کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-07-30 ساعت 23:04)Shaft نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 22:16)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 21:59)ben123 نوشته:  ۱. دوستانی که مصاحبشون ابوظبی، آنکارا یا ایروان بوده موردی بوده که تو مصاحبه ازتون گواهی عدم سوء پیشینه ایران بخوان؟
۲. من سال 2007 مدت ۹ ماه استرالیا بودم و یک ماه پیش دوستم که استرالیاست برام عدم سوء پیشینه گرفت و فرستاد. با توجه به اینکه احتمالا مصاحبم اردیبهشت سال دیگه هست ممکنه بگن این گواهی ازش چند ماه گذشته و باید دوباره بگیری؟
مرسی

عدم سوءپيشينه از ايران نياز نيست. معمولاً مي گن كساني كه بيش از شش ماه و يا يكسال خارج از ايران زندگي كردن بايد گواهي عدم سوء پيشينه ببرن كه من خودم نبردم و نخواستن. اما در خصوص گواهي كه الان به دستتون رسيده بايد عرض كنم خدمتتون كه بايد سعي كنيد نزديك به زمان مصاحبه تون باشه.اگر دسترسي جهت گرفتن دوباره عدم سوء پيشينه از استراليا نداريد بايد مداركي داشته باشيد كه ثابت كنه پس از خروجتون از اونجا به هيچ عنوان ورود نداشتيد. اما من پيشنهاد مي كنم خودتو اذيت نكن و نزديك زمان مصاحبه يه گواهي مجدد و به روز بگير.

امين جان دوستمون نوشته كه عدم سوء رو از استراليا گرفته . به نظر من نياز به تجديد اون رو نداره چون اين شخص ديگه اونجا زندگي نميكنه و مهم نيست كه الان يا ٣ ماه پيش گرفته باشه مگه اينكه افيسر گير بده.

محمد جان شما درست مي فرماييد.
فقط من منظورم اينه كه يه جوري ثابت كنه كه ديگه اونجا زندگي نمي كنه كه يه وقت افيسر بهش گير نده. در هر صورت فرمايش شما كاملاً صحيحه
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: hilda60 ، Shaft ، Alex 2014 ، ben123 ، آزاده_امین ، ehsan_pars ، m.ghoreishi
(2015-07-30 ساعت 23:11)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 22:54)p00ya2001 نوشته:  امین جان چه خبر جدید

والا پويا جان خبر جديد كه هيچي داداش. خبرا دست شماست. ما هم براي اينكه خالي از لطف نباشه امروز كه صد روز رو پر كرده بودم يه ايميل زدم كه بهشون بگم فكر نكنن ما نيستيم. ما هم همچنان هستيم و ويزا مي خوايم.

آفیسر بهتون گفت چند روز باید منتظر بمونید
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، Alex 2014 ، ehsan_pars ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، ARSAMNEW
(2015-07-30 ساعت 23:11)yesorno نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 21:59)ben123 نوشته:  ۱. دوستانی که مصاحبشون ابوظبی، آنکارا یا ایروان بوده موردی بوده که تو مصاحبه ازتون گواهی عدم سوء پیشینه ایران بخوان؟
۲. من سال 2007 مدت ۹ ماه استرالیا بودم و یک ماه پیش دوستم که استرالیاست برام عدم سوء پیشینه گرفت و فرستاد. با توجه به اینکه احتمالا مصاحبم اردیبهشت سال دیگه هست ممکنه بگن این گواهی ازش چند ماه گذشته و باید دوباره بگیری؟
مرسی

کلا سوپیشینه از ایرانیان اونم ابوظبی اصلا نمیخواد شما هم مصاحبه میری سوپیشینتو رو نکن. اگه خواستن بده اگه نه اصلا. بهشون بدی تازه بهت شک میکنن ک این چیکار کرده بوده سو پیشینه گرفته، نظر من اینه.

با اينكه من دو ساله خارج از ايران دارم زندگي مي كنم ابوظبي از منم نخواست.
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: hilda60 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، ben123 ، bahar101 ، ehsan_pars ، m.ghoreishi
(2015-07-30 ساعت 23:18)aria802 نوشته:  

والا پويا جان خبر جديد كه هيچي داداش. خبرا دست شماست. ما هم براي اينكه خالي از لطف نباشه امروز كه صد روز رو پر كرده بودم يه ايميل زدم كه بهشون بگم فكر نكنن ما نيستيم. ما هم همچنان هستيم و ويزا مي خوايم.

آريا جان. رو حرف افيسر كه نمي شه حساب كرد. تازه با ما مصاحبه خيلي خوبي هم انجام داد و با اعضاي خانواده م خيلي خوش برخورد بود و با دوقلوهاي من خوش و بش هم مي كرد باز اين همه ما رو تو انتظار نگه داشت. من سربازي س بودم واسه همين يكم طولاني تر شده. اما خودش گفت سه چهار ماه بعد سايت رو چك كن. يه چيزي به بچه هاي سپاه بگم. بچه ها كلاً اين فكر رو از سرتون بياريد بيرون كه به سربازاي س ويزا نمي دن. چون خود افيسر به من آخر مصاحبه گفت بچه هات برن انگليسي ياد بگيرن كه يه جوري مي خواست بهم بگه رفتني هستيد.

تشکر کنندگان: aria802 ، Jefferson ، M.d ، Alex 2014 ، nora-nora ، ebrahim1e ، ARSAMNEW ، hilda60 ، ben123 ، ali-2015 ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، 2015reza
دوستان عزيزباسلام آيا به گفته هاي آفيسربايداعتمادكرد؟برابنده گفت ٣ماه ديگه سايت چك كن،ياممكنه انشاالله زودتركليري من بياد.ممنون ازپاسخهاتون
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، hilda60 ، ehsan_pars
(2015-07-30 ساعت 23:28)Jefferson نوشته:  دوستان عزيزباسلام آيا به گفته هاي آفيسربايداعتمادكرد؟برابنده گفت ٣ماه ديگه سايت چك كن،ياممكنه انشاالله زودتركليري من بياد.ممنون ازپاسخهاتون

دوست عزيز. تو پيام بالا عرض كردم. نخير نمي شه اطمينان كرد. اين عزيزان براساس شرايط كيس و با استفاده از دانش روانشناسي يه چيزي به مصاحبه شونده مي گن كه زياد روش نمي شه حساب كرد. خيلي از دوستان بودن كه آفيسر گفته سه الي چهار ماه ولي سي روزه كلير شدن و خيلي هاي ديگه شش ماه رو هم رد كردن.

تشکر کنندگان: Alex 2014 ، mehrdad_123 ، Jefferson ، ARSAMNEW ، hilda60 ، آزاده_امین ، bahar101
(2015-07-30 ساعت 23:24)1362amin1362 نوشته:  

آريا جان. رو حرف افيسر كه نمي شه حساب كرد. تازه با ما مصاحبه خيلي خوبي هم انجام داد و با اعضاي خانواده م خيلي خوش برخورد بود و با دوقلوهاي من خوش و بش هم مي كرد باز اين همه ما رو تو انتظار نگه داشت. من سربازي س بودم واسه همين يكم طولاني تر شده. اما خودش گفت سه چهار ماه بعد سايت رو چك كن. يه چيزي به بچه هاي سپاه بگم. بچه ها كلاً اين فكر رو از سرتون بياريد بيرون كه به سربازاي س ويزا نمي دن. چون خود افيسر به من آخر مصاحبه گفت بچه هات برن انگليسي ياد بگيرن كه يه جوري مي خواست بهم بگه رفتني هستيد.

حالا دو قلوها انگلیسی میخونن یا اونا هم مثه ما صیح تا شب مهاجرسرا میخونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Big Grin
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mehrdad_123 ، ARSAMNEW ، hilda60 ، آزاده_امین ، Aghaman ، Alex 2014
(2015-07-30 ساعت 23:57)ebrahim1e نوشته:  

حالا دو قلوها انگلیسی میخونن یا اونا هم مثه ما صیح تا شب مهاجرسرا میخونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ Big Grin

نه ابي جان. انگليسي رو هنوز شروع نكردن. آخه گفتم شايد بهمون ويزا ندن خواستم بچه ها الكي اذيت نشنTongueTongueTongueTongue

تشکر کنندگان: ARSAMNEW ، hilda60 ، ebrahim1e ، bahar101 ، p00ya2001 ، 2015reza ، Alex 2014

درست میگی یکبار دیگه هم گفته بودم ۲۰۱۳ یکی از دوستام سپاه خدمت کرده بود با شغل و رشته حساس بیست و هشت روزه کلیر شد اینم بگم که اون زمان فکر کنم تو می یا جون بود که کلیر شد
البته فرم نه سوالی رو گرفته بود ازشون . مثل اینکه فرم نه سوالی بدن زودتر کلیر میشید .
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، Marmad ، p00ya2001 ، Alex 2014
(2015-07-30 ساعت 23:14)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 23:04)Shaft نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 22:16)1362amin1362 نوشته:  
مرسی

عدم سوءپيشينه از ايران نياز نيست. معمولاً مي گن كساني كه بيش از شش ماه و يا يكسال خارج از ايران زندگي كردن بايد گواهي عدم سوء پيشينه ببرن كه من خودم نبردم و نخواستن. اما در خصوص گواهي كه الان به دستتون رسيده بايد عرض كنم خدمتتون كه بايد سعي كنيد نزديك به زمان مصاحبه تون باشه.اگر دسترسي جهت گرفتن دوباره عدم سوء پيشينه از استراليا نداريد بايد مداركي داشته باشيد كه ثابت كنه پس از خروجتون از اونجا به هيچ عنوان ورود نداشتيد. اما من پيشنهاد مي كنم خودتو اذيت نكن و نزديك زمان مصاحبه يه گواهي مجدد و به روز بگير.

امين جان دوستمون نوشته كه عدم سوء رو از استراليا گرفته . به نظر من نياز به تجديد اون رو نداره چون اين شخص ديگه اونجا زندگي نميكنه و مهم نيست كه الان يا ٣ ماه پيش گرفته باشه مگه اينكه افيسر گير بده.

محمد جان شما درست مي فرماييد.
فقط من منظورم اينه كه يه جوري ثابت كنه كه ديگه اونجا زندگي نمي كنه كه يه وقت افيسر بهش گير نده. در هر صورت فرمايش شما كاملاً صحيحه

ا مین جان شما چه مدت خارج بودین؟ کدوم کشور؟
شماره کیس: ‎ 2016AS52xx■ تاریخ رویت قبولی: ‎9 May ■ کنسولگری: ‎تغییر از آنکارا به ابوظبی‎ ■ تعداد افراد: 2 نفر
ارسال فرمهای260: 15 May‎ ■ کارنت شدن: 9 Feb‎ ■ نامۀ دوم: 22 Feb‎ ■ مصاحبه: 5 April ■ نتیجه: AP
خدمت س پ ا ه ، شغل خصوصی ، ازدواج بعد از قبولی و قبل از ارسال فرم 260
آپدیتها: 17 آپریل، 19 آپریل، 21 آپریل، 3 آگوست آپدیت طلایی و دوخطی از آمریکا، 4 آگوست ساعت 12 ظهر آپدیت از سفارت و or
4 آگوست ساعت 6 عصر به لطف خدا دریافت ایمیل کلیری بعد از 4 ماه.
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Alex 2014
(2015-07-31 ساعت 00:19)ben123 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 23:14)1362amin1362 نوشته:  [quote='Shaft' pid='643226' dateline='1438281249']
[quote='1362amin1362' pid='643216' dateline='1438278366']
[quote='ben123' pid='643213' dateline='1438277375']

ا مین جان شما چه مدت خارج بودین؟ کدوم کشور؟

پيام خصوصي براتون ارسال شد

تشکر کنندگان: hilda60 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، ben123
امشب هم خبری نبود
دریغ از یک آپ خشک و خالی
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، ebrahim1e ، hilda60 ، ریحانا ، ehsan_pars ، mel ، p00ya2001 ، Alex 2014
دوستان عزیز این دعای فرج خیلی خوبه. هر روز بخونید. من تا حالا معنیشو نخونده بودم ولی الان خوندم. فوق العاده اس

كفعمى در كتاب«بلد الامين»فرموده:اين دعا دعاى امام زمان(عج)است كه آن را به شخصى كه در زندان بود تعليم داد،پس آن زندانى با خواندن آن آزاد شد:
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ

خدايا گرفتارى بزرگ شد،و پوشيده بر ملا گشت،و پرده كنار رفت،و اميد بريده گشت،و زمين تنگ‏ شد،و خيرات آسمان دريغ شد و پشتيبان تويى،و شكايت تنها به جانب تو است،در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است،خدايا!بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى،و به اين سبب مقامشان را به ما شناساندى،پس به حق ايشان به ما گشايش ده،گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر،اى محمّد و اى على،اى على و اى محمّد،مرا كفايت كنيد،كه تنها شما كفايت‏ كنندگان منيد،و ياریم دهيد كه تنها شما ياری كنندگان منيد،اى مولاى ما اى صاحب زمان،فريادرس،فريادرس،فريادرس، مرا درياب،مرا درياب،مرا درياب،اكنون،اكنون،اكنون،با شتاب،با شتاب،با شتاب،اى مهربان‏ترين مهربانان به حق محمّد و خاندان پاك او.
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
(2015-07-31 ساعت 00:02)1362amin1362 نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 23:57)ebrahim1e نوشته:  
(2015-07-30 ساعت 23:11)1362amin1362 نوشته:  والا پويا جان خبر جديد كه هيچي داداش. خبرا دست شماست. ما هم براي اينكه خالي از لطف نباشه امروز كه صد روز رو پر كرده بودم يه ايميل زدم كه بهشون بگم فكر نكنن ما نيستيم. ما هم همچنان هستيم و ويزا مي خوايم.

نه ابي جان. انگليسي رو هنوز شروع نكردن. آخه گفتم شايد بهمون ويزا ندن خواستم بچه ها الكي اذيت نشنTongueTongueTongueTongue

انشالله ویزا میگیری خوبشم میگیری به شما ویزا ندن به کی بدن.
کيس نامبر:2015AS7327 ♥
تعداد افراد: دو نفر ♥
کنسولگری: ایروان ♥
ارسال فرم : 30 می ♥
کارنت: 11 جون ♥
تاریخ مصاحبه : 5 آگوست ♥
آپدیت ها:18,13,12,10,5 آگوست، 1 اکتبر و تبدیل APبه REFUSED ♥
کلیر: متاسفانه نشدم
سفر به آمریکا: فعلا ویزا ندارم شاید یک وقت دیگه
تشکر کنندگان: hilda60 ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، bahar101 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ریحانا ، ARSAMNEW
(2015-07-31 ساعت 00:32)hilda60 نوشته:  دوستان عزیز این دعای فرج خیلی خوبه. هر روز بخونید. من تا حالا معنیشو نخونده بودم ولی الان خوندم. فوق العاده اس

كفعمى در كتاب«بلد الامين»فرموده:اين دعا دعاى امام زمان(عج)است كه آن را به شخصى كه در زندان بود تعليم داد،پس آن زندانى با خواندن آن آزاد شد:
إِلَهِي عَظُمَ الْبَلاءُ وَ بَرِحَ الْخَفَاءُ وَ انْكَشَفَ الْغِطَاءُ وَ انْقَطَعَ الرَّجَاءُ وَ ضَاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمَاءُ وَ أَنْتَ الْمُسْتَعَانُ وَ إِلَيْكَ الْمُشْتَكَى وَ عَلَيْكَ الْمُعَوَّلُ فِي الشِّدَّةِ وَ الرَّخَاءِ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ أُولِي الْأَمْرِ الَّذِينَ فَرَضْتَ عَلَيْنَا طَاعَتَهُمْ وَ عَرَّفْتَنَا بِذَلِكَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنَّا بِحَقِّهِمْ فَرَجا عَاجِلا قَرِيبا كَلَمْحِ الْبَصَرِ أَوْ هُوَ أَقْرَبُ يَا مُحَمَّدُ يَا عَلِيُّ يَا عَلِيُّ يَا مُحَمَّدُ اكْفِيَانِي فَإِنَّكُمَا كَافِيَانِ وَ انْصُرَانِي فَإِنَّكُمَا نَاصِرَانِ يَا مَوْلانَا يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي أَدْرِكْنِي السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ يَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرِينَ

خدايا گرفتارى بزرگ شد،و پوشيده بر ملا گشت،و پرده كنار رفت،و اميد بريده گشت،و زمين تنگ‏ شد،و خيرات آسمان دريغ شد و پشتيبان تويى،و شكايت تنها به جانب تو است،در سختى و آسانى‏ تنها بر تو اعتماد است،خدايا!بر محمّد و خاندان محمّد درود فرست آن صاحبان فرمانى كه اطاعتشان را بر ما فرض نمودى،و به اين سبب مقامشان را به ما شناساندى،پس به حق ايشان به ما گشايش ده،گشايشى زود و نزديك‏ همچون چشم بر هم نهادن يا زودتر،اى محمّد و اى على،اى على و اى محمّد،مرا كفايت كنيد،كه تنها شما كفايت‏ كنندگان منيد،و ياریم دهيد كه تنها شما ياری كنندگان منيد،اى مولاى ما اى صاحب زمان،فريادرس،فريادرس،فريادرس، مرا درياب،مرا درياب،مرا درياب،اكنون،اكنون،اكنون،با شتاب،با شتاب،با شتاب،اى مهربان‏ترين مهربانان به حق محمّد و خاندان پاك او.

هيلدا جان. ممنون از بابت اين دعاي زيبا. انشالله به حق همين دعاي قشنگ همسر شما و مابقي منتظران هم كلير بشن.
دوستان اين دوران كليرنس درسته كه خيلي عذاب آوره. اما هممون رو خيلي بيشتر از گذشته به خداي بزرگ مرتبه نزديك كرد. و من به شخصه تنها به همين دليل خوشحالم از اينكه كليرنس خوردم. شما هم اين رو به فال نيك بگيريد. خدا چون ماها رو خيلي دوس داره كاري كرده كه همش صداش كنيم. خدايا به حق همين دعا و دعاي توسلي كه هر شب اين بچه ها و خونواده هاشون مي خونن همه رو كلير بفرما. آمين يا رب العالمين

کاربران در حال بازدید این موضوع: 5 مهمان