کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-30 ساعت 17:56)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:49)mkamyab نوشته:  دیروز یکبار و امروز دوبار جواب ایمیلشون رو دادم ولی تمام امروز رو منتظر جواب بودم که اصلا جواب ندادن ....جالب اینجاست که پایین ایمیلی که فرستادن گفته برای تسریع در انجام پروسه کاریتون سریع به ما جواب بدین ولی خودشون خوابن....انتظار برای کلیر شدن یک طرف ....کم کاری ....بد خوندن ایمیل ....جواب ندادن به ایمیل همه ی اینها هم همون طرف

كامياب جون من ي نظري دارم. داستان براشون ننويس كه نخونن. تو يه جمله بنويس من قبلاً پاسپورت ديگه اي نداشتم. تمام
برادر 1 خطه 10 تا کلمه ....به جون خودم
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: farrokh33 ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، SAMBAR
(2015-07-30 ساعت 17:57)mkamyab نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:56)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:49)mkamyab نوشته:  دیروز یکبار و امروز دوبار جواب ایمیلشون رو دادم ولی تمام امروز رو منتظر جواب بودم که اصلا جواب ندادن ....جالب اینجاست که پایین ایمیلی که فرستادن گفته برای تسریع در انجام پروسه کاریتون سریع به ما جواب بدین ولی خودشون خوابن....انتظار برای کلیر شدن یک طرف ....کم کاری ....بد خوندن ایمیل ....جواب ندادن به ایمیل همه ی اینها هم همون طرف

كامياب جون من ي نظري دارم. داستان براشون ننويس كه نخونن. تو يه جمله بنويس من قبلاً پاسپورت ديگه اي نداشتم. تمام
برادر ۱ خطه ۱۰ تا کلمه ....به جون خودم
سلام دوست عزیز ایمیلی که براتون زدن واز شما سوال کردن فقط شما باید جواب اونا رو بدین نیازی نیست اونا به شما جواب بدن .مثلا ایمیل به شمابزنن که بله ما فهمیدیم که شما پاسپورت دیگه ای نداشتیدمخصوصا تو این مدتی که خیلی سرشون شلوغه .اصلا نگران نباشید ومنتظر ویزا باشید به همین زودی .شاد باشید
تشکر کنندگان: ehsan_pars ، Alex 2014 ، mkamyab ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، SAMBAR
دوستانی ک جدیدأ کلیر شدن و رفتن آنکارا
چند روز تو آنکارا منتظر دریافت ویزاشون شدن؟

2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد 2 نفر
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، farrokh33 ، ehsan_pars ، 1362amin1362 ، alinima
ببخشید دوستان........این سوال رو از نگرانی می‌پرسم.....ویزا تا کی موجوده؟تموم نشه یهو؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: farrokh33 ، Alex 2014 ، ehsan_pars ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، SAMBAR
(2015-07-30 ساعت 17:55)Ali Kashanian نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:27)HTQ نوشته:  امروز مراجعه کردم برای پست کردن پاسپورت به دفتر مرکزی DHL. ولی گفتن خدمات ما شامل پاسپورت نمیشه.من فقط تا ۴ شنبه وقت دارم تا پاس رو به سفارت برسونم.اگه شنبه هم اقدام کنم برای ویزا و بلیت، حداکثر ۴ شنبه می تونم برسم دبی.لطفا دوستان باتجربه راهنمایی بفرمایند.چون دوباره دچار استرس تازه ای از جنس رسوندن به موقع پاسپورت شدیم.

دوست عزيز، منم فكر كردم با DHL بفرستم ولى اين شركت هاى پيكاپ ويزا بهترن. هر روز ارسال دارن. من اسم شركت ايران-آنكارا رو به جز از اين دوستمون كه راهنماييم كرد، از دو نفر ديگه هم شنيده بودم. بنظر شركت معتبريه در اين زمينه
سلام دوست عزیز با شرکت پاریز تراول تماس بگیرید پیکاپ ویزا هم دارن ویا شما رو راهنمایی میکنن.خودتون رو اصلا دچار استرس نکنید
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، SAMBAR
(2015-07-30 ساعت 18:15)endeavour نوشته:  ببخشید دوستان........این سوال رو از نگرانی می‌پرسم.....ویزا تا کی موجوده؟تموم نشه یهو؟

دوست عزیز نگران نباشید امسال احتمالا تا اواخر سپتامبر ویزا صادر میکنن.چون برنامه ریزی شون اینو نشون میده
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، ehsan_pars ، 1362amin1362 ، ریحانا ، endeavour
(2015-07-30 ساعت 18:18)farrokh33 نوشته:  [quote='endeavour' pid='643169' dateline='1438263937
ببخشید دوستان........این سوال رو از نگرانی می‌پرسم.....ویزا تا کی موجوده؟تموم نشه یهو؟

دوست عزیز نگران نباشید امسال احتمالا تا اواخر سپتامبر ویزا صادر میکنن.چون برنامه ریزی شون اینو نشون میده
[/quote]

مرسی از دلگرمی شما ولی این فشاریی که آخر های این پروسه به آدم وارد میشه از فشار قبر سنگین ترهBig GrinBig Grin
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
(2015-07-30 ساعت 17:55)Ali Kashanian نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:27)HTQ نوشته:  امروز مراجعه کردم برای پست کردن پاسپورت به دفتر مرکزی DHL. ولی گفتن خدمات ما شامل پاسپورت نمیشه.من فقط تا ۴ شنبه وقت دارم تا پاس رو به سفارت برسونم.اگه شنبه هم اقدام کنم برای ویزا و بلیت، حداکثر ۴ شنبه می تونم برسم دبی.لطفا دوستان باتجربه راهنمایی بفرمایند.چون دوباره دچار استرس تازه ای از جنس رسوندن به موقع پاسپورت شدیم.

دوست عزيز، منم فكر كردم با DHL بفرستم ولى اين شركت هاى پيكاپ ويزا بهترن. هر روز ارسال دارن. من اسم شركت ايران-آنكارا رو به جز از اين دوستمون كه راهنماييم كرد، از دو نفر ديگه هم شنيده بودم. بنظر شركت معتبريه در اين زمينه

پست پاسپورت غیر قانونی هست
هیچ پستی انحام نمیده
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، آزاده_امین
(2015-07-30 ساعت 18:18)farrokh33 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 18:15)endeavour نوشته:  ببخشید دوستان........این سوال رو از نگرانی می‌پرسم.....ویزا تا کی موجوده؟تموم نشه یهو؟

فرخ جان ممنون از اینکه انرژی مثبت میدین واقعا تو این روزا نیاز داریم .بچه ها همه با هم مثبت فکرکنیم و امیدوار باشیم .
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
(2015-07-30 ساعت 17:03)Ali Kashanian نوشته:  سلام دوستان، منم ٢٧ جولاى كلير شدم Smile . سفارت من ابوظبى هست. توى ايميل نوشته بود نيازى به حضور شخصى نيست و كس ديگه اى هم ميتونه پاسپورت رو بياره. به نظر شما با اين شركت هايي كه كار پيكاپ ويزا ميكنن اين كار رو انجام بدم؟ كسى تجربه كار باهاشون رو داره؟ شركت خاصى مد نظر دوستان هست كه معتبر باشه؟ :-/

دوست عزیز با شرکت پاریز تراول تماس بگیرید تلفنش ابتدای این سایت هست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014
دوستان باز متذکر میشم
پیک آپ ویزا را به شرکتهایی بدین که مجوز حمل پاسپورت دارن
باهاشون قرارداد امضا کنید که شرط کردید پاسپورت کی به سفارت برسد
ازشون رسید امضا شذه برای پاسپوراتها دریافت کنید
به هر کسی که کار ترانسپورت را انحام میده اعتماد نکنید و به هیچ عنوان کار پیکاپ را به جز شرکت معتبر که تهران یا شهرستان دفتر داره به شخص دیگری که مثلا کارش ترانسپورت هست نسپارید
پیکاپ ویزا از ابوظبی حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومن توسط معتبرترین شرکتهای پیکاپ داره انجام میشه تیغتون نزنن
به هیچ عنوان پاسپورتتون را برای شخصی در دبی پست نکنینید پست پاسپورت غیر قانونی است
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
مقصد کالیفرنیا
پیشکسوتان عزیز
من یک آپ ۲۳ جولای داشتم طرف ساعت ۷ عصر
بعدش هر کی را دیدم آپ ۲۳ یا ۲۴ جولای داشتن کلیر شدن بجز من !! دیگه تو هفته آینده امیدی نداشته باشم؟ باز منتظر آپ شبانه باشم؟؟
۲۸ جولای بخاطر شناخته شدن کیسم اپ خوردم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ehsan_pars ، farrokh33 ، ریحانا ، Alex 2014
دوستان
کسایی که خیلی کلیرنسشون طول کشیده و بیش از سه ماه و نیم شدن ولی ویزا گرفتن میشه لطف کنن خودشون یک کم از کیسشون بیشتر بگن؟

دوم اینکه به نظر من متوسط زمان کلیرنس سه ماه بوده و با توجه به قولی که دادن که ماه های اخر فقط روی کلیرنس کار میکنن باید همگی امید داشته باشیم چون ویزا کم نمیاد و فقط باید جواب کلیرنس بیاد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
با سلام
دوستان عزیز
واسه گرفتن ویزا از آنکارا لازمه که همسرم وکالتنامه ببره؟
چون آفیسر روز مصاحبه گفت نیاز نیست دوتاتون بیاد یک تون بیاین کافیه!
تاریخ رویت قبولی:10 jun
ارسال فرم های اول:24 JUL
آنلاک کردن فرمها : 12 oct
تعداد افراد کیس:2نفر
شماره کیس:2015AS00002###
سفارت : آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم :2015/24/3
تاریخ مصاحبه : 4 may
دریافت ویزا : ۴ آگوست
مقصد : نیویورک
(2015-07-30 ساعت 18:54)houshym نوشته:  دوستان
کسایی که خیلی کلیرنسشون طول کشیده و بیش از سه ماه و نیم شدن ولی ویزا گرفتن میشه لطف کنن خودشون یک کم از کیسشون بیشتر بگن؟

دوم اینکه به نظر من متوسط زمان کلیرنس سه ماه بوده و با توجه به قولی که دادن که ماه های اخر فقط روی کلیرنس کار میکنن باید همگی امید داشته باشیم چون ویزا کم نمیاد و فقط باید جواب کلیرنس بیاد
ان شالله
از صمیم قلب از خدا میخوام جواب کلیرنس همه منتظرین تو آگوست بیاد
مقصد کالیفرنیا

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان