کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-03 ساعت 15:10)endeavour نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 14:09)yesorno نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 13:56)endeavour نوشته:  امروز 80 روز شد و هیچ......نه آپی شدم و نه ایمیلی دادم هنوز.....میخوام ببینم تا آخر خودشون از رو میرن ؟سال ۲۰۱۳ یکی از دوستام با کیس پنج هزار و خورده ای فروردین رفت مصاحبه و خرداد کلیر شد و همین موقع تو long beach داشت قدم میزد......خدایا شکرت که الان long beach نیستیم چون الان اونجا گرمه و من هم پوستم به آفتاب حساس.....نشستم گوشه اتاق تسبیح میزنم........long beach چه مسخره بازیه

منم عین خودت نه آپی نه آبی نه دوغی.... فقط با این تفاوت که من بدجور کز کردم کنج عزلت! فقط تو فکر این حسم که اگه مقل پارسال بشه روانپزشک خوب کجا گیر بیارم ...

دوستان بقیه کلیرینا ما دو تا نخودی هستیم Wink
Yesorno عزیز تسبیح بدم خدمتونBig GrinBig GrinBig Grin

تسبیح رو امتحان کردم جواب نداد ریشم گذاشتم تازه! الان داریوش داره رو آهنگای خودش باهام همخوانی میکنه! خدایی شعراشم بلدم نیست هی غلط می خونه Cool [عکس: rose.gif]
(2015-08-03 ساعت 14:23)mkamyab نوشته:  جاداره از همه ی دوستانی که تبریک گفتن تشکر کنم و عذر خواهی بابت اینکه نتونستم به پیامهای شما عزیزان جواب مستقیم بدم ....از همتون ممنونم ....و مورد دیگه اینکه من همه ی دوستانی که همقطار هستند و مثل من خیلی منتظر هستند رو فراموش نکردم و چشم براه همشون می مونم SAMBAR...LIDA59...SATAN...BIDAAD...SATANICBOYو البته باقی دوستان برای همه و همه بهترین ها رو آرزو دارم ...تا ته تهش همینجا باهاتونم

قطار ما چرخش در رفته كلان ، كلير شدن تبديل به يك رويا شده ديگه ...
کیس نامبر: 2XXX // سفارت: آنكارا // مصاحبه نوامبر // سربازى : س // اخرين آپديت واقعى ١٩ مى //

بازمانده لاتارى ٢٠١٥
تشکر کنندگان: satan ، 1362amin1362 ، mkamyab ، Marmad ، دریای خروشان ، Alex 2014 ، moj21
سلام دوستان
سايمن ميگه كه نپال فعلا ٢٩٥٥ ويزا ايشود شده ، ايران ١٨٠٧ طبق آمار از سه سفارت وامسال ايران به سمت ٣٠٠٠ تا ميره.
البته اين حدس سايمن هستش نميشه روي حرفهاي اين شخص حساب باز كرد، ولي اگه اينطور باشه همه ويزا ميشن
بازمانده لاتاري ٢٠١٥
كيس خانوادگي F2A از طريق همسر( تاريخ اقدام : ١ اكتبر ٢٠١٥)
سلام دوستان عزيز
با عرض پوزش يك توضيح
من ايسان نيستم عزيزان اين ايدي به معناي من ميتوانم يا همان آي كن است.
(آقا!!!!!! هستم).ممنون
(2015-08-03 ساعت 15:09)دریای خروشان نوشته:  Mkamyab عزیز سوال دیگم اینه که کارت واکسنی رو که قبلا بهشون ارائه کردیم وتو پرونده مدیکال قبلیمون بود کافیه ؟!یا اینکه دوباره کارت واکسن رو باید از ایران تهیه کنیم؟

یک برگه که همه ی واکسنهای اون برگه ی زرد و واکسنهای دریافتی رو توش ثبت کردن دست خودتون مونده اون رو با خودتون همراه ببرید...همون کافیه
ANKARA 15AS ***>11nov >AP start 21JAN>27JAN>20FEB>24JULY>29JULY>3AUG(CLEAR)
من گنگ خواب ديده و عالم تمام کر....من عاجزم زگفتن و خلق از شنيدنش

تشکر کنندگان: دریای خروشان ، smpf ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، babak90 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 18:26)mkamyab نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 15:09)دریای خروشان نوشته:  Mkamyab عزیز سوال دیگم اینه که کارت واکسنی رو که قبلا بهشون ارائه کردیم وتو پرونده مدیکال قبلیمون بود کافیه ؟!یا اینکه دوباره کارت واکسن رو باید از ایران تهیه کنیم؟

یک برگه که همه ی واکسنهای اون برگه ی زرد و واکسنهای دریافتی رو توش ثبت کردن دست خودتون مونده اون رو با خودتون همراه ببرید...همون کافیه

متاسفانه به ما اون برگه رو ندادن .
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، babak90 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 18:15)satanicboy1 نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 14:23)mkamyab نوشته:  جاداره از همه ی دوستانی که تبریک گفتن تشکر کنم و عذر خواهی بابت اینکه نتونستم به پیامهای شما عزیزان جواب مستقیم بدم ....از همتون ممنونم ....و مورد دیگه اینکه من همه ی دوستانی که همقطار هستند و مثل من خیلی منتظر هستند رو فراموش نکردم و چشم براه همشون می مونم SAMBAR...LIDA59...SATAN...BIDAAD...SATANICBOYو البته باقی دوستان برای همه و همه بهترین ها رو آرزو دارم ...تا ته تهش همینجا باهاتونم

قطار ما چرخش در رفته كلان ، كلير شدن تبديل به يك رويا شده ديگه ...

حتما و حتما دائما به سفارت ایمیل بزن و پاسخ قانع کننده بخواه....تو این هفته خبرای خوبی در راهه...نوبت شماست دوست عزیز

(2015-08-03 ساعت 08:42)2015reza نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 05:06)sanii نوشته:  با سلام من از قبول شدگان لاتاری ۲۰۱۶ هستم . کیس نامبرو 7300 چرا امسال تا شماره 7650 برا مصاحبه دعوت شدن . پارسال تا 14000 بود ؟ خیلی استرس دارم .

دوست عزيز، با آرزوي موفقيت، ما فقط مي تونيم علت احتمالي رو حدس بزنيم. سال ٢٠١٤ كه تعداد كارنتي ها زياد بود، عملا خيلي ها نتونستن ويزا بگيرند. حتي ماه سپتامبر يه تعدادي رفتند مصاحبه در حالي كه سهميه ويزاي ايرانيها به عللي به كشوراي ديگه داده شده و تموم شده بود. اين مسئله باعث اعتراض شديد بعضي از هموطن هامون شد و حاشيه هايي رو ايجاد كرد. امسال وقتي كه اينها ديدند كه عملا با كارنت كردن افراد جديد در سپتامبر ، با توجه به پروسه AP براي تعداد قابل توجهشون ، در عرض يك ماه امكان صدور ويزا براي همشون وجود نخواهد داشت، ظاهرا تصميم گرفتن براي جلوگيري از تكرار وقايع ٢٠١٤ به اين شكل عمل كنن و متاسفانه دوستان خيلي عزيزي مثل عليرضا و ... كارنت نشدن. البته كسي توضيح رسمي نداده و اين حدس و گمانهاي ماست. شما هم اگه از الان بخواييد استرس بگيريد، تا اون موقع داغون مي شيد. زندگي عادي و روزمرهتون رو بكنيد و مداركتون رو كم كم آمازه كنيد تا وقتش كه رسيد انشا... كارنت مي شد. كيس نامبرتون هم خيلي بالا نيست . موفق باشيدWink

اصل داستان به کارنتی های سپتامبر بر نمی گردد, پارسال از تیر ماه هر که می رفت مصاحبه بهش می گفتند که ویزا تمام شده, و سروصدای دم سفارت را هم افراد سپتامبری راه ننداختن بلکه اونهایی که در چک امنیتی طولانی بودند و فکر می کردند که ویزا می گیرند را انداختن. از این مسئله دو نتیجه می توان گرفت:
1) عدم کارنت شدن افراد در سپتامبر امسال ربطی به سروصدای ایرانیان در سال های قبل ندارد
2) امسال هم اگر به افراد چک امنیتی ویزا ندهند باز گروهی در اوایل مهر جلو ی سفارت جمع خواهند شد.
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
تشکر کنندگان: smpf ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، 2015reza ، AliReza.Sh ، Alex 2014 ، moj21
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: smpf ، 1362amin1362 ، hilda60 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، moj21
(2015-08-03 ساعت 18:27)دریای خروشان نوشته:  

همه ی اطلاعات شما در سیستم دکتر اونگان ثبت شده ...و حتی همون برگه ی زرد بین المللی تون هم پیش اونهاست ...خیالتون راحت...اون اونگان که تو تجدید مدیکال هم یک واکسن همینطوری الکی هم شده به همه میزنه ...چه برگه ی زرد داشته باشی چه نداشته باشی...به هرحال اطلاعاتتون رو توی سیستمشون دارن

تشکر کنندگان: smpf ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، babak90 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 18:18)Shaft نوشته:  سلام دوستان
سايمن ميگه كه نپال فعلا ٢٩٥٥ ويزا ايشود شده ، ايران ١٨٠٧ طبق آمار از سه سفارت وامسال ايران به سمت ٣٠٠٠ تا ميره.
البته اين حدس سايمن هستش نميشه روي حرفهاي اين شخص حساب باز كرد، ولي اگه اينطور باشه همه ويزا ميشن

منم که حساب کردم و گذاشتم همین 1807 عدد شد. میگه ایران میتونه تا 3000 ویزا بگیره، ما الان 739 تا AP خورده داریم که اگه همه به امید خدا کلیر بشن (وباز اتفاق خاصی رخ نده) حتی کسایی که الان هم برن مصاحبه میتونن امید به گرفتن ویزا داشته باشن. همچنان آنکارا بین سه سفارت شلوغ ترین و دو سفارت دیگه تقریباً ترافیک کاری برابر دارن[عکس: rose.gif]
تشکر کنندگان: mojgan m ، Shaft ، آزاده_امین ، 1362amin1362 ، hilda60 ، smpf ، Alex 2014 ، m.ghoreishi ، moj21
(2015-08-03 ساعت 09:43)2015reza نوشته:  دوستان عزيزي كه با سيمون و پيش بيني هاش آشنايي دارن، يه سوال داشتم.پيش بيني هاي ماه هاي آخر سيمون در سالهاي قبل چقدر به واقعيت نزديك بوده؟مثلا آيا سيمون سال قبل تونسته بود كاهش صدور ويزا به برندگان ايراني ٢٠١٤ رو پيش بيني كنه؟ منظورم اينه كه الان كه پيش بيني ٣٠٠٠ تا ويزا براي ايرانيها رو كرده، تا چه حد ميشه به اين پيش بينيش دلمون رو خوش كنيم. واقعا اگه پيشبينيش قابل اعتماد باشه، همه مون ويزا رو گرفتيم.

دوست عزیز دقت کنید که سیمون از فعل could استفاده کرده یعنی امکان ضعیف, واقعیت امر این است که اگر به همه ویزای برسه, اصلا ما به 3000 نفر نخواهیم رسید و رقمی بین 2700 تا 2900 خواهد بود. از طرفی اگر روند کلیر شدند افراد به همین منوال 3.5 ماه پیش رود نهایت افراد جولای و سپتامبر با کلیر 40 درصد و ماه های قبل تر با کلیر 80 درصد و بیشتر مواجعه خواهند شد, که تعداد ویزای صادر شده را به رقمی بین 2400 تا 2500 خواهند رساند (مگر اینکه زمان چک امنیتی را کاهش دهند)
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-03 ساعت 18:35)mkamyab نوشته:  

همه ی اطلاعات شما در سیستم دکتر اونگان ثبت شده ...و حتی همون برگه ی زرد بین المللی تون هم پیش اونهاست ...خیالتون راحت...اون اونگان که تو تجدید مدیکال هم یک واکسن همینطوری الکی هم شده به همه میزنه ...چه برگه ی زرد داشته باشی چه نداشته باشی...به هرحال اطلاعاتتون رو توی سیستمشون دارن

ببخشید من دخالت می کنم، در تکمیل فرمایش جناب کامیاب این رو هم در نظر داشته باشین که اگه تاریخ واکسنی واستون قید شده که بعد از مصاحبه بزنین حتماً به هلال احمر مراجعه کنین و اون رو بزنین مثلاً یک نوبت td باقی مونده و واستون تاریخ زده به 28 JUL تزریق بشه، اون رو انجام بدین و کارت زرد واکسیناسیون رو به هلال احمر یا انسیتو ببرین تا واکسیناسیون جدید رو داخلش وارد کنن (من همین کار رو کردم و کارت رو عوض کردن واسم) و همین کارت رو با خودتون ببرین[عکس: rose.gif].
تشکر کنندگان: دریای خروشان ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-03 ساعت 18:41)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 09:43)2015reza نوشته:  دوستان عزيزي كه با سيمون و پيش بيني هاش آشنايي دارن، يه سوال داشتم.پيش بيني هاي ماه هاي آخر سيمون در سالهاي قبل چقدر به واقعيت نزديك بوده؟مثلا آيا سيمون سال قبل تونسته بود كاهش صدور ويزا به برندگان ايراني ٢٠١٤ رو پيش بيني كنه؟ منظورم اينه كه الان كه پيش بيني ٣٠٠٠ تا ويزا براي ايرانيها رو كرده، تا چه حد ميشه به اين پيش بينيش دلمون رو خوش كنيم. واقعا اگه پيشبينيش قابل اعتماد باشه، همه مون ويزا رو گرفتيم.

دوست عزیز دقت کنید که سیمون از فعل could استفاده کرده یعنی امکان ضعیف, واقعیت امر این است که اگر به همه ویزای برسه, اصلا ما به 3000 نفر نخواهیم رسید و رقمی بین 2700 تا 2900 خواهد بود. از طرفی اگر روند کلیر شدند افراد به همین منوال ۳.۵ ماه پیش رود نهایت افراد جولای و سپتامبر با کلیر 40 درصد و ماه های قبل تر با کلیر 80 درصد و بیشتر مواجعه خواهند شد, که تعداد ویزای صادر شده را به رقمی بین 2400 تا 2500 خواهند رساند (مگر اینکه زمان چک امنیتی را کاهش دهند)
سلام
جناب خليل خواه اين 80 و 40 رو شما از كجا اورديد؟ چون خودتون قبل از جولاي رفتيد مصاحبه؟ انشالا كه هر چي زودتر كلير بشيد ولي خواهشا ....................
تشکر کنندگان: دریای خروشان ، 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، SAMBAR ، moj21
(2015-08-03 ساعت 18:35)mkamyab نوشته:  

مرسی از جوابتون .خیلی کلافه هستیم .افسر موقع مصاحبه گفت همه مدارکتون خوبه .ولی چرا این اپ اینقدر طول کشیده واقعا کلافمون کرده ....
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، hilda60 ، Alex 2014 ، mkamyab ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان