موضوعها: 0
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-31 ساعت 10:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-31 ساعت 10:30 توسط aria802.)
(2015-07-31 ساعت 08:44)mojgan m نوشته: (2015-07-31 ساعت 07:20)ALIARAD نوشته: (2015-07-30 ساعت 19:35)farrokh33 نوشته: (2015-07-30 ساعت 18:27)aria802 نوشته: دوستان باز متذکر میشم
پیک آپ ویزا را به شرکتهایی بدین که مجوز حمل پاسپورت دارن
باهاشون قرارداد امضا کنید که شرط کردید پاسپورت کی به سفارت برسد
ازشون رسید امضا شذه برای پاسپوراتها دریافت کنید
به هر کسی که کار ترانسپورت را انحام میده اعتماد نکنید و به هیچ عنوان کار پیکاپ را به جز شرکت معتبر که تهران یا شهرستان دفتر داره به شخص دیگری که مثلا کارش ترانسپورت هست نسپارید
پیکاپ ویزا از ابوظبی حدود ۳۰۰ تا ۳۵۰ تومن توسط معتبرترین شرکتهای پیکاپ داره انجام میشه تیغتون نزنن
به هیچ عنوان پاسپورتتون را برای شخصی در دبی پست نکنینید پست پاسپورت غیر قانونی است
در تکمیل فرمایشات دوستمون باید بگم شرکت های معتبر اجازه دارن تعداد زیادی پاسپورت به دبی ببرن وپیکاپ کنن ولی اگه شخصی بدون مجوز تعدادی پاسپورت با خودش ببره احتمال اینکه تو فرودگاه اونا رو ضبط کنن زیاده .سعی کنیداگه میتونید خودتون سفر کنید وبدون استرس ویزاتون رو بگیرید.
سلام دوستان
برای پیکاپ پاسپورت ها شرکت ایران آنکارا (Iranankara.com) در تهران دارای مجوز هست و کارشون هم درست.
از ما 250 گرفتن و پارسال هم برای ما پیکاب پاسپورت هامون رو برای سفارت کانادا در آنکارا انجام دادن.
سلام دوستان. در تایید صحبت های دوستمون من هم با ی شرکت معتبر تو تهران صحبت کردم و گفتن حدود دویست تا سیصد درهم میگیرن که از ابوظبی ویزا رو پیکاپ کنن. خانمی تو دفترشون شخصا میره امارات و کارشون ویزای توریستی آمریکاست. وقتی امارات بودم قیمت های نجومی 500تا 700 درهم به گوشم خورد که میگفتن پاسپورت رو پست میکنن. قیمت و عمل پست کردن پاسپورت هر دو غیر معقوله
دقیقا غیر عاقلانست که پاس را با هزینه پیکاپ ۷۰۰ درهم پست کنی برای شخصی که هیچ گونه مجوز حمل پاسپورتی نداره اگه بدون قرار داد و رسید هم باشه که واویلا
وقتی آژانسهای معتبر داخلی اینکار را با هزینه نصف و مجوز رسمی انجام میدن ، خوب باخیال راحت و دور از استرس بدین همین آژانسها و سرنوشت خود را بدست هر کسی ندهید
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان
کیس 6494 ارمنستان کلیر شد اگه از بچه های مهاجر سراست خیلی مبارکش باشه و لطفا اطلاعاتش رو کامل کنه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-31 ساعت 10:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-31 ساعت 10:27 توسط Alex 2014.)
این صدمین ارسال منه ، درود و سلام به دوستان منتظر و کلیرشده و تبریک برای کیس 6494 .خدارو شکر وارد کیسهای 6000 شدیم واین خیلی خوبه .امیدوارم سرعت کلیر شدن بچه ها همینطور خوب پیش بره . ای خدا عاشقتم .
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 10:25)Alex 2014 نوشته: این صدمین ارسال منه ، درود و سلام به دوستان منتظر و کلیرشده و تبریک برای کیس 6494 .خدارو شکر وارد کیسهای 6000 شدیم واین خیلی خوبه .امیدوارم سرعت کلیر شدن بچه ها همینطور خوب پیش بره . ای خدا عاشقتم .
الحمدالله
واقعا جای شکر داره
از دعای دست جمعی در حق همدیگر غافل نشیم همین انرژی های مثبت باعث مبشه همگی در آگوست کلیر بشیم به امید خدا
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 09:57)ریحانا نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:44)maryam2020 نوشته: سلام دوستان. یه سوال دارم. نفر دوم وقتی کلیر میشه براش ایمیل میاد یا تو سیس باید چک کنیم؟ نفر دوم در حالت pros seeing pending است
دوست عزیز نفرات همراه حتی اگر کلیرشوند باید درانتظار کلیرشدن کیس اصلی باشند و نمیتوانند ویزا بگیرند قاعدتا الان نفردوم کیس شما کلیر و درانتظار کیس اصلی هست
نفر اصلی خودم هستم و در ایمیلی که برام اومده خودم processing completed و نفر دوم processing pending نوشته شده
یعنی هر دو نفرمون بریم آنکارا واسه گرفتن ویزا یا فقط من برم؟
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان لطفا انرژی مثبت بدین و همه یکدل و همصدا برای همدیگه دعا کنیم .به خدا این آسون ترین راه رستگاریمون در این راه هستش .پس خدایا به حق بزرگی و قدرتت به این دوستان منتظر قدرتت رو نشون بده و دلهامون رو شاد و آروم کن . همه بگین امین ........
این هم انرژی مثبت ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
ANKARA-->YEREVAN-Current Date:12 MAY-STATUS:CLEARED
MY DEAR GOD `WE ARE ONLY HOPEFULL`PLEASE HELP AND PROTECT US. PLEASE`PLEASE`PLEASE`...........PLEASE
لاتاری از آغاز تا پایان
118 مهاجرسرا
خدایا عاشقتم
درآغوشم بگیر ازخودرهایم کن --- گرفتارسکوتم من صدایم کن
[/align]
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
صبح جمعه همه دوستان بخير
مديران محترم و دوستان پيشكسوت با تجربه لطفا در صورت امكان به اين سوال من پاسخ دهيد:
آيا ممكن است كه در پاسخ به ايميل پيگيري به سفارت ، همان روز دريافت پاسخ ايميل از سفارت(دو روز بعد از ارسال ايميل توسط متقاضي) آپديت شبانه (بعد از 12 شب تا سه صبح)، نتيجه همان ايميل پيگيري باشد.
ممنون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 00:50)asal1372 نوشته: (2015-07-29 ساعت 13:04)bidaad نوشته: (2015-07-29 ساعت 12:22)negarpak نوشته: بالاخره در روز ٢٩٣ ام صبر ما نتيجه داد
شوهرم همين الان كليير شد .
خدايا صدهزار مرتبه شكر اين شادى رو نصيب تمام دوستان منتظر مخصوصا كيسهاى نصفه نيمه مثل خودم بكن.
دوستان عزيزم از تك تكتون بخاطر دلداريها و همراهيهاتون ممنونم
2015AS1950-01 issued 16 October
2015AS1950- 02 clear 29 July
Ankara/ October
من معمولا برای عرض تبریک کلیری فقط دکمه تشکر رو میزنم ولی نمیشه کلیر شدن شما رو بصورت اختصاصی تبریک نگفتتتتت ! مبارک باشه !
فکر کنم خبرهای خوبی در راه باشه
نگار خانم ممن از برندگان ٢٠١٦ هستم.از صميم دل بهتون تبريك مي گم
با سلام
ضمن تبریک به شما وهمسر شما میشه شرایط شوهرتون رو بفرمایید که اینقدر AP طول کشیده؟
ممنون
شماره کیس:2015AS1XXX>کنسولگری: آنکارا > تعداد افراد منظور در کیس :2 نفر مصاحبه: نوامبر > وضعیت: همسر یکضرب و خودم کلیرنس
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان کیس 6494 فکر میکنم یکی از فرزندان apخورده بوده که احتمالا تو سن نزدیک 18 تا 21 بوده و به خاطر همین زود کلییر شدن
#*68 محل مصاحبه رو به ایروان تغییر دادن
مصاحبه هفته آخر جولای
کیس اصلی و فرزند ویزای یک ضرب
سربازی ا ر ت ش
شغل دولتی
آپدیت 4aug کیس اصلی و خودم
18aug همه کیسها
19aug فقط خودم
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-07-31 ساعت 10:33)maryam2020 نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:57)ریحانا نوشته: (2015-07-31 ساعت 09:44)maryam2020 نوشته: سلام دوستان. یه سوال دارم. نفر دوم وقتی کلیر میشه براش ایمیل میاد یا تو سیس باید چک کنیم؟ نفر دوم در حالت pros seeing pending است
دوست عزیز نفرات همراه حتی اگر کلیرشوند باید درانتظار کلیرشدن کیس اصلی باشند و نمیتوانند ویزا بگیرند قاعدتا الان نفردوم کیس شما کلیر و درانتظار کیس اصلی هست
نفر اصلی خودم هستم و در ایمیلی که برام اومده خودم processing completed و نفر دوم processing pending نوشته شده
یعنی هر دو نفرمون بریم آنکارا واسه گرفتن ویزا یا فقط من برم؟
Mishe rahnamai konid
شماره کیس **۴۷/ رویت قبولی 1may / تاریخ مصاحبه 6may /محل مصاحبه آنکارا/ تعداد افراد کیس ۲نفر/ آپدیت ها ۷می هر دونفر/ ۱۹ می هر دو نفر / ۲۲ جولای نفر اول/ ۲۹ جولای هر دو نفر/ ۲۹ جولای دریافت ایمیل کلیری نفر اول/ ۱۰ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست هر دو نفر/ ۱۱ آگوست دریافت ویزای نفر اول/8 سپتامبر هردونفر با ایمیل پیگیری /نفر دوم منتظر /سربازی س/ شغل خصوصی/ نفر اول ورود به امریکا 21 ژانویه 2016
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-31 ساعت 11:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-31 ساعت 11:34 توسط 1362amin1362.)
(2015-07-31 ساعت 11:13)ican2015 نوشته: (2015-07-31 ساعت 10:51)ican2015 نوشته: سلام
صبح جمعه همه دوستان بخير
مديران محترم و دوستان پيشكسوت با تجربه لطفا در صورت امكان به اين سوال من پاسخ دهيد:
آيا ممكن است كه در پاسخ به ايميل پيگيري به سفارت ، همان روز دريافت پاسخ ايميل از سفارت(دو روز بعد از ارسال ايميل توسط متقاضي) آپديت شبانه (بعد از 12 شب تا سه صبح)، نتيجه همان ايميل پيگيري باشد.
ممنون.
سلام مجدد به عزيزان
يعني كسي نيست پاسخ اين سوال رو كه حدود سه ساعت توي اين تاپيك درج شده بده؟ باز هم ممنون
آيسان جان. جواب ايميل پيگيري چون به سفارت زده شده از خود سفارت مي آد و در ساعات اداري نزديك به ساعات اداري ايران مي آد. اين ساعتي كه شما مي فرماييد آپي است كه از آمريكا براتون زده شده و در واقع مي شه گفت ربطي به ايميلتون نداره. اما ممكنه بعد از تعطيلات آخر هفته سفارتها شما يك آپ هم از سفارت به دليل ايميل ارساليتون دريافت كنيد. ضمناً ببخشيد كه دير جواب داديم. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥