موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گل و تبریک به دوستانی که کلریر شدن و ap میل کردن و ارزوی صدور ویزادر اینده نزدیک برای همه دوستان را از خدای منان دارم آمین . دوستان هر چه تو تاپیک ها گشتم چیزی درباره نحوه تهیه گیفت کارت برای پرداخت هزینه 165 دلار ورودی به امریکا رو پیدا نمیکنم.(ظاهرا ماها که کریدیت کارت ندارییم باید گیفت کارت تهیه کنیم ) اگه کسی اطلاعات داره من رو راهنمایی کنه لطفا و بزاره در طبق اخلاص.
.
راستی این فایل پیوستی که آقا رضای گل مدیر محترم پیوست کرده درباره نحوه پرداخت 165 دلار عجب فایل شسته رفته و خوبی هست . از تهیه کنندگانش هم کمال تشکر را دارم.
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان گلم مطمئن هستم همه به زودی کلیر میشن همه دوستان نصفه ونیمه و همه بچه های قدیمی و نهایتا هم تمامی عزیزانی که در ماه های اخیر مصاحبه داشتن
مطمئن هستم توکل کنید و امیدوار باشید که خدا خودش هوای همه رو داره...
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!
)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 10:54)بابراس نوشته: (2015-08-04 ساعت 10:45)Shaft نوشته: 131 روز از مصاحبه گذشته ولي آپديت نشديم
چرا بعضي از كيس ها هيچ آپديتي ندارن؟مگه نه اينكه جواب يدونه از استعلاماتي كه آفيسر درخواست داده بايد حداقل تا زير ۳ ماه براشون بياد كه يك آپديت بزنن....
كسي ميدونه چرا اينطوري ميشه....؟
2014 دوست من بدون هیچ آپدیتی بعد از 120 روز کلییر شد
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 13:27)رشید نوشته: (2015-08-04 ساعت 01:08)1362amin1362 نوشته: (2015-08-04 ساعت 01:04)Arya123 نوشته: واقعااااااا

آريا جان. من قصد ناراحت كردنت رو نداشتم. از اين بابت ازت عذر مي خوام. شما اگه آپديتت روز انجام شده فايده اي نداره. مگر اينكه قبلش آپ شبانه داشته باشي كه نداشتي. واسه همين ايميل زدي. يه آپ شبانه ايشالله تو همين روزا مي خوري و فرداش آپ روزانه و چند ساعت بعد ايميل قشنگه و تموم. انشالله
دوستان به خدا همسر من همه آپ هایی که شد طی ساعت ۸صبح الا ۳ ظهر بود هفته پیش کلیر شد پس فردا داریم ترکیه آنکارا ویزاشو بگیریم من ولی منتظرم
رشيد جان. دوست عزيز. امكان نداره دوست خوبم. ايشون يه آپ شبانه داشتن كه احتمالاً از دست شما در رفته. به هر حال بايد نتيجه كليرنس از آمريكا به سفارت داده بشه ديگه. كه اين امر در ساعات اداري آمريكا صورت مي پذيرد. و آپي هم كه خورده مي شه در ساعات اداري آمريكا مي باشد. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که ۲۸جولای انکارا اپ شدند خبری نیست اپ دیگه ای نداشتید؟ یعنی اینم سر کاری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.