موضوعها: 0
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان و همراهان عزيزم
واقعا نميدونم از اين همه لطفى كه داريد چطور تشكر كنم براى اينكه نقل قولها بسيار طولانى ميشد و حتى اسم بردن از تك تكتون خواستم از همه در قالب يك پست هزاران بار تشكر كنم
چقدر زيباست كه انقدر تعداد انسانهاى خوب زياده كه نميشه تك تك اسم برد ، ولى با تمام قلبم آرزو ميكنم خدا جواب قلبهاى مهربون و دلسوزتون رو با يك عاقبت شيرين بده. به دوستانى كه در اينروزها كلير شدن خيلى تبريك ميگم .
اما كسانى كه مثل ٥،٦ ساعت پيش من ! هنوز در انتظارند مخصوصا نصفه نيمه هارو دعوت به صبورى و اميد به خدا ميكنم! اگر من بعد از ٢٩٣ ... روز كه خيلياتون شاهد شمردن تك تك روزاش بودين به نتيجه رسيدم شماها هم حتما ميرسيد
خدا اين شادى رو نصيب تك تك شما عزيزان بكنه . بازهم از همتون ميليونهابار ممنونم
گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است... گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود...
2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Ankara/ October
شماره کیس: 2015AS1950
تاریخ رویت قبولی: MAY 2015
کنسولگری: Ankara
تعداد افراد منظور در کیس : ۲
ارسال فرمهای سری اول: JUN 2014
کارنت شدن کیس: September 2014
مصاحبه: October 2014
وضعیت:01.issued
02.AP
آپدیت ها: October.march.jun
دریافت کلیرنس: October 2014 .01
دریافت ویزا: October 2014 .01
ورود به آمریکا:9march 2015.01
دریافت گرین کارت: 15 April 2015 .01
جمع تقریبی هزینهها
واکسن ها (660$)،هزینه مصاحبه برای ۲ نفر .(660$)
ترجمه ها $550
هزینه گرین کارت 165$
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 17:53)farrokh33 نوشته: (2015-07-29 ساعت 15:10)HTQ نوشته: درود.در نامه سفارت، تاریخ ۷ آگوست به عنوان زمان نهایی تحویل پاسپورت برای الصاق ویزا اعلام شده.یکی از دوستان من قراره سه شنبه ۴ اگوست بره دبی و فقط ۴ شنبه و ۵ شنبه رو وقت داره برای رسوندن پاس به سفارت.به نظرتون منتظر شم و از این طریق ارسال کنم پاس رو یا این که با توجه به وقت محدود تا زمان اعلام شده از سوی سفارت از طریق دیگه ای اقدام کنم؟لازم به ذکره که وضعیت ویزای بنده در سایت سیس الان به صورت ایشود هست.
ممنون
سلام دوست عزیز اگه بتونی زودتر برید دبی بهتره .ریسک نکنید. روزای آخر ممکنه هر نوع اتفاقی بیفته که خارج از اراده شما باشه اگر من جای شما بودم همین امروز اقدام میکردم .شاد باشید
ممنون.احتمالا با پست DHLبفرستم به دوستمون در دبی که کارها رو انجام بده.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 17:52)ehsan_pars نوشته: (2015-07-29 ساعت 17:30)mojgan m نوشته: سلام دوستان. من خانم مجرد. سی و دو ساله. بیکار. کارشناسی ارشد محیط زیست گرایش آب و فاضلاب. تاریخ 15 جولای مصاحبه داشتم. یک بار تو سایت سیز آپدیت شدم به تاریخ پانزده جولای. سایت ابوظبی هم تاریخ بیست جولای.
از اینکه افسر گفت باید چک امنیتی بشم خیلی تعجب کردم و واقعا نمیدونم تو ذهنش چی گذشته که تشخیص داده باید چک بشم. هر دلیلی که داشته دیگه بهش فکر نمیکنم. یک هفته بعد مصاحبه ام که امارات تعطیل بود. تا الان آپدیت جدید نداشتم. یکم کلافه ام. وقتی تعداد آپدیت های سایرین رو میبینم نگران میشم
نگران نباش عزیزجان ما که زودتر از شما مصاحبه رفتیم ۱ آپ بیشتر نداشتیم (غیر از همون چند روز اول) از آخرین آپ هم خیلی گذشته ....
خانم مژگان
شاید دوستان دیگه اعتراض کنند ولی من تحلیل خودم رو میگم توی لیست رشته هایی که از نظر اونها حساسه برنامه ریزی محیط زیست هم هست
چه سوالاتی در مورد کارت کرد؟
URBAN PLANNING: Expertise in construction or design of systems or technologies necessary to sustain modern urban societies. (PLEASE NOTE: Urban Planning may not fall under the purview of INA section 212 (a)(3)(a), U.S. technology transfer laws, or any other U.S. law or regulation. However, Urban Planning is a special interest item and posts are requested to refer such visa application requests to CA/VO/L/C for further review.) Look for technologies/skills associated with:
Architecture
Civil engineering
Community development
Environmental planning
Geography
Housing
Landscape architecture
Land use and comprehensive planning
Urban design
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان یک سوال ، منطقا هر بار که نفرات کیس آپدیت میشن باید نفر اصلی هم آپدیت بشه ؟
الان برای من بعنوان نفر اصلی دیروز و امروز نفر اصلی آپدیت شد
❶کيس نامبر : 2015AS6###
❷ تعداد افراد :۴ نفر
❸ مصاحبه : July 6- Abudhabi
❹ سه نفر یکضرب ، یکنفر کلیرنس
❺ آپديتها : 12 و 13و 14و 28 جولای خودم ، 15 و 29 جولای نفر اصلی ، 10آگوست تمام کیس ، 13 آکوست فقط خودم ، 14 آگوست کلیر
❻ کلیر: 14 آگوست
❼ مقصد: نامعلوم
[/color]هر کجا هستم،باشم ، آسمان مال من است. پنجره،فکر،هوا،عشق،زمین مال من است.
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
امروز روز خیلی خوبی بود برای هممون علی الخصوص کلیر شده های عزیز که از صميم قلبم بهشون تبریک میگم خصوصا اونهایی که خیلی وقت منتظر بودن که با این کلیر شدنشون نه تنها دل خودشون سرشار از شادی شد بلکه نور امید در دل بچه هایی که خیلی وقت منتظرن رو تابناک تر کرد. ...خدایا شکرت. ...این حس خوب کلیر شدن و ویزا گرفتنو نصیب همه بر و بچه های این گروه بفرما....هر چه زودتر زودتر زودتر....
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 18:05)yesorno نوشته: (2015-07-29 ساعت 17:39)mkamyab نوشته: من بهشون جواب دادم
To whom it may concern
My current passport information is :
Passport number : Y30107929
Date of Issue :08/05/۲۰۱۴
Date of Expiry :08/05/2019
This the first and the only passport I have ever held. I have not had any previously.
Yours faithfully
29 JULY ۲۰۱۵
بعد جواب متقابل اونا رو ببینید ....چطوری حالیشون کنم اخه
Dear Sir,
As mentioned in the following email please provide list of your previous passport numbers, their issuance and expiration dates, and where they were issued, and by which country.
Yours sincerely,
Immigrant Visa Unit
تازه نوشته ارادتمند شما!!! واسشون بنویس نمیخوام ارادتمند من باشین فقط کلیر کنین ویزامو بدین برم کار دارم. والا
شما ی جدول درست کن همین یه دونه پاسپورتو با همین اطلاعات توش بزار
بعد زیرش بنویس پاس دیگه ای نداشتم
Passport number |Date of Issue |Date of Expiry
Y30107929 |08/05/۲۰۱۵ |08/05/2019
دوست عزیز من مطمئمنم که اونها خط اخر رو نخوندن ...با این حال یکبار دیگه با یک ایمیل بهشون گفتم اگه بازم متوجه نشد همینکار رو میکنم ممنون
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش