کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
سلام دوستان گل و تبریک به دوستانی که کلریر شدن و ap میل کردن و ارزوی صدور ویزادر اینده نزدیک برای همه دوستان را از خدای منان دارم آمین . دوستان هر چه تو تاپیک ها گشتم چیزی درباره نحوه تهیه گیفت کارت برای پرداخت هزینه 165 دلار ورودی به امریکا رو پیدا نمیکنم.(ظاهرا ماها که کریدیت کارت ندارییم باید گیفت کارت تهیه کنیم ) اگه کسی اطلاعات داره من رو راهنمایی کنه لطفا و بزاره در طبق اخلاص.Wink.
راستی این فایل پیوستی که آقا رضای گل مدیر محترم پیوست کرده درباره نحوه پرداخت 165 دلار عجب فایل شسته رفته و خوبی هست . از تهیه کنندگانش هم کمال تشکر را دارم.
(#) كیس نامبر : 2015AS4###
(#) تعداد افراد : 4 نفر
(#) کنسولگری : Yerevan
(#) ارسال فرم های سری اول : June
(#) کارنت: MARCH
(#) تاریخ مصاحبه : MAY 06
دريافت ويزا : ;کلرینس برگه آبی . انتظار بد دردیه
آپدیت : 08JUN..02JUN.....08MAY(شبانه .همه خانواده و خودم )....13JUL(به خاطر جواب ایمیل . فقط خودم )...14JUL(فقط خودم )24jul هم خودم و همسرم
(#) کلریر 27 july
(#)دریافت ویزا :30 july
(#): مقصد: دالاس
تشکر کنندگان: بابراس ، babak90 ، 1362amin1362 ، p00ya2001 ، M.d ، SAAM_60 ، samane1363 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، moj21
دوستان گلم مطمئن هستم همه به زودی کلیر میشن همه دوستان نصفه ونیمه و همه بچه های قدیمی و نهایتا هم تمامی عزیزانی که در ماه های اخیر مصاحبه داشتن
مطمئن هستم توکل کنید و امیدوار باشید که خدا خودش هوای همه رو داره...
شماره کیس 32xx-سفارت آنکارا-تعداد اعضای کیس 3-مصاحبه 9 مارچ-آپدیتها 9،10،11،12،20، مارچ وآخرین آپ واقعی 25 جون کل کیس و or شدن نفر دوم- ایمیل پیگیری 22 جولای و جواب بعلاوه آپ کل کیس 31 جولای_-ایمیل دوم از طریق سایت 20 سپتامبر - جواب 5 اکتبر!-کلیر همسر با آپ شبانه 30 سپتامبر در حالیکه تاریخ سفارت آنکارا 1 اکتبر بود! (بابک پسرمه، باید اسم پروفایلمو میذاشتم مامان بابک!Smile)(برنده اصلی همسرم سربازی س 14 سال پیش-شغل خصوصی)
بازمانده لاتاری 2015
(2015-08-04 ساعت 10:41)behzadsh نوشته:  چرا از ابوظبی هیچ خبری نیست اخه؟؟!! ?

اين آرامش قبل طوفانه .....
طوفاني از كلير شدن در راهه .....Wink
شاد باشيد

(2015-08-04 ساعت 11:08)babak90 نوشته:  دوستان گلم مطمئن هستم همه به زودی کلیر میشن همه دوستان نصفه ونیمه و همه بچه های قدیمی و نهایتا هم تمامی عزیزانی که در ماه های اخیر مصاحبه داشتن

انشاالله به اميد خداي بزرگ
قلب من هم همينو گواهي ميده
بازمانده لاتاري 2015
(2015-08-04 ساعت 10:54)بابراس نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 10:45)Shaft نوشته:  131 روز از مصاحبه گذشته ولي آپديت نشديم
چرا بعضي از كيس ها هيچ آپديتي ندارن؟مگه نه اينكه جواب يدونه از استعلاماتي كه آفيسر درخواست داده بايد حداقل تا زير ۳ ماه براشون بياد كه يك آپديت بزنن....
كسي ميدونه چرا اينطوري ميشه....؟
2014 دوست من بدون هیچ آپدیتی بعد از 120 روز کلییر شد

کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
(2015-08-04 ساعت 11:06)لیدا59 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 07:31)بابراس نوشته:  دوستان پاشيد صبح شده........امروز بايد منتظر خبراي خوب باشيم.........
تيچر و ليداي عزيز بجونبيد بابا ....زودتر كلير شيد ديگه....منتظريم كه براتون يه هوررررررررررراي جانانه بكشيم نوبتي هم باشه نوبت شماست.....
خداي بزرگ دوستاني كه بالاي 100 روزمنتظرن رو امروز با خبراي خوب خوشحال كن.......انشاالله
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ اين هم يه عالمه انرژي مثبت براي تك تكتون
باراباس عزیز ممنون دوست خوبم انرژی مثبتت بهم رسید به امید هفته پر از هوراااا

خواهش ميكنم....
راستي اين آيدي من هم شده دردسري براي خودش.....بايد مثل مديرمون، من هم برم تو فكر عوض كردنش ....كلي خنديدم آلان.... فكرش كنيد باراباس ...بابا ما كجا ...باراباس اتوموبيل افسانه ايي كجا....
تازه YESORNOهم منو بايراس خطاب كرده بود
اشكال نداره هرچي دوست داريد منو خطاب كنيد ،همين كه اينجا دوستاي خيلي خوبي هستيم واسه هم و يه داستانو دنبال ميكنيم ارادتمند همتون هستم
بازمانده لاتاري 2015
(2015-08-04 ساعت 11:08)babak90 نوشته:  دوستان گلم مطمئن هستم همه به زودی کلیر میشن همه دوستان نصفه ونیمه و همه بچه های قدیمی و نهایتا هم تمامی عزیزانی که در ماه های اخیر مصاحبه داشتن

give me 5 Smile
من از دیروز یکم افکارم بهم ریخت و از ترس اینکه باز امسال هم نگن سهمیه ایران به پایان رسیده مشغول بررسی اطلاعات شدم!! Big Grin

اولین نکته اینکه تعداد کل ویزا هایی که در سال 2015 صادر میشه 50.000 ویزا هستش، از اونجایی که مدرک می خواین این لینک و اینم نقل قول :

نقل قول:The diversity lottery was conducted under the terms of section 203© of the Immigration and Nationality Act and makes available *50,000 permanent resident visas annually to persons from countries with low rates of immigration to the United States.

اما دومین نکته اینکه هر کشور می تونه نهایتاً 7% کل سهمیه رو در اختیار بگیره و به عبارتی امسال هر کشور در نهایت 3500 ویزا رو می تونه به خودش اختصاص بده و کشوری که از این تعداد بیشتر دریافت کنه اتمام ویزا می خوره. ای بابا اینم مدرک این لینک و اینم نقل قول:
نقل قول:The DVs are distributed among six geographic regions and no single country may receive more than seven percent of the available DVs in any one year.

طبق تحلیل اون فایل آخر سیمون که گذاشتم ایران تا الان 1807 ویزا دریافت کرده و یک حساب سر انگشتی نشون میده که هنوز قابلیت دریافت 1693 ویزا رو داره.

فرآیند کلیر شدن هم که به لطف خدا داره انجام میشه و اول هفته درسته سکوته اما از اول هفته آینده مجدداً شدت می گیره و دلیلش هم اینه که آخرین زمان تحویل مدارک رو به دوستانی که آخر ماه قبل (هفته پیش) کلیر شدن 9 آگوست گفتن، پس به احتمال قوی تا اون تاریخ بیشترین تمرکز روی چاپ ویزای دوستان و بعد از اون کلیر کردن شما عزیزان هستش.

همه اینها رو گفتم تا نکنه بیام و ببینم کسی اینجا نا امیده و غصه می خوره ها! باور کنین همه کلیر میشن حتی اونایی که الان میخوان برن مصاحبه [عکس: rose.gif]
(2015-08-04 ساعت 11:00)yesorno نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 10:54)بابراس نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 10:45)Shaft نوشته:  131 روز از مصاحبه گذشته ولي آپديت نشديم
چرا بعضي از كيس ها هيچ آپديتي ندارن؟مگه نه اينكه جواب يدونه از استعلاماتي كه آفيسر درخواست داده بايد حداقل تا زير ۳ ماه براشون بياد كه يك آپديت بزنن....
كسي ميدونه چرا اينطوري ميشه....؟

بایراس جان منم هیچ آپدیتی نداشتم تا الان.
زحمت می کشی یکم از شرایطت کیس بگی

راستی بچه ها کاش توی امضاهامون شرایط کیسمون رو میزاشتیم تا شاید حداقل به کار بچه های سال آینده بیاد. من که الان اصلاح می کنم. شما ها هم زحمتشو بکشین... [عکس: rose.gif]
شرايط كيس من:سربازي :ارتش/رشته تحصيلي:مهندسي رشته حساس/
شغل:خصوصي
بازمانده لاتاري 2015
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا

کار خوبه که خدا درست کنه
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، بابراس ، 1362amin1362 ، آزاده_امین ، Alex 2014 ، babak90 ، hilda60 ، moj21
بازمانده لاتاري 2015
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، moj21
تشکر کنندگان: p00ya2001 ، 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، lighthouse ، moj21
تازه به منم خندیده بی معرفت Wink عاقا جای ب و ی صفحه کلید کنار همه. منم کلاً نگاه نمی کنم. حالا شما دو تا از اون نقاشیاتو بزار بچه ها کیف ببرن Big Grin (الان میگه من منظورم اونم نبود Sad ) [عکس: rose.gif]
[/quote]
آقا من اينو گفتم كه شما و بقيه دوستان هم مثل من بخندين و جو سنگين يكم سبك بشه....Big Grin
بزار اون قلموي بادبزني رو بردارم يكم براتون روي اين بوم نقش منظره كلير شدنو بكشم.....TongueBig Grin
بازمانده لاتاري 2015
(2015-08-04 ساعت 01:08)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 01:04)Arya123 نوشته:  واقعاااااااSadSadSad

آريا جان. من قصد ناراحت كردنت رو نداشتم. از اين بابت ازت عذر مي خوام. شما اگه آپديتت روز انجام شده فايده اي نداره. مگر اينكه قبلش آپ شبانه داشته باشي كه نداشتي. واسه همين ايميل زدي. يه آپ شبانه ايشالله تو همين روزا مي خوري و فرداش آپ روزانه و چند ساعت بعد ايميل قشنگه و تموم. انشالله
دوستان به خدا همسر من همه آپ هایی که شد طی ساعت 8صبح الا 3 ظهر بود هفته پیش کلیر شد پس فردا داریم ترکیه آنکارا ویزاشو بگیریم من ولی منتظرم
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، بابراس ، M.d ، mehr22 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 13:27)رشید نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 01:08)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 01:04)Arya123 نوشته:  واقعاااااااSadSadSad

آريا جان. من قصد ناراحت كردنت رو نداشتم. از اين بابت ازت عذر مي خوام. شما اگه آپديتت روز انجام شده فايده اي نداره. مگر اينكه قبلش آپ شبانه داشته باشي كه نداشتي. واسه همين ايميل زدي. يه آپ شبانه ايشالله تو همين روزا مي خوري و فرداش آپ روزانه و چند ساعت بعد ايميل قشنگه و تموم. انشالله
دوستان به خدا همسر من همه آپ هایی که شد طی ساعت ۸صبح الا ۳ ظهر بود هفته پیش کلیر شد پس فردا داریم ترکیه آنکارا ویزاشو بگیریم من ولی منتظرم
رشيد جان. دوست عزيز. امكان نداره دوست خوبم. ايشون يه آپ شبانه داشتن كه احتمالاً از دست شما در رفته. به هر حال بايد نتيجه كليرنس از آمريكا به سفارت داده بشه ديگه. كه اين امر در ساعات اداري آمريكا صورت مي پذيرد. و آپي هم كه خورده مي شه در ساعات اداري آمريكا مي باشد. موفق باشيد
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: SAMBAR ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، بابراس ، آزاده_امین ، hilda60 ، lighthouse ، samane1363 ، moj21
دوستانی که ۲۸جولای انکارا اپ شدند خبری نیست اپ دیگه ای نداشتید؟ یعنی اینم سر کاری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، بابراس ، آزاده_امین ، babak90 ، ARSAMNEW ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان