کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-30 ساعت 18:58)golli نوشته:  با سلام
دوستان عزیز
واسه گرفتن ویزا از آنکارا لازمه که همسرم وکالتنامه ببره؟
چون آفیسر روز مصاحبه گفت نیاز نیست دوتاتون بیاد یک تون بیاین کافیه!
سلام دوست عزیز برا دادن پاسپورتها به سفارت یک نفر کافیه به این خاطر آقیسر گفته یک نفر هم بیاد اشکالی نداره ولی بعد از زدن ویزا باید پاسپورت ها رو از پست تحویل بگیرید برخی از پست های آنکارا برا دادن پاسپورتها کمی مشکل میگیرن بهتره وکالت نامه همراهشون باشه .
(2015-07-30 ساعت 18:54)houshym نوشته:  دوستان
کسایی که خیلی کلیرنسشون طول کشیده و بیش از سه ماه و نیم شدن ولی ویزا گرفتن میشه لطف کنن خودشون یک کم از کیسشون بیشتر بگن؟

دوم اینکه به نظر من متوسط زمان کلیرنس سه ماه بوده و با توجه به قولی که دادن که ماه های اخر فقط روی کلیرنس کار میکنن باید همگی امید داشته باشیم چون ویزا کم نمیاد و فقط باید جواب کلیرنس بیاد

ببخشید, به شما افسر نگفت چقدر باید منتظر بمانید؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، farrokh33 ، ریحانا ، Alex 2014 ، bahar101
(2015-07-30 ساعت 18:27)aria802 نوشته:  دوستان باز متذکر میشم
پیک آپ ویزا را به شرکتهایی بدین که مجوز حمل پاسپورت دارن
باهاشون قرارداد امضا کنید که شرط کردید پاسپورت کی به سفارت برسد
ازشون رسید امضا شذه برای پاسپوراتها دریافت کنید
به هر کسی که کار ترانسپورت را انحام میده اعتماد نکنید و به هیچ عنوان کار پیکاپ را به جز شرکت معتبر که تهران یا شهرستان دفتر داره به شخص دیگری که مثلا کارش ترانسپورت هست نسپارید
پیکاپ ویزا از ابوظبی حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومن توسط معتبرترین شرکتهای پیکاپ داره انجام میشه تیغتون نزنن
به هیچ عنوان پاسپورتتون را برای شخصی در دبی پست نکنینید پست پاسپورت غیر قانونی است
در تکمیل فرمایشات دوستمون باید بگم شرکت های معتبر اجازه دارن تعداد زیادی پاسپورت به دبی ببرن وپیکاپ کنن ولی اگه شخصی بدون مجوز تعدادی پاسپورت با خودش ببره احتمال اینکه تو فرودگاه اونا رو ضبط کنن زیاده .سعی کنیداگه میتونید خودتون سفر کنید وبدون استرس ویزاتون رو بگیرید.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، aria802 ، ریحانا ، Alex 2014 ، SAMBAR ، m.ghoreishi
(2015-07-30 ساعت 18:36)aria802 نوشته:  پیشکسوتان عزیز
من یک آپ ۲۳ جولای داشتم طرف ساعت ۷ عصر
بعدش هر کی را دیدم آپ ۲۳ یا ۲۴ جولای داشتن کلیر شدن بجز من !! دیگه تو هفته آینده امیدی نداشته باشم؟ باز منتظر آپ شبانه باشم؟؟
۲۸ جولای بخاطر شناخته شدن کیسم اپ خوردم

دوست عزيز اين آپي كه خوردين ممكنه جواب استعلام بوده چون از تاريخ مصاحبه شما زياد نگذشته
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: aria802 ، 1362amin1362 ، alinima ، hilda60 ، Alex 2014 ، bahar101
(2015-07-30 ساعت 19:31)khalilkhah نوشته:  
کسایی که خیلی کلیرنسشون طول کشیده و بیش از سه ماه و نیم شدن ولی ویزا گرفتن میشه لطف کنن خودشون یک کم از کیسشون بیشتر بگن؟

دوم اینکه به نظر من متوسط زمان کلیرنس سه ماه بوده و با توجه به قولی که دادن که ماه های اخر فقط روی کلیرنس کار میکنن باید همگی امید داشته باشیم چون ویزا کم نمیاد و فقط باید جواب کلیرنس بیاد

به ما محترمانه گفت اصلا امید نداشته باشید سربازی و رشته حساس و فوق و کار دولتی ولی امیدوارم که حرفش اشتباه باشه چون امسال خیلی طبق برنامه پیش رفتن و ویزا هم هست و.....

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-07-30 ساعت 19:38)Shaft نوشته:  
بعدش هر کی را دیدم آپ ۲۳ یا ۲۴ جولای داشتن کلیر شدن بجز من !! دیگه تو هفته آینده امیدی نداشته باشم؟ باز منتظر آپ شبانه باشم؟؟

دوست عزيز اين آپي كه خوردين ممكنه جواب استعلام بوده چون از تاريخ مصاحبه شما زياد نگذشته
خب چند تا دیکه از این آپها باید بخورم الان من حدود ۷ یا ۸ آپ واقعی بدون ایمیل دارم
منتظر چمد آپ دیگه باشم؟
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: nora-nora ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ریحانا ، bahar101 ، SAMBAR
(2015-07-30 ساعت 19:46)aria802 نوشته:  

خب چند تا دیکه از این آپها باید بخورم الان من حدود ۷ یا ۸ آپ واقعی بدون ایمیل دارم
منتظر چمد آپ دیگه باشم؟
تقریبا هیچکس نمیتونه بگه بعضی ها با یه اپ کلیر میشه بعضیها با خیلی بیشتر ولی همه امیدوار باشیم که این دو ماه کاملا متفاوت باشه حتی از سالهای قبل

خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-07-30 ساعت 19:46)aria802 نوشته:  

منتظر چمد آپ دیگه باشم؟
خوب آپهاي كن نزديك به تاريخ مصاحبه و پشت سر هم هستش كه مربوط به كارهاي اداري و ارسال اثر انگشت هستش بهترين آپديت شما همون ٢٣ جولاي هستش ولي دال بر إتمام پروسه نميشه ، امضاي دوستان رو ببينيد هر كدوم يك آپديت با فاصله از تاريخ مصاحبه داشتند. در ضمن بايد يك خورده صبر داشته باشي برادر مدت زيادي از مصاحبه شما نگذشته
انشالله اوكي ميشي
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، aria802 ، alinima ، hilda60 ، Alex 2014 ، آزاده_امین
سلام دوستان. یه سوال دارم. نفر دوم وقتی کلیر میشه براش ایمیل میاد یا تو سیس باید چک کنیم؟
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ehsan_pars ، Alex 2014
(2015-07-30 ساعت 17:57)mkamyab نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:56)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:49)mkamyab نوشته:  دیروز یکبار و امروز دوبار جواب ایمیلشون رو دادم ولی تمام امروز رو منتظر جواب بودم که اصلا جواب ندادن ....جالب اینجاست که پایین ایمیلی که فرستادن گفته برای تسریع در انجام پروسه کاریتون سریع به ما جواب بدین ولی خودشون خوابن....انتظار برای کلیر شدن یک طرف ....کم کاری ....بد خوندن ایمیل ....جواب ندادن به ایمیل همه ی اینها هم همون طرف

كامياب جون من ي نظري دارم. داستان براشون ننويس كه نخونن. تو يه جمله بنويس من قبلاً پاسپورت ديگه اي نداشتم. تمام
برادر ۱ خطه ۱۰ تا کلمه ....به جون خودم
دوست عزیز من تو یک کامنت دیگه خدمتتون عرض کردم، باید تو یک جدول می‌نوشتید Previuos passport number و current passport number تا هیچ ایهامی ایجاد نشه، ولی‌ در کّل فکر کنم اصلا جای نگرانی نیست.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، bahar101
کیس ما هم ۲۱ روز بعد از تاریخ مصاحبه نفر دوم که همسرم می‌باشد ۲۸ ژولای آپ دیت شده است. البته متاسفانه نمیدونم قبلان هم آپ دیت داشته یا نه. فکر کنم این می‌تونه نشانهٔ ی خوبی‌ از روند سریع کلیرنس باشه.
شماره کیس:2015AS6XXX >رویت قبولی:1 may >کنسولگری:Kuala Lumpur > تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر>ارسال فرمهای سری اول: 28 > مصاحبه: 7 July > آپدیتها:28 Jul فقط نفر دوم کیس (همسرم) /Jul 31 فقط کیس اصلی‌/ Aug 7,10 هر۳ نفر> Aug 10 نفر اصلی‌ کلیر با دریافت ایمیل سفارت/ 13 August کیس اصلی‌/19 ,18 ,17, 14 August هر ۳ نفر/ Issued Aug 21 کیس اصلی‌/27 August تبدیل / به OR برای نفر دوم کیس/ 28 August هر ۳ نفر / 8 September ایمیل کلیری همسرم بدون هیچ آپدیتی> 10 September همسر و فرزندم Issued
تشکر کنندگان: ehsan_pars ، ریحانا ، hamid99 ، 1362amin1362 ، Alex 2014
(2015-07-30 ساعت 19:42)houshym نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 19:31)khalilkhah نوشته:  

به ما محترمانه گفت اصلا امید نداشته باشید سربازی و رشته حساس و فوق و کار دولتی ولی امیدوارم که حرفش اشتباه باشه چون امسال خیلی طبق برنامه پیش رفتن و ویزا هم هست و.....

افسرتون کی بود؟

به ما اینجوری نگفت و نظرش به نظر بد نمی رسید اما از زمانی که خودشون گفتن طولانی تر شده
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، bahar101
دوستان كلي كلي دعا كنيد و از ته دل از خدا بخوايد كه امشب و فردا شب دوستان قديمي و نصف و نيمه كه كلي وقت هست منتظرند انشالله انشالله به لطف خدا آپديت طلايي داشته باشند همچنين ما بقي دوستان منتظر
تو دعاهاتون اسم دوستان قديمي را به زبان بياريد كه دعاي دسته جمعي و دعا واسه همديگه خيلي موثر هست،
خداي بزرگ خودت گفتي ادعوني استجب لكم
آمين يا رب العالمين
کیس: ****5، .........سفارت خونه: ابوظبی ،...... تعداد نفرات:خودم , .........نامه دوم:.24 مارچ ،........مصاحبه:6 می که دو بار تغییر دادم شد 25 جون،............ وضعیت ویزا :کلیرنس. , ........تاریخ کلیر : July23 با ایمیل و تماس........ ورود به آمریکا: انشالله به زووودی
(2015-07-30 ساعت 17:54)yesorno نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 17:27)HTQ نوشته:  امروز مراجعه کردم برای پست کردن پاسپورت به دفتر مرکزی DHL. ولی گفتن خدمات ما شامل پاسپورت نمیشه.من فقط تا ۴ شنبه وقت دارم تا پاس رو به سفارت برسونم.اگه شنبه هم اقدام کنم برای ویزا و بلیت، حداکثر ۴ شنبه می تونم برسم دبی.لطفا دوستان باتجربه راهنمایی بفرمایند.چون دوباره دچار استرس تازه ای از جنس رسوندن به موقع پاسپورت شدیم.

بدین یکی از عزییزان مهاجرسرا که عازم آنکارا هستن با خودشون ببرن. تو صفحه ی سفر و مصاحبه آنکارا سؤال کنین کی میخواد بره یا همینجا هر کدوم از بچه ها که می خوان برن اطلاع رسانی کنن.
من موندم چرا بچه ها با هم هماهنگ نمیکنن هر کسی که می خواد بره لطف کنه و بار سفر یا پیک آپ رو از دوش بقیه برداره..

ممنون.ولی من باید پاس رو به ابوظبی بفرستم.
شماره کیس:**39/ تاریخ مصاحبه:25 مارچ/ محل مصاحبه: ابوظبی/ تعداد نفرات کیس:2 نفر/ وضعیت: همسرم(کیس اصلی) یک ضرب،من در انتظار کلیر/آپدیت ها: 30مارچ،17 اپریل، 5 جولای (کیس اصلی در جواب ایمیل)، 15 جولای(کیس اصلی)، 24 جولای (فقط کیس دوم)،26 جولای (کل کیس)، 27 جولای، کلیر 27 جولای
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، p00ya2001
(2015-07-30 ساعت 02:51)سپیده زمان نوشته:  هورااااااا کلیر شدیم
ولی تو سیس نزده فقط ایمیل اومده
نظرتون چیه؟؟
الان برای سفارت باید چ مدارکی رو ببریم؟ و چ اقداماتی باید انجام بدهیم

2015AS2***
مصاحبه می - آنکارا
تعداد افراد ۲ نفر

تبریک میگم
خداروشکر که همه دارن به ارزوشون میرسن .
ارزوی موفقیت برای شما و دوستان منتظر رو دارم
کیس نامبر:52015AS00002913