موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:52)varchandi نوشته: (2015-07-28 ساعت 12:32)1362amin1362 نوشته: دوستان سلام. حالا من ي سئوال
براي تعويض پاسپورت. اگه برم خود اداره گذرنامه به نظرتون همون روز مي دن و اينكه بايد چي بگم بهشون كه نفرستنم پليس به اضافه ده. ؟
ممنون
امین جا حتی اگه پلیس +۱۰ بفرستنت معمولاً ۲ یا ۳ روزه پاس میاد
خود پلیس +۱۰ هم راهنماییت میکنه برای تسریع کار
احتمالاً میکن حضوری برید مرکز صدور گذرنامه یافت آباد
محسن جان به نظرت خود اداره كل گذرنامه تو ستارخان نرم؟
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:21)varchandi نوشته: علاوه بر سفارت آنکارا فک کنم سیمون هم به خواب رفته 
من از سیمون خواستم فایل جدید بده چند بار هم گفتم ولی نداده میگه هم وقت ندارم!!!!
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:17)M.d نوشته: دوستان عزيز:
١.براي پيكاپ پاسپورت +برگه اي كه روز مصاحبه بهتون دادند+كپي ايميل جهت اطمينان لازم هست
٢.آژانس اورانوس و چند تا ديگه كه دوستان قبلا انجام دادند و مطمئن باشه خوبه
٣.بابت ويزا هر كسي گفته ويزا فقط با پرواز هست الكي گفته هر كس ويزا تك ميخواد بگه تا تلفن آژانس شيراز بهش بدهم اقدام كنه واسه ويزا تك بعد از هر جا خواست بليط بگيره
دوست عزیز، اگه برگ آبی که روز مصاحبه بهمون دادن رو تحویل بدیم، اون وقت برا همسرم که هنوز کلير نشده چیکار باید کرد? چون برگ آبی رو اون موقع من تحویل سفارت دادم.
2015AS4XXX** ابوظبی**۲ نفر ** کارنت: ۱۰ فوریه** مصاحبه: ۶ آپریل** کلير: من بعد از ۱۰۹ روز در ۲۷ جولاي و ايشود ۲۹ جولای، همسرم کلير بعد از ۱۶۵ روز در ۲۰ سپتامبر و ايشود ۲۷ سپتامبر.
ورود: ۳ اکتبر،لس آنجلس، سانتاکلاريتا.
دریافت سوشال سکوریتی نامبر: ۲۱ روز پس از ورود.
دریافت گرین کارد: ۴۲ روز پس از ورود.
خدا خواست و شد.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 12:50)Memolk نوشته: سلام دوستان هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما یه ضرب گرفتیم کلی خوشحالم
مبارکتون باشهههه
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
کار خصوصی داشتم خودم البته الان بیکارم 3 سال پیش...همسرم هم شغل آزاد و معافیت...
ممنون ریحانا جون برای شما و خانواده ی محترم هم آرزوی موفقیت دارم.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 13:04)Memolk نوشته: کار خصوصی داشتم خودم البته الان بیکارم ۳ سال پیش...همسرم هم شغل آزاد و معافیت...
ممنون ریحانا جون برای شما و خانواده ی محترم هم آرزوی موفقیت دارم.
کدوم سفارت بودید؟
(2015-07-28 ساعت 13:02)samirakn نوشته: (2015-07-28 ساعت 12:17)M.d نوشته: دوستان عزيز:
١.براي پيكاپ پاسپورت +برگه اي كه روز مصاحبه بهتون دادند+كپي ايميل جهت اطمينان لازم هست
٣.بابت ويزا هر كسي گفته ويزا فقط با پرواز هست الكي گفته هر كس ويزا تك ميخواد بگه تا تلفن آژانس شيراز بهش بدهم اقدام كنه واسه ويزا تك بعد از هر جا خواست بليط بگيره
دوست عزیز، اگه برگ آبی که روز مصاحبه بهمون دادن رو تحویل بدیم، اون وقت برا همسرم که هنوز کلير نشده چیکار باید کرد? چون برگ آبی رو اون موقع من تحویل سفارت دادم.
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 13:02)samirakn نوشته: (2015-07-28 ساعت 12:17)M.d نوشته: دوستان عزيز:
فكر كنم دوستان گفتند با كپي برگه هم ميشه
Memolk جان خيلي خيلي تبريك ميگم خوشحالمون كرديد
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-28 ساعت 13:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-28 ساعت 13:08 توسط ARSAMNEW.)
(2015-07-28 ساعت 12:50)Memolk نوشته: سلام دوستان هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ما یه ضرب گرفتیم کلی خوشحالم
مبارکه هوررررررا ایشالا همیشه موفق باشی برای ما هم دعا کن خیلی خوشحال شدم برات ....بازم هورا
2015 شماره کیس:**61/ کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس: 11 می / مصاحبه: 8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-28 ساعت 13:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-28 ساعت 13:17 توسط Memolk.)
ما سفارت ابوظبی بودیم...امروز هم خیلی خیلی شلوغ بود...ما شماره ی چهار بودیم ...اول یه خانم و آقا که مثل اینکه با آیدی پسرشون میان..خانم گرفتن ولی آقا کلیرنس خورن...دوم ویزای خانوادگی که یه آقای تنها بودن کلیرنس خوردن...سوم یکی از آقایون مهاجرسراکه ایشون هم به دلیل سربازی کلیرنس خوردن...و چهارم ما که خدا را شکر درست شد.
کیس: **66/ رویت قبولی 2 May /سفارت : ابوظبی /مصاحبه:July 28/ویزا یک ضرب /مقصد: دالاس
در من آنکه ماند تویی ,آنکه رفت من.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
Mfteacher عزيز هر وقت ميخوام وارد صفحه تاپيك كليرنس بشم و آخرين ارسال از شما و دوستان قديمي هست ميگم خدايا كمك كن كه دوستان پيام كليري داده باشند و بهشون تبريك بگم
انشالله كه همين روزها كليييير بشين
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-28 ساعت 13:13)Memolk نوشته: ما سفارت ابوظبی بودیم...امروز هم خیلی خیلی شلوغ بود...ما شماره ی چهار بودیم ...اول یه خانم و آقا که مثل اینکه با آیدی پسرشون میان..خانم گرفتن ولی آقا کلیرنس خورن...دوم ویزای خانوادگی که آقا کلیرنس خوردن...سوم یکی از آقایون مهاجرسراکه ایشون هم به دلیل سربازی کلیرنس خوردن...و چهارم ما که خدا را شکر درست شد.
خیلی خیلی تبریک میگم بهتون . برید حالشو ببرید
آخرین آپدیت 19 August
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
بابا مردیم از دلشوره و استرس...بیشتر بچه هایی که شرایطشون مثل ما بود یا حتی بدتر از ما هم جوابشون اومد....هیچ قدمی نمیتونم بردارم....تمام زندگیم تو فکر همچین فرصتی بودم.....خدایا کمکمون کن