کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-29 ساعت 16:14)لطف اله نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 13:05)m.ghoreishi نوشته:  به همه دوستان كليير و اپ شده تبريك ميگم،عاقبت مزد صبر و بردباريتون رو گرفتين.
گواراى وجودتون، شاد باشيد

اقای قریشی عزیز که با حوصله به سوالای ابتدایی ما ۲۰۱۶ ها گوش میکردید وجوابمونا با صبرو حوصله میدادید .خبر کلیر شدن خودتونا کی به ماها میدید من شدیدا منتظر کلیر شدن شما دوست عزیز و با حوصله هستم و میخوام براتون فریاد بکشم .......آمین

به امید خدا همین روزها بچه های س ...همگی باهم کلیر می شن
تشکر کنندگان: mfte.teacher ، mkamyab ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، 2015reza ، m.ghoreishi ، Marmad ، Alex 2014
(2015-07-29 ساعت 17:37)babak 2000 نوشته:  شماره 5922 از ارمنستان همین الان کیلیر شد.

مبارک باشهCool
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: mkamyab ، ehsan_pars ، bahar101 ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، Alex 2014
دوستان و همراهان عزيزم
واقعا نميدونم از اين همه لطفى كه داريد چطور تشكر كنم براى اينكه نقل قولها بسيار طولانى ميشد و حتى اسم بردن از تك تكتون خواستم از همه در قالب يك پست هزاران بار تشكر كنم
چقدر زيباست كه انقدر تعداد انسانهاى خوب زياده كه نميشه تك تك اسم برد ، ولى با تمام قلبم آرزو ميكنم خدا جواب قلبهاى مهربون و دلسوزتون رو با يك عاقبت شيرين بده. به دوستانى كه در اينروزها كلير شدن خيلى تبريك ميگم .
اما كسانى كه مثل ٥،٦ ساعت پيش من ! هنوز در انتظارند مخصوصا نصفه نيمه هارو دعوت به صبورى و اميد به خدا ميكنم! اگر من بعد از ٢٩٣ ... روز كه خيلياتون شاهد شمردن تك تك روزاش بودين به نتيجه رسيدم شماها هم حتما ميرسيد
خدا اين شادى رو نصيب تك تك شما عزيزان بكنه . بازهم از همتون ميليونهابار ممنونم

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...

2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینه‌هاSadواکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
(2015-07-29 ساعت 17:30)mojgan m نوشته:  سلام دوستان. من خانم مجرد. سی و دو ساله. بیکار. کارشناسی ارشد محیط زیست گرایش آب و فاضلاب. تاریخ 15 جولای مصاحبه داشتم. یک بار تو سایت سیز آپدیت شدم به تاریخ پانزده جولای. سایت ابوظبی هم تاریخ بیست جولای.
از اینکه افسر گفت باید چک امنیتی بشم خیلی تعجب کردم و واقعا نمیدونم تو ذهنش چی گذشته که تشخیص داده باید چک بشم. هر دلیلی که داشته دیگه بهش فکر نمیکنم. یک هفته بعد مصاحبه ام که امارات تعطیل بود. تا الان آپدیت جدید نداشتم. یکم کلافه ام. وقتی تعداد آپدیت های سایرین رو میبینم نگران میشم

نگران نباش عزیزجان ما که زودتر از شما مصاحبه رفتیم 1 آپ بیشتر نداشتیم (غیر از همون چند روز اول) از آخرین آپ هم خیلی گذشته ....
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، mojgan m ، Alex 2014
(2015-07-29 ساعت 15:10)HTQ نوشته:  درود.در نامه سفارت، تاریخ ۷ آگوست به عنوان زمان نهایی تحویل پاسپورت برای الصاق ویزا اعلام شده.یکی از دوستان من قراره سه شنبه ۴ اگوست بره دبی و فقط ۴ شنبه و ۵ شنبه رو وقت داره برای رسوندن پاس به سفارت.به نظرتون منتظر شم و از این طریق ارسال کنم پاس رو یا این که با توجه به وقت محدود تا زمان اعلام شده از سوی سفارت از طریق دیگه ای اقدام کنم؟لازم به ذکره که وضعیت ویزای بنده در سایت سیس الان به صورت ایشود هست.
ممنون
سلام دوست عزیز اگه بتونی زودتر برید دبی بهتره .ریسک نکنید. روزای آخر ممکنه هر نوع اتفاقی بیفته که خارج از اراده شما باشه اگر من جای شما بودم همین امروز اقدام میکردم .شاد باشید
تشکر کنندگان: HTQ ، 1362amin1362 ، Alex 2014
(2015-07-29 ساعت 15:43)mohammadjavad-sheikhi نوشته:  با سلام به همه
خوب هستید همگی..؟

یه هوووراااااا بگید برامSmile
۴ روز پیش از سفارت بهم زنگ زدن گفتن بیا ویزات آمادست
البته تاکید کرد که اخرین محلتش پنجشنبه (فردا) هستش... اقا مگه نه تا september 30 آخرین محلتش هست؟؟
سلام دوست عزیز چون امضا نداری نمیدونم کدوم سفارت مصاحبه داشتی ولی اگه آنکارا هست همین امروز برید وهر طور شده بلیط گیر بیارید وپرواز کنید به آنکارا وفردا اول صبح برید سفارت .شاد باشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hamid99 ، Alex 2014
(2015-07-29 ساعت 17:39)mkamyab نوشته:  من بهشون جواب دادم
To whom it may concern

My current passport information is :

Passport number : Y30107929
Date of Issue :08/05/۲۰۱۴
Date of Expiry :08/05/2019

This the first and the only passport I have ever held. I have not had any previously.

Yours faithfully
29 JULY ۲۰۱۵
بعد جواب متقابل اونا رو ببینید ....چطوری حالیشون کنم اخه
Dear Sir,
As mentioned in the following email please provide list of your previous passport numbers, their issuance and expiration dates, and where they were issued, and by which country.
Yours sincerely,
Immigrant Visa Unit
تازه نوشته ارادتمند شما!!! واسشون بنویس نمیخوام ارادتمند من باشین فقط کلیر کنین ویزامو بدین برم کار دارم. والا

شما ی جدول درست کن همین یه دونه پاسپورتو با همین اطلاعات توش بزار
بعد زیرش بنویس پاس دیگه ای نداشتم

Passport number |Date of Issue |Date of Expiry
Y30107929 |08/05/2015 |08/05/2019
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، Alex 2014
(2015-07-29 ساعت 17:53)farrokh33 نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 15:10)HTQ نوشته:  درود.در نامه سفارت، تاریخ ۷ آگوست به عنوان زمان نهایی تحویل پاسپورت برای الصاق ویزا اعلام شده.یکی از دوستان من قراره سه شنبه ۴ اگوست بره دبی و فقط ۴ شنبه و ۵ شنبه رو وقت داره برای رسوندن پاس به سفارت.به نظرتون منتظر شم و از این طریق ارسال کنم پاس رو یا این که با توجه به وقت محدود تا زمان اعلام شده از سوی سفارت از طریق دیگه ای اقدام کنم؟لازم به ذکره که وضعیت ویزای بنده در سایت سیس الان به صورت ایشود هست.
ممنون
سلام دوست عزیز اگه بتونی زودتر برید دبی بهتره .ریسک نکنید. روزای آخر ممکنه هر نوع اتفاقی بیفته که خارج از اراده شما باشه اگر من جای شما بودم همین امروز اقدام میکردم .شاد باشید

ممنون.احتمالا با پست DHLبفرستم به دوستمون در دبی که کارها رو انجام بده.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
(2015-07-29 ساعت 17:24)Kia robani نوشته:  ديروز پاسپور ت ها رو تحويل سفارت دادم امروز تو سايت زده ايشود ولي باهام از سفارت ارمنستان تماس نگرفتند كه براي دريافت پاسها برم

سلام دوست عزیز عجله نکن ویزا رو توپاسپورتتون زدن .احتمالا همین فردا ویا پس فردا بهتون اطلاع میدن در ضمن اگه عجله دارید میتونید یک سری به سفارت بزنید وممکنه پاسپورتتون رو بهتون بدن.شاد باشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، kimfar ، Alex 2014
(2015-07-29 ساعت 17:30)mfte.teacher نوشته:  دوستان نظر تون در مورد کیس بنده چی هستش. 15 مارچ ابوظبی. آخرین آپ موثر همون 24 مارچ کذایی
سلام دوست عزیز .به احتمال زیاد اگوست ماه طلایی برای شماست .خودتون رو آماده کنید.همیشه شاد باشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، kimfar ، Alex 2014
(2015-07-29 ساعت 17:52)ehsan_pars نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 17:30)mojgan m نوشته:  سلام دوستان. من خانم مجرد. سی و دو ساله. بیکار. کارشناسی ارشد محیط زیست گرایش آب و فاضلاب. تاریخ 15 جولای مصاحبه داشتم. یک بار تو سایت سیز آپدیت شدم به تاریخ پانزده جولای. سایت ابوظبی هم تاریخ بیست جولای.
از اینکه افسر گفت باید چک امنیتی بشم خیلی تعجب کردم و واقعا نمیدونم تو ذهنش چی گذشته که تشخیص داده باید چک بشم. هر دلیلی که داشته دیگه بهش فکر نمیکنم. یک هفته بعد مصاحبه ام که امارات تعطیل بود. تا الان آپدیت جدید نداشتم. یکم کلافه ام. وقتی تعداد آپدیت های سایرین رو میبینم نگران میشم

نگران نباش عزیزجان ما که زودتر از شما مصاحبه رفتیم ۱ آپ بیشتر نداشتیم (غیر از همون چند روز اول) از آخرین آپ هم خیلی گذشته ....
خانم مژگان
شاید دوستان دیگه اعتراض کنند ولی من تحلیل خودم رو میگم توی لیست رشته هایی که از نظر اونها حساسه برنامه ریزی محیط زیست هم هست
چه سوالاتی در مورد کارت کرد؟

URBAN PLANNING: Expertise in construction or design of systems or technologies necessary to sustain modern urban societies. (PLEASE NOTE: Urban Planning may not fall under the purview of INA section 212 (a)(3)(a), U.S. technology transfer laws, or any other U.S. law or regulation. However, Urban Planning is a special interest item and posts are requested to refer such visa application requests to CA/VO/L/C for further review.) Look for technologies/skills associated with:
Architecture
Civil engineering
Community development
Environmental planning
Geography
Housing
Landscape architecture
Land use and comprehensive planning
Urban design
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، 2015reza ، mojgan m ، Alex 2014
سلام
دوستان یک سوال ، منطقا هر بار که نفرات کیس آپدیت میشن باید نفر اصلی هم آپدیت بشه ؟
الان برای من بعنوان نفر اصلی دیروز و امروز نفر اصلی آپدیت شد
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم

[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
سلام دوست عزیز اصلا نگران نباشید چون کیس شما مشکلی برا فرستادن پرونده به آمریکا برای چک امنیتی نداره .توی سفارت ابوظبی بررسی میشه وبه همین زودی کلیر میشید (هنوز بیشتر از2ماه به پایان لاتاری مونده)
دوستانی که کلیرنس اونا طول کشیده یا سربازی داشتن ویا شغل دولتی ویا رشته حساس ویا همه این ها رو با هم داشتن .شما که خانم هستید وشغل دولتی ندارید ورشته تون هم حساس نیست .احتمالا آفیسر خوب متوجه رشته تحصیلیتون نشده ونیاز داشته بررسی بیشتری بکنه وراجع به رشته تون با کارشناسای سفارت مشورت بکنه .دوستانی که شرایط یکضربی داشتن ومثل شما کلیرنس خوردن بعد از مدت کوتاهی (حدود کمتر ازیک ماه)کلیر شدن .شاد باشید
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mojgan m ، ehsan_pars ، آزاده_امین ، Alex 2014
امروز روز خیلی خوبی بود برای هممون علی الخصوص کلیر شده های عزیز که از صميم قلبم بهشون تبریک میگم خصوصا اونهایی که خیلی وقت منتظر بودن که با این کلیر شدنشون نه تنها دل خودشون سرشار از شادی شد بلکه نور امید در دل بچه هایی که خیلی وقت منتظرن رو تابناک تر کرد. ...خدایا شکرت. ...این حس خوب کلیر شدن و ویزا گرفتنو نصیب همه بر و بچه های این گروه بفرما....هر چه زودتر زودتر زودتر....
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، 2015reza ، masoud398 ، mkamyab ، SAMBAR ، jupiterx ، alinima ، Alex 2014
(2015-07-29 ساعت 18:05)yesorno نوشته:  
(2015-07-29 ساعت 17:39)mkamyab نوشته:  من بهشون جواب دادم
To whom it may concern

My current passport information is :

Passport number : Y30107929
Date of Issue :08/05/۲۰۱۴
Date of Expiry :08/05/2019

This the first and the only passport I have ever held. I have not had any previously.

Yours faithfully
29 JULY ۲۰۱۵
بعد جواب متقابل اونا رو ببینید ....چطوری حالیشون کنم اخه
Dear Sir,
As mentioned in the following email please provide list of your previous passport numbers, their issuance and expiration dates, and where they were issued, and by which country.
Yours sincerely,
Immigrant Visa Unit
تازه نوشته ارادتمند شما!!! واسشون بنویس نمیخوام ارادتمند من باشین فقط کلیر کنین ویزامو بدین برم کار دارم. والا

شما ی جدول درست کن همین یه دونه پاسپورتو با همین اطلاعات توش بزار
بعد زیرش بنویس پاس دیگه ای نداشتم

Passport number |Date of Issue |Date of Expiry
Y30107929 |08/05/۲۰۱۵ |08/05/2019
دوست عزیز من مطمئمنم که اونها خط اخر رو نخوندن ...با این حال یکبار دیگه با یک ایمیل بهشون گفتم اگه بازم متوجه نشد همینکار رو میکنم ممنون
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: kimfar ، 1362amin1362 ، yesorno ، farrokh33 ، Alex 2014 ، bahar101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان