موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 19:39)مهدی هژ نوشته: سلام بچه ها فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید. استرس اون بالا بالاها داره میچرخه . دل پیچه گرفتیم .اشتها کور هم شدم.
مهدي جان. خدا پشت و پناهت. اميدوارم با خبراي خوب برگردي. راستي چايي نبات و كته با ماست يادت نره???
نوشابه سياه هم خوبه. ??
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
برو یه آب جو خنک بگیر بخور و نگران هیچی نباش
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيزباسلام وعرض ادب وآرزوي دريافت ويزاي ايالات متحده براي همه چشم انتظاران،بنده كه كيسمون **٥٣ بود ودرابوظبي ٢١جون مصاحبه شديم وسه تامون ويزاشدن ،چرا دوستاني باشماره كيسهاي بالاترازما چندباردرسايت سيس آپديت داشتن ولي بنده روي ١٠ جولاي قفل شده؟ بنظرتون به سفارت يي ميل بزنم كه ميخوام دخترمو درامريكاثبت كنم وضعيتم چيه يا بذارم تاروال مراحل اداري طي بشه،ولي واقعانااميدشدم كه چرا دوستان باكيسهاي بالاتروتاريخ مصاحبه هاي ماه بعدازما چندين بارآپديت داشته اند ولي من هيچ!!!! خواهشمندم راهنمايي فرماييد. باتشكرفراوان
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 22:01)Jefferson نوشته: دوستان عزيزباسلام وعرض ادب وآرزوي دريافت ويزاي ايالات متحده براي همه چشم انتظاران،بنده كه كيسمون **٥٣ بود ودرابوظبي ٢١جون مصاحبه شديم وسه تامون ويزاشدن ،چرا دوستاني باشماره كيسهاي بالاترازما چندباردرسايت سيس آپديت داشتن ولي بنده روي ١٠ جولاي قفل شده؟ بنظرتون به سفارت يي ميل بزنم كه ميخوام دخترمو درامريكاثبت كنم وضعيتم چيه يا بذارم تاروال مراحل اداري طي بشه،ولي واقعانااميدشدم كه چرا دوستان باكيسهاي بالاتروتاريخ مصاحبه هاي ماه بعدازما چندين بارآپديت داشته اند ولي من هيچ!!!! خواهشمندم راهنمايي فرماييد. باتشكرفراوان
دوست عزیز هیچ چیز لاتاری حساب و کتاب نداره.به فکر اپدیت کم و زیاد هم نباش چون هیچ ربطی به کلیر شدن و نشدن نداره.من ۸ماهه مصاحبه شدم و کلا ۳ تا اپ خوردم اگه شرایطتون معمولی باشه و مثل من نباشی خیلی زود کلیر میشین.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 22:07)SAMBAR نوشته: (2015-08-02 ساعت 22:01)Jefferson نوشته: دوستان عزيزباسلام وعرض ادب وآرزوي دريافت ويزاي ايالات متحده براي همه چشم انتظاران،بنده كه كيسمون **٥٣ بود ودرابوظبي ٢١جون مصاحبه شديم وسه تامون ويزاشدن ،چرا دوستاني باشماره كيسهاي بالاترازما چندباردرسايت سيس آپديت داشتن ولي بنده روي ١٠ جولاي قفل شده؟ بنظرتون به سفارت يي ميل بزنم كه ميخوام دخترمو درامريكاثبت كنم وضعيتم چيه يا بذارم تاروال مراحل اداري طي بشه،ولي واقعانااميدشدم كه چرا دوستان باكيسهاي بالاتروتاريخ مصاحبه هاي ماه بعدازما چندين بارآپديت داشته اند ولي من هيچ!!!! خواهشمندم راهنمايي فرماييد. باتشكرفراوان
دوست عزیز هیچ چیز لاتاری حساب و کتاب نداره.به فکر اپدیت کم و زیاد هم نباش چون هیچ ربطی به کلیر شدن و نشدن نداره.من ۸ماهه مصاحبه شدم و کلا ۳ تا اپ خوردم اگه شرایطتون معمولی باشه و مثل من نباشی خیلی زود کلیر میشین.
مگه شرایطتون چی بوده ایتقدر طول کشیده
امیدوارم زودتر کلیر بشین
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 20:15)1362amin1362 نوشته: (2015-08-02 ساعت 19:39)مهدی هژ نوشته: سلام بچه ها فردا مصاحبه داریم برامون دعا کنید. استرس اون بالا بالاها داره میچرخه . دل پیچه گرفتیم .اشتها کور هم شدم.
مهدي جان. خدا پشت و پناهت. اميدوارم با خبراي خوب برگردي. راستي چايي نبات و كته با ماست يادت نره???
نوشابه سياه هم خوبه. ??
مهدی جان به هیچ وجه استرس نداشته باش مصاحبه خیلی ساده است فقط خونسرد باش و نذار چیزی نامفهوم برای افیسر باقی بمونه ایشالا فردا خبرهای خوب بشنویم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
61
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
بچه ها یک سوال ؟
میشه به ایمیل ارمنستان به صورت فارسی ایمیل زد؟
از اونجایی میپرسم چون وقتی ایمیل میزنیم یه جواب اتوماتیک هم به صورت فارسی هم به صورت انگلیسی برامون میاد!
یه سوال دیگه
نظرتون چیه که برای پیگیری کلیرنس به کی سی سی ایمیل بزنیم ؟
شماره کیس: چهار هزار **کنسولگری: ایروان **تعداد افراد منظور در کیس :خودم و همسرم
مصاحبه: آخر مارچ ** دریافت ویزا:خودم یک ضرب همسرم کلیرنس(سربازی اسمشو نبر)
آخرین آپدیت: 17 آپریل . 18و 20و 21 آگوست و کلیرشدن 21 آگوست بعد از 150 روز
24 آگوست تحویل پاسپورت به سفارت . 26 آگوست دریافت ویزای همسر
11 سپتامبر ورود به امریکا . 21 سپتامبر آمدن سوشیال . 21 سپتامبر واریز165 دلار . 30 اکتبر آمدن گرین کارت
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 22:17)hilda60 نوشته: سلام دوستان
بچه ها یک سوال ؟
از اونجایی میپرسم چون وقتی ایمیل میزنیم یه جواب اتوماتیک هم به صورت فارسی هم به صورت انگلیسی برامون میاد!
یه سوال دیگه
شما هم ارمنستان بودید . ای تو روح ارمنستان
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-02 ساعت 22:12)aria802 نوشته: (2015-08-02 ساعت 22:07)SAMBAR نوشته: (2015-08-02 ساعت 22:01)Jefferson نوشته: دوستان عزيزباسلام وعرض ادب وآرزوي دريافت ويزاي ايالات متحده براي همه چشم انتظاران،بنده كه كيسمون **٥٣ بود ودرابوظبي ٢١جون مصاحبه شديم وسه تامون ويزاشدن ،چرا دوستاني باشماره كيسهاي بالاترازما چندباردرسايت سيس آپديت داشتن ولي بنده روي ١٠ جولاي قفل شده؟ بنظرتون به سفارت يي ميل بزنم كه ميخوام دخترمو درامريكاثبت كنم وضعيتم چيه يا بذارم تاروال مراحل اداري طي بشه،ولي واقعانااميدشدم كه چرا دوستان باكيسهاي بالاتروتاريخ مصاحبه هاي ماه بعدازما چندين بارآپديت داشته اند ولي من هيچ!!!! خواهشمندم راهنمايي فرماييد. باتشكرفراوان
مگه شرایطتون چی بوده ایتقدر طول کشیده
امیدوارم زودتر کلیر بشین
براتون پیام فرستادم اریای عزیز.
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
2015-08-02 ساعت 22:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-02 ساعت 22:30 توسط SAMBAR.)
(2015-08-02 ساعت 22:21)لیدا59 نوشته: (2015-08-02 ساعت 22:17)hilda60 نوشته: سلام دوستان
بچه ها یک سوال ؟
یه سوال دیگه
شما هم ارمنستان بودید . ای تو روح ارمنستان
من هر بار که به ترکیه ایمیل میزنم یکدونه هم برای اینکه فکر نکنند بینشون فرق میذارم میفرستم kcc ولی فایده نداره. و میگن به ما ربطی نداره.
لیدا خانم اینا به روح اعتقاد ندارن.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-02 ساعت 23:03
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-03 ساعت 00:04 توسط Jefferson.)
باسلام مجدد،شرايط كيس ما برنده خانمم(خانه دار-ليسانس)خودم:متاسفانه سربازي اونم ازنوع درخشان سپاه،ديپلم،سابقه ٤ سال كاربصورت قراردادي درشركت نفت وخروج درسال٨٨،الانم شاغل اداري درشركتي كاملا خصوصي.دوستان عزيزمن مطمئنم كه ماايراني هاي برنده داريم چوب "داون ويدامريكا"عده اي ناآشنا به تاريخ راميخوريم،هرچندجاي اين بحث اينجانيست ولي اين يك حقيقت تاريخي است كه امريكاباعث جلوگيري از فروپاشي وتجزيه ايران بدست دو دشمن ديرينه ايران،يعني روسيه جنايتكاروبدترازاون روباه مكاربريتانياشد،اين رئيس جمهورقدرتمندامريكا هري اس ترومن بود كه ازكاخ سفيد به استالين جنايتكارتلفني تماس گرفت وبهش يك هفته فرصت دادتاهمه نيروهاي اشغالگرش راازقسمت شمالي ايران خارج كندوالاعواقب سنگيني درانتظارش خواهدبود وخرس پيرهم زودفهميدكه نميشودباعقاب تيزپنجه كه لابلاي پنجه هايش هم بمبهاي اتمي دارد،شوخي كرد،درموردبريتانياهم همينطور،هيچكس نمي گويدنظاميان ژاپني چه جنايات ضدبشري درچين وفيليپين وجنوب شرق آسيامرتكب شدند،وفقط راجع به انداختن دو بمب هسته اي توسط امريكابروي ژاپن ميگويند، درصورتيكه امريكا پس ازچنداخطارمبني برتسليم شدن كه ژاپن حاضربه تسليم نشد،بناچاربراي خاتمه جنگ دوم جهاني مجبوربه استفاده از٢بمب اتمي شد، ببخشيدبحث عوض كردم ولي خواستم حقايقي رو راجع به كشورامريكا درموردايران بيان كنم، دوستان نظرتون باتوجه به شرايطم آيااصلاكليرخواهم شد؟بينهايت سپاسگذارازپاسخهاتون
شماره كيس **٥٣،ارسال فرمهاي ٢٦٠ درتاريخ ١٩ مي ٢٠١٤، تولددومين فرزند وتكميل فرم نوامبر٢٠١٤،كارنت may2015،مصاحبه ٢١جون ابوظبي،برنده اصلي:خانم،خانه دار.خانم وبچه ها ويزا،خودم كليرنس،آپديت خودم فقط ١٠جولاي
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-02 ساعت 23:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-02 ساعت 23:12 توسط mehdi_a_3084.)
(2015-08-02 ساعت 23:03)Jefferson نوشته: باسلام مجدد،شرايط كيس ما برنده خانمم(خانه دار-ليسانس)خودم:متاسفانه سربازي اونم ازنوع درخشان سپاه،ديپلم،سابقه ٤ سال كاربصورت قراردادي درشركت نفت وخروج درسال٨٨،الانم شاغل اداري درشركتي كاملا خصوصي.دوستان عزيزمن مطمئنم كه ماايراني هاي برنده داريم چوب "داون ويدامريكا"عده اي ناآشنا به تاريخ راميخوريم،هرچندجاي اين بحث اينجانيست ولي اين يك حقيقت تاريخي است كه امريكاباعث فروپاشي وتجزيه ايران بدست دو دشمن ديرينه ايران،يعني روسيه جنايتكاروبدترازاون روباه مكاربريتانياشد،اين رئيس جمهورقدرتمندامريكا هري اس ترومن بود كه ازكاخ سفيد به استالين جنايتكارتلفني تماس گرفت وبهش يك هفته فرصت دادتاهمه نيروهاي اشغالگرش راازقسمت شمالي ايران خارج كندوالاعواقب سنگيني درانتظارش خواهدبود وخرس پيرهم زودفهميدكه نميشودباعقاب تيزپنجه كه لابلاي پنجه هايش هم بمبهاي اتمي دارد،شوخي كرد،درموردبريتانياهم همينطور،هيچكس نمي گويدنظاميان ژاپني چه جنايات ضدبشري درچين وفيليپين وجنوب شرق آسيامرتكب شدند،وفقط راجع به انداختن دو بمب هسته اي توسط امريكابروي ژاپن ميگويند، درصورتيكه امريكا پس ازچنداخطارمبني برتسليم شدن كه ژاپن حاضربه تسليم نشد،بناچاربراي خاتمه جنگ دوم جهاني مجبوربه استفاده از٢بمب اتمي شد، ببخشيدبحث عوض كردم ولي خواستم حقايقي رو راجع به كشورامريكا درموردايران بيان كنم، دوستان نظرتون باتوجه به شرايطم آيااصلاكليرخواهم شد؟بينهايت سپاسگذارازپاسخهاتون
حتمااااااااااااا کلیر میشید
(2015-08-02 ساعت 23:03)Jefferson نوشته: باسلام مجدد،شرايط كيس ما برنده خانمم(خانه دار-ليسانس)خودم:متاسفانه سربازي اونم ازنوع درخشان سپاه،ديپلم،سابقه ٤ سال كاربصورت قراردادي درشركت نفت وخروج درسال٨٨،الانم شاغل اداري درشركتي كاملا خصوصي.دوستان عزيزمن مطمئنم كه ماايراني هاي برنده داريم چوب "داون ويدامريكا"عده اي ناآشنا به تاريخ راميخوريم،هرچندجاي اين بحث اينجانيست ولي اين يك حقيقت تاريخي است كه امريكاباعث فروپاشي وتجزيه ايران بدست دو دشمن ديرينه ايران،يعني روسيه جنايتكاروبدترازاون روباه مكاربريتانياشد،اين رئيس جمهورقدرتمندامريكا هري اس ترومن بود كه ازكاخ سفيد به استالين جنايتكارتلفني تماس گرفت وبهش يك هفته فرصت دادتاهمه نيروهاي اشغالگرش راازقسمت شمالي ايران خارج كندوالاعواقب سنگيني درانتظارش خواهدبود وخرس پيرهم زودفهميدكه نميشودباعقاب تيزپنجه كه لابلاي پنجه هايش هم بمبهاي اتمي دارد،شوخي كرد،درموردبريتانياهم همينطور،هيچكس نمي گويدنظاميان ژاپني چه جنايات ضدبشري درچين وفيليپين وجنوب شرق آسيامرتكب شدند،وفقط راجع به انداختن دو بمب هسته اي توسط امريكابروي ژاپن ميگويند، درصورتيكه امريكا پس ازچنداخطارمبني برتسليم شدن كه ژاپن حاضربه تسليم نشد،بناچاربراي خاتمه جنگ دوم جهاني مجبوربه استفاده از٢بمب اتمي شد، ببخشيدبحث عوض كردم ولي خواستم حقايقي رو راجع به كشورامريكا درموردايران بيان كنم، دوستان نظرتون باتوجه به شرايطم آيااصلاكليرخواهم شد؟بينهايت سپاسگذارازپاسخهاتون
حتمااااااااااااا کلیر میشید
خوش شانس تر از من نیست ......