موضوعها: 0
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی دوستان خودم منو یادشون میره که تو دعاهاشون اسم منو بیارن بنظرتون آنکارا یادش هست که من یه پرونده اونجا دارم و تقریبا 140 روز هم ازش کذشته؟؟؟؟؟
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
آژانس آواي فرشتگان،شيراز -ستارخان
خانم جعفري،بهش بگين از طرف مهدي هستيم
اسكن صفحه اول پاسپورت را واسشون ميفرستين بعد كه ويزا اومد واستون ايميل ميكنه يا خودم ميگيرم واستون ميفرستم
ويزا ٢٧٠ تومن
٠٧١٣٦٢٨٧٦٦٥
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:24)satan نوشته: وقتی دوستان خودم منو یادشون میره که تو دعاهاشون اسم منو بیارن بنظرتون آنکارا یادش هست که من یه پرونده اونجا دارم و تقریبا 140 روز هم ازش کذشته؟؟؟؟؟
امیدت به خدا باشه اون فراموشت نمیکنه 'satan' جان...
برای منمم 20 روز گذشت
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:26)M.d نوشته: آژانس آواي فرشتگان،شيراز -ستارخان
خانم جعفري،بهش بگين از طرف مهدي هستيم
اسكن صفحه اول پاسپورت را واسشون ميفرستين بعد كه ويزا اومد واستون ايميل ميكنه يا خودم ميگيرم واستون ميفرستم
ويزا ٢٧٠ تومن
٠٧١٣٦٢٨٧٦٦٥
واسه دوستاني كه نگران ويزا تك هستند
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام. حالا من ي سئوال
براي تعويض پاسپورت. اگه برم خود اداره گذرنامه به نظرتون همون روز مي دن و اينكه بايد چي بگم بهشون كه نفرستنم پليس به اضافه ده. ؟
ممنون
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-28 ساعت 12:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-28 ساعت 12:56 توسط shoj.)
با سلام به همه دوستان
دوستانی که بدنبال رسیدن ارزان به آمریکا هستن بخونن
با تبریک به کسانی که کلیر شدن و با آرزوی کلیر شدن هرچه سریعتر دوستان دیگر
من بلیط ایروان EVN به نیویورک JFK رو برای 29 آگوست از وب سایت skyscanner.net با هواپیمای الاتحاد خریدم که 384 دلار برای هر نفر و طول پرواز 21 ساعت بود و باید با کردیت یا دبیت یا گیفت کارت بخرید که ارزانترین قیمت در منطقه است درضمن برای سفر به ارمنستان هم میتونید از ترمینال غرب با 180 هزار تومان اتوبوس VIP برید ارمنستان که ویزای ارمنستان هم ۱۰ دلار میباشد و عوارض خروج زمینی هم 25+۴= 29 هزار تومن در بانک ملی مرز نوردوز واریز میکنید که کل هزینه های تقریبی سفر زمینی شما 400 هزارتومانی تا فرودگاه اونجا رو دارید.
حتما درزمان سرچ با سایت اسکای اسکنر کشورتون رو آمریکا و واحد ژول رو هم دلار تنظیم کنید که نتایج بالا مشاهده کنید
جهت اطلاع برای دوستانی که بودجه زیادی امثال من برای پرواز ندارند
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یک سوال در صورت کلیر شدن ما میخواهیم مدیکال مجدد داشته باشیم ولی چون یکی دو روز بیشتر نمی تونم مرخصی بگیرم می تونیم بریم سریع مدیکال را انجام بدیم و جواب را بگیریم و برگردیم ایران و جواب مدیکالو به همراه پاسها از آژانسی پیکاپ کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
< شماره کیس: 3XXX > ######## < تعداد افراد: 4 نفر > ######## < کنسولگری: آنکارا تفییر دادند به ابوظبی > ######## < مصاحبه: 31 مارچ 2015> ######## < کلیر 13 سپتامبر 2015> ######## << مقصد : به امید خدا سن حوزه >
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:34)ali-2015 نوشته: دوستان یک سوال در صورت کلیر شدن ما میخواهیم مدیکال مجدد داشته باشیم ولی چون یکی دو روز بیشتر نمی تونم مرخصی بگیرم می تونیم بریم سریع مدیکال را انجام بدیم و جواب را بگیریم و برگردیم ایران و جواب مدیکالو به همراه پاسها از آژانسی پیکاپ کنیم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله علي جان. مي تونيد. اگه يه هزينه بيشتر هم بديد همون روز بهتون جواب رو مي دن.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:24)satan نوشته: وقتی دوستان خودم منو یادشون میره که تو دعاهاشون اسم منو بیارن بنظرتون آنکارا یادش هست که من یه پرونده اونجا دارم و تقریبا 140 روز هم ازش کذشته؟؟؟؟؟
خدا فراموشت نکنه دوست من
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما یه ضرب گرفتیم کلی خوشحالم
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 11:23)amj7 نوشته: دوستان من به يكى از آژانس هاى مسافرتى معروف زنگ زدم،
واسه اينكه ويزا رو زودتر بگيرن،
گفتن ما ويزا رو ميگيريم اما بهتون نميديم، تا هروقت خواستيد بريد بليط رو از ما بگيريد.
عزيزانى كه تو آژانس كار ميكنن اين طبيعيه؟!
ميگفت قانونمونه.
البته چيز يدى نيست، فقط سوال شد واسم.
نه طبیعی نیس
**2016AS000 63
کنسولگری آنکارا,اعضای کیس 3نفر ,برنده اصلی خودم (خانم هستم ),ارسال فرم 260, چهاردهمmay .........خدایا راضیم به راضی تو ....
خداوندا !دستم به آسمانت نمی رسد اما تو که دستت به زمین میرسد یاریم کن ! !!
خدایا مرابه بزرگی چیزهایی که ارزانی کرده ای آگاه کن ,تا کوچکی چیزهایی که ندارم آرامشم را برهم نریزد......
نامه دعوت به مصاحبه 26مارچ ...تغییر سفارت از خود کی سی سی از آنکارا به ابوظبی ....اینترویو هفته اول می ...................خدایا شکرت :
انتیجه اینترویو خودم ودخترم تک ضرب همسرم ای پی....خدایا دوستت دارم
اولین آپدیت 10may
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:50)Memolk نوشته: سلام دوستان هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما یه ضرب گرفتیم کلی خوشحالم
مباااااااااركههههه. شرايطتت چي بود؟
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:46)varchandi نوشته: (2015-07-28 ساعت 12:24)satan نوشته: وقتی دوستان خودم منو یادشون میره که تو دعاهاشون اسم منو بیارن بنظرتون آنکارا یادش هست که من یه پرونده اونجا دارم و تقریبا 140 روز هم ازش کذشته؟؟؟؟؟
خدا فراموشت نکنه دوست من
Satanجان فراموش نشدی برادر.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
87
1 تشکر در 0 ارسال
2015-07-28 ساعت 12:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-28 ساعت 12:54 توسط varchandi.)
(2015-07-28 ساعت 12:32)1362amin1362 نوشته: دوستان سلام. حالا من ي سئوال
براي تعويض پاسپورت. اگه برم خود اداره گذرنامه به نظرتون همون روز مي دن و اينكه بايد چي بگم بهشون كه نفرستنم پليس به اضافه ده. ؟
ممنون
امین جا حتی اگه پلیس +10 بفرستنت معمولاً 2 یا 3 روزه پاس میاد
خود پلیس +10 هم راهنماییت میکنه برای تسریع کار
احتمالاً میکن حضوری برید مرکز صدور گذرنامه یافت آباد
(2015-07-28 ساعت 12:50)Memolk نوشته: سلام دوستان هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما یه ضرب گرفتیم کلی خوشحالم
هوووووووررررررررراااااااااا
مبارکه
2015AS3XXX* آنکارا ->ABU DHABI*دو نفر
ارسال فرمها: 2 Sep*کارنت شدن: 8 Nov*نامه دوم: 24 Feb*مصاحبه:26 Apr
نتیجه مصاحبه: AP
مقصد: LA
خدایا اینکه میگی از رگ گردن به من نزدیکتری در حد درک من نیست [size=medium]لطفاً بغلم کن