موضوعها: 0
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 21:16)آزاده_امین نوشته: منم همسرم آپدیت شد، فقط نمیدونم چرا من نشدم اگه برای ایمیل بوده باشه، بعد یعنی ایمیل که میدیم هیچ جوابی نمیدن فقط آپدیت میکنن؟؟؟
آزاده جان. شما كه نياز به آپديت نداري. شما ويزا تو پاسته. اگر آپديتون شبانه بوده مربوط به ايميلتون نيست و از آمريكاست. اگر روزانه بود كه مي تونه مربوط به ايميلتون باشه. اما من نظر شخصيم اينه كه ايشون به زودي ايميل قشنگه رو دريافت خواهند كرد. مطمئن باشيد.
❶ کيس نامبر : 2015AS43##
❷ تعداد افراد : ٤ نفر - برنده اصلي خودم
❸ مصاحبه: ابوظبي - ٢١ آپريل
❹ آپديت كل كيس: ٢٢ و ٢٧ آپريل - ١٠ آگوست - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
❻ ايميل کلیر:٢٠ سپتامبر
❼ مقصد: كاليفرنياي شمالي (Bay area). ورود ١٤ اكتبر ٢٠١٥
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 15:23)mehrdad_123 نوشته: آخه من چی بگم به این دوستان تنبل من حتی تو آپ گروهی نبودم . بعد 90 روز یعنی نباید ی آپ بزنند حداقل بگم کیسم فریز شده . من میرم خودمو از پل بندازم پایین
یا اسوقدووووس 
ببخشید, شما هم سربازی یا کار دولتی دارید؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
از سر کنجکاوی کیس 2015as2 زدم تو سیس ، هر بنده خدایی هست خدا بهش صبر بده، هنوز کلیر نشده
ایشون انکارا بودن
کیس ۲۰۱۵as۶۳۰۰، ارسال فرمها: ١٨ جون ٢٠١٤،سفارت خونه: ابوظبی ، تعداد نفرات:۲ ،کارنت :۱۱ می ٢٠١٥،نامه دوم:.۳۱ می ٢٠١٥،مصاحبه:.۲ جولای، ویزا :خانوم ۲ جولای، خودم ۲۳ اگست ،ورود به امریکا: 3 نوامبر٢٠١٥. ساکن لس انجلس
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 21:35)babisondes نوشته: از سر کنجکاوی کیس 2015as2 زدم تو سیس ، هر بنده خدایی هست خدا بهش صبر بده، هنوز کلیر نشده
ایشون انکارا بودن
ايشون يه خانم ايراني هستن و متاسفانه هنوز كلير نشدن. نمي دونم مشكلشون چي بوده
❺ آپديت خودم: ٢١و ٢٢و ٢٧و ٢٨و ٢٩ آپريل - ١٩ مي - ١٠ آگوست - ٢٠ آگوست با ايميل - ١٨ سپتامبر - ٢٠ سپتامبر - ٢١ سپتامبر ايشود
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 18:15)yesorno نوشته: نزدیک به ده درصد کیس هایی که الان چک کردم به تاریخ 04 آگوست آپ داشتن. آپدیت ها شروع شده به سلامتی. بچه ها چک کنین شرایط بزارین لطفاً شرایط کیس رو توی امضا بزراین موندگار باشه و دائم سؤال نشه. مرسی ![[عکس: rose.gif]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL21vaGFqZXJzYXJhLmNvbS9pbWFnZXMvcm9zZS5naWY=)
جهت اطلاع ما جز اون 10 درصد نیستییییییم
(((
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 21:34)1362amin1362 نوشته: (2015-08-04 ساعت 21:16)آزاده_امین نوشته: منم همسرم آپدیت شد، فقط نمیدونم چرا من نشدم اگه برای ایمیل بوده باشه، بعد یعنی ایمیل که میدیم هیچ جوابی نمیدن فقط آپدیت میکنن؟؟؟
آزاده جان. شما كه نياز به آپديت نداري. شما ويزا تو پاسته. اگر آپديتون شبانه بوده مربوط به ايميلتون نيست و از آمريكاست. اگر روزانه بود كه مي تونه مربوط به ايميلتون باشه. اما من نظر شخصيم اينه كه ايشون به زودي ايميل قشنگه رو دريافت خواهند كرد. مطمئن باشيد.
بسیار ممنون، من فکر میکردم دو نفر آپ میخورن با ایمیل برای همین پرسیدم... انشاالله که این نظر شما درست باشه :-)
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آیا اینکه کدوم سفارت باشه ممکن در تسریع پروسه کلیر شدن نقشی داشته باشه؟
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان, کامینگ سون 2016 شروع شد
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
54
0 تشکر در 0 ارسال
من فکر کنم انکارا از ماه می نهایتن 10 کیسش مونده باشه(با آپ 4 اگوست گفتم که خیلی ها آپ خوردند)
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرمها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می
# دریافت Ap
آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ادوستان یک ماه پیش از من رزومه خواستند! کسی هست شرایطش مثل من باشه. مصاحبه من نیمه دوم مارچ ابوظبی بوده. پس ک کلیر میشیم. بچه ها تگه کلیر بشم همتون رو چلوکباب شاندیز مهمون می کنم.
رتبه:
105
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-04 ساعت 22:21)تدبیر نوشته: ادوستان یک ماه پیش از من رزومه خواستند! کسی هست شرایطش مثل من باشه. مصاحبه من نیمه دوم مارچ ابوظبی بوده. پس ک کلیر میشیم. بچه ها تگه کلیر بشم همتون رو چلوکباب شاندیز مهمون می کنم.
دوست خوبم انشالله كه به زودي كلير مي شي. اگه مشهدي منو فقط بايد ببري ارم شانديز. شيشليك هم مي خوام
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
مرداد جان شما اپ نداشتید. برای شما هم خبری نیست؟؟؟؟؟؟
دوستان من کلیر بشم شاندیز,قورمه سبزی,کله پاچه در خدمتم.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.