موضوعها: 0
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 12:35)1362amin1362 نوشته: (2015-08-05 ساعت 12:32)SAMBAR نوشته: شنبه ۸امین ماه انتظار ما تموم میشه و وارد ماه نهم میشیم تصمیم گرفتم یه نامه توجیهی اساسی براشون بفرستم حالا میل خودشونه یا من و تا شنبه کلیر کنند یا میرم براشون...o_O
فرهاد جان. شما كه اين همه صبر كردي. تا پايان آگوست هم صبر كن. مطمئنم تا قبل از پايان آگوست كليري برادر.
ممكنه نامه اي كه مي زني لجشونو در بياره و كارت رو خراب كني. پس لطفاً همچنان صبور باش.
امین جان من فکر میکنم اگه تا اخر اگوست به ما ویزا ندن رسما دیگه تو باقالیا هستیم. این بلا تکلیفی و انتظار واقعا روانمون رو داغون کرده.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
سربازی:س
کلیر:بامعجزه خدا۳۰سپتامبر
خدایا بابت تو دهنی که بهم زدی شکرت میکنم. حالا فهمیدم دنیا دست کیه.
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2015-08-05 ساعت 14:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-08-05 ساعت 14:12 توسط bidaad.)
این که میگن آخرای کار پروسه کلیرنس سریعتر میشه که ظاهرا برعکسه. ما که همچین چیزی ندیدیم.
ظاهرا هر وقت ایران و آم ری کا به یک توافقی دست پیدا میکنن وضعیت ویزاها بد تر از قبل میشه. پارسال بعد از توافق ژنو اون بلا رو سر کیس های لاتاری آوردن. کلیرنس ویزاهای دانشجویی و توریستی و کاری هم که اطلاع موثق دارم سختگیرانه تر و طولانی تر هم شده، حتی دوستانی که تو مثلا تو اروپا مصاحبه رفتن. امسال هم که اینجور ...
به قول دوستان، اول انتظار کلیر شدن داشتیم ، بعدش به آپ شبانه راضی شدیم، بعدش به آپ روزانه امید داشتیم، بعد به آپ ایمیل دلخوش بودیم ، بعد با دیدن جواب ایمیل تکراری فکر کردیم علایم حیاتی از اون سفارت خونه داره بیرون میاد ! الان دیگه حتی جواب ایمیل هم نمیدن. آپدیت شدن پیشکش
به قول دوستی، اگه از آمریکا یکی رو پیاده فرستاده بودند که ببینن ما چقدر خطرناکیم بعد از هشت ماه تا حالا به یک نتیجه ای رسیده بودن !
اوایل ماه میگیم سرشون شلوغه، اواسط ماه میگیم برای این ماه ویزا تموم کردن، اواخرش میگیم ماه بعد حتما کلیر میشیم. خیلی خوبه که خیلی ها امیدوار تر از من هستن ولی کم کم به این نتیجه میرسم که خیلی هم امیدی نیست.
نیمه پر لیوان اینه بود که با این قضیه لاتاری، ماه های میلادی رو کاملا با گوشت و پوستمون حس کردیم و یاد گرفتیم. من خودم قبلش زیاد حسی نداشتم به اینکه فلان ماه چه موقعی از ساله ! ژانویه ... فوریه ... مارچ ... آپریل ... می ... جون ... جولای .. آگست ... !
فقط با دیدن کلیری افرادی مثل خانم نگار و آقای شیخی میگم که شاید در این روزهای باقیمانده اتفاق مثبتی بیفته.
امروز 234 روز رو پر کردیم.
بازمانده از لاتاری 2015
شماره کیس: 3052 - سفارت: آنکارا خودم تغییر دادم به ابوظبی - تعداد افراد کیس: 4 - تاریخ نامه دوم: 23 اکتبر - مصاحبه: 2014/12/14 - کلیر خانم و بچه ها: 2015/3/30 - کلیر خودم: بعد از 290 روز نتونستن تشخیص بدن که من بی خطرم یا با خطر
رشته حساس - فوق لیسانس - سربازی س پ
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 13:37)s.zare نوشته: (2015-08-05 ساعت 12:14)khalilkhah نوشته: قابل توجه کسانی که دنبال آپ هستند, کیس 2015AS1982 از بچه های قدیمی اوایل سال فقط با یکی دو آپدیت ۲ آگست کلیر شد.
----------------------------------
بله ایشون آقای شیخی هستند که 26 جولای تلفنی خبر ایمیلشون رو داده بودند.28 اکتبر مصاحبه شدند و آخرین آپدیتشون مارچ بوده وتا 26جولای هیچ آپدیتی نداشتند.
جای بسی امیدواری برای همه جا مانده هااااااااااااااا
کدوم سفارت بودن؟
کیس نامبر: **7 2015as
تعداد نفرات : 2 نفر
کیس اول معافیت و شغل آزاد
تاریخ مصاحبه: 4فوریه
سفارت : ارمنستان
آخرین آپدیت 19 August
مقصد : فعلا کالیفرنیا
کار خوبه که خدا درست کنه
رتبه:
85
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 13:37)s.zare نوشته: (2015-08-05 ساعت 12:14)khalilkhah نوشته: قابل توجه کسانی که دنبال آپ هستند, کیس 2015AS1982 از بچه های قدیمی اوایل سال فقط با یکی دو آپدیت ۲ آگست کلیر شد.
----------------------------------
بله ایشون آقای شیخی هستند که 26 جولای تلفنی خبر ایمیلشون رو داده بودند.28 اکتبر مصاحبه شدند و آخرین آپدیتشون مارچ بوده وتا 26جولای هیچ آپدیتی نداشتند.
جای بسی امیدواری برای همه جا مانده هااااااااااااااا
ایشون هم سربازی اسمشو نیار بودند؟
شماره كيس نامبر: 00005xxx, تاريخ رؤيت قبولى: 1 may, سفارتخانه: آتکارا انتقال به ابوظبی, تاريخ ارسال فرم 260: 20 may, تاريخ كارنت شدنMarch 12, تاریخ رویت فرم دوم: 24 مارس, تبدیل In Transit به Ready: اپریل 23 تاريخ مصاحبه: 11 May, وضعیت: چک امنیتی, آپدیت: 23 آوریل, 11 می, 14 می, 17 می, 18 می (گروهی, روز)، 19 (شب, فقط خودم), شناخته شدن نامم توسط سایت ابوظبی بعد از 11 روز, 21 آپدیت سفارت
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
من الان جواب ایمیلمو دادن و گفتن که استیل پندینگ هستین هنوز !! دو تایی هم آپ خوردیم به تاریخ ۵ آگست، پس نتیجه میگیریم اپ دیروز برای ایمیل نبوده ، اما مال سفارت بوده یا یو اس رو نمیدونم چون ساعت ۴:۳۰ بود
کیس نامبر:2015AS60XX -سفارت: آنکارا -ارسال فرم ها: ۲۹ می- آنلاک فرم : ۲۹ آگست - تعداد اعضای کیس: دو نفر - کارنت شدن : ۱۲ می -دریافت نامه دوم : ۱ جون- مصاحبه : ۸ جولای - خودم یک ضرب همسرم ap. (کار خصوصی - سربازی ارتش )
آپدیت ها : ۸ جولای همسرم /۹ جولای خودم/۱۰،۱۱،۱۴،۲۸ جولای دوتامون/۲۹ و ۳۰ جولای و ۴ آگست همسرم/ ۵ آگست دوتامون (ایمیل)/ ۱۱ آگست خودم/۲۶ آگست همسرم/ ۲۷ آگست دوتامون با تغییر به or و ایمیل کلیری ساعت ۱۲ ظهر
مقصد: کالیفرنیا
ورود به آمریکا : اوایل اکتبر به امید خدا
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
(2015-08-05 ساعت 14:06)bidaad نوشته: این که میگن آخرای کار پروسه کلیرنس سریعتر میشه که ظاهرا برعکسه. ما که همچین چیزی ندیدیم.
ظاهرا هر وقت ایران و آم ری کا به یک توافقی دست پیدا میکنن وضعیت ویزاها بد تر از قبل میشه. پارسال بعد از توافق ژنو اون بلا رو سر کیس های لاتاری آوردن. کلیرنس ویزاهای دانشجویی و توریستی و کاری هم که اطلاع موثق دارم سختگیرانه تر و طولانی تر هم شده، حتی دوستانی که تو مثلا تو اروپا مصاحبه رفتن. امسال هم که اینجور ...
به قول دوستان، اول انتظار کلیر شدن داشتیم ، بعدش به آپ شبانه راضی شدیم، بعدش به آپ روزانه امید داشتیم، بعد به آپ ایمیل دلخوش بودیم ، بعد با دیدن جواب ایمیل تکراری فکر کردیم علایم حیاتی از اون سفارت خونه داره بیرون میاد ! الان دیگه حتی جواب ایمیل هم نمیدن. آپدیت شدن پیشکش
به قول دوستی، اگه از آمریکا یکی رو پیاده فرستاده بودند که ببینن ما چقدر خطرناکیم بعد از هشت ماه تا حالا به یک نتیجه ای رسیده بودن !
اوایل ماه میگیم سرشون شلوغه، اواسط ماه میگیم برای این ماه ویزا تموم کردن، اواخرش میگیم ماه بعد حتما کلیر میشیم. خیلی خوبه که خیلی ها امیدوار تر از من هستن ولی کم کم به این نتیجه میرسم که خیلی هم امیدی نیست.
نیمه پر لیوان اینه بود که با این قضیه لاتاری، ماه های میلادی رو کاملا با گوشت و پوستمون حس کردیم و یاد گرفتیم. من خودم قبلش زیاد حسی نداشتم به اینکه فلان ماه چه موقعی از ساله ! ژانویه ... فوریه ... مارچ ... آپریل ... می ... جون ... جولای .. آگست ... !
فقط با دیدن کلیری افرادی مثل خانم نگار و آقای شیخی میگم که شاید در این روزهای باقیمانده اتفاق مثبتی بیفته.
امروز 234 روز رو پر کردیم.
۲۳۹ روز.برای منم روز های هفته از ۲شنبه شروع میشه. عجیب تر اینکه دلم میخواد روزهای عمرم سریعتر بگذره.
رویت قبولی ۱می//تعداد افراد ۳نفر//کیس نامبر ***AS//برنده اصلی خودم// مصاحبه ۹ دسامبر انکارا.// اپدیت ها ۱۲ دسامبر،۲۰ فوریه، ۲۰ و ۲۱ آپریل.بعد از نامه پیگیری.۱۲اگوست کیس اصلی از سفارت
رتبه:
71
1 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که نفر دوم کیسشون ۳ام یا۴ام اگوست اپ داشته ایا نفر دوم کیس شرایطش طوری بوده که نیاز به چک شدن داشته باشه یعنی شاغل باشه یا تحصیلاتشون دررشته خاصی باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه خانم و پسر من اصلا اپ نخوردن.