کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-04 ساعت 13:33)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 13:27)رشید نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 01:08)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 01:04)Arya123 نوشته:  واقعاااااااSadSadSad

آريا جان. من قصد ناراحت كردنت رو نداشتم. از اين بابت ازت عذر مي خوام. شما اگه آپديتت روز انجام شده فايده اي نداره. مگر اينكه قبلش آپ شبانه داشته باشي كه نداشتي. واسه همين ايميل زدي. يه آپ شبانه ايشالله تو همين روزا مي خوري و فرداش آپ روزانه و چند ساعت بعد ايميل قشنگه و تموم. انشالله
دوستان به خدا همسر من همه آپ هایی که شد طی ساعت ۸صبح الا ۳ ظهر بود هفته پیش کلیر شد پس فردا داریم ترکیه آنکارا ویزاشو بگیریم من ولی منتظرم
رشيد جان. دوست عزيز. امكان نداره دوست خوبم. ايشون يه آپ شبانه داشتن كه احتمالاً از دست شما در رفته. به هر حال بايد نتيجه كليرنس از آمريكا به سفارت داده بشه ديگه. كه اين امر در ساعات اداري آمريكا صورت مي پذيرد. و آپي هم كه خورده مي شه در ساعات اداري آمريكا مي باشد. موفق باشيد

بله حق با شماس احتمال داره ما متوجه نشدیم
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، آزاده_امین ، babak90 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 13:33)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 13:27)رشید نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 01:08)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 01:04)Arya123 نوشته:  واقعاااااااSadSadSad

آريا جان. من قصد ناراحت كردنت رو نداشتم. از اين بابت ازت عذر مي خوام. شما اگه آپديتت روز انجام شده فايده اي نداره. مگر اينكه قبلش آپ شبانه داشته باشي كه نداشتي. واسه همين ايميل زدي. يه آپ شبانه ايشالله تو همين روزا مي خوري و فرداش آپ روزانه و چند ساعت بعد ايميل قشنگه و تموم. انشالله
دوستان به خدا همسر من همه آپ هایی که شد طی ساعت ۸صبح الا ۳ ظهر بود هفته پیش کلیر شد پس فردا داریم ترکیه آنکارا ویزاشو بگیریم من ولی منتظرم
رشيد جان. دوست عزيز. امكان نداره دوست خوبم. ايشون يه آپ شبانه داشتن كه احتمالاً از دست شما در رفته. به هر حال بايد نتيجه كليرنس از آمريكا به سفارت داده بشه ديگه. كه اين امر در ساعات اداري آمريكا صورت مي پذيرد. و آپي هم كه خورده مي شه در ساعات اداري آمريكا مي باشد. موفق باشيد

بله حق با شماس احتمال داره ما متوجه نشدیم
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد 2نفر//کیس نامبر ***AS4//برنده اصلی همسرم// مصاحبه 6 می انکارا.// اپدیت ها 7 می،11 می و 19 می Smile 20 جول نفر اول کیس//29 جول هر دو //29جول دریافت ایمل هوراااا نفر اول//29جول سلام بر نصف نیمه های عزیز Smile منم هم اومدم پیش شما//4 آگوست آپ نفر اول و بعد از چند ساعت نفر دوم(تکرار ایمیل کلیری نفر اول و تمدید مدت زمان جهت دریافت ویزا نفر اول // و من همچنان منتظرم//10آگوست هر دو نفر //11آگوست هر دو نفر//11آگوست دریافت ویزا از pttنفر اول// من همچنان منتظرم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 13:44)SAMBAR نوشته:  دوستانی که ۲۸جولای انکارا اپ شدند خبری نیست اپ دیگه ای نداشتید؟ یعنی اینم سر کاری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم سرکاری بوود، برای ما که هیچی نشد
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، دریای خروشان ، SAMBAR ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 14:05)آزاده_امین نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 13:44)SAMBAR نوشته:  دوستانی که ۲۸جولای انکارا اپ شدند خبری نیست اپ دیگه ای نداشتید؟ یعنی اینم سر کاری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هرچي فكر مي كنم مي بينم كه سر كاري نبوده و به عقيده من همه كساني كه اين آپ شبانه رو دريافت كردن كلير شدن و مطمئن باشيد به زودي ايميل قشنگه رو دريافت مي كنيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

ما هم 30 جولای اپ داشتیم ،البته فکر کنم یه اپ شبانه بود ولی بعد از جواب ایمیل پیگیریمون اپ شدیم .ولی دیگه هیچ خبری نیست .ما غیر از اپ 20 مارچ هر چی اپ داشتیم بعد از ایمیل پیگیری بوده .فکرکنم این هم از همون اپها باید بوده باشه ....و اهمیتی نداره!!!!!
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: SAMBAR ، 1362amin1362 ، بابراس ، Alex 2014 ، babak90 ، moj21
دوستان یعنی فکر میکنید برای ماها که این زمان طولانی از مصاحبمون گذشته امیدی هست؟؟؟!!!
1-کیس نامبر:2015AS3###
2-تعدادافراد کیس :3 نفر
3-مصاحبه :آنکارا ،فوریه
4-برنده اصلی:همسرم -سرباز س- شغل خصوصی
5-وضعیت:ap
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، babak90 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 14:43)دریای خروشان نوشته:  دوستان یعنی فکر میکنید برای ماها که این زمان طولانی از مصاحبمون گذشته امیدی هست؟؟؟!!!

از گابریل گارسیا مارکز می پرسند : اگر بخواهید یک کتاب صد صفحه ای در مورد امید بنویسید، چه خواهید نوشت ؟
می گوید 99 صفحه را خالی خواهم گذاشت و در صفحه ی آخر ، سطر آخر ، خواهم نوشت :
" امید آخرین چیزی است که می میرد "
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من
(2015-08-04 ساعت 14:43)دریای خروشان نوشته:  دوستان یعنی فکر میکنید برای ماها که این زمان طولانی از مصاحبمون گذشته امیدی هست؟؟؟!!!
--------------------------------------------
هیچی دیگههههههههههههههه
پس ماها که از 2014 موندیم بریم از الان سینه بزنیم!!!!!!!!!!
شماره کیس: AS00000007XX - کنسولگری:ابوظبی - تعداد افراد منظور در کیس :3 نفر) -مصاحبه:14Dec 2014 -کلیر:خودم و دخترم2 آپریل -همسرمAp (آخرین آپدیت همسرم22آپریل - 15 جولای بدون ایمیل پیگیری) - 10 آگست - 18آگست آپدیت ایمیل -22سپتامبر آپدیت از سفارت همه کیس -ویزا همسر :Sadمقصد سن خوزهSad

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، آزاده_امین ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
دوستان اون کاغذ آبی که آفیسر به فرد AP میده خیلی مهمه؟!!!
اگر گم بشه چه اتفاقی می افته ممکنه بگن ویزا نمی دیم؟!!!
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
با سلام
دوستان امکانش هست که لینک سایت سیس رو برای من بزارید،ممنونم Smile)

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 14:11)1362amin1362 نوشته:  

من هرچي فكر مي كنم مي بينم كه سر كاري نبوده و به عقيده من همه كساني كه اين آپ شبانه رو دريافت كردن كلير شدن و مطمئن باشيد به زودي ايميل قشنگه رو دريافت مي كنيد.
امین جان من یه مشکل دیگه هم دارم نمیدونم اپ واقعی بوده یا نه همزمان با ایمیل پیگیریمون اپ شدیم ولی فقط کیس اصلی اپ شده حالا نمیدونم این اپ رو کجای دلم بذارم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، آزاده_امین ، بابراس ، ARSAMNEW ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 14:57)ehsan_pars نوشته:  دوستان تون کاغذ آبی که آفیسر به فرد AP میده خیلی مهمه؟!!!

احسان جان در ايتدا اميدوارم كه گم نكرده باشي و فقط در حد يك سئوال باشه.
اون برگه چيز خاصي نيست فقط با اون برگه چون شماره كيست روش نوشته شده مستقيم مي رن سر پرونده ت. تا الان كه همه اونو ارائه دادن تا كارشون انجام بشه. اما احتمال اينكه با گم شدن اون برگه ويزا ندن خيلي كمه. اگر كپي ش هم باشه كفايت مي كنه. بايد سعي كنيم بيشتر از اين بهانه دستشون نديم.

(2015-08-04 ساعت 15:02)Sushiant نوشته:  با سلام
دوستان امکانش هست که لینک سایت سیس رو برای من بزارید،ممنونم Smile)

ceac.state.gov
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

سپاس[THUMBS UP SIGN]

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 15:03)SAMBAR نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 14:11)1362amin1362 نوشته:  

امین جان من یه مشکل دیگه هم دارم نمیدونم اپ واقعی بوده یا نه همزمان با ایمیل پیگیریمون اپ شدیم ولی فقط کیس اصلی اپ شده حالا نمیدونم این اپ رو کجای دلم بذارم.

خوب فرهاد جان صبح بوده يا شب؟ اگه صبح بوده در جواب ايميلته كه از سفارته. اگه هم شب بوده كه مربوط به ايميلت نيست. برادر تو كه خودت استاد مايي.

(2015-08-04 ساعت 14:57)ehsan_pars نوشته:  دوستان اون کاغذ آبی که آفیسر به فرد AP میده خیلی مهمه؟!!!

وقتی کلیر شدید باید به همراه پاسپورتها ارائه دهید بله مهمه
ترس می تواند شما را زندانی نگهدارد و امید می تواند شما را آزاد نماید.
fear can hold you prisoner. Hope can set you free
شماره کیس:***6>کنسولگری:آنکارا»ایروان > تعداد افراد:3 نفر >مصاحبه:July6 نتیجه: خودمAug18 کلیر و همسرم Sep14 ورود:به امیدخدا Nov
سفرنامه من

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان