موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که امروز از انکارا کلیر شدن اگه میشه لطف کنند مهلت دریافت ویزا رو اطلاع رسانی بفرمایند
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان باز شروع شد.
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
128
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 16:14)لطف اله نوشته: اقای قریشی عزیز که با حوصله به سوالای ابتدایی ما ۲۰۱۶ ها گوش میکردید وجوابمونا با صبرو حوصله میدادید .خبر کلیر شدن خودتونا کی به ماها میدید من شدیدا منتظر کلیر شدن شما دوست عزیز و با حوصله هستم و میخوام براتون فریاد بکشم .......آمین
ممنون دوست عزيز من كارى نكردم جز اداى دينى كه به گردن داشتم،پاسخگويى امثال بنده به دوستان تازه وارد جبران گوشه اى از محبت بيكران دوستان قديمى تر ميباشد كه همين زحمات رو برا ما كشيدند،
انشالله شماهم با كمك به ديگر دوستان جبران مافات خواهيد كرد،
بابت دعاهاى زيبا و محبت بى وصف شما كمال تشكر را دارم،ممنونم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
رتبه:
58
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 19:02)masoud398 نوشته: دوستان یک سوال داشتم به نظر شما اگر از سربازی من که تو ۳ پاه بوده و حدود ۷ ساله از اون گذشته و کارشناسی ارشد مکانیک هستم با کیس نامبر
**34 2016AS کلیرنس من چقدر طول میکشه ؟ ممنون از همه دوستان خوب اگر راهنماییم کنن
دوست عزيز از الان خودت رو با اين مسائل درگير نكن ، به فكر كارهاي كه بايد انجام بدين باشيد .
ولي هميشه براي خودتان اين مسأله رو ٥٠ ٥٠ در نظر بگيريد.
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-29 ساعت 19:24
دوستان عزیز سلام
ما هم امروز هوراییییی شدیم
جهت اطلاع و استفاده احتمالی دوستان کیس 56xx
مصاحبه 22 جون ابوظبی
تعداد افراد کیس 3 نفر
نتیجه کیس اصلی ap و به تبع آن همسر و دخترم هم
مهندس مکانیک شغل پیمانکار آزاد خدمت معاف
اپ ها 23 و 24 و 26 جون و 7 و 10 جولای همه از سفارت
دیشب 28 جولای اپ آمریکا
امروز 29 کلیر تمام کیس بعد از سی و شش روز
فرصت پیکاپ ویزا تا نهم آگست
ولی همین الان توی سیس ایشود شد که نشان از استفاده از سهمیه جولای دارد و خبر خوبی است برای بقیه
صمیمانه ترین دعا هایم بدرقه راهتان
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 19:24)mh.mh نوشته: دوستان عزیز سلام
ما هم امروز هوراییییی شدیم
جهت اطلاع و استفاده احتمالی دوستان کیس 56xx
مصاحبه 22 جون ابوظبی
تعداد افراد کیس ۳ نفر
نتیجه کیس اصلی ap و به تبع آن همسر و دخترم هم
مهندس مکانیک شغل پیمانکار آزاد خدمت معاف
اپ ها 23 و 24 و 26 جون و ۷ و ۱۰ جولای همه از سفارت
دیشب 28 جولای اپ آمریکا
امروز 29 کلیر تمام کیس بعد از سی و شش روز
فرصت پیکاپ ویزا تا نهم آگست
ولی همین الان توی سیس ایشود شد که نشان از استفاده از سهمیه جولای دارد و خبر خوبی است برای بقیه
صمیمانه ترین دعا هایم بدرقه راهتان
مباااااارکه
(2015-07-29 ساعت 18:53)mojgan m نوشته: (2015-07-29 ساعت 18:21)houshym نوشته: (2015-07-29 ساعت 17:52)ehsan_pars نوشته: (2015-07-29 ساعت 17:30)mojgan m نوشته: سلام دوستان. من خانم مجرد. سی و دو ساله. بیکار. کارشناسی ارشد محیط زیست گرایش آب و فاضلاب. تاریخ 15 جولای مصاحبه داشتم. یک بار تو سایت سیز آپدیت شدم به تاریخ پانزده جولای. سایت ابوظبی هم تاریخ بیست جولای.
از اینکه افسر گفت باید چک امنیتی بشم خیلی تعجب کردم و واقعا نمیدونم تو ذهنش چی گذشته که تشخیص داده باید چک بشم. هر دلیلی که داشته دیگه بهش فکر نمیکنم. یک هفته بعد مصاحبه ام که امارات تعطیل بود. تا الان آپدیت جدید نداشتم. یکم کلافه ام. وقتی تعداد آپدیت های سایرین رو میبینم نگران میشم
نگران نباش عزیزجان ما که زودتر از شما مصاحبه رفتیم ۱ آپ بیشتر نداشتیم (غیر از همون چند روز اول) از آخرین آپ هم خیلی گذشته ....
خانم مژگان
شاید دوستان دیگه اعتراض کنند ولی من تحلیل خودم رو میگم توی لیست رشته هایی که از نظر اونها حساسه برنامه ریزی محیط زیست هم هست
چه سوالاتی در مورد کارت کرد؟
پرسید آیا شاغل هستم؟ جواب دادم خیر. دوباره پرسید هیچوقت شاغل نبودم که دوباره جواب منفی دادم. پس دلیل چک شدنم معلوم شد
URBAN PLANNING: Expertise in construction or design of systems or technologies necessary to sustain modern urban societies. (PLEASE NOTE: Urban Planning may not fall under the purview of INA section 212 (a)(۳)(a), U.S. technology transfer laws, or any other U.S. law or regulation. However, Urban Planning is a special interest item and posts are requested to refer such visa application requests to CA/VO/L/C for further review.) Look for technologies/skills associated with:
Architecture
Civil engineering
Community development
Environmental planning
Geography
Housing
Landscape architecture
Land use and comprehensive planning
Urban design
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 18:31)1362amin1362 نوشته: سلام دوستان عزيز. من همين الان از سفر مشهد مقدس برگشتم تهران. يه ساعت تو پرواز بودم. دو ساعتم تو فرودگاه معتل بودم. الان مي بينم ده صفحه اضافه شده. خوب خداروشكر. تا باشه از اين صفحه ها. به همه كلير شده ها به خصوص نگار جان تبريك عرض مي كنم. براي همتون تو حرم امام رضا دعا كردم. شما هم اگه دوست داشتيد براي من دعا كنيد. از خدا مي خوام كه همتون زودتر كلير بشيد و كامياب و سامبر عزيز از همه زودتر. چون خيلي وقته منتظرن. يا علي
امین جان تو هیچوقت از ذهن من و خانمم پاک نمیشی و خانمم حداقل روزی یکبار میگه من منتظر کلیر شدن امین خان هستم.ایشالا با هم راهی میشیم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-29 ساعت 20:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-29 ساعت 20:03 توسط pmoudi.)
هوراااااااااااااا
ما کلیر شدیم.....
شماره کیس:2015AS47XX ... تاریخ رویت قبولی:4 May...سفارت:آنکارا ... تعداد افراد کیس :۲ نفر... تاریخ مصاحبه: 6 می... وضعیت: Issued... مقصد: سنحوزه... آپدیتها: نفر اصلی: 7، 12، 19 می و 20 جولای و نفر دوم: 7 و 12 می... کلیر: هر دو نفر 29 جولای... صدور ویزا: هر دو نفر 11 آگوست 
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 20:02)pmoudi نوشته: هوراااااااااااااا
ما کلیر شدیم.....
مبارك باشه دوست عزيز. لطف مي كني شرايطتتون رو اعلام كنيد. ممنونم
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-29 ساعت 20:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-29 ساعت 20:10 توسط mfte.teacher.)
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان باید من رو ببخشید که دوباره این سوال را میپرسم چون بار قبلی کسی به من جواب نداد میخوام بدونم که شماره و تاریخ پاسپورتهای قبلیمون رو باید از کجا بدست بیاریم از پاسخ شما دوستان با تجربه پیشاپیش سپاس
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا که الان اینجا هووووووووووووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااا داره
اقا باید کنسرت به پا کنیم این انکارا تکون داد خودشو . عجب شخمی زد کیسارو
به همه پیشکسوتان کلیر شده تبریک میگم البته به بچه های may هم تبریک میگم
به امید شنیدن خبرای خوب از بقیه دوستان و همینطور خودم به زودی زود
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing
رتبه:
56
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-29 ساعت 20:20)sasachi نوشته: دوستان باید من رو ببخشید که دوباره این سوال را میپرسم چون بار قبلی کسی به من جواب نداد میخوام بدونم که شماره و تاریخ پاسپورتهای قبلیمون رو باید از کجا بدست بیاریم از پاسخ شما دوستان با تجربه پیشاپیش سپاس
فکر نکنم جای بخصوصی باشه واسه گرفتن اطلاعات گذرنامه های قبلی
مگه شما قبلی ها رو دور انداختین یا اینکه کپی چیزی ندارین ازش
حالا واسه اطمینان میتونین به پلیس بعلاوه 10 مراجعه کنین شاید کمکی کردن
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing