کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-03 ساعت 13:42)HERMES7 نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 13:25)2015reza نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 10:29)HERMES7 نوشته:  دوستان من ایدیم رو از رضا۲۰۱۵ به HERMES7 تغییر دادم.
دیگه کم کم باید با ۲۰۱۵ ام خداحافظی کنم و برم برای سال های بعدم
البته امیدورام این هفته کلیر بشم Smile

هیپییییییییییییییییییییپ هووووووووورا

آقا رضا، فكر كنم از دست من آيديت رو عوض كردي. شرمنده خلاصه به خاطر تشابه اسمي. انگار داري كلير مي شي. تبريك زياد بهت، فقط ما رو فراموش نكن و لطفا تا سپتامبر با ما باش.

(2015-08-03 ساعت 11:30)mkamyab نوشته:  ضمن تبریک به دوستان آپ خورده و کلیر شده و آرزوی اتمام انتظار هرچه زودتر همه ی دوستان از گل بهترم ....من هم امروز صبح بعد از کلی نامه نگاری کلیر شدم تا 25 آگست بهم وقت دادن ....از همه ی عزیزان به خاطر این همه هم دلی و همراهی کمال تشکر رو دارم ...شاد ،سلامت و مسافر باشید

هورا كامياب جون. خيلي خوشحال شدم. برات بهترين ها رو آرزو دارم. هوررررررااااااا
ممنون سپتامبر چیه تا اون ور اب هم هستیم با هم ! کار داریم حالا حالا ها !
سر کار باید بزارمتون میریم حساب بانکی رزومه خونه و.............

آقا رضا مشكوك حرف ميزني
اين ور آبي ، اونور آبي
نكنه كلير شدي رفتي اونو آب مارو ميزاري سر كار Big Grin
شماره كيس :2015AS3XXX ; تعداد : 3=1-4 نفرSad ; سفارت : آنكارا / ابوظبي kcc ; رؤيت قبولي : 8 مه 2014 ; ارسال فرمها : 22 آگوست 2014 ; كارنت : 11 ژانويه 2014 ; نامه دوم : 23 ژانويه ; مصاحبه : 9 مارچ ; كلير : بزودي ; مقصد : آتلانتا
آپديت 23و26 جولاي سايت CEAC
كلير 26 جولاي2015 با ايميل و تماس با شماره همراه ايرانمBig Grin
آپديت 30 جولاي هر سه نفر سايت CEAC
ايشيود هر سه نفر 2 آگوست
ورود به امریکا 17 اگوست 2015
دریافت سوشیال نامبر 24 اگوست
دريافت گرين كارت خودم21 سپتامبر بقيه 23 و 25 سپتامبر

امروز 80 روز شد و هیچ......نه آپی شدم و نه ایمیلی دادم هنوز.....میخوام ببینم تا آخر خودشون از رو میرن ؟سال 2013 یکی از دوستام با کیس پنج هزار و خورده ای فروردین رفت مصاحبه و خرداد کلیر شد و همین موقع تو long beach داشت قدم میزد......خدایا شکرت که الان long beach نیستیم چون الان اونجا گرمه و من هم پوستم به آفتاب حساس.....نشستم گوشه اتاق تسبیح میزنم........long beach چه مسخره بازیه
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
(2015-08-03 ساعت 13:56)endeavour نوشته:  امروز 80 روز شد و هیچ......نه آپی شدم و نه ایمیلی دادم هنوز.....میخوام ببینم تا آخر خودشون از رو میرن ؟سال ۲۰۱۳ یکی از دوستام با کیس پنج هزار و خورده ای فروردین رفت مصاحبه و خرداد کلیر شد و همین موقع تو long beach داشت قدم میزد......خدایا شکرت که الان long beach نیستیم چون الان اونجا گرمه و من هم پوستم به آفتاب حساس.....نشستم گوشه اتاق تسبیح میزنم........long beach چه مسخره بازیه

منم عین خودت نه آپی نه آبی نه دوغی.... فقط با این تفاوت که من بدجور کز کردم کنج عزلت! فقط تو فکر این حسم که اگه مقل پارسال بشه روانپزشک خوب کجا گیر بیارم ...

دوستان بقیه کلیرینا ما دو تا نخودی هستیم Wink
تشکر کنندگان: 2015reza ، 1362amin1362 ، Memolk ، SAMBAR ، ریحانا ، Marmad ، mehr22 ، ehsan_pars ، hilda60 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 13:39)ریحانا نوشته:  تبریک به دوستان کلیرشده
من هم همچنان بی آپدیت بودم تااینکه امروز ازبابت ایمیل پیگیریم یک آپ خوردم و جواب اینکه تحت بررسی و نمیتونیم زمان لازم را تخمین بزنیم و سایت را چک کنیدو.....
. امیدوارم ماه خوبی را شروع کرده باشیمSmile

نتونستی دووم بیاری یه ماهت پربشه بعد ایمیل بزنی Wink ... بزور یه آپ گرفتیا Big GrinBig Grin ایشالا زودتر جواب کلیری هممون بیاد
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، آزاده_امین ، Memolk ، SAMBAR ، Alex 2014 ، samane1363 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 11:40)rbrb-2015 نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 11:30)mkamyab نوشته:  ضمن تبریک به دوستان آپ خورده و کلیر شده و آرزوی اتمام انتظار هرچه زودتر همه ی دوستان از گل بهترم ....من هم امروز صبح بعد از کلی نامه نگاری کلیر شدم تا 25 آگست بهم وقت دادن ....از همه ی عزیزان به خاطر این همه هم دلی و همراهی کمال تشکر رو دارم ...شاد ،سلامت و مسافر باشید

لطفا شرایط کیستون رو بگید.

معاف/مهندس کشاورزی/شغل ازاد/مجرد....6 ماه و 10 روز مدت AP
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

یعنی میشه این هفته بعد از 150 روز کلیر بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تبریک......ولی منظورت از نامه نگاری زیاد چیه?همون ایمیل پیگیری یا چیز دیگه?
کیس 787
سفارت انکارا
ارسال فرم 18juneالبته به لطف شرکت پرواز سبز آرزو ها که فرم رواینقدر دیر پر کرد که مصاحبه 3ماه عقب افتاد
افرادکیس 3نفر
کارنت.august
نامه دوم..24نوامبر
مصاحبه .12 ژانویه و آپدیت 12و14 ژانویه 8 june
مقصد .خونه خودم چون برای امریکا dangerous هستیم اونوقت اونایی کا هواپیما میزنن تو برج چه جوری ویزا میگیرن?
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، babak90 ، ARSAMNEW ، پرسپولیس6 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 14:12)mkamyab نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 11:40)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  

لطفا شرایط کیستون رو بگید.

معاف/مهندس کشاورزی/شغل ازاد/مجرد....۶ ماه و ۱۰ روز مدت AP
واقعا بهتون تبریک میگم.
وقتی دیدم کلیر شدید از ته دل خوشحال شدم
شماره کیس :2015AS3xxx/ارسال فرمها: اواخر آگوست/تعدادا افراد کیس:4/کارنت شدن: هفته اول دسامبر/دریافت نامه دوم:23 ژانویه/کنسولگری:آنکارا/مصاحبه:اوایل مارچ/وضعیت:Administrative Processing

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، mkamyab ، babak90 ، samane1363 ، ARSAMNEW ، Memolk ، SAMBAR ، ریحانا ، Alex 2014 ، APOLO5321 ، moj21
جاداره از همه ی دوستانی که تبریک گفتن تشکر کنم و عذر خواهی بابت اینکه نتونستم به پیامهای شما عزیزان جواب مستقیم بدم ....از همتون ممنونم ....و مورد دیگه اینکه من همه ی دوستانی که همقطار هستند و مثل من خیلی منتظر هستند رو فراموش نکردم و چشم براه همشون می مونم SAMBAR...LIDA59...SATAN...BIDAAD...SATANICBOYو البته باقی دوستان برای همه و همه بهترین ها رو آرزو دارم ...تا ته تهش همینجا باهاتونم

دوستان عزیز این سوال رو قبلا هم پرسیده بودم ولی چون خیلی نگرانم،گفتم یه دور دیگه بپرسم .سوالم اینه که :وقتی مدیکالمون تموم میشه باید صبر کنیم تا انشاالله هر وقت کلیر شدیم بعد دوباره مدیکال رو از اول انجام بدیم؟ یعنی اگر کلیر بشیم در صورتیکه از تاریخ مدیکالمون گذشته باشه مشکلی پیش نمی یاد؟ ؟!!!
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 14:19)hamidrezamg نوشته:  

تبریک......ولی منظورت از نامه نگاری زیاد چیه?همون ایمیل پیگیری یا چیز دیگه?

هفته ی پیش از من لیست پاسهای قبلی خواستن من در جواب گفتم که ندارم ....یک هفته طول کشید تا جواب کلیرمو بدن ...چیز خاصی نبود

دوستان سلام وقت به خير. دوستاني كه در سفارت آمريكا در ابوظبي مصاحبه شدند لطف كنن هر گونه تغييري در روند كيسشون مشاهده مي كنن چه در سيس و چه در سايت ابوظبي لطفاً اطلاع رساني كنند. از صبح شاهد فعاليت آنكارا و ارمنستان بوديم اما همچنان از ابوظبي فعاليتي گزارش نشده. ممنون
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: آزاده_امین ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، ریحانا ، endeavour ، mojgan m ، hilda60 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 14:25)دریای خروشان نوشته:  دوستان عزیز این سوال رو قبلا هم پرسیده بودم ولی چون خیلی نگرانم،گفتم یه دور دیگه بپرسم .سوالم اینه که :وقتی مدیکالمون تموم میشه باید صبر کنیم تا انشاالله هر وقت کلیر شدیم بعد دوباره مدیکال رو از اول انجام بدیم؟ یعنی اگر کلیر بشیم در صورتیکه از تاریخ مدیکالمون گذشته باشه مشکلی پیش نمی یاد؟ ؟!!!

خیر دوست عزیز ....مثلا من که امروز کلیر شدم مدیکالم منقضی شده ...اول میرم تجدید مدیکال با جوابش میرم سفارت ....هیچ مشکلی هم نیست

(2015-08-03 ساعت 14:25)دریای خروشان نوشته:  دوستان عزیز این سوال رو قبلا هم پرسیده بودم ولی چون خیلی نگرانم،گفتم یه دور دیگه بپرسم .سوالم اینه که :وقتی مدیکالمون تموم میشه باید صبر کنیم تا انشاالله هر وقت کلیر شدیم بعد دوباره مدیکال رو از اول انجام بدیم؟ یعنی اگر کلیر بشیم در صورتیکه از تاریخ مدیکالمون گذشته باشه مشکلی پیش نمی یاد؟ ؟!!!

هم ميتونيد قبل از كلير شدن بريد مديكال بديد و هم بعدش مي تونيد. قبل از ارائه پاسپورت به سفارت مديكال مجدد رو آماده داشته باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-03 ساعت 13:39)ریحانا نوشته:  تبریک به دوستان کلیرشده
من هم همچنان بی آپدیت بودم تااینکه امروز ازبابت ایمیل پیگیریم یک آپ خوردم و جواب اینکه تحت بررسی و نمیتونیم زمان لازم را تخمین بزنیم و سایت را چک کنیدو.....
. امیدوارم ماه خوبی را شروع کرده باشیمSmile

من هنوز جرات ندارم ایمیل بزنم! یک ماهم نشده هنوز!
شماره کیس: 6XXX
سفارت: ANKARA
تعداد افراد: ۲
مصاحبه: 6 جولای
وضعيت: همسرم یکضرب خودم AP
آپديتهاي سيس: 6 - 8 - 10 - 13 - 28 جولای 25 آگست (شب ساعت 10)
26 آگست نفر اصلی (ساعت 12 ظهر) 26 آگست نفر دوم (ساعت 13) و تبدیل به or
26 آگست ساعت 14:47 ایمیل کلیری
سربازی ارتش - مهندس تاسیسات
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، babak90 ، SAMBAR ، بابراس ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان