایا شکرت. بالاخره امروز ایمیل کلیر منم اومد. از سفارت هم بهم زنگ زدن گفتن تا آخر جولای پاسپورتتو بفرست. وقت کمه. راهنمایی میخوام. آرزو دارم همه تون خصوصا آقا رضای عزیزم هرچه زودتر کلیر بشین. بازم خدا رو شکر میکنم و سجده شکر بجا میارم.
ممل آمريكايي عزيز. دوست گرامي. خيلي خيلي بهت تبريك مي گم و از ته دل برات خوشحالم. مباركت باشه
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
ممل امریکایی عزیز تبریییک, مبارکت باشه
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد 2 نفر
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-26 ساعت 17:59)mfte.teacher نوشته: (2015-07-26 ساعت 17:53)rbrb-۲۰۱۵ نوشته: (2015-07-26 ساعت 17:50)moj21 نوشته: سلام دوستان
به به مبارکا باشه
مژی جان شمام کارتون تموم شد خانم. هوووووووووووورررررررراااااااااااااا
راستی رضا خان اونجا آفیسر هنوز دم دستته. ازش بپرس این review ما تموم نشد
تیچرجان ممنون ولی ماتوی یه روز مصاحبه داشتیم وانشالا تویه روز هم کلیر میشیم. نگران نباشید. مادعاگو هستیم
ضمنا دوستان معرفی آژانس لطفا فراموش نشه ،البته اگه سراغ دارید
شماره کیس :2015AS39XX نفراصلی همسرم
تعدادنفرات کیس :3
تاریخ مصاحبه : 15مارچ 2015
محل مصاحبه: آنکارا___»خودشون تغییربه ابوظبی
آخرین آپدیتهای سیس:22مارچ،24مارچ، 1جولای (ایمیل27جون،جواب ایمیل ظهر 1جولای،آپدیت کل کیس شب1جولای)،24جولای نفراصلی,26جولای بعدازظهر کل نفرات کیس
27جولاى كل كيس اپديت وايميل كليرى