کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-04 ساعت 15:37)آزاده_امین نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 14:11)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 14:05)آزاده_امین نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 13:44)SAMBAR نوشته:  دوستانی که ۲۸جولای انکارا اپ شدند خبری نیست اپ دیگه ای نداشتید؟ یعنی اینم سر کاری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم سرکاری بوود، برای ما که هیچی نشد

من هرچي فكر مي كنم مي بينم كه سر كاري نبوده و به عقيده من همه كساني كه اين آپ شبانه رو دريافت كردن كلير شدن و مطمئن باشيد به زودي ايميل قشنگه رو دريافت مي كنيد.

امیدوارم که اینطور باشه، البته من امروز یه ایمیل فرستادم ببینم این ۳ آپ شبانه چه معنیی داشته و هنوز هیچ‌جوابی ندادن ، فک کنم مارو دوست ندارن اصن

بنظرم از پروندتون سوال داشتن فرستادن و جواب گرفتن
همین نگران نباشید و امیدوار باشید.
(2015-08-04 ساعت 16:00)1362amin1362 نوشته:  دوستان انقدر به سفارتها فشار نياريد. دارن كار ما رو انجام مي دن. يه كاري نكنيد برامون قاطي كنن بيچاره بشيمBig GrinBig GrinBig Grin
يكم ديگه تحمل كنيد تا نيمه آگوست هممون رفتيم از اين تاپيك

یعنی امین جان ...میان برامون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-)
ایروان که زود ج داد یعنی حالا حالا خبری نیست؟؟
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، moj21 ، ریحانا
دوستان
به نظر میرسه که سفارتها توی اخر ماه میترکونن که سهمیه ویزاشون رو پر کنن ولی کلی به نظرم وضعیت ابوظبی با توجه به تعداد کم مصاحبه ای که سپتامبر داره خیلی بهتر از ایروان و انکارا باشه
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، بابراس ، babak90 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 16:07)ehsan_pars نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 16:00)1362amin1362 نوشته:  دوستان انقدر به سفارتها فشار نياريد. دارن كار ما رو انجام مي دن. يه كاري نكنيد برامون قاطي كنن بيچاره بشيمBig GrinBig GrinBig Grin

احسان جان من سئوال اولتو متوجه نشدم. سه نقطه اومد. فكر كنم يه چيزي نوشتي كه خود سايت ايراد گرفت. لطفاً دوباره مطرح كن. در مورد سئوال دوم من نگفتم چون جواب داده خبري نيست. منظورم اينه كه دارن كاراي مهمتر و خوشحال كننده تري برامون انجام مي دن تا جواب ايميل دادن.
به هر حال همين روزا همه از اين برزخ نجات پيدا مي كنيم. از هر سه سفارت. مطمئن باشيد و اميدوار
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، kimfar ، babak90 ، moj21
دوستان آنکارایی ، آنکارا در جواب ایمیل دو تا کیس رو آپدیت میکنه یا فقط کیس مورد نظرو؟
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 16:13)thedude نوشته:  آقا ما در گذاشته تو فيسبوك از بعضي سياست هاي جنگ طلبانه آمريكا انتقاد كرديم الان كه فكر ميكنم ميبينم آمريكا گله ايران خره توروخدا ما رو كلير كنيد . يه امضا ميخواستم اونو بمن نداد! Smile

اولاً كه شما در ابتدا برو يه ليوان آب بخور. دوماً اينا رو تو همون فيسبوكت بنويس كه حداقل بخونن. سوماً اصلاً اينجوري فكر نكن. آمريكا كشوري ست كه آزادي بيان براش جا افتاده است و با زندگي شما به خاطر نوشته هاتون بازي نمي كنه. براي ايالت متحده تنها چيزي كه مهمه اينه كه امنيت ملي خودش رو تامين كنه و واسه همين چكمون مي كنه كه عضو گروه خرابكاري و از اين داستانا نباشيم كه خداروشكر هيچ كدوم نيستيم و خودشون دارن با كلير كردنمون به اين موضوع پي مي برن. ضمناً بايد ازش ممنون هم باشيم چون با اين كار امنيت خود ما هم در آينده تضمين مي شود. موفق باشي
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود

تشکر کنندگان: p00ya2001 ، ehsan_pars ، SAMBAR ، Alex 2014 ، bahar101 ، nora-nora ، kimfar ، areb1356 ، babak90 ، moj21 ، ریحانا
(2015-08-04 ساعت 16:13)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 16:07)ehsan_pars نوشته:  

احسان جان من سئوال اولتو متوجه نشدم. سه نقطه اومد. فكر كنم يه چيزي نوشتي كه خود سايت ايراد گرفت. لطفاً دوباره مطرح كن. در مورد سئوال دوم من نگفتم چون جواب داده خبري نيست. منظورم اينه كه دارن كاراي مهمتر و خوشحال كننده تري برامون انجام مي دن تا جواب ايميل دادن.
به هر حال همين روزا همه از اين برزخ نجات پيدا مي كنيم. از هر سه سفارت. مطمئن باشيد و اميدوار
نه امین جان خودم ... گذاشتم منظورم این بودش که اگر کارهایی کنیم که ...مثل جناب خان میان برامون :-)

ایروان که میگه دست من نیست شاید منتظره اونا ج بدن اونا هم لابد دارن می گردن هنوز امیدوارم گشتنشون زودی تمام بشه :-)
آقا بخدا پاکیم ما که از سربازی خیری ندیدیم همش ........بوده(خودم سانسور می کنم :-) )
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، bahar101 ، moj21
سلام به همه ي دوستان عزيز
من ديروز ٣ اگويت مصاحبه داشتم و متاسفانه به خاطر شرايط شغليم(پتروشيمي كار ميكنم) اي پي شدم
ولي امروز ceac را چك كردم ديدم اپديت شدم ولي بازم اي پي هستم
خواهشا اگر كسي چيزي ميدونه به من بگيد دارم سكته ميزنم توي ديار غربت
كيس نامبر:***٢
تاريخ مصاحبه:٣ آگوست
آپديتها:٢٦،١٣،٥،٤ آگوست
وضعيت:AP
معاف از سربازي و شغل مرتبط با پتروشيمي

بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، bahar101 ، babak90 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 16:05)HERMES7 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 15:37)آزاده_امین نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 14:11)1362amin1362 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 14:05)آزاده_امین نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 13:44)SAMBAR نوشته:  دوستانی که ۲۸جولای انکارا اپ شدند خبری نیست اپ دیگه ای نداشتید؟ یعنی اینم سر کاری بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم سرکاری بوود، برای ما که هیچی نشد

من هرچي فكر مي كنم مي بينم كه سر كاري نبوده و به عقيده من همه كساني كه اين آپ شبانه رو دريافت كردن كلير شدن و مطمئن باشيد به زودي ايميل قشنگه رو دريافت مي كنيد.

امیدوارم که اینطور باشه، البته من امروز یه ایمیل فرستادم ببینم این ۳ آپ شبانه چه معنیی داشته و هنوز هیچ‌جوابی ندادن ، فک کنم مارو دوست ندارن اصن

بنظرم از پروندتون سوال داشتن فرستادن و جواب گرفتن
همین نگران نباشید و امیدوار باشید.
مدیر جان دیگه چه سوال و جوابی بعد ۸ماه با اسب هم دنبال جواب استعلام رفته بودند الان تکلیف معلوم بود.Sad
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: آزاده_امین ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، bahar101 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 16:29)raminpetro نوشته:  سلام به همه ي دوستان عزيز
من ديروز ٣ اگويت مصاحبه داشتم و متاسفانه به خاطر شرايط شغليم(پتروشيمي كار ميكنم) اي پي شدم

رامين جان. شما تا يكي دو روز آينده همينطور در سيس آپديت مي شيد و مسئله مهمي نيست. دارن مداركاتون رو به آمريكا ارسال مي كنن براي ارگانهاي مختلف. آپهاي نزديك به زمان مصاحبه ارزشمند نيست و هيچ موردي نداره. خيالت راحت باشه كه پرونده شما در مسير درست و در زمان درست داره كارش انجام مي شه. لطفاً مطالب اين تاپيك رو بيشتر مطالعه فرماييد. موفق باشيد

تشکر کنندگان: HERMES7 ، raminpetro ، آزاده_امین ، m.ghoreishi ، Alex 2014 ، bahar101 ، areb1356 ، babak90 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 16:15)آزاده_امین نوشته:  دوستان آنکارایی ، آنکارا در جواب ایمیل دو تا کیس رو آپدیت میکنه یا فقط کیس مورد نظرو؟
والا تا قبل ۲۸جولای کل کیس اپ میشد ولی الان نمیدونم چی کار میکنه.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، آزاده_امین ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، moj21
دوستان یه سوال در مورد اپدیت شبانه دارم

دوستان طبق این لینک الان DC ساعت 8 صبحه پس یعنی وقت اداری شروع شده
http://www.timeanddate.com/worldclock/usa/washington-dc

پس اگه کسی ساعت 5 6 به ساعت ما اپدیت بخوره از DC هست ؟
راستی ساعت 3 یا 4 صبح که دوستان اپدیت میخورن قضیه اش چیه ؟
اصلا این اداره مهاجرت چه ساعت هایی بازه ؟

دیگه دلمون واسه یه اپدیت هم لک زده چه برسه به کلیر Sad
F4
Ankara
Interview = 13th may 2015
update in ceac :14th may
15th may
(1) 18th may
(7th jul (1
( 27th aug (by E-mail
(7th oct (by E-mail
/: 13th oct : (1):or . ,2,3,4:
Clearance: 14th oct

تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، SAMBAR ، Alex 2014 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، moj21 ، rbrb-2015
(2015-08-04 ساعت 16:33)1362amin1362 نوشته:  

رامين جان. شما تا يكي دو روز آينده همينطور در سيس آپديت مي شيد و مسئله مهمي نيست. دارن مداركاتون رو به آمريكا ارسال مي كنن براي ارگانهاي مختلف. آپهاي نزديك به زمان مصاحبه ارزشمند نيست و هيچ موردي نداره. خيالت راحت باشه كه پرونده شما در مسير درست و در زمان درست داره كارش انجام مي شه. لطفاً مطالب اين تاپيك رو بيشتر مطالعه فرماييد. موفق باشيد

دمت گرم دادا
به نظر شما اميدي هست؟
من كيس نامبرم حدود ٢٨٠٠ فقط يه كم دير اقدام كردم كه متاسفانه اي پي شدم

بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، p00ya2001 ، Alex 2014 ، bahar101 ، farrokh33 ، ARSAMNEW ، nora-nora ، babak90 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 16:41)raminpetro نوشته:  

دمت گرم دادا
به نظر شما اميدي هست؟

معلومه كه هست. شما اگه در سپتامبر هم مي رفتي مصاحبه ويزات بهت مي رسيد. و مطمئن باش در اواخر پروسه، كليرنس روند سريعتري به خودش مي گيره و جوابا زودتر از آمريكا مي آد. موفق باشيد و كلير

(2015-08-04 ساعت 16:46)1362amin1362 نوشته:  

دمت گرم دادا
به نظر شما اميدي هست؟

معلومه كه هست. شما اگه در سپتامبر هم مي رفتي مصاحبه ويزات بهت مي رسيد. و مطمئن باش در اواخر پروسه، كليرنس روند سريعتري به خودش مي گيره و جوابا زودتر از آمريكا مي آد. موفق باشيد و كلير

اقا مرسي
روحيه م بهتر شد انشاالله كه شما هم موفق و مويد باشيد همه با هم كلير شيم

(2015-08-04 ساعت 16:46)1362amin1362 نوشته:  

دمت گرم دادا
به نظر شما اميدي هست؟

بازمانده از لاتاري ٢٠١٥
تشکر کنندگان: hilda60 ، m.ghoreishi ، p00ya2001 ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، bahar101 ، ARSAMNEW ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان