کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان 2015
(2015-08-04 ساعت 22:46)SAMBAR نوشته:  مرداد جان شما اپ نداشتید. برای شما هم خبری نیست؟؟؟؟؟؟
دوستان من کلیر بشم شاندیز,قورمه سبزی,کله پاچه در خدمتم.
نمیشه شیشلیک بدی اخه من عشق کبابم
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، SAMBAR ، بابراس ، ARSAMNEW ، Marmad ، moj21
(2015-08-04 ساعت 22:27)تدبیر نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 20:53)randomuser نوشته:  سلام دوستان

می‌خواستم ببینم از کیس ما قدیمی‌تر هم اینجا هست؟ ما مصاحبه اول رو تو ۶ نوامبر و مصاحبه دوم رو تو ۱۴ ژانویه انجام دادیم. از بعد ماه می تقریبا ماهی‌ ۲ تا آپدیت داریم. البته نمیدونم آپدیت از طرف سفارت یا واشنگتن، چون اختلاف زمانی‌ ندارند. برنده اصلی‌ همسرمه و محل مصاحبه مونترال بوده. اصلا آیا امیدی هست؟!
چرا ۲ تا مصاحبه رفتین؟ مونترال که جای خوبیه اگه کلیر نشدین خیلی چیزی از دست ندادین. ایشالله کلیر شین

ممنون. دفعه اول که رفتیم، شناسنامه و عقدناممون چون ایران بود، نداشتیم که بدیم. فقط ترجمه و کپی‌ رو دادیم اما اصلش رو هم خواستن. ازمون یه رزومه مفصل هم خواستن. بعد تو ژانویه ایمیل زدن هفته بعد بیاد واسه مصاحبه دوباره. هیچی‌ هزینه ۲ تا بلیت پرواز گرون هم انداختن گردنمون. رفتیم مونترال، آفیسر اول از همسرم خواست تنها بره واسه صحبت. بعد یک ربع دیدم همسرم گفت سریع برو واسه صحبت. بعد مصاحبه همسرم گفت آفیسر گفته بدون اینکه چیزی بگی‌ به خانومت بگو بیاد تو. خلاصه حسابی‌ ته و توی زندگی‌ مارو درآوردن. البته ما جفتمون رشتمون کامپیوتر ساینس و تو کانادا درس میخونیم. ازمون معدل پرسیدن، گفتن نخبه بودین و این حرفا. جالب این بود که آفیسر کاملا می‌خواست مارو روانشناسی‌ کنه و خیلی‌ باهوش بود. بعد از مصاحبه گفت نفری ۶تا رفرنس پروفشنال تو ایران و کانادا واسشون ایمیل کنیم. تا حالا هم کلیر نشدیم، اما اگه ندادن هم خیالی نیست، شاید صلاح نبوده. این درو ببند‌ن ما سال دیگه از دره ویزای کار وارد میشیم. اینقد میریم که راهمون بدن Big Grin
تشکر کنندگان: nora-nora ، 1362amin1362 ، Alex 2014 ، hamid99 ، sadaf44 ، AliReza.Sh ، A2000 ، Vancouverite ، areb1356 ، SAMBAR ، بابراس ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، mel ، babak90 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 22:21)تدبیر نوشته:  ادوستان یک ماه پیش از من رزومه خواستند! کسی هست شرایطش مثل من باشه. مصاحبه من نیمه دوم مارچ ابوظبی بوده. پس ک کلیر میشیم. بچه ها تگه کلیر بشم همتون رو چلوکباب شاندیز مهمون می کنم.

پدیده؟
Case:3xxx
Interview: 9 Feb ,Ankara
Persons in case: 2
status: AP
Case updates: 19 FEb, 10 Jul email

Cool
*** Difficult is what we do, Impossible! takes some time
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Alex 2014 ، بابراس ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 23:05)randomuser نوشته:  

می‌خواستم ببینم از کیس ما قدیمی‌تر هم اینجا هست؟ ما مصاحبه اول رو تو ۶ نوامبر و مصاحبه دوم رو تو ۱۴ ژانویه انجام دادیم. از بعد ماه می تقریبا ماهی‌ ۲ تا آپدیت داریم. البته نمیدونم آپدیت از طرف سفارت یا واشنگتن، چون اختلاف زمانی‌ ندارند. برنده اصلی‌ همسرمه و محل مصاحبه مونترال بوده. اصلا آیا امیدی هست؟!
چرا ۲ تا مصاحبه رفتین؟ مونترال که جای خوبیه اگه کلیر نشدین خیلی چیزی از دست ندادین. ایشالله کلیر شین

ممنون. دفعه اول که رفتیم، شناسنامه و عقدناممون چون ایران بود، نداشتیم که بدیم. فقط ترجمه و کپی‌ رو دادیم اما اصلش رو هم خواستن. ازمون یه رزومه مفصل هم خواستن. بعد تو ژانویه ایمیل زدن هفته بعد بیاد واسه مصاحبه دوباره. هیچی‌ هزینه ۲ تا بلیت پرواز گرون هم انداختن گردنمون. رفتیم مونترال، آفیسر اول از همسرم خواست تنها بره واسه صحبت. بعد یک ربع دیدم همسرم گفت سریع برو واسه صحبت. بعد مصاحبه همسرم گفت آفیسر گفته بدون اینکه چیزی بگی‌ به خانومت بگو بیاد تو. خلاصه حسابی‌ ته و توی زندگی‌ مارو درآوردن. البته ما جفتمون رشتمون کامپیوتر ساینس و تو کانادا درس میخونیم. ازمون معدل پرسیدن، گفتن نخبه بودین و این حرفا. جالب این بود که آفیسر کاملا می‌خواست مارو روانشناسی‌ کنه و خیلی‌ باهوش بود. بعد از مصاحبه گفت نفری ۶تا رفرنس پروفشنال تو ایران و کانادا واسشون ایمیل کنیم. تا حالا هم کلیر نشدیم، اما اگه ندادن هم خیالی نیست، شاید صلاح نبوده. این درو ببند‌ن ما سال دیگه از دره ویزای کار وارد میشیم. اینقد میریم که راهمون بدن Big Grin

از آفیسر می پرسیدی فیلم زیاد می بینه؟

Cool
تشکر کنندگان: Alex 2014 ، 1362amin1362 ، Vancouverite ، بابراس ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، mel ، moj21
(2015-08-04 ساعت 18:15)bahar101 نوشته:  دوستان گل و گلابم سلام . ما امروز مصاحبه داشتیم و با احازه بزرگترا ap نوش جان کردیم و اومدیم کنار شما عزیزان.
شرایط کیس: برنده همسرم با شغل آزاد و سربازی نیروی انتظامی
خودم شغل دولتی

نگران نباشيد بهار خانم مطمئنم بزودى كليير خواهيد شد،توكل به خدا داشته باشيد،
حداقل بخاطر تعداد تشكرهايى كه دارى اين اتفاق براتون ميافته، ماهم براتون دعا ميكنيم
2015AS45## ●● Yerevan ●● Interview 20 April
بازمانده 2015 بجرم خدمت در سپاه
(2015-08-03 ساعت 18:57)houshym نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 18:41)khalilkhah نوشته:  
(2015-08-03 ساعت 09:43)2015reza نوشته:  دوستان عزيزي كه با سيمون و پيش بيني هاش آشنايي دارن، يه سوال داشتم.پيش بيني هاي ماه هاي آخر سيمون در سالهاي قبل چقدر به واقعيت نزديك بوده؟مثلا آيا سيمون سال قبل تونسته بود كاهش صدور ويزا به برندگان ايراني ٢٠١٤ رو پيش بيني كنه؟ منظورم اينه كه الان كه پيش بيني ٣٠٠٠ تا ويزا براي ايرانيها رو كرده، تا چه حد ميشه به اين پيش بينيش دلمون رو خوش كنيم. واقعا اگه پيشبينيش قابل اعتماد باشه، همه مون ويزا رو گرفتيم.

دوست عزیز دقت کنید که سیمون از فعل could استفاده کرده یعنی امکان ضعیف, واقعیت امر این است که اگر به همه ویزای برسه, اصلا ما به 3000 نفر نخواهیم رسید و رقمی بین 2700 تا 2900 خواهد بود. از طرفی اگر روند کلیر شدند افراد به همین منوال ۳.۵ ماه پیش رود نهایت افراد جولای و سپتامبر با کلیر 40 درصد و ماه های قبل تر با کلیر 80 درصد و بیشتر مواجعه خواهند شد, که تعداد ویزای صادر شده را به رقمی بین 2400 تا 2500 خواهند رساند (مگر اینکه زمان چک امنیتی را کاهش دهند)
دوستان
از فایل سیمون میشه گفت که واقعا اگر چک امنیتی رو که قول دادن کم کنن شاهد یک سال رویایی خواهیم بود. دلیل
در کل تا اول اگوست 36565 ویزا صادر شده و کل ادمهای دارای شانس اعم از اماده مصاحبه ، کلیر خورده و در حال انتقال 25191 نفر میباشد که سر جمع کل میشود 61766 نفر که فقط حدود 6000 نفر بیشتر از پتانسیل موجود است با توجه به نرخ کسانی که مصاحبه نرفته اند و نمیروند واقعا ویزا کم نخواهد امد
پس فقط دعا کنیم که چک امنیتی رو کم کنن

دوستان
امروز وقت شد روی فایل سیمون یک کم کار کردم. با درصد دقت بالا و پیرو اطلاعات فوق
1- کلا 61766 نفر در لیست دریافت ویزا هستند
2- بر اساس چیزی که من محاسبه کردم و با این فرض که کسانی که در وضعیت ready قراردارند و از ماه ژوین به قبل در این وضعیت هستند یعنی مصاحبه نرفته اند. سرجمع این افراد میشود 8500 نفر
3- اگر این مقدار را از 61766 کم کنیم میشود 53266 نفر حداکثر افرادی که امکان گرفتن ویزا را دارند.
4- از افراد باقیمانده حدود 10% به مصاحبه نمیروند که نشان میدهد که حدود 600 نفر از افراد باقیمانده نیز مصاحبه نمیروند.
بنابراین حداکثر افراد واجد شرایط برای ویزا 52600 نفر خواهند بود که به معنای این است که واقعا و بر اساس محاسبه دقیق نزدیک به 100% ویزا به هیچ عنوان کم نخواهد امد.
بنابراین دو معنی دارد:
1- امسال باید به همه افراد مصاحبه رفته ویزا بدهند که به سقف مورد نظر برسند که به نظر میرسد دارند تمام تلاششان را میکنند.
2-یعنی باز هم فقط انرژی بفرستیم که کلیر شویم و خلااااااص
خوشتر ز عشق و صحبت و باد بهار چیست........................ساقی کجاست گو سبب انتظار چیست
.زاهد شراب کوثر و حافظ پیاله خواست..............................تا در میانه خواسته کردگار چیست
(2015-08-04 ساعت 22:43)nora-nora نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 20:32)mojgan m نوشته:  خداییش چک امنیتی خوردن من از سیلی خوردن بدتر بود. هنوز جاش درد میکنه. من به احتمال زیاد بخاطر رشته تحصیلیم چک خوردم. رشته محیط زیست. کارشناسی ارشد. 32 سال خانم. مجرد
عزیزم من حتی یک درصد احتمال کلیرنس رو نمی دادم برنامه رفتن در جولای را داشتم و چمدونامو بسته با خیلی هاخداحافظی هم کردم ولی نه تنها چک خوردم بلکه متاسفانه روزانه اپ داشتم که روزهای اول خوش حال فکر می کردم زود کارم درست میشه نگو هر کی اینقدر اپ بخوره وای به حالش ... اه که چقدر درد داره!!!!!!!!!!!!!!!!!

نورا جان ما خوش شانسیم که نرفتیم بلیط بخریم.Big Grin
شماره کیس 2015as6500  , رویت قبولی : ۱ may ،ارسال فرمها:25 june، سفارت خونه: تغییر توسط کی سی سی به ابوظبی، تعداد نفرات:1 ،کارنت :11 می  Cool , نامه دوم: 2 جون،  مصاحبه:  15 جولای , ویزا: Tongue ,، آپدیت سیز 15 جولای, آپدیت دوم سیز 29 جولای ,آپدیت سوم سیز 10 آگوست, آپدیت چهارم 13 آگوست ، 14 آگوست.و آپدیت ابوظبی 20 جولای، دریافت ایمیل از سفارت 14 آگوست. دریافت ویزا: 19 آگوست. ورود به آمریکا: 26 اکتبر.
دریافت کارت سوشال سکیوریتی: 5 نوامبر. تاریخ صدور 29 اکتبر
دریافت گرین کارت: 21 نوامبر
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، babak90 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 23:08)Aliz12363 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 23:05)randomuser نوشته:  

از آفیسر می پرسیدی فیلم زیاد می بینه؟
احتمالا Big Grin ایکاش ما هم ابوظبی بودیم، اینجا خیلی‌ سختگیرن. فک می‌کنن ما بریم تکنولوژی گوگل رو میدزدیم میبریم ایران Big Grin
تشکر کنندگان: SAMBAR ، Aliz12363 ، 1362amin1362 ، Vancouverite ، بابراس ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، mel ، moj21
(2015-08-04 ساعت 21:53)khalilkhah نوشته:  دوستان, کامینگ سون ۲۰۱۶ شروع شد

سلام.ببخشید این کامینگ سون چیه؟ لیست اولین سری کارنتی هارو اعلام کردن؟
کیس نامبر: 2016AS000065XX
نفرات کیس: 2

سفارت: ایروان
رویت قبولی: 8 May
ارسال فرم: 22 May

مصاحبه:May 19
سربازی معاف.کار شرکت خصوصی.دانشجوی ارشد عمران
یییییییییکضربببببببب Big Grin  Big Grin
مقصد: به امید خدا  Houston,Tx
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، بابراس ، Alex 2014 ، ARSAMNEW ، p00ya2001 ، moj21
(2015-08-04 ساعت 22:46)SAMBAR نوشته:  مرداد جان شما اپ نداشتید. برای شما هم خبری نیست؟؟؟؟؟؟

شما به نظرم نامه پیگیری رو هر هفته بزن! والا چرا نزنی این همه هزینه کردی باید یه جوابی بدن یا نه؟ حد اقل کارمند سفارت قد 330 دلار کار کرده باشه جواب ایمیلهارو بده!

Cool
(2015-08-04 ساعت 23:05)nora-nora نوشته:  

آپ آخرم 28 جولای بود و همسرم 3 اگست... برنده هم خودم هستم.... سربازی سپاه....
کیس : ASXXX // تعداد نفرات کیس : 2 // سفارت : آنکارا // ارسال 260 : 20 جوون // کارنت : سری اول // نامه دوم : 23 اکتبر // مصاحبه : 10 دسامبر // وضعیت کیس:نفر اصلی AP // سربازی: س
من همسر آقای مرداد هستم (درسا)
آقای برنده چون افسرده شده به خاطر AP دیگه نمیاد اینجا سربزنه.
(2015-08-04 ساعت 23:16)mordad نوشته:  

آپ آخرم 28 جولای بود و همسرم ۳ اگست... برنده هم خودم هستم.... سربازی سپاه....

چه جالب آپ آخر منم 28 جولای بود همسرم 3 آگوست.... سربازی نیروی انتظامی

Cool
دوستان شرمنده شما ها استادید اما خواهشن اسم س پ ا ه را ننویسید چون موتور های جستجتو مثل گوگل رتبه سایت را موقع سرچ این کلمه بالا میبره پس خواهشن از این به بعد به این مکان عزیز بگید اسمشو نبر یا ی چیز دیگه !!!
2015ASxxx(یک نفر)#ديدن قبولي: 10 مي 2014#ارسال فرم‌ها: 03 اکتبر2014#تاريخ کارنت:12آگوست 2014 #مصاحبه :انکارا 5 می Cool# دریافت Ap Sad آپ: {(می:5و6و7)}
بازمانده 2015
(2015-08-04 ساعت 23:11)nimashariat نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 21:53)khalilkhah نوشته:  دوستان, کامینگ سون ۲۰۱۶ شروع شد

سلام.ببخشید این کامینگ سون چیه؟ لیست اولین سری کارنتی هارو اعلام کردن؟

کامینگ سون اعلام آمادگی بولتن ویزا برای اعلام کارنتی های هر ماه است, که این اولین سری 2016 هست, با آرزوی موفقیت برای 2016 های عزیز
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
(2015-08-04 ساعت 23:19)Aliz12363 نوشته:  
(2015-08-04 ساعت 23:16)mordad نوشته:  

آپ آخرم 28 جولای بود و همسرم ۳ اگست... برنده هم خودم هستم.... سربازی سپاه....

چه جالب آپ آخر منم 28 جولای بود همسرم ۳ آگوست.... سربازی نیروی انتظامی
منم اپ اخرم ۲۸جولای هست فقط خودم ولی خانمم اپ نشده و سربازی س.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
تشکر کنندگان: 1362amin1362 ، Aliz12363 ، kimfar ، farrokh33 ، A2000 ، bahar101 ، بابراس ، Alex 2014 ، p00ya2001 ، ARSAMNEW ، ریحانا ، moj21

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان