کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-03 ساعت 14:33)357_Rezaa نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 13:39)ریحانا نوشته:  تبریک به دوستان کلیرشده
من هم همچنان بی آپدیت بودم تااینکه امروز ازبابت ایمیل پیگیریم یک آپ خوردم و جواب اینکه تحت بررسی و نمیتونیم زمان لازم را تخمین بزنیم و سایت را چک کنیدو.....
. امیدوارم ماه خوبی را شروع کرده باشیمSmile

من هنوز جرات ندارم ایمیل بزنم! یک ماهم نشده هنوز!

شماکه آپ ۲۸ جولای داشتید
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، bahar101 ، babak90 ، SAMBAR ، بابراس ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 14:25)1362amin1362 نوشته:  دوستان سلام وقت به خير. دوستاني كه در سفارت آمريكا در ابوظبي مصاحبه شدند لطف كنن هر گونه تغييري در روند كيسشون مشاهده مي كنن چه در سيس و چه در سايت ابوظبي لطفاً اطلاع رساني كنند. از صبح شاهد فعاليت آنكارا و ارمنستان بوديم اما همچنان از ابوظبي فعاليتي گزارش نشده. ممنون

سلام فعالیت ارمنستان چی بود من متوجه نشدم ؟ Sad
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، bahar101 ، babak90 ، ریحانا ، Marmad ، SAMBAR ، بابراس ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، moj21
من هم همچنان بی آپدیت بودم تااینکه امروز ازبابت ایمیل پیگیریم یک آپ خوردم و جواب اینکه تحت بررسی و نمیتونیم زمان لازم را تخمین بزنیم و سایت را چک کنیدو.....

دوست عزيز. ايميل براي پيگيري كار بهتره كه بالاي شش ماه زده بشه. اما به جهت نزديك شدن به پايان پروسه سه ماه هم مورد تاييد مديران محترم هست. ارسال ايميل براي كيسهاي تازه مصاحبه شده ممكنه كه ارزش ايميلهاي دوستان قديمي رو كم كنه و به جهت تعدد زياد ايميل ها اصلاً اونها رو نخونن و حق اين دوستان ضايع بشه. پس لطفاً فعلاً صبور باشيد. موفق باشيد.

(2015-08-03 ساعت 14:41)ARSAMNEW نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 14:25)1362amin1362 نوشته:  دوستان سلام وقت به خير. دوستاني كه در سفارت آمريكا در ابوظبي مصاحبه شدند لطف كنن هر گونه تغييري در روند كيسشون مشاهده مي كنن چه در سيس و چه در سايت ابوظبي لطفاً اطلاع رساني كنند. از صبح شاهد فعاليت آنكارا و ارمنستان بوديم اما همچنان از ابوظبي فعاليتي گزارش نشده. ممنون

سلام فعالیت ارمنستان چی بود من متوجه نشدم ؟ Sad

خانم ريحانا و آقاي احسان يه آپ خوردن و جواب ايميلشون رو امروز دريافت كردند.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

(2015-08-03 ساعت 14:40)ریحانا نوشته:  

شماکه آپ ۲۸ جولای داشتید
یعنی شما میگی با اپ 28 جولای فعلا ایمیل نزنیم ؟
یا سر یک ماه ایمیل بزنیم ؟
من روزهای تعطیل این دوماه رو در اوردم 42 روز کاری وقت داریم تا اخرش .. حساسیت رفته بالا
2015 شماره کیس:**61/  کنسولگری: آنکارا تغییر به ایروان / تعداد افراد منظور در کیس : 2 نفر / کارنت شدن کیس:  11 می / مصاحبه:  8 جولای/ کلیر: N E V E R /اپدیتها ۸ ۱۳،۱۰ ،۲۸ جولای، ۱۲ اگوست و ۱ و۱۴ , 28 با ایمیل و 30 سپتامبر / سربازی ارتش - کارمند شرکت نیمه خصوصی - رشته غیر حساس
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، babak90 ، ریحانا ، SAMBAR ، بابراس ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، moj21
شدیدا به دوستانی که در انکارا مصاحبه شده اند توصیه میکنم با ایمیل هرازگاهی پیگیر باشند ....سفارت انکارا بسیار بسیار شلوغ و بهم ریخته است
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

(2015-08-03 ساعت 14:26)mkamyab نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 14:25)دریای خروشان نوشته:  دوستان عزیز این سوال رو قبلا هم پرسیده بودم ولی چون خیلی نگرانم،گفتم یه دور دیگه بپرسم .سوالم اینه که :وقتی مدیکالمون تموم میشه باید صبر کنیم تا انشاالله هر وقت کلیر شدیم بعد دوباره مدیکال رو از اول انجام بدیم؟ یعنی اگر کلیر بشیم در صورتیکه از تاریخ مدیکالمون گذشته باشه مشکلی پیش نمی یاد؟ ؟!!!

خیر دوست عزیز ....مثلا من که امروز کلیر شدم مدیکالم منقضی شده ...اول میرم تجدید مدیکال با جوابش میرم سفارت ....هیچ مشکلی هم نیست

ممنون از جوابتون. ضمنا مجدد تبریک میگم .و آرزوی موفقیت براتون دارم .برای ما هم دعا کنید ما هم یک هفته دیگه 6ماهمون تموم میشه ....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: ریحانا ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، بابراس ، p00ya2001 ، ehsan_pars ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 10:48)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 10:46)نیلوفرآبی نوشته:  سلام دوستان مهاجرسرایی
بعد از یه پروسه بسیار سخت ( بزودی کل ماجرا رو براتون مینویسم)بلاخره من و همسر و فرزند نازنینم تونستیم روز مصاحبه خودمون به ابوظبی برسونیم و شادی امروز و که همسر عزیزم بعد از 26 روز کلیر شد و مدیون لحظات پر استرسیه که من و دخترم ویزای یک ضرب گرفتیم و پر از دلهره شدیم که تکلیفه همسرم چی میشه
از خدا میخام همه لحظه شاد کلیر شدن همسرشونو تجربه کنن

مباركتون باشه. اي كاش شرايط كار و سربازي همسرتون رو هم بگيد. ممنون
ممنون دوست عزیز همسرم معاف کفالت و شغلش مدیر دولتی
(2015-08-03 ساعت 14:52)دریای خروشان نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 14:26)mkamyab نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 14:25)دریای خروشان نوشته:  دوستان عزیز این سوال رو قبلا هم پرسیده بودم ولی چون خیلی نگرانم،گفتم یه دور دیگه بپرسم .سوالم اینه که :وقتی مدیکالمون تموم میشه باید صبر کنیم تا انشاالله هر وقت کلیر شدیم بعد دوباره مدیکال رو از اول انجام بدیم؟ یعنی اگر کلیر بشیم در صورتیکه از تاریخ مدیکالمون گذشته باشه مشکلی پیش نمی یاد؟ ؟!!!

خیر دوست عزیز ....مثلا من که امروز کلیر شدم مدیکالم منقضی شده ...اول میرم تجدید مدیکال با جوابش میرم سفارت ....هیچ مشکلی هم نیست

ممنون از جوابتون. ضمنا مجدد تبریک میگم .و آرزوی موفقیت براتون دارم .برای ما هم دعا کنید ما هم یک هفته دیگه ۶ماهمون تموم میشه ....

راستی باید کارت واکسن رو مجدد بگیریم یا اینکه همون یکه تو پرونده قبلیمون هست کافیه ..؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، بابراس ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 14:41)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 14:33)357_Rezaa نوشته:  [quote='ریحانا' pid='644343' dateline='1438592990']
تبریک به دوستان کلیرشده

دوست عزيز. ايميل براي پيگيري كار بهتره كه بالاي شش ماه زده بشه. اما به جهت نزديك شدن به پايان پروسه سه ماه هم مورد تاييد مديران محترم هست. ارسال ايميل براي كيسهاي تازه مصاحبه شده ممكنه كه ارزش ايميلهاي دوستان قديمي رو كم كنه و به جهت تعدد زياد ايميل ها اصلاً اونها رو نخونن و حق اين دوستان ضايع بشه. پس لطفاً فعلاً صبور باشيد. موفق باشيد.

امین جان این موضوع که شما میفرمایید درست هست در مورد کیس های شماره پایین. من از یکی از دوستان که هم دوره ما مصاحبه داشتن شنیدم که گفتن خود افیسر بهشون گفته که سر یک ماه حتما پیگیری کنید . اینم در نظر بگیرید بعد سه ماه ایمیل بزنیم ددلاین رو رد کردیم .
لطفا دوستان با تجربه هم راهنمایی کنن
Mkamyab عزیز سوال دیگم اینه که کارت واکسنی رو که قبلا بهشون ارائه کردیم وتو پرونده مدیکال قبلیمون بود کافیه ؟!یا اینکه دوباره کارت واکسن رو باید از ایران تهیه کنیم؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، p00ya2001 ، ehsan_pars ، mkamyab ، Alex 2014 ، moj21
از ابوظبی هیچ خبری نیست فکر کنم دیروز تا حالا داره ویزای بچه هایی که اون هفته کلیر شدن را میده
آپی چیزی خبری ندلرین از ابوظبی
کاش خدا بهم قدرت میداد در طول این انتظار یک کار مفیدی میکرذم ،
کیس 5xxx مصاحبه : نیمه دوم جون، تعداد : سه نفر،
آپدیت نفر اصلی،۲۳، ۲۴، ۲۶، ۲۸، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعدازظهر ، ۱۵ جولای ساعت ۵ ، ۲۳ جولای شبانه ساعت ۷ عصر، ۲۸ جولای بخاطر ایمیل و شناخته شدنم توسط سایت ابوظبی، ۱۰ آگوست ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت همراه ۲۳ ،۲۴، ۲۶، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۲ جولای شبانه، ۷ جولای ساعت ۳ بعد از ظهر، ۱۰ آگوست، ۲۲ سپتامبر شبانه، ۲۶ سپتامبر روزانه و اعلام کلیری
آپدیت فرزند۲۳ ، ۲۴، ۲۹ جون و ۱ جولای شبانه، ۱۰ آگوست, 26 سپتامبر
خدای مهربون شکرت ، عاشقتم
مقصد کالیفرنیا
(2015-08-03 ساعت 14:09)yesorno نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 13:56)endeavour نوشته:  امروز 80 روز شد و هیچ......نه آپی شدم و نه ایمیلی دادم هنوز.....میخوام ببینم تا آخر خودشون از رو میرن ؟سال ۲۰۱۳ یکی از دوستام با کیس پنج هزار و خورده ای فروردین رفت مصاحبه و خرداد کلیر شد و همین موقع تو long beach داشت قدم میزد......خدایا شکرت که الان long beach نیستیم چون الان اونجا گرمه و من هم پوستم به آفتاب حساس.....نشستم گوشه اتاق تسبیح میزنم........long beach چه مسخره بازیه

منم عین خودت نه آپی نه آبی نه دوغی.... فقط با این تفاوت که من بدجور کز کردم کنج عزلت! فقط تو فکر این حسم که اگه مقل پارسال بشه روانپزشک خوب کجا گیر بیارم ...

دوستان بقیه کلیرینا ما دو تا نخودی هستیم Wink
Yesorno عزیز تسبیح بدم خدمتونBig GrinBig GrinBig Grin
تاریخ رویت قبولی:1 می 2014__شماره کیس:##49___تعداد افراد در کیس:3 نفر____زمان کرنت شدن :12 مارچ_ ___تغییر مکان مصاحبه از آنکارا به ابوظبی توسط kcc_____زمان مصاحبه: 17 می__وضعیت: AP همه اعضاء____اولین آپدیت سیس 19 می هر سه نفر/دومین آپدیت سیس20می نفر اصلی کیس و من و آخرین آپ سیس 10آگوست هر سه نفر /تو سایت ابو فقط یک آپ در تاریخ 21 می ____18و19و20 آگوست آپ هر سه ....صدور ویزا 23آگوست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ریحانا ، ARSAMNEW ، SAMBAR ، بابراس ، nora-nora ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 14:17)satan نوشته:  یعنی میشه این هفته بعد از 150 روز کلیر بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی میشه این هفته بعد از 6 ماه کلییر بشیم .

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-03 ساعت 14:23)mkamyab نوشته:  جاداره از همه ی دوستانی که تبریک گفتن تشکر کنم و عذر خواهی بابت اینکه نتونستم به پیامهای شما عزیزان جواب مستقیم بدم ....از همتون ممنونم ....و مورد دیگه اینکه من همه ی دوستانی که همقطار هستند و مثل من خیلی منتظر هستند رو فراموش نکردم و چشم براه همشون می مونم SAMBAR...LIDA59...SATAN...BIDAAD...SATANICBOYو البته باقی دوستان برای همه و همه بهترین ها رو آرزو دارم ...تا ته تهش همینجا باهاتونم
خیلی خیلی خوشحالم از اینکه بعد از 6 ماه در برزخ بودن بالاخره خدا آزادت کرد روزی ما باشه ان شاالله

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-03 ساعت 15:15)لیدا59 نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 14:17)satan نوشته:  یعنی میشه این هفته بعد از 150 روز کلیر بشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یعنی میشه این هفته بعد از ۶ ماه کلییر بشیم .

(2015-08-03 ساعت 14:12)mkamyab نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 11:40)rbrb-۲۰۱۵ نوشته:  [quote='mkamyab' pid='644282' dateline='1438585206']
ضمن تبریک به دوستان آپ خورده و کلیر شده و آرزوی اتمام انتظار هرچه زودتر همه ی دوستان از گل بهترم ....من هم امروز صبح بعد از کلی نامه نگاری کلیر شدم تا 25 آگست بهم وقت دادن ....از همه ی عزیزان به خاطر این همه هم دلی و همراهی کمال تشکر رو دارم ...شاد ،سلامت و مسافر باشید

لطفا شرایط کیستون رو بگید.

معاف/مهندس کشاورزی/شغل ازاد/مجرد....۶ ماه و ۱۰ روز مدت AP
مبارک باشه و موفق باشید ما هم ۶ ماهه میشیم فردا دست راستتون رو سر ما

--------------------------------------------------------
دوستان فکر کنم ما هم باید مثل همسر negarpak عزیز 9 ماهه بشیم تا ویزا بدند. خدایا تا اون موقع صبر بده.
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان