کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
من که برای مصاحبه رفته بودم. خانمی رو دیدم که سایت ها رو چک کرده بود و هیچ تغییری تو پرونده اش ایجاد نشده بود. بعد از شش ماه ایمیل میزنه به آمریکا دخترش براش پیگیری میکنه. جواب میاد که کلیر شده. چندین ماه قبل کلیر شده بود. اگر بعد از سه ماه هنوز خبری ندارید ی ایمیل با مشخصات کامل پرونده و سفارت براشون بفرستید. ممکنه گاهی از این اشتباهات پیش بیاد.
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
(2015-08-02 ساعت 12:13)khaleghi نوشته:  سلام دوستان عزيز. ميشه لطفا كيس ٤٢٥٩ رو تو سيس چك كنيد. متنش با بقيه فرق داره!! البته من نيستم. ممنون از دوستان
فكر كنم مصاحبش تو مونترال بوده،،،

من کارم خصوصی بود، پایان خدمت از سپاه داشتم. روزهای پایانی هفته گذشته برای کیس های لاتاری که مصاحبه داشتن بسیار خوب بوده و خیلی هارو یکضرب دادن. امروز،2آگست هم 5،6تا کیس لاتاری ایرانی بیشتر نبود که من تا اونجایی که فهمیدم فقط به یک آقا یکضرب دادن. ایشون کار خصوصی و معاف از خدمت بودند.
(2015-08-02 ساعت 15:01)mojgan m نوشته:  من که برای مصاحبه رفته بودم. خانمی رو دیدم که سایت ها رو چک کرده بود و هیچ تغییری تو پرونده اش ایجاد نشده بود. بعد از شش ماه ایمیل میزنه به آمریکا دخترش براش پیگیری میکنه. جواب میاد که کلیر شده. چندین ماه قبل کلیر شده بود. اگر بعد از سه ماه هنوز خبری ندارید ی ایمیل با مشخصات کامل پرونده و سفارت براشون بفرستید. ممکنه گاهی از این اشتباهات پیش بیاد.
----------------------------------------------------------
من تا حالا دوبار ایمیل زدم به KCC وجوابی که دادند اینه که از سفارت باید پیگیری کنید و این کاملا به آفیسر بستگی داره که به شما ویزا بده یا نه و کار ما اینه که روند کلیر رو سرعت ببخشیم و دخالتی توی صدور ویزا نداریم.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

(2015-08-02 ساعت 15:01)mojgan m نوشته:  من که برای مصاحبه رفته بودم. خانمی رو دیدم که سایت ها رو چک کرده بود و هیچ تغییری تو پرونده اش ایجاد نشده بود. بعد از شش ماه ایمیل میزنه به آمریکا دخترش براش پیگیری میکنه. جواب میاد که کلیر شده. چندین ماه قبل کلیر شده بود. اگر بعد از سه ماه هنوز خبری ندارید ی ایمیل با مشخصات کامل پرونده و سفارت براشون بفرستید. ممکنه گاهی از این اشتباهات پیش بیاد.

ادرس ایمیل رو میدونید؟
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، SAMBAR ، ARSAMNEW ، 1362amin1362 ، farrokh33 ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 15:15)behzadsh نوشته:  

ادرس ایمیل رو میدونید؟

http://abudhabiivo.net/contactus.aspx
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
(2015-08-02 ساعت 14:11)MASTAN1 نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 13:59)s.zare نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 13:41)MASTAN1 نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 09:31)357_Rezaa نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 07:47)babisondes نوشته:  ۳۰ روزTongue

27 روز! نبووووود؟Cool

265 روز
------------------------------
MASTAN1 واقعا شما از نوامبر موندید؟ فکر میکردم همه کیسهای نوامبر و اکتبر از ابوظبی کلیر شدند!!! SadSadSadSad
متاسفانه نشدم
البته دیدم خیلی از بچه ها کلیر شدند مخصوصا نصفه ونیمه ها وبسیار خوشحال شدم. امیدوارم همه دوستان خبر کلیرنس رو این ماه دریافت کنند. ما رو هم دعا کنید دور از خانواده نمونیم. البته این کیس ما بقول دوستان فریزی، پشت شوفاژی چیزی شده. امیدوراریم بیارنش بیرون. جالب اینه که یدونه آپ هم نداشتیم.
میشه لطفا از شرایطتتون مثل رشته تحصیلی، کار و سربازی بگید و این که آخرین آپدیتتون مربوط به چه تاریخیه.
من هم فکر میکردم که همسر من و خانم زارع پرچمدار ابوظبی هستند.
ابوظبی،هفته دوم دسامبر،آخرین آپدیت همسرم: 22 آپریل
نصفه و نیمه

گر نگهدار من آن است که من می دانم ،شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد.
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، Marmad ، gholamrezaei ، farrokh33 ، Alex 2014
(2015-08-02 ساعت 14:15)s.zare نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 14:11)MASTAN1 نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 13:59)s.zare نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 13:41)MASTAN1 نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 09:31)357_Rezaa نوشته:  27 روز! نبووووود؟Cool

265 روز
------------------------------
MASTAN1 واقعا شما از نوامبر موندید؟ فکر میکردم همه کیسهای نوامبر و اکتبر از ابوظبی کلیر شدند!!! SadSadSadSad
متاسفانه نشدم
البته دیدم خیلی از بچه ها کلیر شدند مخصوصا نصفه ونیمه ها. امیدوارم همه کلیرنس رو این ماه دریافت کنند. ما رو هم دعا کنید دور از خانواده نمونیم.
-------------------------------------------------
انشالله که بزودی کلیر میشید. من مطمینم که توی این ماه همه کیسهای مثل ما که بالای ۶ ماه منتظرند کلیر میشند شک نداشته باشید.WinkWink
خدا از دهنتون بشنوه واقعا کلافه شدیم

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
سلام دوستان شش ماه ما تمام شد 185 روز بدون کلیر بدون آپ داستان ادامه داره Cool Shyدنبال ویزای دو ماهه هستم برای ابوظبی چون باید همگی بریم تمدید مدیکال خدا بگم چه کارشون کنه هزینه اضافی و بیخود دیگه پیکاپ نمیشه بکنیم مجبوریم بریم
کیس نامبر : 2015as1xxx /سفارت : ابو ظبی / مصاحبه : فوریه / آخرین آپ 19
اگست / تعدا کیس :4 نفر/مقصد : کالیفرنیا / ( فقط خدا ست که میداند آخر این داستان چه میشود )Cool
یک ماه و یک هفته از آخرین آپدیت ما میگذره.... نمیدونم معنیش اینه که هنوز جواب یکی از چک هاشون نیومده؟ خود آفیسر خیلی شفاف به ما گفت که به خاطر سربازی در س چک خورده همسرم و س جای مورد علاقه اونها نیست.
خب این همه آدم با س کلیر شدن؛ ما که تازه کارت معافیت هم داشتیم... نمیدونم... یعنی صداقت داشتن هم کمکی نکرده؟!
شماره کیس: 42XX - رویت قبولی: MAY 03, 2014 - کنسولگری: Armenia - تعداد افراد: 2 - مصاحبه: -March 9 وضعيت: یک نفر گرفته و یک نفر کلیرنس - آپديتهاي سيس: ۲۰ مارچ - ۲ جون همسرم (ap) و ۴ جون خودم (برنده اصلی) - ۲۶ جون هر دو نفر - ۴ آگوست خودم - ۱۲ آگوست خودم - ۱۸ آگوست هر دو - ۲۰ و ۲۱ آپدیت و کلیر ۲۱ آگوست. مقصد: ایتاکا
(2015-08-02 ساعت 15:19)aria802 نوشته:  
(2015-08-02 ساعت 15:15)behzadsh نوشته:  

ادرس ایمیل رو میدونید؟

http://abudhabiivo.net/contactus.aspx
این ادرس ایمیل سفارته ..... ادرس ایمیلی که خانم مژگان فرمودند ....
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، gholamrezaei ، farrokh33 ، bahar101 ، mojgan m ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، babak90
(2015-08-02 ساعت 11:50)mbsamani نوشته:  سلام دوستان، ما هم اومدیم تو این تایپیک.امروز مصاحبه داشتم و چک خوردم

انشالله هرچه زودتر ویزایتان را می گیرید, اوضاع چطور بود, افسر نگفت چند ماه دیگر ویزا می گیری؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
سلام دوست عزيز آقاي خليلخواه
تحليل جديدي از كلير دوستان داريد؟
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

دوستان 2015 ای عزیز، من از بازمونده های 2014 هستم. کاش ما هم شرایطمون مثه شما میشد، پارسال این موقه ها روزی 200 بار سایت ارمنستان و چک میکردم به امید دیدن فقط یک کیس لاتاری، کیس خودم نه ها فقط یک کیس لاتاری، بلکه کلیرا دوباره راه بیوفته و مام بلکه ویزا بگیریم. ولی افسوس که تا سپتامبر به همین منوال گذشت. اینو گفتم که اگه بین شما کسی هنوز کلیر نشده، نا امید نشه، و به این فک کنه که حد اقل امسال یه سال نرمال از نظر پروسه کلیر شدن هستش، نه مثل 2014 ..... . امیدوار باشید و منطقی. به امید اینکه همه شما ویزا بگیرید و بهترینها در انتظارتون باشه.
کیس نامبر 2014AS6XXX / اعضای کیس 1 نفر/ سفارت : ایروان/مصاحبه : هفته آخر می /برگه آبی /به روز رسانی ها: 23 می ، 28 می،16 جولای به زور ای میل، 13 و 14 آگوست (احتمالا آپ واقعی) ، 2 سپتامبر /
مدیران و تحلیلگران عظام
دلیل کلیر نکردن کسانی که ۳۱ جولای اپدیت شدن رو در چی می بینید؟ من منتظر یه اپدیت برای خودم بودم. و البته بعدشم کل کیس. فک می کردم چون اپ خودم اومده کار دیگه تمومه و امروز نهایتا از طرف ابوظبی کلیر خواهم شد
کیس نامبر :**34 - پر کردن فرم 260: 4 آگست - آنلاک: 7 اکتبر - کارنت : 8 دسامبر - نامه دوم : 23 ژانویه - محل مصاحبه : آنکارا به ابوظبی -
تاریخ مصاحبه: 15 مارچ - آپدیتها : 24و23و 22و 17و 15 (مارچ ) ، 24 جون نفر دوم شبانه ، 1 جولای عصر ، 2 جولای (کلیر )، 3 جولای (برگشت به کلیرنس )، 31 جولای جمعه آپ از سفارت ، آپ شبانه 11 سپتامبر ، 13 سپتامبر آپدیت از سفارت اول صبح و بلاخره آخر داستان ما 12:30 ظهر با ایمیل کلیری 13 سپتامبر
تحویل پاس به سفارت 20 سپتامبر ، ایشود 21 سپتامبر و 22 گرفتن پاسها از سفارت.

(2015-08-02 ساعت 17:05)mfte.teacher نوشته:  مدیران و تحلیلگران عظام
دلیل کلیر نکردن کسانی که ۳۱ جولای اپدیت شدن رو در چی می بینید؟ من منتظر یه اپدیت برای خودم بودم. و البته بعدشم کل کیس. فک می کردم چون اپ خودم اومده کار دیگه تمومه و امروز نهایتا از طرف ابوظبی کلیر خواهم شد

تيچر جان. امروز نمي دونم چرا ابوظبي هيچ كاري نكرد. خود من هم كه بايد يه آپ از طرف سفارت براي ايميلم مي خوردم نخوردم هنوز. و ايميلي هم ازشون هنوز دريافت نكردم. اينا رو گفتم كه بدوني تنها نيستي و كار كسي رو انجام ندادن. ايشالله كارشونو شروع كنن شما هم كليريت رو اعلام مي كنن.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان