موضوعها: 0
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 17:56)1362amin1362 نوشته: (2015-07-30 ساعت 17:49)mkamyab نوشته: دیروز یکبار و امروز دوبار جواب ایمیلشون رو دادم ولی تمام امروز رو منتظر جواب بودم که اصلا جواب ندادن ....جالب اینجاست که پایین ایمیلی که فرستادن گفته برای تسریع در انجام پروسه کاریتون سریع به ما جواب بدین ولی خودشون خوابن....انتظار برای کلیر شدن یک طرف ....کم کاری ....بد خوندن ایمیل ....جواب ندادن به ایمیل همه ی اینها هم همون طرف
كامياب جون من ي نظري دارم. داستان براشون ننويس كه نخونن. تو يه جمله بنويس من قبلاً پاسپورت ديگه اي نداشتم. تمام
برادر 1 خطه 10 تا کلمه ....به جون خودم
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی ک جدیدأ کلیر شدن و رفتن آنکارا
چند روز تو آنکارا منتظر دریافت ویزاشون شدن؟
2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد 2 نفر
2015AS2*** /مصاحبه می - آنکارا/تعداد افراد ۲ نفر
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید دوستان........این سوال رو از نگرانی میپرسم.....ویزا تا کی موجوده؟تموم نشه یهو؟
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 18:18)farrokh33 نوشته: [quote='endeavour' pid='643169' dateline='1438263937
ببخشید دوستان........این سوال رو از نگرانی میپرسم.....ویزا تا کی موجوده؟تموم نشه یهو؟
دوست عزیز نگران نباشید امسال احتمالا تا اواخر سپتامبر ویزا صادر میکنن.چون برنامه ریزی شون اینو نشون میده
[/quote]
مرسی از دلگرمی شما ولی این فشاریی که آخر های این پروسه به آدم وارد میشه از فشار قبر سنگین تره
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 17:55)Ali Kashanian نوشته: (2015-07-30 ساعت 17:27)HTQ نوشته: امروز مراجعه کردم برای پست کردن پاسپورت به دفتر مرکزی DHL. ولی گفتن خدمات ما شامل پاسپورت نمیشه.من فقط تا ۴ شنبه وقت دارم تا پاس رو به سفارت برسونم.اگه شنبه هم اقدام کنم برای ویزا و بلیت، حداکثر ۴ شنبه می تونم برسم دبی.لطفا دوستان باتجربه راهنمایی بفرمایند.چون دوباره دچار استرس تازه ای از جنس رسوندن به موقع پاسپورت شدیم.
دوست عزيز، منم فكر كردم با DHL بفرستم ولى اين شركت هاى پيكاپ ويزا بهترن. هر روز ارسال دارن. من اسم شركت ايران-آنكارا رو به جز از اين دوستمون كه راهنماييم كرد، از دو نفر ديگه هم شنيده بودم. بنظر شركت معتبريه در اين زمينه
پست پاسپورت غیر قانونی هست
هیچ پستی انحام نمیده
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-30 ساعت 18:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-30 ساعت 18:31 توسط aria802.)
دوستان باز متذکر میشم
پیک آپ ویزا را به شرکتهایی بدین که مجوز حمل پاسپورت دارن
باهاشون قرارداد امضا کنید که شرط کردید پاسپورت کی به سفارت برسد
ازشون رسید امضا شذه برای پاسپوراتها دریافت کنید
به هر کسی که کار ترانسپورت را انحام میده اعتماد نکنید و به هیچ عنوان کار پیکاپ را به جز شرکت معتبر که تهران یا شهرستان دفتر داره به شخص دیگری که مثلا کارش ترانسپورت هست نسپارید
پیکاپ ویزا از ابوظبی حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومن توسط معتبرترین شرکتهای پیکاپ داره انجام میشه تیغتون نزنن
به هیچ عنوان پاسپورتتون را برای شخصی در دبی پست نکنینید پست پاسپورت غیر قانونی است
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
پیشکسوتان عزیز
من یک آپ ۲۳ جولای داشتم طرف ساعت ۷ عصر
بعدش هر کی را دیدم آپ ۲۳ یا ۲۴ جولای داشتن کلیر شدن بجز من !! دیگه تو هفته آینده امیدی نداشته باشم؟ باز منتظر آپ شبانه باشم؟؟
۲۸ جولای بخاطر شناخته شدن کیسم اپ خوردم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کسایی که خیلی کلیرنسشون طول کشیده و بیش از سه ماه و نیم شدن ولی ویزا گرفتن میشه لطف کنن خودشون یک کم از کیسشون بیشتر بگن؟
دوم اینکه به نظر من متوسط زمان کلیرنس سه ماه بوده و با توجه به قولی که دادن که ماه های اخر فقط روی کلیرنس کار میکنن باید همگی امید داشته باشیم چون ویزا کم نمیاد و فقط باید جواب کلیرنس بیاد
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان عزیز
واسه گرفتن ویزا از آنکارا لازمه که همسرم وکالتنامه ببره؟
چون آفیسر روز مصاحبه گفت نیاز نیست دوتاتون بیاد یک تون بیاین کافیه!
تاریخ رویت قبولی:10 jun
ارسال فرم های اول:24 JUL
آنلاک کردن فرمها : 12 oct
تعداد افراد کیس:2نفر
شماره کیس:2015AS00002###
سفارت : آنکارا
تاریخ دریافت نامه دوم :2015/24/3
تاریخ مصاحبه : 4 may
دریافت ویزا : ۴ آگوست
مقصد : نیویورک
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-30 ساعت 18:54)houshym نوشته: دوستان
کسایی که خیلی کلیرنسشون طول کشیده و بیش از سه ماه و نیم شدن ولی ویزا گرفتن میشه لطف کنن خودشون یک کم از کیسشون بیشتر بگن؟
دوم اینکه به نظر من متوسط زمان کلیرنس سه ماه بوده و با توجه به قولی که دادن که ماه های اخر فقط روی کلیرنس کار میکنن باید همگی امید داشته باشیم چون ویزا کم نمیاد و فقط باید جواب کلیرنس بیاد
ان شالله
از صمیم قلب از خدا میخوام جواب کلیرنس همه منتظرین تو آگوست بیاد
مقصد کالیفرنیا